|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
14.12.2007 6:44:45   
vrtnica76
Dobro jutro babnice!
Danes sem pa kar dobro spala.Verjetno je pomagalo, ker sva pripravljala sestavinice za jotko.Sem pol zaspala kot angelčekuser posted image .Konkretne jote pomoje ne bo večuser posted image .Mal mi je smotan, ker moram zdej te svečke proti vnetju not dajat,pa ne vem,če bi pol jota kej škodovala (bi se zdravljenje zavleklo)user posted image .No,pa sej tut cartanje ni tko slabouser posted image ,a ne?Moj user posted image gre danes na službeno zabavo,zraven imajo pa še en ogled vinske kleti tko, da pride šele jutri popoldanuser posted image .
Kaj?Sem nekej ujela, da je spet ena januarčica rodilauser posted image .Temle januarčkom se pa res mudi.Na vsak način hočjo Božička spoznat in še novoletno žurko metuser posted image .Kolk so neučakaniuser posted image .

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
14.12.2007 7:05:00   
srečka nosečka
Dobro jutro souser posted image

Joooj, jooj, kako sem zgodnja. Sem spila kavico z user posted image , ki je že odšibal v službo. Pa ne da se mi več it pod odejo. user posted image  Sem se tako dobro naspala in sem polna energije. Morda tudi zato, ker gremo s starimi kolegicami danes zvečer malo ven. user posted image  V bistvu ena praznuje RD.

Grem si pripravit nekaj za zajtrk, je naša user posted image  že lačna. user posted image

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
14.12.2007 7:05:05   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

Katera je že poročala, da je naročila posteljnino iz neckermannovega kataloga za dojenčke in ima dva, bi ga imela, prosim?

katka - jaz sem naročala posteljnino in odeje iz Neckermana. Imam katalog, ki ti ga z veseljem pošljem. Javi na ZS naslov in ga dobiš.

Naj pa ti povem, da je odejica ful dobra, samo veliko prevelika za najino otroško posteljo. Prav tako tudi posteljnina. Tako, da sem oboje poslala nazaj. user posted image  Mere odeje so 100x130.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
14.12.2007 7:17:39   
pina-1
dobro jutro.
evo tudi jaz sem že vstala, moža spedenala v službo. sedaj pa na kavču ležim in čakam, da se Mia zbudi. Pol greva pa v Koper, morava v laboratorij, pa v trgovino.
Uff sploh se mi ne zdi da sem doma, ker sem čsito vsak dan v kopru. user posted image

glede božičnih daril. Mi kupimo samo otrokom in še to vsi skupi. Ma moja teta 3 otroke pa naša Mia, je že to kar veliko. Pa še par otrok od kolegov- se hitro nabere. No za Mio je že kupljeno, za ostale bo pa v torek.
Ma kera kako idejo, kaj kupit otrokom od kolegov, pa da ni ne vem kako veliko? Nimam kaj dosti idej. Kupila sem že en set za zobe prat od čebelice maje... sedaj mi je pa zmanjkalo idej...

grem sedaj eno kavico spit, pa kaj pojest. Je Ana že pošteno lačnauser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
14.12.2007 7:32:42   
anariya
Dobro jutro sonosečke, tud jest sem danes po dolgem, zelo dolgem času budna tako zgodi, no sej če mi ne bi blo treba zih ne bi bla ker full rada spim, sam kaj ko morm mentorco poklicat, da dokončno rečeva za diplomsko, ah sej bo, če ne se bova šla pa pol z mojmuuser posted image , še mal pod odejo skrit,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
14.12.2007 7:45:12   
itata
jutro!
jaz se zdej redno zbujam ob 5h, ker me lulat (prvo lulanje okol 2h zjutraj) in pol ne morem čist takoj zaspat in začne user posted image  že skakat in trenirat brcanje in pol pač ne morem nazaj zaspat... ampak ok. moj je tko prijazen, da ga lahk zbudim pa pol mal poklepetava al pa joto skuhava al se pa sam mal pocrkljava do 6h... pol pa itak že vstane / vstaneva za v službo.
včeaj sem bila na dopustu, sem šla prav na izi v mesto pa na MŠ pa na trg pa k eni prijateljici na čaj pa tko... fjan je k maš ful časa. zvečer smo šli pa z bivšimi sošolci na kuhano vino na štantke - tko da sem bila 2x v mestu... prav fajn sem se imela.
no pridne bodite. danes bo mal naporen dan v službi, ampak tko pride... se bližamo koncuuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
14.12.2007 8:05:48   
Februarka08
Dobro jutro, čvekice!
Jest sem pa danes nardila tisto trapasto vajo z ful pitja v postelji in ležanjem na boku in mi je blo prav slabo... Ja, glih user posted image se bo obrnu, ko bom jest tko hotlauser posted image . Sigurn, ja. Sem ležala tko ene 45 min in mislm, da ni nič kaj druga lega v trebuhu. Vsaj po brcah... Je pa učer zvečer skor 3 ure naš user posted image neprestano brcal, se raztegoval, mislim, kaj takega ni blo že dolgo. Danes zjutraj pa nadaljevanje zgleda. Sem bla tko vesela user posted image , čeprav me je že mal bolelo vse skup. Se vidi, da raste.user posted image
Lep dan čvekice, vsem v službi pa - naj vam čim hitreje mine... Danes je petek!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
14.12.2007 9:02:46   
nizy
Dobro jutro,
no raport z UZ pregleda:naša user posted image  je težka 1975g,naslednji pregled čez 14 dni, 27.12.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
14.12.2007 9:02:53   
misar
Dobro jutro souser posted image

petek...oleeeeeee! pa še zgodaj končamo, ker mamo danes fešto v firmi, komaj čakam, da se spet naplešem.

je pa sodelavec danes cel paničen, ker je svojo nosečko moral peljat v bolnico, pa baje da je nekaj narobe, rok ma pa konec marca...sem tud jaz cela fertikuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4609
14.12.2007 9:06:24   
srečka nosečka
itata - njami kuhano vino, si ga bom danes zvečer privoščila s kolegicami
uuu, si mi naredila lušte user posted image
nizy - user posted image  za dobro opravljen pregled.

Moj zajtrk se je že polegel v trebuščku.
Sedaj pa sledi operacija britje. user posted image  Upam, da mi rata, brez da bo potrebno klicat reševalce. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
14.12.2007 9:10:28   
MetiLu
Jutro punce!

Moja nova ura vstajnja je 8.30 user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  z malim se tako lepo naspiva user posted image  kakšno noč tudi na wc ni treba. Danes je v planu malo več počivanja, šibam pod tuš, potem nekaj pojeva in gas za računalnik - diplomca...
Mogoče če bo volja skočiva še v Mercator, počasi zmanjkuje hrane user posted image  

Me je pa včeraj klicala od strica žena, pravi, da je še en kupček cotkic najdla zame, no za Janezka user posted image  user posted image  
A je mogoče katera opazila moje ? včeraj zvečer, glede pumpice?

No, se slišmo, se grem mal spedenat user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
14.12.2007 9:35:54   
Februarka08
Dejte mi neki povedat (ne se smejat vprašanju prosim user posted image ): ali se ti najprej odlušči čep in šele nato odteče voda ali kako je s tem? Neki mi ne da miru - zjutraj sem šla na veliko potrebo in kar ulilo se je od mene in zdaj ne vem? Sigurno je posledica pitja 4 dcl tekočine zjutraj, samo sem neizkušena in malo pretiravam verjetno... user posted image Ne da mi pa miru.... user posted image brca...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
14.12.2007 9:51:46   
srečka nosečka
meti - mislim, da je glede pumpice za mleko tako, da si na začetku črpaš mleko in tako dodatno ustvarjaš potrebo po nastajanju mleka. Sistem - več povpraševanja- več ponudbe. Za bom z nabavo le-te počakala, da vidim, kako bo dojenje steklo v P. Če bo potreba bom pa kar mojega poslala, da jo nabavi.
No, mnenje mene, ki še nimam nobenih izkušenj. user posted image

februarka - mislim, da čep in odtek vode nista povezana. Lahko je eno ali drugo, neodvisno. Vem, da se ti pri čepu pojavi tudi malo krvi. Voda pa mislim, da ima vonj po mandeljnih. Lahko začne odtekati po kaplicah ali pa v curku. Ne vem, če sem ti kaj pomagala. Ker pa tvoj user posted image  brca in ne čitiš še kaj drugega, mislim, da se nimaš česa bati.

Tudi moja operacija britje je uspela. Sicer s 3x več časa. ampak delo je opravljeno. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4613
14.12.2007 9:57:38   
srečka nosečka
prehitro sem potrdila

februarka - najbolje pa se boš prepričala, če pokličeš v P ali G, da ti tam dajo natančno informacijo. Ne bodo hudi, ti naredi tako, da te bo pomirilo.

Neposredna povezava do sporočila: 4614
14.12.2007 9:59:13   
misar
Februarka! ne se igrat! če nisi mogla zadržat in se je kar ulilo iz tebe, če je bilo brez vonja po urinu in drugačne barve, potem zna bit to plodovnica. v tem primeru je treba nujno ukrepat. jaz bi že panično divjala proti porodnišnici al pa vsaj ginekologa poklicala pod nujno!!!!

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
14.12.2007 10:06:40   
nizy
februarka,če se ti zdi ,da je bilo tekočine veliko,pokliči v P.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
14.12.2007 10:10:12   
misar
Torej februarka...kakšna je potem situacija zdaj s tabo?!?!user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
14.12.2007 10:16:00   
MetiLu
Februarka, ne delat panike, ampak vseeno preveri v P če vode nisi mogla zadržat. Med lulanjem probaj vsakič vodo zadržat in spustit (parkrat). Če ti med zadržanjem še vedno teče, potem je to po vsej verjetnosti plodovnica. Je brezbarvna, nekatere pa so poročale o vonju po manjdeljnih. Mislim pa da ni nujno da se ti najprej izloči čep. Voda ti lahko odteka po kapljicah, tako kot so že punce prejle napisale. Sicer pa si se najbrž nahitro polulala, saj nimaš nobenih drugih zakov a ne? te kje kaj ščipa ali pa ti rebuh otrdeva?

Punca, nehaj se obremenjevat z diplomco, da ne boš šla med januarke ali pa boh ne daj med decembrke!!! me smo tukaj s tabo user posted image  Pa dolenjka bo huda user posted image  user posted image

Srečka nosečka, tenks za odgovor. Ja babica nam je včeraj rekla, da je fajn, če jo imaš že s sabo v P, ko pride naval mleka user posted image  Pa tudi če dojenje steče, se lahko čez kakšen teden al pa mesec zgodi, da mali kakšen dan noče jest ali pa rabi več, pa je fajn, če imaš kaj svojega mleka na lagerju oz. si ga lahko spumpaš in shraniš za kasneje. Ne vem no, kaj mislite?

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
14.12.2007 10:19:22   
Februarka08
Blo je vse tko nahitro, da še sama ne vemuser posted image . Nimam pa nobenih znakov... Vmes, ko sem ležala mi je do zdaj 1x otrdel trebuh... Ne vem, najbolje da pokličem. Ali bom potem mogla na pregled ali kako? user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
14.12.2007 10:22:54   
misar
MetiLu... se strinjam, da ni za zganjat paniko kar se februarke tiče, sam moja sodelovka je izgubila otročka, ko je mislila, da je vse ok, pa ji je plodovnica odtekla, zato mam jaz tak še poseben velik strah okoli tega.

Kar se pa pumpice tiče, jaz je ne mislim kupit v naprej, če bo treba bom pa svojega poslala iz porodnišnice ponjo. čeprav ko sem čekirala forume, nekatere jo ful hvalijo, druge pravijo, da je nikoli niso rabile. pa sem v precepu.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
14.12.2007 10:27:02   
Februarka08
Evo, sem klicala... Je rekla, da morm dat vložek not in se opazovat. In če bi bil vložek moker, potem se slišimo... Sicer pa mislim, da je res blo od tiste popite tekočine, samo bolje preventiva... Nič, zdej grem pa počivat... Hvala za odgovore.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
14.12.2007 10:36:28   
misar
februarka, saj mislim, da je vse ok...brez panike. pa en objemček pa manj pij user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4622
14.12.2007 10:53:59   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: misar

februarka, saj mislim, da je vse ok...brez panike. pa en objemček pa manj pij user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Saj jest tud tko mislim... zih bom zdej cel dan buljila v vložekuser posted image user posted image . Ja, če mi je blo pa naročeno, da morm pit...
Pridne bodite...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
14.12.2007 10:55:31   
vrtnica76
Februarka ti kar počivaj in držim pesti,da bo vse OK in nič več panike.Nič bat tvojuser posted image bo kar lepo počakal do februarja,velja?Tudi pri meni se je zadnjič full ulili, ker sem od enkrat precej tekočine spila in sem se  kar mal prestrašla.Pa je še vedno vse bp.Je pa res dobro,da probaš med lulanjem za trenutek vodo zadržat.Zraven pa še krepiš mišice medeničnega dna.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

Neposredna povezava do sporočila: 4624
14.12.2007 11:15:29   
mesecnica
Zdravo!

Zdele se pa malo iz službe "švercam" user posted image .
Včeraj sem imela UZ pregled. Je vse v redu. Velikost ploda se ujema z dejanskimi datumi. Zmerili so mu ene tri stvari: glavico, nogice, trebušček. Ni mi pa jasno kako mi nikoli ne pove težo babyja user posted image ...

Imam pa eno vprašanje. Vem, da ste že govorile o tem... Jaz sem komaj sedaj dobila potrdilo o porodu in sem pričela izpolnjevati obrazce. Dva moram oddati tudi v službi... Zasledila sem, da ste dognale, da gre božičnica noter, če se plačajo prispevki. Kaj pa regres? user posted image  Najbrž ne... Če slučajno katera ve....

Mesečnica

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?