|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
16.12.2007 9:40:39   
MetiLu
Ah Janey, pa si me prehitela za dve minutke user posted image  user posted image  user posted image  sem cel roman napisala...

Pozabila sem povedat, da se mi Dolenjka ni še nič javila. Upam, da sta z možekom varno prispela in da se lepo grejeta doma user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
16.12.2007 9:49:39   
ella79
Jeeee snegec user posted image user posted image še en dan za cartanje doma user posted image to mi je všeč user posted image user posted image user posted image user posted image
Še 2x v službo user posted image user posted image potem pa šele januarja 2009 user posted image user posted image user posted image user posted image
Moj še spi, sam pomoje bom jaz kar kavico že zdej spila, k mi že tok diši, da je noro.
Kakšna ideja za današno kuharijo?

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
16.12.2007 10:00:58   
pina-1
dan februarke!

večina vas ma sneg, pri nas je pa burja. Ampak sonček sije in je kar luštno venih. Upam,da se cunje vse posušijo. Pa da ne bo pomot- nič za user posted image  nisem še oprala. To mob januarja počela. sedaj mam e tolko drugega za nardit.

Bamb lepo da greste vsi v ljubljano. Mojmu bi se zmešalo, da bi me mogu čakat da se mi načvekamo. Jaz bom prišla kar sama, ampak res samo če bo lepo vreme. ČE bo napovedan sneg se bom odpovedala srečanju žal.user posted image user posted image user posted image user posted image

ella lušne cotike.. kolko stvari majo zdej za te naše male drobižke..bi res lahko samo kupovaliuser posted image user posted image user posted image

meti. sem zadovoljna, da ti je metla všeč..sploh nisem dvomila v to da boš zadovoljna... Pri meni stanuje kar v kuhinji da je vedno pri roki.

Daes mamo pa mi koline in sem tudi prikrajšanja, kuharije. BOm samo kruh spekla in  z Mio bova piškotke pekle... Kolikor mi bo trebuh dovolil.
MEne zadnje dni trebuh kar pošteno boli in dol me tišči za znoret..:Mam feeling kot bi bla en teden pred porodomuser posted image  Moram malo vse to pojamrat v petek, da vidim kaj bo doktorca rekla...
Jutri me čaka čiščenje domeka, da bomo meli vse tipi topi ko pride naša Ana..

Aja pa samo še 4 krat grem delat in pol do 2009 marca ne mrdnemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
16.12.2007 10:59:00   
Marusah
Dobro jutro...

Jaz sem se pa danes že zbudila dobre volje, ker pride moj možek vsak čas domov iz smučanja user posted image user posted image user posted image .

Končno je ratala prava zima. Je tko hecno za vidit, ko pogledam skozi okno na parkirišče, ko skoraj vsi stanovalci v bloku čistijo svoje avte user posted image  Moj bo pomoje še kr nekaj časa bel user posted image

Samo res upajmo, da na dan srečanja ne bo snežilo, ker jaz se bom potem tut, tako kot Pina, odpovedala srečanju - je LJ le malo predaleč.

Ste me tak navdušle s to vašo metlo, da mam občutek, da si jo bom jaz tut šla iskat.

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
16.12.2007 11:00:44   
Februarka08
Pozdravček še iz moje strani.
Noč je bila spet katastrofalnauser posted image , sem šele proti jutru malo spala, zjutraj me je pa zbudu petelinji zajtrkuser posted image . Pol pa zajtrk, aleluja, zdej sem pa že od maše (sem šla v vsej nosečnosti pomoje 2x, ker nisem upala it) in je blo zgleda user posted image tok všeč, da je celo uro poplesaval/a.user posted image Zdej sem pa že pri čajčku, potem pa tudi jaz k tašči na kosilo (v spodnji štukuser posted image - danes hvala bogu zadnji dan klobasajo in je potem mir... za nekaj časa...).
Pri nas tudi malo snegec naletava in je prav lepo ko ven pogledaš... Belo....user posted image

Lepo nedeljo vsem, pozdravček iz gorenjske...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
16.12.2007 11:01:51   
Janey
Pina do februarja je treba počakat. Lepo se zmeni to z Ano...da nebo prej kaj hotla sončka videtuser posted image user posted image

Kak tu sneži...noro...

Jaz tut mislim da bom danes kakšne kekseke spekla...če bom pri volji...sem vsa poklapana..me boli zob, glava, slabo mi je, ne vem kaj mi je...upam da nisem kaj zbolela. Včeraj sem bila še čist ok.

Zdaj grem pa nazaj pod odejo...sem si skuhala čajek..čakam samo da dam še vrečko ven. Upam da bo kaj bolše.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
16.12.2007 12:18:58   
pina-1
janey, saj jaz sem moji Ani rekla, da naj počaka še malo, da še ni čas... Upam, da me bo ubogala...

Sem danes že kruh zamesla..Ravnokar je vstal in ga bom dala pečt..Pa piškoti se tudi že pripravljajo..Bo danes en tak pekovski danuser posted image

marusah, jaz res upam, da bo ta zima počakala na januar z naslednjim sneženjem..Sicer je lepo če na božič in silvestrovo sneži, samo za naše srečanje pa to glih ni najbolje.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
16.12.2007 14:50:46   
Janey
Meni pa do zdaj ni uspelo še nič...ne pečt, ne likat...sem preveč boga
A ima katera mravlince v nogah?Jaz imam danes take čudne pri levem gležnju. Najprej čutim ful tioploto pol pa mi dreveni. Je to normalno al naj grem k zdravniku??

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
16.12.2007 15:38:22   
nuka
Oj punce!
Sem si zdele mal frej vzela. Pri nas je katastrofalno stanje. Trenutno vsi spijo. Drugače sem pa še edina  zdrava pri hiši.  Sta obležala še Nejc in moj.  Tako da že celo noč in dan samo  ritke brišem pa  tamale2 preoblačim.  Sem klicala  mami, da bi mi prišla malo pomagat pa je tudi ona obležala z virozo.
Sicer pa raje vidim da damo zdajle skozi tele viroze in ostale bolezni in da smo potlej februarja in marca zdravi.

Sicer pa upam da bova midva z user posted image ostala zdrava. V sredo bom pa vidla kako napredujeva. Mi zadnje dni zlo dol pritiska pa skoz me nekej šravfa in trebuh mi otrdeva. Mogoče bi mogla malo bolj počivat.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
16.12.2007 16:32:12   
MetiLu
Ojla!

Midva sva s kosila, zdele bi mi pa namest diplomce pasalo ene 2 dcl kavča user posted image ...
V albumček sem dala še nekaj slikc cotkic, naslednji teden bo pa najbrž res pranje na vrsti.

Punce, grem malo zadremat, pa se slišimo zvečer, če bo kakšna tu gor user posted image

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
16.12.2007 17:29:30   
ŽogiMarogi
Ola punce!

Mal se dolgočasim, čisto nedeljsko je. No tudi zato, ker bolj počivam, da me že ritne mišice in boki bolijo od ležanja. Vidim, da vas je kar neki k jamrate glede bušija. Mene tudi neki dol prtiska, ker se je nazaj obrnil in tako pošteno brca v mehur, da mi bo kdaj ušlo.
Pa kr neki me špika, pa buši še kr otrduje, ti magnesoli 3x na dan malček pomagajo.  Nad popkkom me pa vsake toliko prav peče ko z glavico pritisne. PA še hrbet me je začel boleti.  Jaooooo sm vas zdej fajn zamorila z mojim stokanjem.

Zato je tudi odpadlo nakupovanje posteljice ta vikend, sem raje bolj počivala.

Zdaj pa tuhtam, kaj čem naredit za večerjo. Nič pametnega mi ne pade na pamet. 

Uff kako mi počasi dela ta internet, preden se kaka stran odpre.....

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
16.12.2007 17:35:29   
ella79
evo mene user posted image dve kitici odspala user posted image joj kok je pasal user posted image
nuka, pomoje tebi tudi počitek manjka. Jaz si spoloh ne predstavljam, da bi mogla sedajle skrbeti za tri bolnike user posted image merkaj se, da se še tebe kaj ne loti
janey, jaz mam občasno mravljince v rokah. Predvsem ponoči v prste na rokah. In sem potem nekje brala, da se to dogaja nekaterim user posted image , sam ne vem zakaj user posted image Najbolj zanimivo mi je pa to, da so mravljinčasti samo kazalec, sredinec in prstanec. To je tudi tam pisal; pa še drži, sem prav porajtala. Je pa tok moteče, da se prav zbudim ponoči, pa se mal prestavim in je potem dobro.
meti, zdej boš pa sigurno mela dovolj cunjic. Lepe user posted image user posted image user posted image
aja, še neki me zanima...  Kok velike modrćke za dojenje ste kupovale. Kaj naj upoštevam, da notr pride še blazinica? Al naj še upoštevam, da bo ko bodo polne mleka (upam user posted image ), še malo večjeuser posted image Baje je itak bolje, da je bolj na komot user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
16.12.2007 18:24:21   
Marusah
Sem spet celo popodne prespala...ta viroza me bo čist uničla user posted image  Vse me že boli od ležanja in to traja že skoraj cel teden...

Ja zdej se bodo počasi začele vsem nam pojavlati te nosečniške težave. Še kakšen mesec, pol bomo pa sam še jamrale, kuk nas user posted image  dol tišijo, pa na mehur pritiskajo,... bomo ku take stare mameuser posted image  Ampak na srečo, ko se ti znaki pojavijo potem veš, da bo kmalu konec in da bomo končno cartale svoje tako težko pričakovane user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
16.12.2007 18:30:50   
ella79
...veš, da bo kmalu konec in da bomo končno cartale svoje tako težko pričakovane user posted image

men se zdi da sedaj, ko je december, pa smo že tako polni pričakovanj, še bolj testrpno čakamo februar. Res pa je, da se hitro bliža. Pa takole ko je snegec zunaj, se že paše mal cartat.

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
16.12.2007 18:31:38   
Marusah
Ella jaz si bom kupla ene dva modrca za dojenje tam enkrat januarja tako velikost kot mi bo takrat odgovarjala. Sej po moje se ti prsi po porodu tut ne povečajo za ne vem koliko user posted image  Pa bom rajši si jih še potem kupila... 

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
16.12.2007 18:39:40   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

...veš, da bo kmalu konec in da bomo končno cartale svoje tako težko pričakovane user posted image

men se zdi da sedaj, ko je december, pa smo že tako polni pričakovanj, še bolj testrpno čakamo februar. Res pa je, da se hitro bliža. Pa takole ko je snegec zunaj, se že paše mal cartat.

sej bo februar vsak čas tukaj... december bo minil kot strela, januar pa imam občutek, da se bo kr malo vlekel... upam pa, da se spomni moj pikec kak teden prej vn prilest user posted image  

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
16.12.2007 18:41:23   
Februarka08
Evo še mene malo...
Tudi mene danes nekam čudno trebuh boliuser posted image , ampak za spremembo čisto na vrhu, pod prsmiuser posted image . Sploh ne vem zakaj in kaj nej nardim... Zdele grem pod tuš pol si bom pa prvoščla mal čokolešnika - bom vidla če bo kej boljš k bo nekaj toplega, čeprav sem mislila samo jogurt pa kakšno sadje.
Dobr da obstaja tale forum, da mal pojamramouser posted image .
Nuka tudi jaz sem mnenja, da ti manjka počitka. Samo kaj, ko imaš doma že dva sončka pa še moža in porvrhu vsega so še vsi zboleliuser posted image . Boga, čisto nič ti ne zavidam. Upam, da vsaj ti ostaneš čila in zdrava, ne vem kdo bo potem za vaju z user posted image skrbel??
Nič. lep večer vam želim še naprej, jaz se počasi odmajam proti kopalnici, potem pa pred tv...
Lepo ajejte!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
16.12.2007 20:06:14   
MetiLu
Čer!

Jest sem se tudi malce naspala, zdej pa že o večerji razmišljam. Sem pojedla eno jabko, pa to ni nič user posted image  Bo treba kaj konkretnega.

Ella, jaz sem si ravno danes kupila en modrček, ker me dva, ki sem jih nosila do sedaj, že pošteno tiščita čez obseg user posted image  vzela sem enega čist navadnega, nič podloženega, samo da je bil komot. Da preguram še tale dva meseca. Modrček za dojit pa nameravam kupit u četrtek (če si Dolenjka ni premislila - upam, da se bo jutri že priklopila na net user posted image ), vzela bom pa obseg, ki ga imam sedaj pa košarico 1 št. večjo (tako mi je svetovala naša Suzi), pa upam, da bo ok. Kupila bom pa enega od Lice in enega v Mullerju.
Cotkic imam pa za prve dva ali tri mesece res dovolj, potem bo pa že pomlad, poletje, pa bo treba št. 68 in večje kupit.

Kar se trebuškov tiče, jaz ne vem, že sedaj tako jambram, kot da bom šla naslednji teden rodit... hodim ko pingvin, ponoč se komaj skotalim iz postle, ko grem na WC, otrdevanja sem se že skoraj navadila, je pa ful zoprno, ko mi tale skalca na mehur pritisne... Takrat pa res tako dol tišči, da se moram kar malo usest. Magnesol sem nehala pit (sem ga samo en teden), pa moram rečt, da mi je boljše tako, bolj mi je začel otrdevat, tisti teden ko sem ga pila user posted image  V glavnem, mali je čist spredaj, se mi zdi, da sem postala tako ogromna, da samo še žalostno pogledujem svoje slikce pred nosečnostjo user posted image , sem že čist pozabila kakšna sem brez trebuha user posted image  user posted image  user posted image

Nuka, upam, da se hitro pozdravite in vse ostale nosečke, čim boljše počutje vam želim user posted image  

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
16.12.2007 21:33:32   
pina-1
čer!

moja dva polha že spita, jaz sem vse že zlikala in sedaj se počasi odpravljam v mižule...

Je pa danes zatišje tuki gor...Nikjer nobene. Se vidi, da je december v polnem teku...

No lepo se mejte in se beremo jutri

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
17.12.2007 6:35:31   
vrtnica76
Jutro souser posted image !
Pa je spet ponedeljek in zgodnje vstajanjeuser posted image .Tolk je bla ena čudna noč-zbujanje,premetavanje-splohsi nisem mogla najt udobnega položaja.V našem koncu pa ni nič kaj na novo snegec pobeliluser posted image -ga je skoraj čist pobralo.
Včeraj mi je blo pa tolk hecno, ko sva zuser posted image gledala tv in se je naš mali tako čudno naštimal, da mi je bauhi čist na levo potegniluser posted image .Včasih me obstrani tolk požoka, da orenk žgačkauser posted image .Se tipkamo še mal kasneje,pa še za nazaj morm mal prebrat kaj se je kaj dogajalo čez vikedn.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
17.12.2007 7:43:16   
pina-1
jutro!

Evo mene med basanjem z čokolinom sem prišla prebrat kaj se dogaja...
Pri nas je tak mrazzzzzzzzz. Sem zdej MIo peljala v vrtec in čakam da pridejo moji dve pomagačici, da pospravimo. Danes je dan čiščenjauser posted image . To prov sovražim....

Jutri pa v službo še teh 4 dni in pol lepo doma... Juhuuuuuuu

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
17.12.2007 8:12:51   
vrtnica76
Pina,ko tvoji pomagačici opravita, jih pošlji še k meniuser posted image .
To se ti bo pa vse svetilo.Tudi mene še čaka pospravljanjeuser posted image .Nekaj sem že opravila v soboto,ostalo pa nevem kdaj bomuser posted image .
Pri nas je tudi tooolk mrazzzz,za user posted image .Pa senži,juhuhu.Zdele pa nekaj popapcava in potem v štacuno nabavit, da bom lahko sploh kaj skuhala.Še ne vem kajuser posted image .

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
17.12.2007 8:13:49   
Februarka08
Dobro jutro!
Danes sem pa spalauser posted image , kar ne morm verjet... Pa še snegec je vse pobelil spet malo, je takoooo lepo.
Tud pri men se user posted image najraj tako čudno postavi, da vse zateguje. Samo pri meni je večinoma časa na desni strani in imam desno stran trebuha kar malo deformiranouser posted image . Zgleda da je odvisno od tega kje ga/jo nosišuser posted image . Jaz imam namreč posteljico desno zadaj in me že od začetka nosečnosti boli zg.desna stran ritnice, da ponavadi komaj vstanem iz kavča, postelje, stola, zraven so obvezni skoraj kriki, tako me boli...user posted image Upam, da bo bolje, ko rodim ker kmal nam mogla več prenašat...
No, dost jamranja. Lep dan vsem, pa fajn se oblecite... Zunaj je minus... brrrrrrrrrrr.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
17.12.2007 8:15:58   
itata
jutrčka!
kako gre user posted image ? vas je kaj zamedlouser posted image ? midva sva se prav lepo počasi peljala v službico... moj ima danes rzagovore za službo - rabi novo delovno silo v oddelku in to ful žensk na razgovorih. sem rekla, da če mu lahk svetujem, da glede na to, da sva se midva v službi spoznala, da če mu bo kaktera všeč al pa lušna preveč, da mogoče bolš, da je ne vzame v službo, da ne bo imel še kakšnih težavuser posted image  še dobr, da razume moj sarkastičen smisel za humor... itak nimam vpliva pa mislim, da je imel dovolj akcij na to temo že do zdej v življenju - sej je komaj 31 star! moram pa njegovo bivšo pohvalit (danes pač) ker je tko fleksibilna, da je lahk soboto menjal za nedeljo kar se tiče stikov - pa v torek k sta zmenjena je klicala, da ne more, ampak da naj pove a mu jo pripelje namesto tega v pon al sre... ni ga skenslala kao ne morem, neki mava z otrokom, ampak lepo menja dan in je kul. sem prav zadovoljna!
vikend je potekal pa bolj v znamenju prehranjevanja. glih kej posebnega se nama ni dogajal:)
se mi pa zdi, da mi bo moj user posted image  naredil al luknjo v trebuh al pa rahlo znucal levo zadnje rebro!! to je noro... zdejle me že kake pol ure tko brca k da sva skregana!!
šibam delat. mam še fuuuul stvari za zrihtatuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
17.12.2007 8:38:45   
srečka nosečka
dobro jutro user posted image

Spet začetek novega delovnega tedna. Vsem, ki odštevate še zadnje delovne dneve - naj vam čimhitreje minejo.

Po napornem vikendu, beri dve zabavi in ponočevanje user posted image  sem že od včeraj čisto adijo. Boli me grlo, teče mi iz nosa, energije nikjer, .... user posted image
Upam, da začnejo limonce, čaj in med čimprej delovat.

Sem pa v zaključni fazi priprave vse za user posted image . Ravno perem posteljnino.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?