|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
14.12.2007 11:33:57   
lillchy123
mesecnica, regres ne gre. žal.

anandrej, da ti ne bo dolgčas, pregled 21.12.

pa uživajte, pa kuhajte jotico, pa nič panike, ker bomo vsi lepo počakali na februar. Jst sem mojmu user posted image  že povedala, da če sam razmišlja, da bi pred februarjem pršu, diskoteke ne bo vidu do 30.roj.dneva!!!!!
lep vikend

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
14.12.2007 11:46:37   
katka37
Marusah, kakšne velikosti pa je posteljnina, jaz že imam doma velikost 120 x 80 za začetek, potem pa bi rada imela velikost 130 x 100, kot jo imajo v neckermannu, ker imamo posteljico veliko 140x100.

Srečka nosečka, se mi je zdelo, da si bila ti. Ti pošljem zs. Jaz pa želim ravno tako, ker se kindrepet potem da spremeniti v posteljo, ki jo ima potem otrok lahko kar nekaj let in je tista 120x80 premajhna posteljnina.

Februarka, jaz tudi komaj čakam na pregled v torek, da vidim, če se je naš mulo obrnil z glavo dol. Pri prvem porodu se mi je izločil samo čep, pri drugem pa samo odtekla voda, brez čepa.user posted image  Sanjala sem, da mi je odtekla voda, skočila pokonci, pa nič, si oddahnem. Grem na wc tam pa zares odteče voda, kar naenkrat pošten curek, se je kar pošteno slišačo, ampak res naenkrat. Tako da ne vem, kako je pri tebi, če nisi prepričana, pojdi na pregled.

Meti, meni bo soseda posodila pumpico, če bom rabila, ne bi je pa kupovala prej, bi raje na tvojem mestu počakala, če jo boš sploh rabila. Poglejta z možekom malo po trgovinah za vsak slučaj, katero bi kupila, pa potem on lahko gre še vedno nabavi.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
14.12.2007 11:52:33   
katka37
Kako ste srečne, da lahko greste malo ven, po nakupih, jaz pa čepim cele dneve v butastem stanovanju, vsaj zaenkrat še zaradi moje krulaste noge. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    Pa še moj se odvaja kajenja pred prihodom novega člana in je siten, da je groza. Drugi teden pa na pregled in csd, pa vsaj upam, da malo v šoping, darilc sicer kar naredila nekaj, par stvari pa bo treba kupiti, predvsem za starejše člane.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
14.12.2007 12:05:49   
MetiLu
Punce, a namerava katera kupiti Angel care?

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
14.12.2007 12:08:07   
vrtnica76
Danes smo pa zgleda vse tolk nekej zaposlene ali pa po nakupih letajouser posted image .Jest sem pa na kulinariki našla en recept za piškote in ga bom danes sprobala.Še preg pa grem po Tamaro, pa spotoma po barvo za lase,da me bo mami pobarvala.Sej ne vem,če mi bo vse zneslo narestuser posted image .Zdele pa šibnem na kosilo k stari mami.Danes je skuhala jeterca in kruhove cmoke-mnjami.Sam upam,da me ne bo spet zgaga peklauser posted image .Zadnje čase mi kar nekej nagaja.Pol pa skos donat lonkamuser posted image

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
14.12.2007 12:15:27   
ella79
meti kar se črpalke tiče... mini jo je sestra posodila. Je pa baje fajn, da če user posted image ne popapca vsega, da potem še mal izčrpaš (nikoli ne čist do konca), da slučajno kakšnega mastitisa ne fašeš. Ja je pa fajn, da jo maš že v P sabo.
angel care pa tudi ne bomo kupovali, ker mamo že obični baby fone. Pa men se zdi kar mal pretirano, da še dihanje tok kontroliraš user posted image
februarka - nič panike, ti sam lepo počivaj. Men se je tudi zadnjič zdelo, k sem tok aktivno šopingirala cel dan, da mi je kaka kaplica vode pritekla... pa sem potem sam počivala in je ok. user posted image upam, da nisem preveč na izi to vzela

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
14.12.2007 12:30:35   
nizy

Jaz imam itak pumpco že doma ,vendar je ne bom nosila s sabo v bolnico.Menda se dajo dobit neke kapljice v razpršilu,ki mehčajo mlečne zatrdline . 10minut pred dojenjem, enkrat razpršiš v nos in potem kar samo teče user posted image .Prijateljica jih je sprobala in pravi ,da je boljše in lažje  kot pa črpat s pumpco . 

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
14.12.2007 12:34:59   
pina-1
pa sva končno doma..se je 5 min. opravek razvlekel v 4 ureuser posted image
Sem v muellerju kupila modrc,s edaj ga morampa probat, če sem zadela št. , pa peleničke smo z mio tudi kupile- ta najmanjše in en paket od 3-6 kg, pa dudice,... skratka mi res manjka smao par stvariin konec. meni je že zdaj težko laufat po trgovinah, kaj bo januarja ne vem.

glede prsne črpalke, tako, da jaz bom verjetno kar kupila prej, ker meni je pri Mii full prav prišla. Sem res mela tolko mleka, da bi ene 5 otrok podojila. Brez črpalke bi sigurno fasala mastitis.

angel care sem pa jaz že kupila, preko amreiškega e baya. Sem sedaj z Ano preveč panična, ker se skozi neke hude reči dogajajo okoli mene, da sem tako bolj pomirjena. ČE bom vidla pa da me dela samo bolj nervozno pa bom blazinico izklopla. Koštala me je pa isto kot navaden baby fon.

februarka samo da si v redu. Poskusi počivat in reci tvojmu user posted image  da ni še čas....
grem se sedaj 10 min. vležt, ker me trebuh pošteno boli... POl grem pa testo za pizzo nardit, pa še neko zadevo z pršutom in parmezanom bom poskusila spackat.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
14.12.2007 12:37:35   
nizy
No,da ne bo pomote,zaradi kapljic ne bo teklo iz nosauser posted image user posted image user posted image ,ampak iz dojk.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
14.12.2007 12:40:22   
ella79
nizy user posted image user posted image user posted image ta je dobrauser posted image user posted image user posted image
mi je zdej tok kuhano vino zadišalo, da sem kar organizirala po službi da gremo na enega. Itak fajn zadnji delovni petek user posted image user posted image user posted image december user posted image user posted image user posted image En sodelovec je pripomnil, da kot bodoča mamica bi mogla na vitamine misliti ne pa na vino. user posted image sem sam rekla, da tudi na železo ne smemo pozabiti user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
14.12.2007 13:16:08   
Februarka08
Taka lakota me ja zapopadla, da sem navalila na kruh in pašteto, čeprav je čez dobro uro kosilo... Sej ne bi zdržala, bi zih okol padlauser posted image user posted image . Tale moj user posted image ga biksa - skoz je neki lačenuser posted image . No, lakoto smo pogasili, zdej pa počas mal v spodnji štuk taščo pogledat, ker danes imajo spet kolineuser posted image user posted image in mi bo spet dolgčas cel vikend. Bo vsaj čas za diplomo... Sem pa ravn zvedla, da sem šele zadnja na vrsti in bo komisija zih že vsa zoprna in živčnauser posted image . Groza. 

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
14.12.2007 14:01:01   
bamby
Se za začetek samo javim user posted image . Sem se šla polepšat in imam novo fizuro, zato se vam celo dopoldne nisem oglasila. Pa da ne bo katera mislila, da sem bila ves čas v salonu user posted image . Sem se še pri starših oglasila, potem sem se mogla pa takoj kosilo lotiti kuhati.
Zdaj grem pa brat kar ste že danes načvekale user posted image .

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
14.12.2007 14:17:25   
pina-1
o bamby torej si lepa danes. bravo.

ampak danes je pa mir na naši temiuser posted image  kje ste vse čveke? meni je kar malo dolgčas. Mia risanke gleda, kruhek s pršutom se peče, testo za pizzo je v fazi vzhajanja... in sedaj mam čas klepetat, vas pa nikjeruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
14.12.2007 14:27:39   
bamby
Pina jaz sem še vedno tu, čeprav me kosilo že čaka v pečici. Danes sem kar lazanjo naredila user posted image . Možek je še v horizontali, zato ga bom mogla kar poklicat user posted image . Je v nočni ta teden, ne vem pa še, če gre tudi še nocoj user posted image .

meti, jaz pumpe na tvojem mestu ne bi kupovala, ker jo imaš na voljo tudi v porodnišnici. Tako boš v tidtih dneh videla, kako bo dojenje steklo, ker če ne bo, jo še vedno možek gre lahko kupiti. Pri meni je že bilo tako, ko sem rodila Tima. Zdaj jo imam, vendar v P jo ne bom nosila.

mesečnica, za težo otroka pa sama vprašaj. Meni tudi ni nikoli povedal za težo, ta teden sem pa sama vprašala, pa je takoj na UZ pogledal mere in mi jo povedal.

katka, ker kupuješ ravno posteljnino, ti lahko nekaj svetujem. Najbolje je, če kupiš tisto večjo, ki jo boš rabila v večji posteljici in jo za manjšo odejico samo prešiješ. Potem ko boš rabila večjo, pa šive podereš. Tako ne boš imela dvojnih stroškov za posteljnino user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
14.12.2007 14:28:58   
ella79
bamby user posted image za novo frizurco. Te bomo 27.12 sploh poznale user posted image
pina a se ti je pica zaluštala, k jo je že ta teden ena omenjala? Jaz jo bom tudi jutri naredila, mi je domača tok dobra, k dam vse živo gor user posted image user posted image že komaj čakam user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
14.12.2007 14:57:08   
pina-1
punce sem zdej probala tisti kruh s pršutom in je fulll dobro.... in fulleasy za nardit.

če bo kera delala: zamesismo testo iz 0.5 kg moke. Ko je dovolj vzhajalo, ga razvaljamo na ene 2.5 cm debelo. Pol ga fajn potresite s parmezanom, čez date pršut, ali bilo katero suho salamo, zopet posujete s parmezanom in zavijete kot potico. ko je zavita jo dajte v obliko kroga in fajn prerežite na par mestih. Na vsak rez date en košček masla in spet potresete s parmezanom. Peče se na 200 stopinj doker ni pečeno. ene 30-40 min.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
14.12.2007 15:11:51   
bamby
pina, tale tvoja pršutova potica mora biti pa res cool user posted image user posted image user posted image . Pri nas bi taka šla za med. Dedci so itak vsi mahnjeni na slane potice, zato pa ocvirkovca tako hitro zmanjka user posted image . Ampak pri nas bi mogla biti kar iz cele kile moke, ker drugače bi rekli, če sem jo samo za poizkusit naredila user posted image user posted image user posted image .

ela, prav gotovo me boš spoznala, drugače ti bom pa pomežiknila, pa boš takoj vedela kdo sem user posted image  user posted image user posted image .

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
14.12.2007 15:12:18   
MetiLu
Danes je pa tko len dan user posted image  Jaz sem že parkrat odprla fajlček od diplomce, pa mi še niti črke ni uspel natipkat user posted image
Pol sem šla u štacuno po fasngo, sem se vlekla med  policami skoraj eno uro, vse zlo na počas user posted image  v glavnem, do poroda nikdar več sama v štacuno!

Zdele sem dala pa krvavice v pečico, krompirček pripravila za skuhat, tako, da je kosilo že napol narejeno user posted image  user posted image  Upam, da bojo dobre, jih nisem jedla že 100 let.

Bamby, super za fizurco, kakšna je pa sprememba? user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
14.12.2007 15:41:32   
bamby
meti, a imaš dolenjske krvavice?? Meni so tolk dobre, da jih vsako leto komaj čakam user posted image . Stric nam jih vsako leto akr nekaj da, da se malo pocartamo z njimi user posted image .

Posebne spremembe pri frizuri pa ni, le krajša je user posted image . Se pripravlajm na porod, da me kaj ne preseneti do takrat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
14.12.2007 15:54:40   
Februarka08
Danes pa ni nič kaj živo tu goruser posted image . Kje pa ste vse?
To bi mogl naše domače krvavice probat, sploh ne veste kaj je dobruser posted image . Jutri vam jih lahko po dhl pošljem.user posted image Zdej pa mal diplomo čikirat pa mal v horizontalo...
Pridne boditeuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
14.12.2007 15:57:13   
maja_
Punce, jaz vas večkrat na teden na hitro počekiram, ne pridem pa do tega, da bi kaj napisala. Skratka, pri meni nič novega, vsak dan služba, potem family, kako decembersko veselje... Ta mesec smo si privoščili še zadnje počitnice v troje na Malti in moram rečt, da je kar pasalo odklopit službo-toplo priporočam. Trenutno sem v fazi povečane energije in včasih kar pozabim na trebuščekuser posted image . Sicer pa uživamo veseli december, ta čas mi je vedno všeč, ker je veliko žurk in prilik za srečanja s prijatelji-letos, ko nič ne pijemo, pač več plešemo, pa je tud super. S službene žurke sem se vrnila ob 4 zjutraj in me je moj soprogič kar pisano pogledal in izjavil, da se bo še on moral potrudit, da me bo "premagal" v tej disciplini.
Kupovala še nisem nič, niti pripravljala, to bom januarja, da ne bo doma preveč dolgčas, sicer pa so nas pred dobrimi 3 leti v materinski šoli učili, da naj ne peremo stvari prej kot največ mesec dni pred rokom, sicer bo potem treba še enkrat (take vneme pa nimam, da bi 2x pralauser posted image ). Nekih težav nimam, gin. pravi, da bo dete dolgo (po mamici). KGji +10user posted image , obseg trebuščka (čez popek, kjer je najširši) 94 cm (s takimi cm in kilami sem šla 1. rodit)!!! Imam pa sladkor na meji, zato sem pri hrani disciplinirana, ker so nas na predavanju na Polikliniki čisto prestrašili kaj vse je lahko narobe..., skratka: nič sladkega, nič bele moke, navadnega riža, nič zdroba, polnomastnega mleka, samo po 1 kos sadja naenkrat(pa še to samo "dovoljenega sadja", grenke pijače, nič sadnih jogurtovuser posted image , nič delikates (pršutov, salam-to me najbolj boli)... čisti dolgcajt na jedilniku...ampak kaj čmo-so se mi pa zard tega kile umirile-vsaj nekaj od te bede na krožniku. Aparat za merjenje cukra sem nabavila in trenutno imam vzorčne vrednosti-seveda ob taki prehranski žalosti. Kljub vsemu pa se še vedno od srca nasmejem, ko mi kdo reče, " a ti si noseča, ja kje pa?", o.k. saj sem velika, sam žogice pa tud ni za spregledat.
Skratka punce, želim vam vse dobro do "zaključka velikega projekta". Danes bom šla verejtno prej iz službe, zato moram še par stvari zaključit... Januarja, ko se konča praznična norišnica in spokam počasi v porodniško, pa vas bom kaj bolj spremljala in  zasliševala v smislu kaj že moramo vse pripravit, v 3 letih namreč človek vse pozabi. Če pa mi bo preveč dolgčas, bom pa šla mal obnavljat znanje v materinsko šolo, pa šopingg do onemoglosti, pa bo. Predvsem vam vsem želim veliko zdravja, čim bolj vesel december in uživanje v zadnjih 2 mesecih nosečnosti (sploh zadnji 9.mesec, potem ko si doma, zna bit kar dolg, še zlasti, ker velika večina nosečnic rodi po roku, celo 90 % sem nekje prebrala ) No, bomo videle, jaz 1. sem po roku, pa tud vse moje prijateljice.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
14.12.2007 16:04:33   
Februarka08
Maja_ pozdravljena in tudi tebi želim čim manj problemov, kolikor ti je še ostalo do konca...user posted image Me smo se zmenile, da do februarja ostanemo v enem kosuuser posted image user posted image .
Pozdravček!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu maja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
14.12.2007 16:14:43   
bamby
februarka, ne vem kakšne so gorenjske krvavice, ampak dolenjske so fenomenalne, za vseh 10 prstov obliznit user posted image . To ti garantiram. Jaz vglavnem boljših še nisem jedla. V našem koncu se grejo lahko skrit.

maja, lepo da si se oglasila user posted image . Si pa res dosegla lep dosežek  glede ure prihoda domov user posted image . Ah kje so tisti časi, ko smo tako pozno prihajali domov user posted image . Zdaj smo ratali kot penzionisti, da je treba kmalu iti spat, ker dugače sem drug dan podrta, kot bi ga pila celo noč user posted image .

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
14.12.2007 17:03:53   
MetiLu
Maja fenomenalka user posted image  user posted image user posted image  Jest že zdej nimam več energije šopingirat, ti pa praviš da boš vse šele januarja? Sem ti kar malo fovš za tole počutje user posted image  Jaz sem tudi mislila,da bom delala do zanjega, pa se ni glih izšlo. Zdej pa uživam doma, no pa malo mi je tudi dolgčas. Noben ne pride na obisk user posted image

Bamby, tele krvavice mi je tašča prinesla, so pa iz Domžalskega konca, bolj natančno iz Lukovce user posted image  Še lubeka čakam, da pride iz šihta (je moral za 1 uro podaljšat) in greva jest, tako da še ne vem če so dobre. Dišalo je že lepo, ko so se pekle, kar je zelo dober znak a ne? user posted image user posted image
Žal je bila lakota že prehuda, pa sem zdele tri karat napolitankice zmazala user posted image

Sem si danes kupila revijo novorojenček, pa zraven je bil katalogec od Neckermanna za nosečnice in dojenčke. Jao jao kakšne cortlih stvari imajo, me že očke bolijo od listanja user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
14.12.2007 17:48:40   
Janey
Čer
evo naju božička. VSE sma kupilauser posted image user posted image
zdaj grema pa jest. Se javim potem

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?