|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
6.12.2007 12:35:02   
itata
mene pa zanima kaj je tko posebnega, da bi si jih dale prav naročit? a une k jih kupiš v trgovini niso ok? majice za dojenje mislim...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
6.12.2007 12:38:56   
polonca78
torcica, enkratno! user posted image user posted image user posted image user posted image kar kocine so mi šle pokonci, ko sem videla tvoj post in ti povem, da si res lahko ponosna sama nase, da se tako pogumno boriš s svojimi demoni!!!

lara, tebi pa vse najboljše in čestitke tudi vsem ostalim za dobro opravljene preglede!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
6.12.2007 12:41:22   
polonca78
drugače sva pa končala z urejanjem sobice za malega in mi je uspelo prilepiti slikce v album. ta velika postelja za zaenkrat odveč, ampak da ne bomo potem, ko bo aktualna iskali kot zmešani, sva mu že sedaj kupila celo sobico. aja, pa še moj trebuh sem tudi dodala. user posted image sem pa čisto navdušena kako je izpadla. user posted image user posted image

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
6.12.2007 12:49:43   
itata
sem šele zdej uspela vse prebrat, tko da torcica user posted image  odlično...

vprašanje: a še katero popek boli? ne vem a mi bo ven skoču al kaj bo z njim user posted image

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 3829
6.12.2007 12:51:38   
itata
joj polonca kako si pa ti lepo uredila sobico!! kej tazga pa še ne... user posted image user posted image user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
6.12.2007 12:55:07   
Februarka08
Polonca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - kako lep bauhi in kakšna je šele sobica... Res, vse pohvale... user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3831
6.12.2007 12:57:43   
Suzi*
Polonca, krasno, čudovito!!!!! user posted image user posted image user posted image  meni je tudi ta serija pohištva od Ikeje fuuul všeč!!! pa stene so super izpadle. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
6.12.2007 13:01:49   
torcica
IZVIRNO SPOROČILO: polonca78

torcica, enkratno! user posted image user posted image user posted image user posted image kar kocine so mi šle pokonci, ko sem videla tvoj post in ti povem, da si res lahko ponosna sama nase, da se tako pogumno boriš s svojimi demoni!!!

Polonca78, sej demoni so samo dokler jih držiš v sebi. Ko jih daš ven, vidiš, da stvar sploh ni tako huda...

Mene tut zanima, kakšne majčke za dojenje so to? A ma kera kakšno slikico?

Neposredna povezava do sporočila: 3833
6.12.2007 13:17:00   
Februarka08
Jest sem ravno dodala še 3 slikice v album Le kaj bo... user posted image Mi je tolk cortkan tist roza kompletek za user posted image ... Tisto za user posted image je pa še od mojega moža, lepo prosim! user posted image Na koncu pa seveda še, da nas ne bo zeblo v zimskih dneh... user posted image

Torcica, nisem ti še user posted image user posted image user posted image za boljše duševno počutje... Po takih kot si ti, se je potrebno zgledovati...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
6.12.2007 13:18:04   
Marusah
Najprej Lara tebi želim vse najboljše, vsenajlepše, veliko sreče, uspeha, ljubezni,... predvsem pa veliko srečnih trenutkov s tvojo družinico user posted image user posted image user posted image !!!!

Jaz sem ravnokar iz sprehoda. Je tak lep sonček zunaj, da sem šla malo naokoli in s kolegico na eno user posted image .

Polonca zelo lepo sobico ima vaš user posted image !!! Sem vam kr malo "nevoščljiva", ko imate prostor, da lahko opremljate sobiceuser posted image . Mi smo zaenkrat še v trosobnem stanovanju in ni nobene sobice prazne za našega user posted image . Na začetku bo tko pri nama v spalnici, potem si bo pa moral sobico deliti s polbratoma. No, pa saj pridno iščeva parcelo za hišo, ampak je tako težko dobit kakšen pameten plac.... Upam, da se v roku leta in pol do dveh selimo.
Ja pa trebušček imaš tudi cartanuser posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
6.12.2007 13:23:33   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: torcica

IZVIRNO SPOROČILO: polonca78

Polonca78, sej demoni so samo dokler jih držiš v sebi. Ko jih daš ven, vidiš, da stvar sploh ni tako huda...

...veš, da sem te jaz že enkrat preimenovala v nekaj sladkega - v Tortico. In ker si tako sladko bitje, verjamem, da ti tako demoni kot tudi vsi "škodoželjni" ljudje ne morejo do živega user posted image

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
6.12.2007 13:26:09   
bamby
anandrej, jaz sem hotela isto predlagat kot Meti, da svoji ženki pustiš, da malo sede pred računalnik, pa RR ji pokaži, pa seveda forum februarčice! Po moje po dveh ali treh dneh ti ne pusti več zraven sest user posted image . Pa malo ji nas predstave, dane bo treba revci vse za nazaj brat.

polonca luštna sobica user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
6.12.2007 13:28:00   
pina-1
user posted image user posted image user posted image  napišem cel post pa me ven vrže!!!

Skratka lara vse najboljše ob r. dnevu...

torcica, tebi same pohvale ins vaka čast. Ni lahkose spopasti s stvarmi, ki jih želimo pozabit. Vendar je najboljša rešitev problema spopasti se z njim..Bravo punca. LE tako naprej.

Suzika, sej maš prov. Res je člas da se malo umirimo. Sej se bom. Obljubim, prov kmalu.
A je možno da me je cuker tolko zdelal? jaz se danes kar paf...

polonca, soba je enkratna.
Miina je tudi končno nared za slikanje. Jo čez vikend poslikam in dodam v album. Pol bo pa že čas, da začnemo za Ano stvari spravljat na kup
Rvo sem kupila volno za majčko za našo Ano. Bo kar rdeča

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
6.12.2007 13:43:13   
Marusah
Pina meni je tudi bilo zadnjič še cel dan slabo od tega testa za cuker... mater je to nagraužen! Pa meni je še tisto stvar v topli vodi raztopila...sem komaj pogoltnila dol. Pol pa še čakaš tam 1 uro ko taki vozek user posted image . Ko bi naši user posted image  vedli, kaj vse moremo zaradi njih preživet...ne bi nič nagajali mamicam user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
6.12.2007 14:21:20   
MetiLu

Majčke takole zgledajo, naredi pa tudi obleko po istem kroju. Lahko je tudi izrez na V.
Barvi, ki jih ima trenutno na voljo mi nista všeč, pomojem pa lahko sama kupim blago in ji ga pošljem. Če katero zanima, ji lahko posredujem mail, ki sem ga dobila od te šivilje. Pošljite mi mail na ZS.

Polonca, kok huda sobica user posted image user posted image user posted image  Tudi jaz malo  zavidam vsem, ki imate sobice za user posted image , najin bo od začetka pri nama, potem se pa midva seliva na galerijo, pa bomo spalnico predelali v otroško sobo, ker predvidevam da v naslednjih 3 letih definitivno ne bomo finančno sposobni za selitev v večje stanovanje ali pa celo hišo user posted image  Enkrat pa  bomo (upam user posted image ).

Torcica user posted image user posted image  za počutje. Zame si že zmagala user posted image

Pina, hitro slikce gor user posted image  user posted image  user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
6.12.2007 14:22:06   
MetiLu
ah, zakaj mi pa ni slikce objavilo, prilimala sem jo pa lahko user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
6.12.2007 14:22:36   
MetiLu

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
6.12.2007 14:22:59   
MetiLu
ah drek, jo bom probala dat v album...

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
6.12.2007 14:26:48   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Meti, tut računaliki niso več to, kar so včasih bili, a ne? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
6.12.2007 14:28:06   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: Marusah

IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Meti, tut računaliki niso več to, kar so včasih bili, a ne? user posted image user posted image user posted image

ja res je user posted image user posted image user posted image

Sem dala v album, če hoče katera pogledat. Itata, kje in kakšne si pa ti u štacuni kupovala?

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
6.12.2007 14:31:58   
Marusah
Ta majčka je pa res priročna!!! Pa ne samo za dojenje, tut za na hitro kako jotico kuhat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
6.12.2007 14:51:04   
larisa
No pa sem končno s pregleda.....Nisem ravno navdušena. Maternični vrat je skrajšan, tko da ali premalo počivam al pa se zadeve že res mal prehitro pripravljajo.
Dolenjka dej ti temu mojmu user posted image  ukaži, da nima kej pred februarjem zuni iskat....

No ampak kar me je pa najbolj šokiralo, je pa to da ima precej veliko glavo user posted image . Ko je G. pisal izvide je napisal velikost glavice ustreza 32 t nosečnosti, jaz pa sem šele v 29 t. A ima katera kaj izkušenj s tem?? Velikost ploda pa usterza 29 t. user posted image user posted image

Torcica, zelo sem bila vesela ko sem prebrala tvoj post: Svaka čast. Če bom kdaj v težavah, mi bo tvoj nasvet še kako prav prišel...user posted image user posted image user posted image

Anandrej, naslednji pregled 3.1.08

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
6.12.2007 14:54:31   
Bajsa
Lara VSE NAJBOLJŠE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
VELIKO VELIKO LEPIH user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
6.12.2007 14:54:54   
ella79
larisa pomoje to ni nič takega, oz. boš vidla da na naslednjem pregledu bodo čist drugi rezultati. Sem že večkrat slišala podobne zadeve, kok je user posted image majhen al pa da ima full dolge noge, potem se je pa čez par dni rodil, je bilo pa vse čisto drugače. 

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
6.12.2007 15:03:11   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

No ampak kar me je pa najbolj šokiralo, je pa to da ima precej veliko glavo user posted image . Ko je G. pisal izvide je napisal velikost glavice ustreza 32 t nosečnosti, jaz pa sem šele v 29 t. A ima katera kaj izkušenj s tem?? Velikost ploda pa usterza 29 t. user posted image user posted image

Larisa, bo tvoj user posted image  bolj pri tapametnih user posted image user posted image user posted image  

Moji sesti so enako rekli, kot tebi, pa je na kocu rodila čisto zdravega 4 kg težkega fantka. Plodek se še razvija... boš videla, ko boš naslednjič imela pregled, bo pa user posted image  spet imel drugačne mere.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?