|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
6.12.2007 17:39:09   
Marusah
Ste vidle članek o tem dojenčku? Adijo pamet user posted image

Kitajski deček pri osmih mesecih starosti tehta 18,8 kilogramov Mali kitajski deček je nedvomno najmlajši zelo debel človek na svetu. Pri vsega osmih mesecih starosti tehta 18,8 kilogramov. Starši so zaradi njegove debelosti že poiskali pomoč zdravnikov.

user posted image

Običajna teža otroka pri starosti enega leta je okrog deset kilogramov, mali Kitajček jih ima pri osmih mesecih skoraj dvajset. Ob rojstvu je tehtal normalno, že pri enem mesecu starosti pa se je začel debeliti. Zdaj se doji dvajsetkrat na dan, uživa pa tudi že kuhano hrano. Družina, ki je malčka tako zelo zredila, želi ostati anonimna.Vir: Dnevnik

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
6.12.2007 17:40:31   
Marusah
Končno je tudi meni enkrat uspelo stran obrnit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
6.12.2007 17:54:11   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: Marusah

IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Ritnice te bolijo od včerajšnjega Miklavža, si preveč ritne mišice uporabljala user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Ej, glihkar berem revijo Lepota in zdravje, je notri en fajn članek o seksu med nosečnostjo user posted image  user posted image  user posted image

in kaj zanimivega pravjo? Je kakšen zanimiv recept za joto notri?user posted image

Ah, kar že vemo. Je pa nekaj omenjeno, da v zadnjih mescih lahko orgazem in sperma pospešita porod oz. krajšanje materničnega vratuuser posted image  zato je treba bit pa previden ob znakih, kot so rahla krvavitev po odnosu, bolečine, ...
Mogoče mi pa zato dones tok trebuh otrdeva user posted image  Sem šla kuj po službi domov, na avtocesti spet cela štala, zdej pa ležim v spalnici in tuki gor visim user posted image user posted image  Upam, da bo počitek kaj pomagal. Zdele bi se mi zelo prileglo, če bi mi kdo prišel gresek skuhat user posted image  sem tok utrujena, da tud stat ne morem...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
6.12.2007 18:21:21   
dolenjka
Meti, pa kva se prtožuješ da ne moreš stat? Sej ti ni treba, če ležiš v spalnici user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Bajsika baby, vidim te!!! user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
6.12.2007 18:30:58   
Marusah
Meti, ti pa tvoj gres user posted image  Če boš tuk gresa papala, bo tvoj mali ko unle kitajček tam gori user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
6.12.2007 18:32:05   
MetiLu
ojla, no vsaj ena za družbo, sem že skor zadremala.

Pismo, ne vem, zdej me je pa še neki špikat začel na levi strani pod trebuhom user posted image  upam, da so prebavne motnje, Janez pa tud glih tolk da kej pomiga dones, mulček leni. Dva dni pa glih tolk da mi ni vampa raznesl user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
6.12.2007 18:32:57   
MetiLu

Meti, ti pa tvoj gres user posted image  Če boš tuk gresa papala, bo tvoj mali ko unle kitajček tam gori user posted image user posted image user posted image

ej, ne seri user posted image  user posted image  user posted image  a to tok redi al kaj??

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
6.12.2007 18:35:41   
Marusah
Veš Meti, ti malo pozabiš vsake toliko časa, da si že kr visoko noseča user posted image . Nisi več tako vitalna kot srnica. Zdej rabiš malo več noge u luft držat! Mene pa velikokrat na desni strani špika. Ampak samo kadar sem fajn utrujena.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
6.12.2007 18:36:36   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

ej, ne seri user posted image  user posted image  user posted image  a to tok redi al kaj??

Pa ne, mal te morem hecat user posted image . Gres je zdrav, jaz ga mam tut rada... no, ne tuk kot tiuser posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
6.12.2007 18:36:55   
Bajsa
Pa dobr detektivka Dolenjka a lohk nehaš!!!!
Še prebrat ne morem kaj dogaja, že ti šnofla pogruntaš da sm gor. Mater user posted image
Sm glih dobr od zobrja, je eno plombico zamenjal. Zdej je pa spet gmah za en let, upam.
Drgač je pa res kar se tiče 4 ur bolniške. Jaz se morem kar prisilt da grem po 4 urah domov. To pomeni, da grem skoraj nikoli. Ampak sej je samo še dva tedna do konca user posted image user posted image user posted image . Jutr grem zihr ob 12 domov, grem oddat papirje na csd. Pa da mi pol ni treba na to mislt še cel cajt. Pol pa komaj čakam da dobim še nakazan denar namest paketa, pol pa v šoping še mal. Je še par stvari treba porihtat.
Torcica zate en velik user posted image  in upam da te bo pozitivna energija spremljala vsak dan, vsako minuto. Še naprej ostani močna!!!user posted image user posted image user posted image
Februarka velik sreče z diplomo, zdej bi pa res se te lohk že usmilil! Ena user posted image za srečo in dober razplet.
Meti manekenka ti pa mal bolj počivej, nehi tok okol letat, pa nehi seksat - a videš da te to čist zmatra user posted image  (mater kakšen mam pa jaz izgovor, da sem čist adijouser posted image user posted image , ker jote pri nas ni sploh). Mal se hecam! Ti pa resno priporočam kakšen dan bolniške in počitka, da nau res Janez kakšne neumnosti zganjal pa mal pohitu. Še dobr da maš prenosnik, da si vseen z nami na vezi.
Katka ti pa bodi malo manj trmasta (kdo to reče, a ne) pa se pust razvajat, sej se bo že naredil in pospravl, če ne kuj, pa čez neki časa. Čimhitrejše okrevanje ti želim.
Vsem ostalim dečvam lep pozdrav!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
6.12.2007 18:41:21   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

Pa dobr detektivka Dolenjka a lohk nehaš!!!!
Še prebrat ne morem kaj dogaja, že ti šnofla pogruntaš da sm gor. Mater user posted image

Ja Bajsa, Dolenjka je hujš kot Božiček - vse vidi in vse ve!!!! Zato punce pazite kaj delate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
6.12.2007 18:43:02   
Marusah
Meti kam si zginla? Si šla gres kuhat user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
6.12.2007 18:48:23   
dolenjka
Ja, Bajsi, Marusah ima prav! Na CII me niso vzel v službo, ker sem preveč sposobna, bi vse prehitr porihtala, pol pa ne bi blo dela za druge user posted image  user posted image  user posted image
Jutr pa moj Miklavž pride user posted image  user posted image  user posted image  Pa jutr teden bom že na poti v SLO user posted image  user posted image  user posted image  Pa v službo grem samo še 5x, zbudit v tej vetrovni Belgiji se moram pa "samo" še 8x user posted image  user posted image  user posted image
Jaz kar vriskam že cel dan od veselja ob vseh teh ugotovitvah user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
6.12.2007 18:53:16   
Bajsa
Sm ti prav mal fouš Dolenjka! Ne se se hecamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . V resnic ti čist privoščim. A že kej pakiraš?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
6.12.2007 18:54:18   
Februarka08
Evo mene... user posted image Diplomca sprintana, oddana na pošto in že na poti v LJuser posted image user posted image user posted image user posted image . Sm kuj boljš volje. Hvala bajsa za user posted image - je zgleda pomagala!!! Upam, da sem jo dala zadnjič na pošto in da velja pregovor: V tretje gre rado.
Jest bi tud neki papcala, pa ne vem kajuser posted image . Sicer mi pa zarad aleluje nič ne diši - spet ni frekvence.user posted image Je pa mislim da prej Meti omenila čips, tako da mi dons zih ne uide...user posted image Ga že cel popoldne sanjam...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
6.12.2007 18:55:52   
Bajsa
Dečve kupit morem še ar stvari za dojenčka (jogi, avtosedež, banca, kozmetika za oba). Kam naj grem Ariel, BC al Pikapolonica??

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
6.12.2007 18:56:00   
Marusah
Dolenjka kak lepo, da prideš med nas... No, sej tut Belgijci niso tak slabi user posted image  Ko sem bila še mlajša in sem še s starši hodila na dopust, sem se enkrat zalubla v enga Belgijca. In pol, ko je blo treba na avion it, sem jokala, kot da bo konec sveta user posted image . Drugo leto pa ga ni več blo, ker so njegovi starši prodal apartma - pa nisem bla nič jezna, sem enga domačina (Španca) ujagala user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
6.12.2007 18:56:35   
dolenjka
Februarka user posted image  user posted image  user posted image  za diplomco user posted image

Bajsa, ne draž user posted image  Ja, mal že pokam, sam ne pretiravam. V nedeljo sem po tleh pomivala in sem še danes zlomljena in kokr da bi si neki pretegnla pod desno joško user posted image  Sem bolj na izi. Papirje prekladam in sortiram, pa take "ne orto težke" zadevšne.
Se kar bojim da bo cajta zmanjkal user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
6.12.2007 18:58:15   
dolenjka
Marusah, tele tvoje izjave glede belgijcev pa ne držijo čist. No, ne vem kolk je bil star, sej otroci so kar luštni, sam mal čudn oblečeni, ko pa zrastejo, so pa vsi smotani, brez izjeme. Tle dobrga tipa sicer srečaš, sam niti slučajno ni domačin, evrokratov je pa tamal miljon user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
6.12.2007 19:00:14   
Marusah
Evo Februarka, pa ti je ratal user posted image user posted image user posted image

Bajsa jaz tut še rabim podobne stvari kot ti...pa tut ne vem kje naj začnem kupovat. Bom šla malo pogledat, pa kar mi bo všeč bom kupla. Sej verjetno ni neke pretirane razlike v cenah med trgovinami user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
6.12.2007 19:01:31   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Marusah, tele tvoje izjave glede belgijcev pa ne držijo čist. No, ne vem kolk je bil star, sej otroci so kar luštni, sam mal čudn oblečeni, ko pa zrastejo, so pa vsi smotani, brez izjeme. Tle dobrga tipa sicer srečaš, sam niti slučajno ni domačin, evrokratov je pa tamal miljon user posted image

...pol pa še dobro, da so takrat prodal apartma user posted image user posted image user posted image  Takrat je bil še mali fantek, je bil šikan... Mogoče pa ni bil čistokrven Belgijc. Takrat sma bla stara 14 al 15 let. Pa tut razumela se nisma najboljš user posted image
Še dobro, da sem pol uženla pravega štajerca user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
6.12.2007 19:05:10   
Bajsa
Ja draga moja Dolenjka, sej bi ti pršla pomagat, sam ko si pa tkoooooo delečuser posted image user posted image
Februarka user posted image user posted image user posted image user posted image , sam da ti je ratal!
Meti a se ti bašeš al kaj, da nimaš časa nč napisat?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
6.12.2007 19:07:18   
MetiLu
Punce, jest sem se odločila, da grem jutri zjutraj do G, ker se mi zdi tole ma to much. Otrdeva mi na 15-20 min in drži 1 minuto user posted image  sej me ne boli  oz. vsakič mi ful na mehur pritisne, to pa je mal boleče, zaradi tega je mali miren danes user posted image  če pomislim, kaj je zdej en teden počel...

Pa ležim že celo uro, a mi pride kera gres skuhat? user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
6.12.2007 19:07:33   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

Meti a se ti bašeš al kaj, da nimaš časa nč napisat?

Meti je čist v gres padla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
6.12.2007 19:08:20   
Bajsa
Mah ja sej jst tud skoz mal čekiram BC spletno stran, pa pikapolonico, pa sem že neki okol po trovinah hodila, sam kaj ko pri nas v KR niso glih najbolj založeni, al se sam men zdi, no ne vem. Katero kozmetiko boste uporabljale? Bubchen, nivea?? kere so še? Kaj pa kej od mullerja, al pa dm, mercator?

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?