|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
5.12.2007 20:59:54   
Janey
anandrej za statistiko:
nasldnji pregled 3.1.08 (zakaj tak pozno ne vemuser posted image )
aja...pa 22 sem starauser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
5.12.2007 21:03:39   
ella79
Ste prej neki govorile o EA in ultivi. Danes je na MŠ takole povedala:
- za EA se je potrebno prej dogovoriti. Prideš enkrat prej tja, da ti vse razložijo. K pa prideš potem v P rodit, pa ne smeš met popadkov pogostejših od 5 min.
- ultivo ti pa lahko dajo kadar koli med porodom. Pač če vidiš, da bo preboleče jim sam rečeš, pa je.
Mene zdej tale ultiva mal mika user posted image morm mal posrfat kaj druge menijo o tem.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
5.12.2007 21:04:46   
anandrej
Meti, jaz sem pa mislil, da Miklavž nosi pomaranče, tvoj ti je pa kar klobaso prinesel user posted image

Janey, a nisi ti imela rojstnega dne vmes user posted image Al se sam men zdi? Da ne boš slučajno do 50 še skoz 22 let stara user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
5.12.2007 21:10:40   
Bajsa
Oj bejbe!
Pa jaz vam komi komi sledim. Men ornh dogaja. Trebuh otrdeva, ponoč se zbujam ker mam krče, v glavnem skoz neki, da ni dolgčas. Z user posted image  je po moje vse kul, ker ma žurko v maminem trebuhu, zmeri bolj. Mi je tko fino. To mam prav rada. pa ful mi je fajn da se oglasi tud ko da user posted image  roko na trebuh, ga kr brcne. Je zadnič neki kao poslušu kaj dogaja v trebuhu, pa ga je direkt v uho. Je blo prav user posted image .
Pr nas pa miklavž nč ne nosi, je pa zato tok bolj priden božiček. Še ne vem kaj bo letos nosuuser posted image user posted image  Jaz grem pa še 12X v službo. No ja v bistvu 11X, ker mam vmes še pregled, pa bom si kr frej vzela cel dan, ker mam take čudne ure. Spet se bašem s čokolado in sladkarijami. pol se pa čudm zakaj vaga tok kaže.
morem mojga lubija kr mal pohvalt. Je tko priden, sem kr ponosna nase, da sem ga tko dobro vzgojila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ja mama ga ni, ga je sam razvajala, sem mogla jst za njo popravtuser posted image user posted image . V glavnem,  ta teden ima dopust in mi srček vsak dan pripravi kosilo, pospravi najino malo vilo, zakuri, da mi je toplo ko pridem, pol me pa še na kavico pelje. Pa tko je skrben, sam da rečem da bi kej rada, takoj skoč pa mi prinese. Zadnč mi je ob pol 2 delal čokolino. Sam zdej ne vem, a me ma res tok rad, a je to slaba vest, ker ni jote, al me pa varauser posted image user posted image user posted image user posted image
A nismo ženske čudna bitja?

Nč to je to za enkrat.
Odgovarjala sploh neki velik ne bom, ker vse sprot pozabim, bi pa rada sam čestitala za diplomo user posted image user posted image user posted image user posted image  in za preglede user posted image user posted image user posted image user posted image , pa za nakupe tud no user posted image .
Mater mene že panika grab, jaz mam že res skor čist vse, pa še zmeri mislem, da mi neki ful manjka in me je ful panika, kaj če me kej prehiti. Joooj jao meni!
LP

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
5.12.2007 21:13:43   
dolenjka
O Ella user posted image  Lepo da si prišla malo na plano user posted image

Mene mika EA, ker v Postojni ne prakticirajo Ultive, vsaj za zdaj ne. Mal sem zajkle, drugač pa o EA bolj razmišljam zato, ker naj bi tako mamici ostalo več energije, ki jo bomo pa pol še kako rabile user posted image  user posted image  user posted image
Mene pa po novem bolj kot porod skrbi to, da se Tara ne bo obrnila in bom imela CR user posted image  OPa ne me sprašvat od kje mi te misli, ker se mi ne sanja user posted image

A sem vam povedala, da sem se včeraj uspela naročiti pri dr. Merlo v Postojni še pred božičem? user posted image  user posted image  user posted image  In še ura je super 14.45 user posted image  Pol grem pa na ogled porodnišnice in porodnega bloka user posted image  user posted image  user posted image
AJa, pa na šolo za starše sem naju prijavila user posted image

Joj, a sem to že povedala? Če sem, se globoko opravičujem, me mel skleroza zajebava zadnjih 7 mescev user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
5.12.2007 21:15:55   
dolenjka
Zdejle sem pa pr Bajski vidla napis "61 days to go" pa me je kr zmrazil user posted image
A tko hitr že? O moj bog! user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
5.12.2007 21:20:33   
Bajsa
Ja ja draga moja! Samo še 61 dni. In pol mene še moj sodelavc vsak dan zajbava, da jaz bom itak rodila 15.1., sicer ne vem od kje mu ta ideja, ampak ok. In pol pomislem, da je to še tri tedne prej, se pravi še minus 21 dni, kar pomen da mam lohk res sam še 40 dni do poroda, me pa kr zruka.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
5.12.2007 21:24:11   
dolenjka
Useki ga na gobec user posted image

Najlaži je pa pametn bit! Tvoje dete nima nikamor za it do 1.2., ker ti si februarčica in amen. Pa še toplo je v tebi, zunaj pa mrazzzzz.
Jaz sem se z mojo Taro zmenila, da če je res babji firbec, lahko pride prej, ampak samo 1 teden, torej 15.2., takrat upam, da bodo tako kot lani, že prvi zvončki in s Taro, bo zaletek pomladi še lepši user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
5.12.2007 21:25:45   
ella79
Glede ultive sem tole našla tole zanimivo branje:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1744787
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1619616
me je prej kar že mal skrbelo, kako bom tole vse speljala, zdej pa vem, če bo kriza bom sam rekla akcija za ultivo user posted image user posted image user posted image pa ne bo nič bolel user posted image user posted image user posted image
dolenjka, a si prebrala kaj pri  meni piše? "59 days to go", jutri bo pisal 58.... user posted image user posted image user posted image
aha, še 9x v službo user posted image user posted image user posted image user posted image to se mi pa najbolj dopade. Se sploh ne morm ornk za mizo usest, k je ravno v višini bušija, pa potem stol gor pa dol, pa sploh ne vem več kako naj se naštimam. No, jaz bi se itak najraje kar ulegla user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
5.12.2007 21:28:50   
Bajsa
Ja jaz tud upam da bo naša žverca počakala varno spravljena vsaj do 4.2., no če pa pride 3.2. pa ne bova z očijem nč huda, bo lepo darilo za 6 obletnico, teta ( moja mlajša sestra) pa navija, da naj se rodi na njen rojstni dan 6.2. Sam če je tale user posted image  kej po mamici, pol bo itak čist po svoje naredila- naredu.
pa jaz mam tud tak filing da bom šla prej. Ne vem zakaj, ampka a veš ko pravjo 6 čut. Isto kot takrat ko sem zanosila. Men še niti user posted image  ni zaostajala, pa sem že test delala, prepričana da sem noseča, itak da še ni pokazal, ampak čez 14 dni pa pol je. Ma bomo vidl, pol bom šla pa konc februarja user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
5.12.2007 21:34:57   
ella79
Jaz tudi upam, da ne bo naša user posted image tok neučakana kot mami. Najraje bi vidla da bi bil februar, ne januar. Tega fabruarja sem se zdej že tok navadla, da janur pa res ne sme bit. user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
5.12.2007 21:37:39   
Bajsa
Ma v bistvu men je januar tud v redu, mam takrat rojstni dan, ampak nej bo februar, če so rekl februar, pa še tak lep datum so določil, 4.2.
Drgač mi je pa najbolj pomembno to, da bo user posted image  zdrav, pol pa ni važn a je januar al februar.
No Dolenjka kje si?

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
5.12.2007 21:42:05   
dolenjka
Dolenjka je študirala kadrovske predpise uslužbencev EU user posted image
Za diplomirat user posted image

No, zdej sem si napisala 100 in 1 vprašanje, da jutr zintervjvam uni dve gospe v kadrovski user posted image  user posted image  user posted image
Imam res nemogoča vprašanja. Jaz bi kar dodatek na dodatek user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Ako prođe prođe user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
5.12.2007 21:48:31   
Bajsa
Znajdla bi se ti Dolenjka. jah zakaj pa ne. Itak bi nas na vsakmu vogalu vsak nategnu, če bi nas le lahko, no vsaj mene, ampak jaz se ne dam user posted image .
Sam veš po moje tale dodatek na dodatek pa res ne bo šlo. Sicer pa ti madam, kaj še hočeš. Imaš g. Klobaso, črno strelco, najlepše darilo oz. dodatek (user posted image ) še dobiš, pa neki malga € dodatka ti tud pade.
Pa sej teb nč ne manjka, pa še sam 9x spiš v Belgiji. Mislem halo?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
5.12.2007 21:51:37   
dolenjka
Uf Bajsamaš prav, sam še ena stvar mi fali oz. mi je viška - kredit za bajto user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
5.12.2007 21:53:25   
dolenjka
Ne, sej vem, da dodatek na dodatek ne gre, tok pa tut jaz nisem sposobna user posted image
Ampak naj bi mi pa baje dal 200 EUR ob rojstvu user posted image  Tega se pa ne bom branla. Ni mi jasn, če otroški dodatek (dajejo ga oni in ne država) dobivam od rojstva dalje, al šele ko se nazaj na šihtu pojavim user posted image  In podobne zadevšne....

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
5.12.2007 21:59:00   
ella79
dolenjka kdaj ti potem začneš nazaj delat? A boš potem v SLO ostala?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
5.12.2007 22:08:10   
dolenjka
Prej kot 5.1.2009 niti slučajno, pa še to bom razmislila user posted image  Velik je od situacije doma odvisno - sama z user posted image  ne grem nazaj v Belgijo. Vsi trije al pa nobeden user posted image  Moj pravi, da bom itak še enkrat user posted image  takoj ko zrihtamo tiste spremembe na materničnem vratu, tko da v tem primeru ne bom šla nazaj v B, ampak do takrat je še daaaaalllleeč!
Step by step!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
5.12.2007 22:14:17   
Bajsa
ok dečve jaz grem ajat. Lepe sanje in mirno nočko, čim manj vstajanj za lulatuser posted image
pa pa

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
5.12.2007 22:14:41   
ella79
Super user posted image user posted image user posted image jaz tudi prej kot 5.1.2009 NE user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdej grem pa kar počasi v mižule k danes ponoči sem spet ob petih na uro gledala user posted image Upam, da se danes normalno naspim.
Nočko

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
5.12.2007 22:16:51   
dolenjka
Tudi jaz se poslavljam, ker sem podrtija u 0 user posted image
Jutri ne vstanem pred 7.30, pa če Evropa propade user posted image  user posted image  user posted image

Se beremo in tipkamo po 10.00 ko bom iz kadrovske in končno budna user posted image

Nočko

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
5.12.2007 22:35:21   
Janey
Če je še katera tukaj...a je katera že dobila canesten svečko? Baje da izsuši sluznico? Kako je s tem? 

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
5.12.2007 22:37:02   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: anandrej

Meti, jaz sem pa mislil, da Miklavž nosi pomaranče, tvoj ti je pa kar klobaso prinesel user posted image

Janey, a nisi ti imela rojstnega dne vmes user posted image Al se sam men zdi? Da ne boš slučajno do 50 še skoz 22 let stara user posted image

Sem mela...ampak se že prej rekla da sem 22 starauser posted image user posted image
super si, da tak spremljaš vse...svaka častuser posted image user posted image user posted image pa pardonuser posted image

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
6.12.2007 5:41:51   
Lanchy
user posted image Jutro cveke cvekasteuser posted image

Janey, jaz sem imela Canesten svecke, pa ne vem ce so mi ravno izsusile noznico, mi pa niso nic pomagale, tako da sem potem se Klimicim kremo dobila. No razlog, zakaj se vnetje ni pozdravilo, je bila moja slabokrvnost, zdaj je pa spet vse OK, tko da mi je v torek ze bris lahko vzela.

Anandrej, v novembru so bila predavanja 2-3x tedensko...odvisno od tedna.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
6.12.2007 6:17:59   
*Naja
Sem mislila, da bom prva danes tle gor, pa vidim, da me je že Lanchy prehitelauser posted image .

Bamby
- Jst bi tud ocvirkovcoooooo!!!!! Sem pogledala fotke z miklavževanja in vidim, da ste prav uživali. Še bolj sem pa vesela, ker sem ugotovila, da sem takrat čist točn povedala, katera je katera na tistih fotkahuser posted image user posted image user posted image . Sem jst točn vedla, da je bla Bamby fotografinjauser posted image .

Kok vam zavidam, ko ste ene že v 30tem, al pa 31tem tednu...jst bi tud bla že tamuser posted image . Kr ne morem dočakat tega februarja....men se zdi še toooooolk daleč....jst bi pa že končno rada cartala, pa lubčkala našo pupikouser posted image user posted image .
Sem pa ravno zmazala en krožnik čokolina, zdej si grem pa kr še enga zmešat, čeprav mam danes pregled in hudobno ga.vago, ki je neusmiljena....Pa naj bo namesto user posted image , ker mam danes roj.dan, tak da, vse najboljše zameuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Pridno klepetajte, pa ne preveč, da bom uspela pop. vse za nazaj prebrat....

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?