|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
5.12.2007 13:14:55   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Meti, men so bli popadki kot eni hujši menstrualni krči. Pomagalo je pa počasno in globoko dihanje, pa da misliš na kaj druzga...ene pravijo, da se da z meditacijo dost simpl rodit, če si je vešč...meni ni šlo glih najboljš. user posted image   Popadki na koncu, tisti, kjer je treba pritiskat, me pa čist iskreno sploh niso boleli! Čudo tole rojevanje. user posted image

Suzi, ti si mi pravi navdih za rodit jit. Tko k si zdele napisala, me je ves strah minil user posted image user posted image user posted image

Dolenjka, lepo da si z nami, pa da mi boš družbo delala zvečer user posted image

Zdej grem pa prebrat kaj ste načvekale. Sem šla mal ven iz firme, pa na malco - krompirjev golaž je padu user posted image user posted image  Tko, da se zdej mal boljše počutim.

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
5.12.2007 13:24:59   
Mateja81
hojla

Punce jaz imam pa ob 15. pregled pri G. Sej ne vem več kaj naj, a naj mu rečem da mi naredi UZ pa ga plačam, ker bi res rada vidla mojo bebico. Pripada mi UZ komaj januarja in se mi do takrat zdi tako strašno daleč.

Pa ne vem kam ve to hodite da vam vse pove koliko je težak in velik dojenček ker meni še ni nikoli povedal koliko tehta?

Mal bo ziher tečen G ker me je sestra že itak prestavila (pregled bi mogla imeti že včeraj) tak da mislim da bom danes zadnja stranka in da se mu bo mudilo domov.user posted image user posted image  Sploh se mi ne posveti prav.

Naj vztrajam da mi naredi UZ???

12.02.2008 je prikukal na svet naš sonček Patrik

(odgovor članu ARIANNA L.05)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
5.12.2007 13:25:55   
MetiLu
Ok punce, a kar avtobus rezerviram za januar user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Dobre ste babnce, lepo čvekate.

No Arianna, tvoja porodna zgodba mi pa ni bla preveč všeč user posted image user posted image user posted image  Bom rajši še enkrat post od Suzi prebrala user posted image  user posted image
Upam, da bom na dan D res spročena in si bom ta podvig vzela kot nekaj čist naravnega. O EA pa sploh ne razmišljam. Ne vem, če bo faj hudo bom rekla za protibolečinsko, si pa res želim rodit po naravni poti, upam, da ne bo treba kakšnega carskega reza delat. Za to smo ženske narejene, a ne?

Torbo bom jaz pripravila do konca meseca. Pa enkrat pred novim letom bova pomojem tud pojstlco postavla. Arianna, žal opreme nisem še nič poslikala, ker sva vse pospravila in ne morem zdej vsega ven vlečt, ker me pol lahko sam še v P peljejo user posted image  

Bom pa tud jest vse poslikala, ko bodo tekle zadnje priprave. Komaj čakam user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
5.12.2007 13:27:29   
Mateja81
ej babe še eno strokovno vprašanjeuser posted image

Zakaj se meni ne prikaže on trakec na koncu. A lahko ve vidite moj album???

(odgovor članu Mateja81)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
5.12.2007 13:28:34   
Mateja81
Aja ok ni panike mi je že jasno....
Mal sem umetno blonduser posted image

(odgovor članu Mateja81)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
5.12.2007 13:30:02   
MetiLu
Mateja, če bi rada videla svojega user posted image , vztrajaj! Jaz sem tudi na prejšnjem pregledu zatežila, če mi lahko naredi UZ, pa me je svetlo gledal kaj mi je, da ni treba,pa da je za plačat... Pa sem rekla, da bi vseen rada, da mi pregleda malega kako napreduje, raste, če je vse ok, pa se je sam nasmeju pa reku, no uležte se na mizo user posted image  user posted image  user posted image  pa sem dala 30€ in dobila vse mere in še slikco user posted image user posted image

Sicer imam sedaj pri naslednjem pregledu tudi UZ in ga moram sama plačat, samo rajši dam tistih 30€, koker da jih pa za kakšne traparije zase zapravim (kar se pri meni dogaja - šoping pa to user posted image ).

(odgovor članu Mateja81)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
5.12.2007 13:35:22   
ARIANNA L.05
No Arianna, tvoja porodna zgodba mi pa ni bla preveč všeč Bom rajši še enkrat post od Suzi prebrala
Upam, da bom na dan D res spročena in si bom ta podvig vzela kot nekaj čist naravnega. O EA pa sploh ne razmišljam. Ne vem, če bo faj hudo bom rekla za protibolečinsko, si pa res želim rodit po naravni poti, upam, da ne bo treba kakšnega carskega reza delat. Za to smo ženske narejene, a ne?

Torbo bom jaz pripravila do konca meseca. Pa enkrat pred novim letom bova pomojem tud pojstlco postavla. Arianna, žal opreme nisem še nič poslikala, ker sva vse pospravila in ne morem zdej vsega ven vlečt, ker me pol lahko sam še v P peljejo

MetiLu: user posted image user posted image user posted image Oprosti glede mojega opisa kar porodne izkusnje tice. Ja, bolje, da gres brta kake druge poste user posted image . Moja izkusnja najbrz ni kaj prevec primerna, ker drugeca eme boste vse zasovrazile tukaj user posted image .

Sem mislila za slikce vozickov, tiste ki ste jih ze kupile, da kako slikco gor prilimate, ce se vam da.

Laura Arianna - 14.03.2005
V pricakovanju drugega soncka - 09.02.2008

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
5.12.2007 13:35:32   
srečka nosečka
evo mene nazaj iz potepanja user posted image

Sem nabavila tetra plenice od Tosame, ki so v DM kar za 5 EUR cenejše kot v BC. Če je kateri to v pomoč. Pa podloge za previjanje imajo lepe, tiste njihove znamke Baby love. Pa blazinice v moderce imam, da ne bo preveč spuščalo. user posted image

Mateja - tudi meni ne pove teže in velikosti. Vedno reče, da je vse primerno za čas user posted image .

Tudi jaz želim roditi brez kakršnikoli pripomočkov, ker sem preveč radovedna, kakšen je naravni porod. No, saj dobenega še nisem dala skozi. Jao, sem brihta. user posted image

meti - sem vesela, da se že bolje počutiš. user posted image  Ta nam kar pojamraj, če ti bo hudo.

(odgovor članu Mateja81)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
5.12.2007 13:38:28   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Mateja, če bi rada videla svojega user posted image , vztrajaj! Jaz sem tudi na prejšnjem pregledu zatežila, če mi lahko naredi UZ, pa me je svetlo gledal kaj mi je, da ni treba,pa da je za plačat... Pa sem rekla, da bi vseen rada, da mi pregleda malega kako napreduje, raste, če je vse ok, pa se je sam nasmeju pa reku, no uležte se na mizo user posted image  user posted image  user posted image  pa sem dala 30€ in dobila vse mere in še slikco user posted image user posted image

Sicer imam sedaj pri naslednjem pregledu tudi UZ in ga moram sama plačat, samo rajši dam tistih 30€, koker da jih pa za kakšne traparije zase zapravim (kar se pri meni dogaja - šoping pa to user posted image ).

Se strinjam s tabo Meti, da je bolje da plačaš UZ in da si pomirjen glede user posted image .
Meni je do sedaj na vsakem pregledu naredila UZ, razen na zadnjem.

ARIANNA - v mojem albumu imaš voziček, ki sva ga midva nabavila. Manjka še košara.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
5.12.2007 13:47:37   
MetiLu
user posted image user posted image
Jaz imam tako košaro (tudi barva je enaka) in tale vozek, ki je tudi v temno modri barvi user posted image
user posted image  pa takole pojstlco user posted image  user posted image

(odgovor članu ARIANNA L.05)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
5.12.2007 13:52:11   
MetiLu
Sem pa res boljše volje zdele, pa še glihkar sem Tošeta slišala po radiju, pesem Moja - pol pa kar prepevam zraven user posted image user posted image

Še dobr res da vas mam tle gor, če ne bi se mi v službi že zmešal, tko pa skoz na RR visim in hitreje mine dan. Sem neki mami jambrala po mailu, pa nima posluha za to. Vedno mi tko nazaj napiše, da bo jutri nov dan in da se nimam za kej sekirat in ... sploh ji ne morem jambrat! user posted image user posted image user posted image  
Moj je pa tko nedosegljiv v tistih je**nah. Signal lovi samo na tanajvišji smreki, pa še tisto ma kakšen medved pod kontrolo user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
5.12.2007 13:52:31   
pina-1
evo mene s malice. sem lepo snedla en velik sendvič in še dva kosa panetona s čokolado..sedaj me pa tako tišči da je veselje..bo treba še enkrat gor in dol po stopnicah, da bom laže sedela tu do petihuser posted image .

glede Udin, pa se lahko zmenimo, samo najprej grem jaz v izvidnico s sodelavko, ker nimam pojma kje je kaj. POl pa peljem še vas. ok?

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
5.12.2007 13:52:49   
srečka nosečka
meti - kje sta nabavila košarico in koliko je stala? Jaz namreč potrebujem prav takšno. Samo v punčkasti barvi. user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
5.12.2007 13:54:01   
pina-1

Moj je pa tko nedosegljiv v tistih je**nah. Signal lovi samo na tanajvišji smreki, pa še tisto ma kakšen medved pod kontrolo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa sej možeki so vedno nedosegljivi ko jih rabiš

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
5.12.2007 13:54:37   
srečka nosečka
Moj je pa tko nedosegljiv v tistih je**nah. Signal lovi samo na tanajvišji smreki, pa še tisto ma kakšen medved pod kontrolo

je že bolje meti s tabo, ko takole šale zbijaš. Mi je skoraj ušlo od smeha. user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
5.12.2007 13:57:21   
*Naja
Ariana- jst mam tud v albumu slikco vozička...Recept za piškote sem pa danes zjutraj objavila, če se jih boš lotila.

Suzi- piškote pa kr speč, ker so ful dobri. Pridejo pa taki bolj mehki...podobno kot eni medenjaki.

Mateja- jst vem koliko je težka naša bejba samo zato, ker sem šla samoplačniško na 3DUZ. Sj veš, da nam kao pripadata samo 2 Uz-ja...meni je moj G reku, da oni v celjski bolnici naredijo vsaki 3...torej zadnji uz, ko preverijo lego bejbija, mal prešvercajouser posted image .

Jst sem pa danes dop. dala prat prvo rundo otroških cotik....joj, kok jih je blo fajn obešat....pa likat jih bo tud prav luštn. Sj vem da pol, ko bo beba, ne bo nikol več take evforije, ko me bo čakal kup cunj za zlikat...sam zdej je pa tooooooolk fajnuser posted image user posted image user posted image .

Jutr me pa čaka injekcija, ker sem rh-. A to te v tazadnjo piknejouser posted image

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
5.12.2007 14:01:35   
MetiLu
Srečka nosečka, to je košara Dreami, ki paše na Quinnyjeve vozičke, kupile sva jo pa z mami skupaj z vozičkom v Arielu v Celju (city center) čist slučajno že enkrat konc septembra, so meli glih akcijo, ker je bil iz lanske zaloge, pa sva ga kar iz štacune zapeljale user posted image  Je bil pa komplet takrat 20% znižan, tako da sta oba dela stala 360€ user posted image user posted image

Sem se zdele mal zbudila, je po kosilu kavica prišla na vrsto. Sej delat se mi ne da, čakam pa vseeno malo lažje da mine dan user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3692
5.12.2007 14:03:39   
srečka nosečka

Srečka nosečka, to je košara Dreami, ki paše na Quinnyjeve vozičke, kupile sva jo pa z mami skupaj z vozičkom v Arielu v Celju (city center) čist slučajno že enkrat konc septembra, so meli glih akcijo, ker je bil iz lanske zaloge, pa sva ga kar iz štacune zapeljale user posted image  Je bil pa komplet takrat 20% znižan, tako da sta oba dela stala 360€ user posted image user posted image

Sem se zdele mal zbudila, je po kosilu kavica prišla na vrsto. Sej delat se mi ne da, čakam pa vseeno malo lažje da mine dan user posted image  user posted image  user posted image

Hvala Meti.
Midva sva športni del kupila v BC, je bil znižan na 300EUR, zdaj pa loviva še kakšno akcijo za košaro. user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
5.12.2007 14:07:26   
MetiLu
http://soncek.si/si/vozicki/quinny/kosare-dreami-g1573.shtml 

Na tem linku jih imaš nekaj, sicer pa v vsaki štacuno z otroško opremo: BC, Ariel, Pikapolonica

Neposredna povezava do sporočila: 3694
5.12.2007 14:12:21   
srečka nosečka

http://soncek.si/si/vozicki/quinny/kosare-dreami-g1573.shtml 

Na tem linku jih imaš nekaj, sicer pa v vsaki štacuno z otroško opremo: BC, Ariel, Pikapolonica

Sva gledala na sončku in so tam najugodnejše. Verjetno bova res kar pri njih naročila.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
5.12.2007 14:13:36   
larisa
Srečka nosečka, jaz mam tud takole:
http://soncek.si/si/quinny-freestyle-kosara-dreami-sand-i6698.shtml

pa pohiti, ker so to še prejšnje in jih ne bodo imeli več dolgo, tako so meni rekli....

Neposredna povezava do sporočila: 3696
5.12.2007 14:16:53   
Janey
Mateja kr vztrajaj pri UZ. Jaz sem tudi in vedno mi ga je naredila. In tudi danes mi ga bo. Že komaj čakamuser posted image user posted image user posted image
Če ne pa malo pojamraj da te kaj boli in da bi ti bilo lažje in da se nebi sekirala, če bi na uz pogledali user posted image . Pri meni paliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj češ, če so pa škrti drugačeuser posted image user posted image

Mene je danes samo strah vage. Doma so baterije šle, je nimam že en mesecuser posted image user posted image

Grem se umit in zrihtat...diplomo iz britja sem pa nardila že zjutrajuser posted image user posted image user posted image user posted image sama sebi sem bila že smešna ko več nisem vedela kako najuser posted image user posted image upam da gre vam kaj bolje...morem pa rečt, da noge so pa kar šle danes...sem našla tehnikouser posted image user posted image user posted image

še dva meseca...bomo že zdržaliuser posted image

lep dan vam želim..potem grem še k mami po miklavža in potem na MŠ.
srečka nosečka se vidima??

papa

Neposredna povezava do sporočila: 3697
5.12.2007 14:17:08   
ARIANNA L.05
Tudi jaz želim roditi brez kakršnikoli pripomočkov, ker sem preveč radovedna, kakšen je naravni porod. No, saj dobenega še nisem dala skozi. Jao, sem brihta.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jao, srecka nosecka. Si me nasmejala user posted image user posted image user posted image  Ves, kot da bi samo sebe poslusala. ISTO sem jaz rekla ko sem bila prvic noseca. Mater, sem preklinjala na porodni postelji. Bolecine so me skoraj na pol raztrgale (se opravicujem za iskrenost). Moz pa: "dihaj, ljubezen, dihaj." Mater, sem ga hotela pocit.

No, sedaj bom zaprosila za EA, pol pa se vedno lahko recem, da je nocem, ce bo slucajno vse ok. Iz mojih ust v bozja usesa.

Laura Arianna - 14.03.2005
V pricakovanju drugega soncka - 09.02.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3698
5.12.2007 14:20:05   
srečka nosečka
janey - se vidiva, on 18,30 al ne?

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
5.12.2007 14:21:28   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

janey - se vidiva, on 18,30 al ne?

japuser posted image
pocukaj me za rokav user posted image user posted image

zdaj pa grem res

papa

Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?