|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
5.12.2007 14:22:30   
larisa
Ariana, jaz nisem znala prilepit slikc v post, zato sem jih dala kar v album....to je naš kupljen izbor...

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
5.12.2007 14:23:27   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: ARIANNA L.05

Tudi jaz želim roditi brez kakršnikoli pripomočkov, ker sem preveč radovedna, kakšen je naravni porod. No, saj dobenega še nisem dala skozi. Jao, sem brihta.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jao, srecka nosecka. Si me nasmejala user posted image user posted image user posted image  Ves, kot da bi samo sebe poslusala. ISTO sem jaz rekla ko sem bila prvic noseca. Mater, sem preklinjala na porodni postelji. Bolecine so me skoraj na pol raztrgale (se opravicujem za iskrenost). Moz pa: "dihaj, ljubezen, dihaj." Mater, sem ga hotela pocit.

No, sedaj bom zaprosila za EA, pol pa se vedno lahko recem, da je nocem, ce bo slucajno vse ok. Iz mojih ust v bozja usesa.

Saj sem rekla, kako sem pametna. Kot, da vem kako to zgleda. Ampak, jaz se ne dam - ostajam optimist. user posted image
Upam, da vam februarja ne bom jokala, kako je bilo hudo. user posted image
Sicer pri nas v MB tako ali tako moraš imeti srečo, da ti naredijo EA. Nimajo anestezistov. Pa ne želim komplicirat, dokler pojma nimam, kako porod sploh poteka. Naj me preseneti.  V drugo P pa ne bi šla.

(odgovor članu ARIANNA L.05)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
5.12.2007 14:23:55   
ARIANNA L.05
ARIANNA - v mojem albumu imaš voziček, ki sva ga midva nabavila. Manjka še košara.

joj, srecka nosecka, kako lep trebuscek, koliko cotk za user posted image  in kako si suha. Vsaj meni se zdis, no. Glede vozicka, je lep, opazila sem, da so ratali prav moderni tej triciklcki. A so tako super? baje da se prednje kolo obraca za 360 stopinj in da je super za katerekoli poti, se posebej za makadamske.

Laura Arianna - 14.03.2005
V pricakovanju drugega soncka - 09.02.2008

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
5.12.2007 14:26:32   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: ARIANNA L.05

ARIANNA - v mojem albumu imaš voziček, ki sva ga midva nabavila. Manjka še košara.

joj, srecka nosecka, kako lep trebuscek, koliko cotk za user posted image  in kako si suha. Vsaj meni se zdis, no. Glede vozicka, je lep, opazila sem, da so ratali prav moderni tej triciklcki. A so tako super? baje da se prednje kolo obraca za 360 stopinj in da je super za katerekoli poti, se posebej za makadamske.

suha - jaz??? - to je bilo tam nekje še pomnite tovariši user posted image user posted image user posted image

sprednje kolo se obrača za 360 stopinj, lahko pa ga tudi fiksiraš
Voziček mora biti vzdržljiv, da bom potem po Pohurju šibala in kile dol zbijala. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3704
5.12.2007 14:27:24   
ARIANNA L.05
glede Udin, pa se lahko zmenimo, samo najprej grem jaz v izvidnico s sodelavko, ker nimam pojma kje je kaj. POl pa peljem še vas. ok?

ok Pina. Jaz tudi rada pojem orenk sendvic. Mater, bi zdaj pojedla enega z vrhniskim kruhom, tolminskim siro, mortadelo in kislimi kumaricami, pa se en tiramisu za povrh user posted image

Pol pa bi sefa vprasala se za dodatnih 15 minut vodoravnega polozaja, da vse skupaj lepo prebavim user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
5.12.2007 14:29:55   
ARIANNA L.05
Meti Lu, lepa kosara, lepa pojstlica in ful lep vozicek. No, morda pa le presaltam na tri kolesa. Za spremembo. ko pridem domov, grem direkt v BC v supernovo v KP, in malo vrzem uc (ucko - oko user posted image ) na vozicke. Se bojim, da bom zopet vzela peg perego user posted image .

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
5.12.2007 14:31:48   
ARIANNA L.05

pa sej možeki so vedno nedosegljivi ko jih rabiš

pina: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
5.12.2007 14:34:48   
ARIANNA L.05
Ariana- jst mam tud v albumu slikco vozička...Recept za piškote sem pa danes zjutraj objavila, če se jih boš lotila.

Lara - user posted image user posted image user posted image  Ves, preden sem sla tvoj album pogledat, sem vedela da imas tudi ti 3ciklcek. Lep je. So prav lepi. Bom sla prav gledat v BC te vozicke, pa bom videla kaj bom vzela. Zanima me, ali ste vozicke same izbrale, ali pa je imel tudi moz besedo zraven?

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
5.12.2007 14:36:29   
srečka nosečka
babike imejte se lepo, jaz se poslavljam za danes.
Je treba še kosilo dokončat, potem po avto na servis in nato še v MŠ.
Upam, da bojo zanimivi, ker če ne, mi je moj rekel, da ne bo hodil. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3709
5.12.2007 14:37:53   
larisa
Punce kaj bo pa danes za kosilo....matr sej nas bodo spet kake anonimne napadle da se pa zdej nč od hrane ne menimo  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3710
5.12.2007 14:39:27   
pina-1
arianna- večino izdelkov si lahko tudi na spletu ogledaš, da ne boš v največji gužvi furala po trgovinah...
Jaz sem tudi hotela novega, pa je moj mož rekel da je stari še superuser posted image  jah sej ma prav, sam jaz sem vseeno hotla novegauser posted image user posted image user posted image

sedaj sem se pa špilala miklavža. sem šla po malo sladkarij, da bo Mia zadovoljna

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 3711
5.12.2007 14:40:57   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Punce kaj bo pa danes za kosilo....matr sej nas bodo spet kake anonimne napadle da se pa zdej nč od hrane ne menimo  user posted image

pri nas je obara, pa sardončki, pa skutin štrudeluser posted image user posted image user posted image
suzi pa še kar trpi v shopinguuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
5.12.2007 14:45:12   
ARIANNA L.05
saj pravim, vse imate tricikle. Larisa, tvoj je pa cokoladno bez, lep.

a potem ko boste rodile, boste se zmeraj v tem klubu ali se bomo preimenovale? Dvomim, da nam uspe toliko strani spisat kasneje, saj bomo imele dosti dela. no, se bom pozanimala da mi nastelajo internet, da se vam kaj oglasim.

Ko bom pa rodila, se bom oglasila eni (se najbolje tebi, pina, ki si nase ljube slovenske istre doma user posted image ), a mi mora tel. st. od mobija dat, da posljem SMS, pol pa lahko naprej sporoci. a se lahko tako zmenimo?

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
5.12.2007 14:45:12   
MetiLu
Arianna, mene je kar mož prepričal, najprej so moje oči gledale smo "lepe" vozičke. Pol me je pa moj peljal v štacuno,pa reku, no zdej ga pa zlož pa ga probaj dvignit. V hipu je zmagal Quinny Speedi user posted image  user posted image  user posted image  Sam pol so mel tko grde barve (neke reflexion variante),pa mi ni bila nobena všeč. Ko sem pa tega temnomodrega zagledala v štacuni, sem ga kar prec kupila user posted image

Srečka nosečka, ful sta izbrala lepo barvo user posted image  user posted image  user posted image  Te so zdej na novo dobil, čeprav so men zatrjeval, da letos ne bo novih barv, kot so bile tiste ki sem jih prejle omenjala - user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 3714
5.12.2007 14:45:29   
larisa
pri nas je obara, pa sardončki, pa skutin štrudeluser posted image user posted image user posted image
suzi pa še kar trpi v shopinguuser posted image user posted image user posted image user posted image
[/quote]

pa še mami vas razvaja z kosilom, a ne user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
5.12.2007 14:49:06   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

pa še mami vas razvaja z kosilom, a ne user posted image user posted image

jo jo ... danes ona kuhauser posted image user posted image

arianna ni problema... ti pošljem na ZS moj mobi, da boš mela pol komu javit vse podrobnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image
čaki kdaj maš pa rok? da ne bova midve skupi v sobi na hirbu???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
5.12.2007 15:04:42   
bamby
Jaz sem tudi že popapcala. Sem skuhala joto in ocvirkovco sem spekla user posted image . Dolenjka, bi en kos user posted image  ??? POšljem po DHL user posted image .
Zdaj pa letim še po nekaj malenkosti za Miklavža, ob 17h pa imamo že prihod Miklavža in bo treba iti pogledat, kako debelo črno knjigo nosi letos user posted image user posted image user posted image . Če bo predebela, ne bo daril nocoj. Pa za mami in atija more tudi nekaj biti, a ne?(saj sva bila pridna, sva naredila user posted image )
Fajn bodite!!!! 

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
5.12.2007 15:08:56   
pina-1
o bamby kaj pa ti zadnje dni štrajkaš...
glej da ne boš z debelimi črkami zapisana v knjigiuser posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
5.12.2007 15:13:33   
larisa
tule gor pa zgleda da je splošni štrajk....sam jaz ne vem zanj....tko da grem kar kuhat...papa

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
5.12.2007 15:14:10   
dolenjka
Bamby, dej ti 1 kos zame v skrinjo, pa mi ga na srečanje prinesi user posted image  user posted image  user posted image
In ja, sta bila z atijem pridna letos, ker sta user posted image  naredila. Si zaslužita eno joto user posted image  user posted image  user posted image

Uf, kok sem jaz podrta, Tara pa razigrana user posted image  Zdejle si grem v kantino po en twix ker mi je cuker padel, pol pa zguram še do 18h in padem dol, čeprav bi morala pakirat, ker bom čez 10 dni takle čas že na pol poti v SLO (upam, da vsaj pri Stuttgartu) user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
5.12.2007 15:26:27   
Februarka08
No, pa sem vas le prebrala...user posted image Si je treba kar čas vzet, da vse to prelistaš... user posted image
Danes je pa meni kuhala taščica, ker imajo spet koline in smo jedli skupaj. Je bla pa juhica, krompir z ocvirki (zame brez) in pohan piščanček ter seveda solatka. Je blo kar dobro. Za jutri me je pa tudi že povabila (spet nam kuhala), ker je baje kupila sardelce in se bomo mastili z ribicami...user posted image Premalo jih jem, priznam.user posted image Vedno pozabim na ribe.
Moje poročilo iz kosila opravljeno, sedaj sem pa sita in bo treba mal zaležat. Ne vem pa kaj je z mojo diplomouser posted image . Eni sem poslala v pregled zarad klin...user posted image virov, pa mi je sploh ne pošlje nazajuser posted image . Upam, da ni tolk napak, ker znorim. Če bom jest čez 14 dni diplomirala, naj me pa tud koklja brcne...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
5.12.2007 15:32:22   
lillchy123
Sam eno vprašanje. A ne dobiš EA na začetku (ko v bistvu še ne veš, kolk je hudo)  v hrbtenico? A je to v bistvu ta lokalna narkoza, ki jo dobiš tudi recimo za operacijo kolena?

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
5.12.2007 15:43:25   
listek1
Larisa, vidim, da imava enak okus. Imam čisto enak voziček, samo lupinica je v enaki barvi in čakava še košaro v tej barvi. user posted image  Men je tok lep user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
5.12.2007 15:58:50   
polonca78
IZVIRNO SPOROČILO: Lara76

Jutr me pa čaka injekcija, ker sem rh-. A to te v tazadnjo piknejouser posted image

Pri meni je bil postopek tak (samo jaz sem iz Lj): najprej greš na Zavod za transfuzijo krvi (tko nekak no)-napotnico ti da G in daš kri. Prideš naslednji dan po ampulo, greš takoj do svoje ginekologinje, ki ti jo da .... v rito. user posted image no, vsaj pri meni je bilo tako.

drugače ste pa prave klepetuljice, se vam sploh ne da sledit user posted image user posted image . čist ste me zrajcale s piškoti user posted image user posted image

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
5.12.2007 16:01:29   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

Larisa, vidim, da imava enak okus. Imam čisto enak voziček, samo lupinica je v enaki barvi in čakava še košaro v tej barvi. user posted image  Men je tok lep user posted image

kakšno pa maš potem lupinico, pa kakšno košaro??

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?