|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
5.12.2007 10:53:33   
ARIANNA L.05
arianna za prevoz na drugo srečanje ni problema. boš šla z mano. sicer pa so punce itak povabljene na primorsko.

Hvala Pina-1  Ko pa pridejo ostale punce na primorsko, pa bom obvezno zraven user posted image . Uf, koliko pa vas bo na tem srecanju v mestu ljubljanskem user posted image ?

Kam se boste vse dale? Take cveke, mozje vam bodo dali odpoved ker ko se boste med seboj predstavile (tiste ki se ne poznate med sabo), plazu govora ne bo konca user posted image user posted image user posted image user posted image . Kdaj nameravate priti nazaj domovuser posted image ?

Jaz pa delam se ta in naslednji teden user posted image . Ne morem vec, ta druga nosecnost je zelo utrudljiva. A ima katera podobne izkusnje? Vcasih se mi zdi, da mi bo srce skocilo ven. So trenutki ko sem tako utrujena (tudi dopoldan), da bi najraje se nekam ulegla in zaspala. Ponoci sicer spim dobro (nasa mala mucka spi dobro, ze kot dojencek je spala user posted image , kar je bila sreca. Nevem kako bo sedaj, ko pride novi user posted image . Lahko bo spal, lahko pa user posted image  cele noci. Si ne predstavljam neprespanih noci, ker sem po naravi zaspanka user posted image ), toda ko se moram obrniti na drugi bok (na hrbtu sploh ne morem spati), se prav prebudim, ker je to postal ze kar napor. A vam tudi?

Se opravicujem, sploh vam nisem zazelela dobro jutro, kar pisat sem zacela.

Laura Arianna - 14.03.2005
V pricakovanju drugega soncka - 09.02.2008

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
5.12.2007 10:56:02   
dolenjka
Dan user posted image

Najprej, da ne pozabim: Suzi, tvojega stavka nisem spregledala, ampak sem ti že včeraj povedala, da s tabo ne govorim, spljoh user posted image

Meti lubica, ne bit depra, a si me tko zlo pogrešala? user posted image  user posted image  user posted image  Te bom skušala mal zabavat dans, čeprav sem podrta ko sam user posted image
Sem se nažrla včeraj,ko da bo vojna. Pa 2 deci cabarneja sem si privoščila user posted image  Po hrani seveda! Sem pa pojedla veliko zelenjave user posted image  user posted image  user posted image  Pa joto sem jedla (tapravo) user posted image

Danes sem pa mal utrujena. Nočno pohajkovanje ni več zame, domov sem prišla ob 23.45 user posted image

No tko, zdaj veste da sem živa user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
5.12.2007 11:10:27   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: itata

za EA pa mene tud mal strah zabadanja igle med vretenca ja, tko da... bomo še vidl.. bom šla tud to poslušat kaj povedo
suzi: ja psiha - to se moram pa še mal pripravit!

Za EA je blo pa tud mene bolj strah špikanja kot poroda, tako da se nisem pol za to odločila. Pa je blo čist ok, ker na koncu dobiš najlepše darilo za ves svoj trud. user posted image
Glede psihe jaz v prvo nisem bla najboljš pripravljena. Na srečo sem dobila eno protibolečinsko v rito, da sem med popadki spala, in se zgleda šele pol zares sprostila in se tudi hitreje odpirala. če si pa zakrčen, pa gre bolj počasi tole odpiranje. trenutno se pa s porodom še nič kaj ne obremenjujem. user posted image

Janey, kaj sem ti že včeraj rekla.....učit!!!!!! user posted image Glede daril in igrač user posted image user posted image  igrač je res čist preveč....v uporabi jih je pa ponavadi samo nekaj, večina jih kje v kotu obleži. Tako da jaz sem bolj za kakšna uporabna darila, kot kake brezvezne igrače.

Meti, men so bli popadki kot eni hujši menstrualni krči. Pomagalo je pa počasno in globoko dihanje, pa da misliš na kaj druzga...ene pravijo, da se da z meditacijo dost simpl rodit, če si je vešč...meni ni šlo glih najboljš. user posted image   Popadki na koncu, tisti, kjer je treba pritiskat, me pa čist iskreno sploh niso boleli! Čudo tole rojevanje. user posted image

Nizy, a ti imaš že odločbo za bolniško do porodniške???? Vtem primeru ne vem kako naj ti jo nadomestijo z dopustom. user posted image  Ker jaz sem bla zdaj 3 tedne na bolniški, zdaj jo bom pa mal prekinila, da mi vturijo dopust, pol pa grem do moje dr. po bolniško za naprej.

Ok, Dolenjka, pol pa samo beri moje stavke, če se nočeš pogovarjat z mano. user posted image user posted image  Jaz sem zadnjič prišla ob treh domov iz Kongota....sem bla čista razvalina, tako da vem kako se počutiš. Pa še "kanto" si se šla?? user posted image user posted image Jao, jao. user posted image user posted image  Revica.   Meti pa le mal v boljšo voljo spravi. Me ji nismo zadost. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
5.12.2007 11:13:27   
Suzi*
OOO, punčare, ponosno javljam, da v nedeljo pridejo obiski, ena mala pupica, ki bo nazaj prinesla vse moje oblekice za naše malo dete. user posted image  Jupiii, spet bom imela dela. user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
5.12.2007 11:26:45   
pina-1
Dolenjka, s si le prilezla na plano.. Verjamem da si vsa fuččč. MI smo bli zadnjič na enem r. dnevudo enih pa sem komaj dočakala uro da sem se vlegla...

Arianna, na srečanju nas bo kar nekaj, samo ti bo meti točno število povedala. Ona vse to vodi in beleži.

Metika zlato moje, a si kej boljši... Te nisem uspela danes kej dosti še pocartat, ker je tu okoli idrija, pa vedno ko začnem pisat kdo uleti in na hitro zaključim.  Privošči si kej finega za pod zob, boš koj boljše volje.

Na sam porod pa tudi jaz nisem še začela razmišljat. Moram pa priznat, da večkrat nanj pomislim, kot sem v prviuser posted image .
Jaz na razmišljam o nobenem lajšanju bolečin. V prvo je šlko res speedi in popadki niso kaj več boleli kot prebavne motnje. Ta zadnji, ki so že iztisni, pa res ne bolijo več. Tako kot pravi Suzi je blo tudi pri meni. So mi bli bolj neprijetno kot pa boleči.
Se mi pa zdej zjutri dogaja da me kar krči prijemajo v trebuh, sam ne vem če so to lažni popadki ali prebavne motnje. Ker trebuh ni pa nič kaj konkretno trduser posted image  Drugorodke help. Bi to lahko bili popadki?user posted image

Suzi, kaj boš danes finega kuhala???

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
5.12.2007 11:29:51   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

OOO, punčare, ponosno javljam, da v nedeljo pridejo obiski, ena mala pupica, ki bo nazaj prinesla vse moje oblekice za naše malo dete. user posted image  Jupiii, spet bom imela dela. user posted image

Zdej mi boš pa še ti pobegnila med vse, ki majo vse pripravljeno. Jaz do Miinih stvari sploh pridet ne morem, ker je v kleti vse zabasanouser posted image
Moram pa do konca leta pripravit torbo za v P. Mi je mojuser posted image  zabičal, da je zdej že časuser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
5.12.2007 11:34:07   
Suzi*
Pina, po moje so to lažni popadki...bo treba bolj počivat al pa kakšen magnesol več spit. Sam po moje so te od preveč napora dajali. No, pa mene so tud že zjutraj ti krči prijeli, ko nisem imela trebuha s povštrom podloženga. To noč sem si ga podložila, pa krčev ni blo. user posted image

A spet kuhamo?? user posted image  Po moje bojo pri nas danes ajdovi žganci pa repa, pa za moža še kej mesnatega zraven. pa ti???

Zdej bom pa počas mogla it v šoping...pa še tašča se mi je zraven prislinla. user posted image  Moram it po njo. Hm, to bo užitek. user posted image user posted image  No, sej nimam nič proti njej, sam vseeno raj brez nje šopingiram.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
5.12.2007 11:36:11   
Suzi*
jaz bom torbo enkrat konc janurja al pa v začetku februarja pripravljala. user posted image  Tvoj je pa čist paničen al kaj? user posted image
Bom mela velik dela, preden bo vse pripravljeno, tako da ti še ne bom pobegnila, Pina.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
5.12.2007 11:37:56   
pina-1
Bo treba zopet uvest megnesol. sedaj ga res en cajt nisem pila...

Pri nas je danes kosilo kuhala mami: bo obarca, pa sardončki in skutin štrudeluser posted image user posted image user posted image user posted image

Glede tašče ti pa nisem fouš. Jaz moje sploh ne vidim in ne čujem in dobro stojim.user posted image user posted image user posted image

Sem se vam pozabla pohvalit, da grem jutri zjutraj pit CUKRuser posted image . Uhh kako senm navdušenauser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
5.12.2007 11:39:14   
pina-1

jaz bom torbo enkrat konc janurja al pa v začetku februarja pripravljala. user posted image  Tvoj je pa čist paničen al kaj? user posted image
Bom mela velik dela, preden bo vse pripravljeno, tako da ti še ne bom pobegnila, Pina.

Jah za Mio sem jo mela že skora od začetka nosečnosti pripravljeno. Bom morala kar v shopping zase malo: vložki pa gate pa vse te stvari, da bo res vse na kupu...

No pol bova pa skupi prale. Naju čaka še skupni shopping- si pozablauser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
5.12.2007 11:41:15   
ARIANNA L.05
Vidim, da ste vecina pridne in nabavljate vozicke. A lahko kake slikce gor zalepite, da vidim kaki so tej vasi vozicki? Jaz namrec se nevem kakega bom vzela. Prejsnji je bil Peg Perego pliko, ce se ne motim. Sem bila zadovoljna z njim, a kaj ko nam ga je adria airways izgubila. so nam pa povrnili stroske.

Primorke: kje kupujete oblacilca za vase februarcke? Pina-1, ti si primorka, kje kupujes?

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
5.12.2007 11:46:18   
pina-1
Primorke: kje kupujete oblacilca za vase februarcke? Pina-1, ti si primorka, kje kupujes?

arianna.. jaz nisem kaj dosti kupila, ker mam kar nekaj od Mie. Par pajackov plišastih pa mam iz sparja, in v Ljubljani sem tudi nekaj kupla. Grem pa še v oviesse v Trst pogledat, pa januarja na popuste v Udine. PRi nas je kar drago.

Glede vozička, pa ti ne vem pomagat, ker bom jaz mela starega

(odgovor članu ARIANNA L.05)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
5.12.2007 11:49:46   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Jah za Mio sem jo mela že skora od začetka nosečnosti pripravljeno. Bom morala kar v shopping zase malo: vložki pa gate pa vse te stvari, da bo res vse na kupu...

No pol bova pa skupi prale. Naju čaka še skupni shopping- si pozablauser posted image

user posted image user posted image user posted image  ha ha ha...tole s torbo. user posted image

ja, ja, seveda nisem pozabila na šoping bejba. user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
5.12.2007 11:50:49   
Suzi*
nč, grem po taščo user posted image       user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   mislte kej name. user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
5.12.2007 11:54:35   
nuka
Jaz tudi že mal razmišljam o porodu. Pa ni blo ne prvič in ne drugič hudo. Tako da tudi sedaj ne razmišljam o EA. Samo babci moraš dobro sledit pa gre. Sem bla pa v prvo vsa prestrašena, v drugo sem šla pa v porodno čist sproščena. Sem si rekla kar je treba je treba. Pa je šlo hitro skoz.
Zase si bom nabavla stvari januarja prav tako kozmetiko za user posted image . Konec januarja bom torbo pripravla in 2 kupčka cunc za user posted image . Enga za punčko in enga za fantka. Pol bo pa že moj prnesu v porodnišnico.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
5.12.2007 11:55:36   
pina-1

nč, grem po taščo user posted image       user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   mislte kej name. user posted image user posted image

veš da bomo z vsemi močmi, da ti bo čas čim hitreje in čimlepše miniluser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
5.12.2007 11:57:21   
ARIANNA L.05
arianna.. jaz nisem kaj dosti kupila, ker mam kar nekaj od Mie. Par pajackov plišastih pa mam iz sparja, in v Ljubljani sem tudi nekaj kupla. Grem pa še v oviesse v Trst pogledat, pa januarja na popuste v Udine. PRi nas je kar drago.

Glede vozička, pa ti ne vem pomagat, ker bom jaz mela starega

Hvala Pinauser posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
5.12.2007 12:01:42   
ARIANNA L.05
Jaz tudi že mal razmišljam o porodu. Pa ni blo ne prvič in ne drugič hudo. Tako da tudi sedaj ne razmišljam o EA. Samo babci moraš dobro sledit pa gre. Sem bla pa v prvo vsa prestrašena, v drugo sem šla pa v porodno čist sproščena. Sem si rekla kar je treba je treba. Pa je šlo hitro skoz.

Moj prvi porod je trajal 14 ur, s popadki vred, mojimi in umetnimi. Dobila sem injekcijo proti bolecinam (dve) plus kake tri svecke v vsem casu. Hudo je bolelo. Hotela sem pa naraven porod, brez EA.

Tokrat bom prosila za EA, in ce se slucajno zgodi cudez, da tokrat porod ne bo tako bolec, se vedno lahko recem, da je nocem. Raje bi tudi tokrat po naravni poti, a ko se spomnim na tiste bolecine, me zmrazi.

A je imela katera med vami EA? kake so izkusnje z vasimi znankami?

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
5.12.2007 12:06:04   
anariya
Kaj je EA,LPuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3669
5.12.2007 12:15:46   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: anariya

Kaj je EA,LPuser posted image

Lajšanje porodnih bolečin z epiduralno analgezijo.

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
5.12.2007 12:23:45   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

Pozdravljene,
čvekate pa 100 na uro. No jaz sem se spravla po csd hodit in naletela na težavo.V firmi mi nočejo priznati letnega dopusta ,ker sem v bolniški. Imam ga okoli 9dni .Češ,da niso oni krivi, da sem nesposobna za delo ,da je to njihova stvar če dopust odobrijo, v nasprotnem primeru mi propade . Ali ima katera,ki je v bolniški kaj več izkušenj stem?
No, malo sem zakomplicirala.
Lp, 

Isto je pri meni - imam še celo 13 dni dopusta, ampak ves propade, ker sem v bolniški!!!user posted image Če bi ga hotla koristit, bi mogla prenehat z bolniško!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
5.12.2007 12:41:13   
dolenjka
O PInči, zdaj pa jaz počas razmišljam, da si šla mal s tabo v Udine januarja user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
5.12.2007 12:41:40   
dolenjka
AJa Suzi:                                                                                     ! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
5.12.2007 12:53:34   
ARIANNA L.05
O PInči, zdaj pa jaz počas razmišljam, da si šla mal s tabo v Udine januarja

se lahko pridruzim? user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
5.12.2007 12:55:15   
ARIANNA L.05
O PInči, zdaj pa jaz počas razmišljam, da si šla mal s tabo v Udine januarja

se lahko pridruzim?

prispevam za bencin in avtocesto (saj se niti ne spomnim ce je), pa na kavo in brios bi sle lahko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?