Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata za EA pa mene tud mal strah zabadanja igle med vretenca ja, tko da... bomo še vidl.. bom šla tud to poslušat kaj povedo suzi: ja psiha - to se moram pa še mal pripravit! Za EA je blo pa tud mene bolj strah špikanja kot poroda, tako da se nisem pol za to odločila. Pa je blo čist ok, ker na koncu dobiš najlepše darilo za ves svoj trud. Glede psihe jaz v prvo nisem bla najboljš pripravljena. Na srečo sem dobila eno protibolečinsko v rito, da sem med popadki spala, in se zgleda šele pol zares sprostila in se tudi hitreje odpirala. če si pa zakrčen, pa gre bolj počasi tole odpiranje. trenutno se pa s porodom še nič kaj ne obremenjujem. Janey, kaj sem ti že včeraj rekla.....učit!!!!!! Glede daril in igrač igrač je res čist preveč....v uporabi jih je pa ponavadi samo nekaj, večina jih kje v kotu obleži. Tako da jaz sem bolj za kakšna uporabna darila, kot kake brezvezne igrače. Meti, men so bli popadki kot eni hujši menstrualni krči. Pomagalo je pa počasno in globoko dihanje, pa da misliš na kaj druzga...ene pravijo, da se da z meditacijo dost simpl rodit, če si je vešč...meni ni šlo glih najboljš. Popadki na koncu, tisti, kjer je treba pritiskat, me pa čist iskreno sploh niso boleli! Čudo tole rojevanje. Nizy, a ti imaš že odločbo za bolniško do porodniške???? Vtem primeru ne vem kako naj ti jo nadomestijo z dopustom. Ker jaz sem bla zdaj 3 tedne na bolniški, zdaj jo bom pa mal prekinila, da mi vturijo dopust, pol pa grem do moje dr. po bolniško za naprej. Ok, Dolenjka, pol pa samo beri moje stavke, če se nočeš pogovarjat z mano. Jaz sem zadnjič prišla ob treh domov iz Kongota....sem bla čista razvalina, tako da vem kako se počutiš. Pa še "kanto" si se šla?? Jao, jao. Revica. Meti pa le mal v boljšo voljo spravi. Me ji nismo zadost.