|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
5.12.2007 9:50:56   
Lanchy
Mala_pikica, sej stekam. Sam ni mi jasno kako lahko z bolnim otrockom okrog po obiskih hodis, sploh ce si se sam bolan. Se mi zdi, da je to kar malo neodgovorno od mame...Ne vem no. Saj vem, da je otroku skoraj nemogoce dopovedat, da je bolan in da mora pocivat, pa bit doma, samo vseeno no.

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
5.12.2007 9:52:51   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: Lanchy

Meti, te cist stekam kako ti je...zanc je k men prsla prijateljica s svojo 5letno hcerkico in obe sta meli skrlatinko, ampak sta se mal pr men na caju ustavleuser posted image ...k da sem jst zdej kanta za bacile in komi cakam, da kaj kasiram, al pa da mal preiskusim svoj imunski sistem...MATR!!! In kaj naj bi jaz...rekla, da naj se obrneta in gresta domov?

Ja nekateri so res brezobrazni.... ko pa dobro vejo, da je user posted image  če zboliš, ko si user posted image . Njim je vseeno, vzamejo antibiotike, pa je. Kaj pa me? Nič, lepo lahko ležimo in pijemo čajčka in čakamo, da vse skupi mine!!!

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
5.12.2007 9:59:00   
mala_pikica
Lanchy, saj tudi jaz ne razumem takih mam, sploh pa škarlatinka, pri kateri je res pomembn počitek in da se res dobro pozdraviš. Eh, kaj čemo! Lp

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
5.12.2007 9:59:40   
pina-1
Pina, čestitke za sobico Mam občutek, da se bo danes Miklavž zajdlje zadržal v spalnici

jao iz tvojih ust v mojo splanicouser posted image user posted image

Mia je res čisto navdušena, zato me moj boleči krož sploh ne muči toliko, ker vem da je bilo vredno truda. Danes je prvič v žviljenju kar sama postlala posteljo in zraven dala copate.
Sem ji rekla, da bo treba sobo tudi pospravljat sedaj, pa je babnica odgovorila,d a se v novi sobi ne bo igrala ampak samo zunaj, tako da ne bo razmetana. Kako so brihtni ti otročki...
Obljubim, da dobite v kratkem slike od novega kraljestva.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
5.12.2007 10:02:16   
itata
Meti: hormončki ti mal nagajajo. jaz sem se v ponedeljek jokat začela k sem mogla okol poroda poslušat pa vprašanja ala če smo že kej razmišljale okol porodnega načrta in načina rojevanja?! k da bom pol gruntala kakšne barve je soba in a želim zraven muziko in kakšno?! ne bom... še dihat me bo mogla babca na novo naučit po mojem... bom vse pozabla un momentuser posted image  tko da mene tud strašijo vsi te pogovori in razlage... moj je bil čist zmeden k sploh ni vedel kaj je problem... una gospa pa vsa prijazna pa kao se trudi te ne strašit...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
5.12.2007 10:04:03   
ARIANNA L.05
Pridejo taki čist mehki, pa potem še s čokolado obliti . Moj se je sicer nekej bunil, da jih ne bo jedu, ker so rozine notri....tak da 2 rundi sta šli v pečico brez rozin. Meti, je tak kot ti....joj, ko ne veste kaj je dobr .

Lara, jaz pa tudi ne prenesem rozin user posted image . Bi pa prosila za ta tvoj recept, da ko pridem konec decembra, se jih lotim delat. Obozujem cokolado in sladko user posted image .

Laura Arianna - 14.03.2005
V pricakovanju drugega soncka - 09.02.2008

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
5.12.2007 10:10:07   
Suzi*
Dan!!!

Jaz sem se pa danes zgodaj zbudila, pa malega odpokala v varstvo, si privoščila čaj in čvek pri varuški, pol sem šla domov na polento z mlekom in na RR vas mal prebrat. Kmal pa šibam v šoping, bo treba miklavža nabavit, pa še nekej stvari.

Pina, bravo za sobico. user posted image  Pa krasno da je Mia zadovoljna in bo zdej lepo spančkala v svoji sobici, da bosta mami in oči zadovoljno grulila v svoji sobani. user posted image  čakamo fotke.

Meti, ti se mi pa zdiš taka, da si sam za domov in za v postlo, pa kaj sladkega zraven (brez rozinov) user posted image .

Katera je dala tist recept za piškote....njami...kako so mi zadišali...mogoče se pa celo spravim jih pečt, sam kaj ko jih bo treba tud jest pol. user posted image

Dolenjka zgleda da še prebavlja včerajšnje dobrote?? user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
5.12.2007 10:10:18   
larisa
Mala pikica, jaz sem ti v petek ta zadnejega čokoladno-bež speljala user posted image user posted image , če boš pridna ti ga posodim za kak krog user posted image user posted image . Tud jaz danes dobim od sončka košaro, varovalo pa tist za dež user posted image

Itata, mene je tud strah poroda, ampak nekak ne razlagam tega okol, ker pol so vsi tko pametni, da še vsaka je rodila pa bom tud jaz, pa take, in pol mi gre vse skup fajn na živce.. Ampak tolk pa nisem pogumna da bi šla na EA, čeprav sem vedno govorila da bom jaz pa z Ea rodila.....

Meti, nisi edina, jaz sem včeraj zvečer imela čustveni izbruh, kako sem naveličana, kako se mi nič ne zgodi, kako sem odrezana od sveta, kako se moram redit, itd, itd...me je moj user posted image  kar debelo gledal. Pa sem mislila sej bom prespala pa bo, pa ni dons nč bolš....hormončki so zgleda podivjali,....mater jim user posted image

(odgovor članu ARIANNA L.05)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
5.12.2007 10:11:27   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Mah, jest sem tok žalostna dones, kr neki sama seb smilim user posted image user posted image
Prejle me je dragi klical, pa sem kar jokat začela u telefon user posted image  še zdej sem čist user posted image  Kar nekam bi se skrila, sem čist živčna tlele v pisarni...

Se opravičujem ker spet jambram, sam komu pa nej user posted image  prov spat bi šla domov...

Meti, za to pa smo tukajuser posted image .
Rožica zate za lepši dan user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
5.12.2007 10:14:48   
pina-1
suzika, a ti tudi še nisi nabavla miklavža?
mene tudi to še čaka, danes po službi.. Pri nas Miklavž ne nosi velikih daril. samo kako sladkarijo, pa sadje in seveda še šibo..ta mora bit pa velika....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
5.12.2007 10:16:51   
lillchy123
itata, jst sem tud hodila v MŠ v porodnišnico, pa mi je blo ful dobr, sam ko smo imeli pa prou porod, mi je pa slabo ratalo in sem šla ven. Pa prvič sem se prestrašla. To mi ni blo čist, no. Preden greš na kako operacijo ti tud prej diapozitivov ne kažejo, če bi jih, bi blo po moje pol manj operacij. user posted image Pa sej kako mi kri jemljejo tud ne bi hotla glih na pozitivih gledat. Te špiknejo, mal zaboli in je to to. Porod pa isto.Zdaj ne razmišljam več, kako dojenček rotira, pa kako mi posteljco ven vlečejo, ampak samo, da je to pač čisto naraven proces, ki ga je preživelo že toliko pred nami. Pa mislim, da sem preživela že kar nekaj bolečin in operacij, pa bom tudi porod. S tem, da po operacijah ti ostane samo bolečina nekaj dni, pri porodu pa dobiš glavno nagrado. user posted image  
Ostala predavanja pa so mi bla ful všeč in res uporabna. Mi pa zaradi službe ni uspelo it na vsa predavanja, tko da te lepo lepo prosim, če mi pošlješ urnike. Pa datuma, kdaj prideta pediater in anastezist. Hvala, vrnem s tortico.

Neposredna povezava do sporočila: 3636
5.12.2007 10:19:02   
Suzi*
Itata, da te malo potolažim...rojevanje itak pol poteka skor samo od sebe, pa kar podzavestno veš kako moraš dihat, kdaj moraš pritiskat....pa babica še pomaga zraven, samo poslušat jo je treba. Mene so tud tiste fotke preplašile, samo pol je čist drugač...tega ti sploh nič ne boš vidla!!! Glede porodnega načrta pa mene itak noben ni nič vprašal v porodnišnici, tako da user posted image  ne vem če ga sploh rabiš, razen, če boš v naprej dogovorjena za epiduralno ali ultivo. Mene so dali na postlo in to je blo to, mi pa v tistem stanju niti ne bi pasalo karkoli druzga. user posted image  Skratka, res si prav ugotovila, da je ogromno v psihi. Če si sproščen, gre vse hitreje!!!!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
5.12.2007 10:23:36   
Suzi*
Ja, pinči, jaz moram tud danes it. Pri nas bo miklavž isto nosil kot pri vas...mal sadja, tudi suhega, pa kakšno čokolado, parklja, šibo pa ne vem, kje naj najdem. user posted image user posted image  a mora bit??? za moža al za tamalga??? user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
5.12.2007 10:24:27   
nuka
Pina jaz sem pred 4 leti v miru nastavla Miklavžu rezultat je pa naša tamala user posted image . Drugače pa čestitke za novo sobico in za uspešno spanje. 

Lanchy te čist zastopim da si jezna. Tudi naša tamale2 sta imela pred 14 dnevi škrlatinko in nisem z njima hodila nikamor. No samo do svojih staršev sem šla na obisk po 10 dneh. Pa tudi vsem ki so hoteli priti na obisk sem kar direkt povedala da ne sprejemamo zaradi bolezni. Mislim eni so res neodgovorni. Je pa res da sem bila cel dan sama z njima pa se nisem zbolela, tako da naj te ne skrbi preveč.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
5.12.2007 10:27:17   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Ja, pinči, jaz moram tud danes it. Pri nas bo miklavž isto nosil kot pri vas...mal sadja, tudi suhega, pa kakšno čokolado, parklja, šibo pa ne vem, kje naj najdem. user posted image user posted image  a mora bit??? za moža al za tamalga??? user posted image user posted image

za obauser posted image user posted image user posted image  moj možek bo tudi fasal na krožniček ene pocket coffie in šibo.. sebi moram tudi neki pripravit, sam jaz bom tudi dobila čokolatinčke in najmanjšo šibo, ker sem najbolj pridnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
5.12.2007 10:28:12   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: nuka

Pina jaz sem pred 4 leti v miru nastavla Miklavžu rezultat je pa naša tamala user posted image . Drugače pa čestitke za novo sobico in za uspešno spanje. 

no jaz bom lepo nastavla rezultat pa ne bo enak. user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
5.12.2007 10:28:20   
itata
no točno tko sem tud jaz gruntala. da kaj za vraga mi bojo kazal une slike, sej se ne bom v špeglu z unga konca gledala! pa dober komentar glede operacije! točno tko! jaz bom šla zihr ven vmes pa naj druge gledajo k jim to ni panike! za EA pa mene tud mal strah zabadanja igle med vretenca ja, tko da... bomo še vidl.. bom šla tud to poslušat kaj povedo
suzi: ja psiha - to se moram pa še mal pripravit!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
5.12.2007 10:29:47   
ARIANNA L.05
seveda radič s fižolom v solati .

Bamby: user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura Arianna - 14.03.2005
V pricakovanju drugega soncka - 09.02.2008

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
5.12.2007 10:40:41   
Janey
Joj punce ko bi ve vedle kako se ne morem danes spravit učit. Kar groza me je. Pa ko vem, da se moram potrudit, da naredim par izpitov do februarja, ker potem ne bom mogla nekaj časa.  Ojoj...ne morem se spravit. Dajte me po riti pa naženite dol z RR.

Juhica bo skoraj kuhana. Namreč prvič kuham kurjo juhico. Sem dobila celo pipiko, pa sem se odločila da skuham tole juho..ampak je že kar okusna.

Neposredna povezava do sporočila: 3644
5.12.2007 10:42:06   
Februarka08
Zgleda, da mojmu user posted image spet ni všeč zbijanje po tipkovnici...user posted image Me tako konkretno brca, da se na stolu kar prestavljam...user posted image Zdej greva mal darila zavijat (pri nas je pa Miklavž tisti, ki največ prineseuser posted image - samo letos iz moje strani ne bo prav veliko, ker bo šlo večino € za mojga user posted image ...), pol vas pa pridem še kaj prebrat... Pridno čvekajteuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3645
5.12.2007 10:44:35   
Janey
Jaz tut še nisem nabavila miklavža. Lubek bo dobil eno po riti, ker hodi preveč ribe lovituser posted image pa kaki after eightuser posted image   Morem še pa za mojo malo pikico (od najbolše kolegice) kako lčokoladico nabavit, al pa parklja...kaj pa to...je imela ta mala pikica zdaj 1 leto. In je dobila 2x govorečega kužeka, 2x pojočo knjigico in 2x neko hobotnico za vodo. Pri vseh teh igračah...ne moreš vrjetuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
5.12.2007 10:45:37   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: itata

Meti: hormončki ti mal nagajajo.

Ma ja, sej vem user posted image  sem dones besna na cel svet, ker moram bit u službi user posted image  Ah, sej bo minil... Upam, da kmal.
Februarka in ostale punce, hvala za tolažbo user posted image  ne vem kaj bi brez vas! Pomojem bi kar enga nabutala user posted image

Glede poroda, jest si skoz govorim, da bom enostavno šla rodit, čeprav že kar vidim da se bom na poti do P čist "usrala". Mi je pa vsakič lažje pogledat kakšen filmček. Jaz si mislim, da je user posted image  še toliko težje in da mu bom mogla po najboljših močeh pomagat, ne pa mislit kako bo hudo, ko bojo popadki grabil. Lohk je zdej govort, sem pa prepričana, da če me bo fajn bolel, da se ne bom drla ampak mi bojo čist potihem solze tekle, ker se tko koncentriram in sproščam, da bolečina popusti. Vsaj pri želodčnih krčih mi je to pomagal, pa sem jih v življenju velik preživela. In če so popadki vsaj približno taki (najbrž so bistveno močnejši, ampak vseen), ne bo hudo user posted image  Me je pa strah tega, da bom mogla kakšno drugo ki bo rojevala v sosednji sobi poslušat, kako rjove user posted image  še vedno upam, da se bom hitro odprla in da me ne bojo mučili cel dan.

Ah sem se razpisala user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
5.12.2007 10:46:35   
nizy
Pozdravljene,
čvekate pa 100 na uro. No jaz sem se spravla po csd hodit in naletela na težavo.V firmi mi nočejo priznati letnega dopusta ,ker sem v bolniški. Imam ga okoli 9dni .Češ,da niso oni krivi, da sem nesposobna za delo ,da je to njihova stvar če dopust odobrijo, v nasprotnem primeru mi propade . Ali ima katera,ki je v bolniški kaj več izkušenj stem?
No, malo sem zakomplicirala.
Lp, 

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
5.12.2007 10:49:17   
srečka nosečka
spet dobro jutro user posted image

Sem se naspala in malo nadoknadila današnje zgodnje vstajanje.
Sedaj pa pot pod noge, grem malo ven. Beri kaj zapravit za našo user posted image  in njenega atija. Morda pa mu miklavž kaj prinese. user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
5.12.2007 10:51:24   
srečka nosečka
user posted image user posted image user posted image  - jupi, zakorakala sem v osmi mesec. Kako hitro mine.
Še dva preguram in že stiskam našo štručko. user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?