|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
8.11.2007 9:36:09   
pina-1
dolenjka kdaj se pa ti začneš furat v tvojem novem avteku?

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 276
8.11.2007 9:38:56   
itata
Dolenjka: moram v "lepoti" vsaj z avatarjem konkurirat Metiuser posted image
Meti: ne se jezit, ampak me te vse reeees občudujemo. bom šla prav danes ali jutri - ko bo čas - v L'Eclerca pogledat, če imajo še take puloverčke... ful so mi fajn. sam eno majico rabim še za spodaj.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 277
8.11.2007 9:39:03   
polonca78
sej sem vedla! samo okol se obrnem in celo stran načvekate!! user posted image user posted image

janey, me veseli, da brcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! user posted image

včeraj sem v naglici spregleda dolenjkin včerajšnji pripetljaj!! user posted image user posted image jst sem tko občutljiva na moj trebuh. tko kot deci na svoja jajčka - sej veste, če pridete prehitro preblizu zraven, poskočijo user posted image user posted image user posted image - no taka sem jst do svojega trebuha in če bi mene kdo sunil v trebuh, bi mu pokazala hudiča!

men se pa skoz neki je, pa nikakor ne morem pogruntat kaj bi to bilo. z ničimer nisem zadovoljna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 278
8.11.2007 9:44:09   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah

Jaz pa se moram pohvaliti, da zaenkrat še spim kot angelček. Tako kot se zvečer uležem, tako se zjutraj zbudim. Moj pravi, da sem kot pouhek user posted image

moj tud pravi, da sem nemogoča koliko spim user posted image user posted image user posted image . prej sem bila zmeraj jaz tista, ki sem prva pokonci...zdaj pa drnjoham, da me ni za iz postelje zvlečt

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 279
8.11.2007 9:45:29   
mlavla
ojla...jst sem tudi že nekaj časa pokonci..sem mojga peljala v službo, pa v trgovini sem bila. Sem šla v Hoferja pa je bila taka gužva kot da kaj zastonj dajejo user posted image user posted image user posted image

še vedno me boli grlo, sam je že precej bolje...pa tud jst se namrevam danes začet učit...no upam,da ne bomo vse preveč tle gor visele user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 280
8.11.2007 10:03:06   
Janey
Evo pa sem tudi jaz nova...user posted image user posted image

pa še malico vam postrežem...za vsako nekaj user posted image

user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 281
8.11.2007 10:15:24   
dolenjka
Mene bo razneslo od hrane in (oprostite izrazu) nesranja user posted image
Danes sem že pomalcala aktimel, mandarino in velik sendvič s pršutom, pa bi še kej user posted image
Na mizi imam jabolka pa mi ne dišijo, jaz bi kaj konkretnega??

Mene je tko strah tehtnice. Pred odhodom v SLO je bilo 11 kg +, zdej sem pa ziher že na 13 al pa 14. Kaj naj naredim??

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 282
8.11.2007 10:16:44   
Janey
Danes pa je prišla teta PLAČA user posted image
Popoldan gremo v lov za jajčkouser posted image
Kje ste čveke...meni je tečno...če delam ko posrana(pardon)..se mi prav nič ne lubi...100x osvežim RR user posted image user posted image
kak se mi pa te spi...skoraj sem pojedla zdaj nekoga tak sem zehala..

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 283
8.11.2007 10:19:31   
Februarka08
Joj, user posted image , men se pa dons nič ne da... A je kaj takega v luftu?user posted image Čudno se počutim, malo mi je slabo, mah zgleda da sem zoprna...user posted image
Vidiš, Janey da brca!!!user posted image Sej sm jest vedla da bo. Mal prehit paniko naženemo...user posted image

Kaj boste kaj kuhale danes? Jaz imam zelje (spetuser posted image ), pečenico in v koščkih krompir... Se vam že kaj sline cedijouser posted image ?

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 284
8.11.2007 10:19:42   
Janey
dolenjka narediš lahko edino to da se NE SEKIRAŠ...boš potem dirkala okoli v vozičkom in bo šlo hitro dol. Včeraj sem se pogovarjala z eno ko je v 1user posted image pridelala 20, v drugiuser posted image  pa 25kg...pa je zdaj šlankica...je rekla da je potem dojila in je šlo pou dol, pou pa s sprehodi in gibanjem...ti samo pridno papaj )jaz sem tudi na 10+, pa se samo smejim..kaj pa čem..vsaj mali ni lačnuser posted image user posted image ) Jaz tak nebi tolko jedlauser posted image  čmrlu malemu pa ja nebom hrane odpovedovala če si jo želiuser posted image user posted image (se kr tolažim jauser posted image )

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 285
8.11.2007 10:20:46   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Danes sem že pomalcala aktimel, mandarino in velik sendvič s pršutom, pa bi še kej user posted image

Mene je tko strah tehtnice. Pred odhodom v SLO je bilo 11 kg +, zdej sem pa ziher že na 13 al pa 14. Kaj naj naredim??

user posted image user posted image user posted image user posted image  ja sam en odgovor mi pade na pamet: manj žri!!! pa brez zamere. jaz, če vem, da me bo lakota grabila pač tega nimam ob sebi. potem tud pozabim na lakoto. če pa vem, da je nekaj v predalu, me tisto toliko časa matra dokler ne požrem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 286
8.11.2007 10:21:19   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Joj, user posted image , men se pa dons nič ne da... A je kaj takega v luftu?user posted image Čudno se počutim, malo mi je slabo, mah zgleda da sem zoprna...user posted image
Se vam že kaj sline cedijouser posted image ?

Nekaj je ja...kaki uspavalni plini, ali pa kakšen serum lenobe..user posted image

Sem kupila včeraj oni slinček z zbiralno posodico, tako da me nič gane..bebeuser posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 287
8.11.2007 10:25:34   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

Sem kupila včeraj oni slinček z zbiralno posodico, tako da me nič gane..bebeuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  vidim, da si se opremila. jaz sem pa že hotla kake fine fotkice samo zate poiskat. user posted image user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 288
8.11.2007 10:26:42   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*
user posted image user posted image user posted image user posted image  vidim, da si se opremila. jaz sem pa že hotla kake fine fotkice samo zate poiskat. user posted image user posted image user posted image

Ne moreš me večuser posted image user posted image user posted image  šleka pacuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 289
8.11.2007 10:28:27   
Suzi*
drugač sem pa jaz danes pojedla: actimel, jabolko in glihkar grizem eno vrstico čokolade s celimi lešniki.
danes pade še kruhek in namaz (ali pašteta ali zdenčki), popoldne me je pa ena zdej zrajcala user posted image  s pečenico, tako da mogoče bo repa, pečenica in krompir ali pa matevž. user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 290
8.11.2007 10:29:57   
pina-1
mah jaz pa mislim, da ni vse v žrtju.. Odvisno je tudi kolko vode se ti v telesu nabira, pa od telesa samega. Jaz sem se v prvi nosečnosti za 20 kg zredila in sem 10kg zgubila takoj na porodni mizi..
Razen ta teden, ko mam grozen apetit, sploh kaj pretirano ne jem, pa sem se prejšnjič kao v dveh tednih zredila za 2kg...

Sedaj smo res v fazi ko malo hitreje pridobivamo na teži, pač dojenčki rastejo in telo rabi več energije...
Mene prov zanima kaj bo jutri tehtnica pokazala. Sem se nazadnje tehtala 6tednov nazaj in sem mela 77kg ( štart je bil z 72kg). Pobiram stave ali mi je uspelo ostati pod 80kg!!user posted image user posted image  No da vidim kera si upa napovedat točen odgovoruser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem pa pojedla: brioš, mandarinco in banano... Kaj bom pa še pa ne vem.... Mam še polnozrnate ploščice in še nekaj mandarinc.... z kosilo bomo pa končno pojedli našo pašto  mletim mesom. Je še danes nismo, pa bi jo morali že v torekuser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 291
8.11.2007 10:32:47   
Janey
Pina ene dobre 2 še dobi dojenček, če bo mel 4 kg dobi še 3, tak da 80 bo (zdaj pa če bo šlo čez pa...user posted image user posted image )
Jaz nič ne stavim...sem bol na ziheruser posted image

JIh pa z veseljem pobiram, samo v kaki drugi enoti(naprimer čokoladiuser posted image )

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 292
8.11.2007 10:33:55   
Suzi*
Pina, jaz stavim na 80 kg! user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 293
8.11.2007 10:34:26   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: misar

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

user posted image user posted image user posted image user posted image  ja sam en odgovor mi pade na pamet: manj žri!!! pa brez zamere. jaz, če vem, da me bo lakota grabila pač tega nimam ob sebi. potem tud pozabim na lakoto. če pa vem, da je nekaj v predalu, me tisto toliko časa matra dokler ne požrem user posted image user posted image user posted image

Pa glej kako jaz jem (ne vedno, ampak se trudim user posted image ) : Včeraj npr:
zjutraj aktimel, potem 1 mandarina, potem 2 mini sadna jogurta in 1  jabolko, za kosilo mini porcija pomfrija in porcija brstičnega ohrovta, rezina peciva, zvečer pa krožnik rdeče pese. A to je res preveč? Včasih pri kosilu še kak šnicel pade, sam zdej sem se jih v SLO najedla, pa mi ni blo 2 dni do mesa. Kaj pa naj pol jem? user posted image  user posted image  user posted image

Aja Pina, po avtočka bova šla z user posted image  skupaj ko on pride. Je tko želel, da prečekira, da ni že kake pikice gor user posted image  user posted image
Pride v sredo zvečer in svto dvigneva v četrtek zjutraj in potem se mi trije peljemo z njim h G na pregled in po tisti prekleti račun od prejšnjič (se še spomnite štorije?) user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 294
8.11.2007 10:36:07   
tani22
 user posted image  tani22, 23 let, 1.user posted image (0-) pregled: 20.11.
Samo če dopolniš prooosim. Lpuser posted image

"Ko začutiš, trikrat reci LJUBIM TE.
Zase, zanj in za pozabljene"

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 295
8.11.2007 10:36:55   
dolenjka
Pina, jaz mislim da boš imela jutri 80,32 kg user posted image  user posted image  user posted image
Kaj dobim če zadanem? Bon za limfno drenažo po porodu? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 296
8.11.2007 10:44:04   
misar
dolenjka...ja tista štorija je bila divja...upam, da le uspe to z ginekologom user posted image user posted image user posted image

Ne bom sodila kar se kil tiče, je pa res, da sem se do sedaj zredila 6 kil in pazim. Saj za kosilo se nažrem ko pujsa, zvečer pa se kar malo bremzam pa bolj ko ne na vitaminčkih delam- beri sadje, zelenjava. tudi grešim, takrat pa hitro kile gor. nisem nobena izjema, ful moram pazit, da se ne zredim preveč.
je pa tud res, da ene moti, drugih pač ne...mene moti...pa ful me je strah, da, če se preveč zredim, da bojo strije podivjale, ker sem ful nagnjena, da te maroge veselo nastajajo. sem že ko zebra po riti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 297
8.11.2007 10:44:46   
tani22
Bejbike, vidim, da zelo skrbno izbirate hrano-no, najskrbneje pa kislo zelje user posted image . Jaz pa pojem, kar mi pride pod roke, v tem smislu, da zaradi službe večkrat ne morem izpolnit jedilnika do te mere kot ve. Kaj čmo, jem kar se da raznoliko, pa veliko sadja. Samo v zadnjem mesecu mi je res sladko zapasalo in se mi zdi, da nimam energije, če ne pojem koščka sladkega po vsakem obroku. No, sam sem se zdaj malo nazaj držala in sem celo 1 celo kilo zgubila. Samo zaradi sladkorja. To meni nese kile gor. Sicer pa hitro po porodu vse zgubiš po moje, ker tako telo dela na polno, pa še izčrpano je. Ok, samo da ne bi bilo prehitrega skoka kil je pa kar ok, če ne zarad drugega, že zaradi strijuser posted image .
Nič, jaz grem pripravit vsem nam podobno kosilo-seveda kislo zelje in pečenico, da se z našim user posted image  lepo najeva.
Papa, se beremo....

"Ko začutiš, trikrat reci LJUBIM TE.
Zase, zanj in za pozabljene"

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 298
8.11.2007 10:44:54   
pina-1
dolenkja, če bo tolko dobiš eno figo...ker bom jezna ko hudič..pomeni da sem se zredila za 3kguser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 299
8.11.2007 10:47:45   
itata
pina jaz stavim na 81kg - upam, da se motim, da boš ti bolj veselauser posted image  sam če sklepam po sebi k se mi nič ne pozna vizuelno, vaga pa kaže +4 v 4 tednih in da se nisi vagala precej dolgo... pač tko stavim, pa bomo videli a ne!

dolenjka: meni se ne zdi, da preveč ješ SPLOH - jaz če bi sam sadje in jogurte jedla bi bla non stop lačna...

pa s pino se strinjam- ful je odvisno od posameznika in kolk vode zadržuje telo! sploh pa se nima smisla preveč sekirat, ker mal težko vplivaš na to ta moment - pa lačna nosečka je še slabš kot sita nosečkauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?