|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
8.11.2007 8:34:56   
vrtnica76
Dobro jutro user posted image !
Kolk ste pa učer še načvekale.To rabiš najprej pol ure da vse prečekiraš pa še to nahitrico.Ampak tile naši user posted image so res včasih mal nagajivi.Tudi naš je kakšen dan, kot da ga ni na večer, ko se spokam spat pa žuuurkaaauser posted image .Učeraj na m.šoli je bil tut prav živahen.Mi je šlo tolk na smeh, ker me je kar naprej nekej žokovuser posted image .Očitno mu ustreza glas naše predavateljiceuser posted image .Me je pa zares zaskrbelo, ko sva prišla domov-ene čudne bolečine, kot da me vse tišči(ob straneh trebuha).Mogoče  je pa streching delovuser posted image . No ja, zaenkrat je še vse mirno na našem teritoriju.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 251
8.11.2007 8:38:15   
vrtnica76
Sem samo hotla povedat, da je najboljša jota una iz konzerve od ETE.
Tko.
IZVIRNO SPOROČILO: nejč008

Sem samo hotla povedat, da je najboljša jota una iz konzerve od ETE.
Tko.

ŽIVEL FEBRUAR 2008 !!!

user posted image nejč, Eta je res zakon-imajo odlične stvari.Pa še dobr, da jo mamo blisuser posted image ,a ne.

(odgovor članu nejč008)
Neposredna povezava do sporočila: 252
8.11.2007 8:45:43   
Februarka08
Janey, hvala za zajtrk...user posted image Mmmm, je tako doberuser posted image .
(Da bi imela res kdaj tako postrežbo...user posted image )

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 253
8.11.2007 8:46:40   
MetiLu
Jutro bejbike!

Nič nisem spala dones, nikakor se ne morem več namontirat, pa spet lakota ob dveh zjutraj user posted image ...

Sem še čist zalimana.
uuuuuuuu Janey, kakšen zajtrk user posted image

Dolenjka, ne predstavljam si, da bi bila zdele na tvojem mestu. Jaz kar mal občudujem punce, ki se odločijo za službe izven države, ti pa še user posted image , pa brez user posted image  v bližini. Svaka čast user posted image  jest že pizdim, če ima nočno pa moram sama spat user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 254
8.11.2007 8:46:41   
polonca78
kje so pa danes vse čveke? sej vem, zdej bom šla delat in ko pridem nazaj, bo 5 strani za prebrat in bom spet zgubljena! user posted image

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 255
8.11.2007 8:47:13   
Suzi*
Oooo, Ninči moja zlata.......user posted image user posted image user posted image  kje te jaz vidim!!!! user posted image  No, zdej boš pa ziher na tekočem z vsem dogajanjem pri nas, če boš le mal tole temo spremljala.user posted image  Ja, vaša pika me že nekej časa ni vidla konkretno v trebuh, pa je malo pozabila. user posted image  Morte mal naokrog prit, zdej se tud že brce lepo čutijo navzven. Kako pa kaj vaš naraščaj??? user posted image user posted image  Mate velik dela, a ne??? ....no, zdej grem pa še jaz za tabo šnofat! user posted image user posted image

Dobro jutro, no!!user posted image

Kaj vse menjate avatarje, vas komej spoznam....moram preveč razmišljat, kera je katera.user posted image  

Manekenka naša, jaz bi mal tvoje usluge rabla....nikakor ne znam skombinirat škornjev pa oblekce, pa žabic, pa ne vem kaj povrh oblečt. user posted image user posted image user posted image  Bom poslikala moje cote, pol boš pa ti mal povedala kako naj to oblečem. Včeraj sem nekaj sprobavala, pa mi nič ni blo všeč. Še moj mali me je po riti tepel, da "mami, to mi pa ni všeč". user posted image user posted image user posted image  

oton, jaa, je tako lep datum, tako da ti kar rezerviraj eno sobo....itak bova sami, saj so po dve mamici skupaj. user posted image

Janey, držim pesti, da te bo dete zbombandiralo z brcami! Pa hvala za zajtrk, zgleda slastno, meni pa že po trebuhu kruli.....lačnaaaaaaaaaaaa.

Polonca, jaz bi zelo rada kaj migala, pa me tako boli vse mednožje in en živc tja v stegno po notranji strani, da sem ko en invalid, grem na kakšen sprehod občasno, da bi šla še na telovadbo, mi pa niti na misel ne pride, bi se verjetno kar na pol razklala. user posted image  Bom jutri pri G mal pojamrala, pa da vidim kaj bo rekla.

Dolenjka, to pa je blo popotovanje včeraj! user posted image  Nič ti ne zavidam. pa bravo za avtek!

Kje ste pa ostale?? Jutro je! Čvekat bo treba! user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 256
8.11.2007 8:50:33   
pina-1
dobro jutro.

aaaaaaaaaaaaaaaa janey hvala za zajtrk..je bil tako slastenuser posted image user posted image user posted image user posted image .
glede brcik prosim ne se sekirat. Ne brcajo vsi otroci enako močno in intenzivno. Saj sem vam enkrat že povedala, da moja Mia v prvi nosečnosti ni brcala skoraj nič. JAz ne vem če sem v katerem dnevu naštela 10 brcik na dan... danes je pa živi poper.
In nanše dete v bušiju je tudi bolj leno. No včerja sem končno uspela občutit, kaj pomeni ko te dete zbrca da ne moreš sedetuser posted image . sedaj je pa zopet mirno.Ti se umiri in ne razmišljaj o temu, p boš čutla tvojga bebejčiča...Mogoče te samo na rahlo poboža.
če mu sladko ne pomaga probaj s konkretnimi stvarmi. Meni je to pomagalo.

Dolenjka pa nisi znala zapihat malo včeri... Mater neotesanemu folku... Jaz sem pa včeraj na glavnem trgu v kopru skoraj padla, hvalabogu sem se uspela ujeti.

No kavica in brioš sta pospravljena, mandarinca olupljena, volje do dela ni, ampak se grem malo prisilit.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 257
8.11.2007 8:52:10   
lillchy123
Jutro! Ampak jst vseen ne verjamem, da je jota od ete najboljša. Jo ne zamenjam za našo! user posted image user posted image  user posted image user posted image Jo bom šla pa kupt pa sprobat. user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 258
8.11.2007 8:53:21   
vrtnica76
O,Janey tole je bil pa res dobr zajtrkuser posted image !Še dobr, da sem se zdele spomnila, da sm dala rogljiče vshajat-bo treba pečko prižgat,pol bo pa spet tako omamno doškalo mnjmmnjmuser posted image pa še enouser posted image zraven.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 259
8.11.2007 8:55:09   
vrtnica76
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

Jutro! Ampak jst vseen ne verjamem, da je jota od ete najboljša. Jo ne zamenjam za našo! user posted image user posted image  user posted image user posted image Jo bom šla pa kupt pa sprobat. user posted image

lillchy,kar prit v naše kraje, bomo šle na kakšnouser posted image .

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 260
8.11.2007 8:57:37   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1
če mu sladko ne pomaga probaj s konkretnimi stvarmi. Meni je to pomagalo.

Naprimer?user posted image  Sej se mi zdi da se malo premika zdaj, ampak več ne vem....mogoče sem pa res tak zskrbljena in to tudi on čuti, pa je bol na miru. Ker ko sem dobre volje in polna energije tudi on poplesuje.
Malo ste me potolažile vseeno. Mislim tudi da me trebušček manj boli. Zaenkrat sem se odločila, da nebo kar letela k G.

Pina hvala bogu,da si se ujela...ampak sem brala v eni knjigi, da najbolj pogosto ravno v 7.mesecu padajo nosečke, ker so takrat najbolj okorne in še nič navanjene na trebušček. Ampak da če ne padeš direkt na buši je vse ok, ker so user posted image  naši zelo dobro zaščiteni v postlici.

Upam, da vam je teknil zajtrkuser posted image

kosilo pa tam nekje ob 13.00user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 261
8.11.2007 9:02:02   
itata
jutro,

tani: to sem probala ugotivit. prebrala sem, da bi bili naj pregledi zdej bolj pogosti kao na 2 tedna, ampak mene je naročila čez 5 tednov - druge vidim mal po seznamčku imajo tudi na 4 tedne pregled, tko da predvidevam, da je to pač tko, če je vse BP in nimaš težav.
janey: mogoče si ga pa božala glih k je spančkal... sam če te večkrat zaporedoma boli pa noče nehat moraš it k zdravniku...  

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 262
8.11.2007 9:02:24   
Suzi*
Pina, jaz sem v prvi user posted image na barki v Egiptu padla na trtico user posted image  (sem bla nekje 20t noseča, mi je spodrsnilo ker je blo vse mokro)....pa je blo na srečo vse uredu. user posted image  Je pa treba pazit, pa nič visokih petk, ko bo ledeno po tleh!

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 263
8.11.2007 9:03:58   
itata
mal prehitr enter stisnila...
janey: upam, da te ne boli več, vidim, da si že boljše volje. mene pa moj user posted image  TAKOJ zbrca, če se kej razburjam al pa pizdim - adrenalin pa touser posted image

sem bila včeraj po enem mesecu spet na telovadbi in sem spala bolš - sam enkrat šla lulat pa sploh se danes počutim 1000%  bolš!! tko da priporočam, če le lahko telovadite, da mal potelovadite. pa tud za prebavo je fajn.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 264
8.11.2007 9:06:55   
Janey
brcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 265
8.11.2007 9:11:25   
pina-1
no si vdila janey da brcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

konkretno sem pa mislila: kako pizzo user posted image , salamo,....user posted image user posted image user posted image user posted image

suzi sem preventivno danes obula nizke čevlje- včeri sem mela pete.

neki sem pozabla skomnetirat: a se vi hecate ali kaj ko pravite da je jota od Ete najboljša.... NI JE ČEZ NAŠO JOTO!!!!!!!!!!! Ta je najboljšauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 266
8.11.2007 9:12:01   
itata
sem tud jaz mal avatar zamenjala - sam je tak mel preveč "pocukran" - mi ni glih podobne - ampak men ne primejo te k jih imate vi k mi skoz napiše, da je datoteka prevelika. sem pa hotla žirafko drugač imet...

bamby: glej, da me ne boš spregledala - sej si ti napisala, da najprej avatarje gledaš pol nick a neuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 267
8.11.2007 9:14:57   
pina-1
o itata si pa res cotkanauser posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 268
8.11.2007 9:15:57   
katka37
Janey, tudi mene tako boli trebuh, imam tudi posteljico spredaj in je baje normalno, če pa ne čutiš user posted image  dalj časa, pa kar h G raje. Mislim pa, da si je samo podaljšal spanje danes, sem jaz tudi že bila zaskrbljena zjutraj, pa se je potem kmalu oglasil, ko sem ga podrezala. user posted image user posted image user posted image , se je že oglasil.  Zajtrk pa- uauuuuuuuuuuu. Mogoče mi bo moj danes pripravil kakšen zajtrk, zadnje čase zelo malo jem, ker me vse tišči. 

Dolenjka, upam, da je  danes že kaj boljše. Sem zadnjič tudi gledala ene neolikance v Sparovi restavraciji, ti mine do hrane. Ampak tako pač je, naj se grejo solit.

Ja, naša manekenka in modna svetovalka, rabimo pomoč!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 269
8.11.2007 9:16:44   
ŽogiMarogi
bravo Janey user posted image , se je hotel user posted image  sam mal pohecati s tabo, je že zdaj prebrisan user posted image  

punce men tko trtica boli, da komaj sedim, včeraj se mi je celo mal vročina dvignila, ma ni še hudega, čutim jo pa takoj.

Danes sem si prinesla vrč soka iz stisnjene limone, pomaranče in grenivke, pa še magnesol sem not dala. to bo vitaminčkov dons.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 270
8.11.2007 9:17:57   
MetiLu
Suzi user posted image user posted image user posted image  in ostale babe, prosim da nehate s to manekenko!!! ne bom več nobene slikce gor dala user posted image
Sicer pa ti z veseljem pomagam user posted image

Petke - kaj je že to? danes sem šla v trenirki v službo user posted image , sam en drug pulover... je tko fajn pa udobno user posted image user posted image

Ponoč sem spala s tremi povštri, pa nikakor nisem najdla pozicije, ki bi mi pasala. Še najboljš mi je na hrbtu ležat, samo spet ne vem zakaj ta položaj ni priporočljiv user posted image  Sicer je pa naš pamžek čez noč aktiven okol 22.00, potem ob 2.00 in spet standardno ob 6.00, čez dan pa tud jest mal preveč letam naokol, pa včasih kar pozabim in pol gruntam, če se kej javlja.
Je že tko velik, da mi na obeh straneh trebuha lahko naenkrat brcne oz. boksne, pa je tko hecn. Večraj zvečer sem brala eno revijo, pa sem jo imela naslonjeno na trebuh. Pol je pa tko skakal, da mi je kar revijo tresl in premikal user posted image user posted image user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 271
8.11.2007 9:25:03   
Marusah
Dobro jutro

Ne me preveč kregat, ker me tako dolgo ni bilo na klepet...user posted image  Sem imela računalnik na servisu, pa so ga tako dolgo popravljal, da bi zdej moral kar sam od sebe tipkat user posted image

Vidim, da so zaklenili temo Februarčice - sem vas komaj našla user posted image  Drugače je vse po starem... mali brca ko nor...

Sem pa včeraj bila prvič v materinski šoli, pa je bila taka gužva, da je premalo stolov v predavalnici - to bo otrok!!! user posted image

Evo sedaj pa grem malo prebrat za nazaj, da vidim kaj pametnega ste se čvekale user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 272
8.11.2007 9:26:55   
Janey
Glej jo štajerko. Smo te pogrešaliuser posted image

Meti je danes spet lepauser posted image user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 273
8.11.2007 9:27:30   
dolenjka
O Itata kako si fletna user posted image  user posted image  user posted image

No, jaz sem včeraj padla med rjuhe ob 21.50 in čez 20 minut že sladko spala. Sicer sem se ponoči 2x zbudila, ampak potem spala do 7h user posted image  user posted image  user posted image
Sem že malo boljše volje, ker je tudi pri nas sonček, ampak kjaz sem še kar utrujena user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 274
8.11.2007 9:36:06   
Marusah
Jaz pa se moram pohvaliti, da zaenkrat še spim kot angelček. Tako kot se zvečer uležem, tako se zjutraj zbudim. Moj pravi, da sem kot pouhek user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?