Suzi*
|
Oooo, Ninči moja zlata....... kje te jaz vidim!!!! No, zdej boš pa ziher na tekočem z vsem dogajanjem pri nas, če boš le mal tole temo spremljala. Ja, vaša pika me že nekej časa ni vidla konkretno v trebuh, pa je malo pozabila. Morte mal naokrog prit, zdej se tud že brce lepo čutijo navzven. Kako pa kaj vaš naraščaj??? Mate velik dela, a ne??? ....no, zdej grem pa še jaz za tabo šnofat! Dobro jutro, no!! Kaj vse menjate avatarje, vas komej spoznam....moram preveč razmišljat, kera je katera. Manekenka naša, jaz bi mal tvoje usluge rabla....nikakor ne znam skombinirat škornjev pa oblekce, pa žabic, pa ne vem kaj povrh oblečt. Bom poslikala moje cote, pol boš pa ti mal povedala kako naj to oblečem. Včeraj sem nekaj sprobavala, pa mi nič ni blo všeč. Še moj mali me je po riti tepel, da "mami, to mi pa ni všeč". oton, jaa, je tako lep datum, tako da ti kar rezerviraj eno sobo....itak bova sami, saj so po dve mamici skupaj. Janey, držim pesti, da te bo dete zbombandiralo z brcami! Pa hvala za zajtrk, zgleda slastno, meni pa že po trebuhu kruli.....lačnaaaaaaaaaaaa. Polonca, jaz bi zelo rada kaj migala, pa me tako boli vse mednožje in en živc tja v stegno po notranji strani, da sem ko en invalid, grem na kakšen sprehod občasno, da bi šla še na telovadbo, mi pa niti na misel ne pride, bi se verjetno kar na pol razklala. Bom jutri pri G mal pojamrala, pa da vidim kaj bo rekla. Dolenjka, to pa je blo popotovanje včeraj! Nič ti ne zavidam. pa bravo za avtek! Kje ste pa ostale?? Jutro je! Čvekat bo treba!