|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
8.11.2007 11:25:05   
misar
7 kil do konca??? ste mal nore??? ne na to pa ne pristanem user posted image user posted image user posted image user posted image . potem bom imela celih 70 kg, ko bom šla rodit...sem si obljubila, da te cifre ne dosežem in presežem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 326
8.11.2007 11:25:38   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Sama fovšija me je, tipično slovensko user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 327
8.11.2007 11:26:44   
dolenjka
Jaz in še 4 lahko iz prve roke povemo, da Meti je manekenske postave, sam trebuh jo mal j*** user posted image  user posted image  user posted image  
Komot bi bla model za Kepco, popek al pa La Vie, jaz pa za farmo Ihan user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 328
8.11.2007 11:28:03   
Janey
Dolenjka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz sem tut bol za farmo...če me v rjavo oblečeno tja postaviš me kdo še molzt začne

andrej nisem močna, sem pa norauser posted image ne zajebaviuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 329
8.11.2007 11:28:10   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: misar

7 kil do konca??? ste mal nore??? ne na to pa ne pristanem user posted image user posted image user posted image user posted image . potem bom imela celih 70 kg, ko bom šla rodit...sem si obljubila, da te cifre ne dosežem in presežem user posted image user posted image user posted image

sej ti se pa hecaš a ne? Kolk si jih mela pa ko si zanosila? 54? Jaz bom vesela če bom pod 85!! Pa sem jih imela pred 2 leti 57!! Visoka sem pa 170!

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 330
8.11.2007 11:31:20   
pina-1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ste uštekane sto na urouser posted image user posted image user posted image user posted image

sam dolenjka ti tolko skačeš s tem avtarjem da se meni že v glavi vrtiuser posted image user posted image user posted image user posted image

glede modela, sem pa jaz tudi za farmo..bi blo dobro en reality opalit. Februarke na kmetiji..bi blo  zanimivo kdo bi koga molzuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 331
8.11.2007 11:32:16   
Februarka08

Komot bi bla model za Kepco, popek al pa La Vie, jaz pa za farmo Ihan user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Joj, kok se nasmejim zraven računalnika telim vašim izjavam. Dobr da sm doma, na šihtu bi me mal čudn vsi gledaluser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 332
8.11.2007 11:34:57   
MetiLu

Jaz in še 4 lahko iz prve roke povemo, da Meti je manekenske postave, sam trebuh jo mal j*** user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zdele sem se pa naglas res nasmejala
joj, joj, joj, zdej pa res nehite, ker sploh ni res!!!! user posted image user posted image user posted image  - hudičke user posted image , ker nisem edina taka. Pri 165 cm sem štartala z 54 kg, zdej sem na 61. Za Kepico mi pa ene 10cm v višino fali, pa še kej najbrž... Dolenjka, ne seri klamfe s farmo Ihan, ker lahko 4 potrdijo, da te ni dost več od mene skup user posted image user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 333
8.11.2007 11:35:12   
anandrej
METI = Manekenka z Enormnim Trebuhom Inštruira (o modi) user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 334
8.11.2007 11:37:54   
Suzi*
Joooooj, pa vi ste NORIIIIII!. jAZ SE NA VES GLAS V SLUŽBI SMEJIM, PA ROKO NA USTIH DRŽIM, DA MI JIH NE RAZNESE. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Polulala se bom, res!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 335
8.11.2007 11:38:29   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: anandrej

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tale je pa zmagovalna, men kar solze tečejo

Sem vedla, da se bo moje poročanje o šopingu in cunjicah slabo končalo user posted image user posted image  da sem pa slikce dala gor, pa sploh user posted image

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 336
8.11.2007 11:40:49   
Suzi*
METI, to je vse samo pohvalno!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz bom res tvoje sposobnosti manekenske ponucala, samo da moje cote poslikam, pa ti jih na RR prilepim, da mi jih skombiniraš. Brez heca. Ker jaz sem čist leva zgleda v kombiniranju al me pa to moti, da sem bolj za na farmo Ihan. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 337
8.11.2007 11:40:58   
dolenjka

Sedi 5 stari, pa mama naj klobase v šolo prinese user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Meti, a veš kaj je razlika med tabo in mano? 5 sm v višino, minimalno 14 kg in najpomembnejša: da se znam jaz dobr pokivat user posted image  user posted image  user posted image
Tko da če me v Ihanu ne vzamejo, me bojo pa v Induplati Jarše user posted image

BTW kolk pa plačajo modele? A več te je, bolj si plačan? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 338
8.11.2007 11:42:38   
vrtnica76
Ej, vam pa res dogajauser posted image user posted image user posted image .Morm pazit, da pod mizo ne padem tolk sem se nasmejala.Me že ves bauhi boliuser posted image .Da ne bi sebe komentirala, ker bom kmal širša kot daljša.Bojo laži čez stopli, kot naokrog mene šliuser posted image user posted image user posted image

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 339
8.11.2007 11:43:07   
Februarka08

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 340
8.11.2007 11:45:01   
Janey

BTW kolk pa plačajo modele? A več te je, bolj si plačan? user posted image  user posted image  user posted image

Mater ste face...mene vsi čudno gledajo ko se tak režim...

samo če so plačani na več...te sem jaz ziher zmagalauser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 341
8.11.2007 11:46:16   
dolenjka
Še mal vaj za trebušne mišice:

tole je čista resnica

a veste kaj je rekel od moje najboljše prijateljice user posted image , ko mu je proti koncu user posted image  v posteljo prinesla kremo proti strijam in prosila da jo namaže? Da bi prej fičota poličal kot pa njo namazal user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

A ni zmagovalna izjava? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 342
8.11.2007 11:52:16   
pina-1

stari to pa je izjava leta....
sem se tolko narežala zdej, da je sodelavec prišu iz sosednje pisarne gledat kaj dogajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 343
8.11.2007 11:53:23   
dolenjka
Moj je šel pa kar ven iz pisarne, ker pravi da nisem normalna user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 344
8.11.2007 11:57:36   
MetiLu

Še mal vaj za trebušne mišice:

tole je čista resnica

a veste kaj je rekel od moje najboljše prijateljice user posted image , ko mu je proti koncu user posted image  v posteljo prinesla kremo proti strijam in prosila da jo namaže? Da bi prej fičota poličal kot pa njo namazal user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

A ni zmagovalna izjava? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tale je pa že mal kruta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 345
8.11.2007 11:59:26   
pina-1

Moj je šel pa kar ven iz pisarne, ker pravi da nisem normalna user posted image

me to že vemo.... zato te mamo tako radeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 346
8.11.2007 12:02:21   
MetiLu
ajde, grem na ocvrt sir, zabavajte se naprej, vas berem čez 1 urco user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 347
8.11.2007 12:04:15   
Februarka08
Tista o fičkotu je pa res že mal krutauser posted image . Kaj vse se našiuser posted image ne spomnijo...
Meni je pa včeraj rekel oz. med vrsticami hotel povedati, da nič doma ne naredimuser posted image čeprav ve, da ne smem delat. No, in sm zdele že vse posesala, prah pobrisala in pospravila... Upam, da ne bo popoldne kaj narobe z bušijam. Zdej grem mal počit, potem pa še veselo za štedilnik, kosilo me še čaka pa še piškote se bom spravila pečt - tiste za lažje kakanjeuser posted image user posted image user posted image . Pridno čvekajte, pridem nazaj...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 348
8.11.2007 12:04:32   
misar
Ja štartala sem z dobrimi 57 kg...zdele sem na 63 in upam na najboljšeuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 349
8.11.2007 12:09:14   
itata
eno mojo znanko mož po porodu ljubkovalno kliče moj slonček... pa se ji ne zdi preveč zabavnouser posted image
sam nick od meti je pa anadrej dobr dešifriraluser posted image

jaz sem pa glih nazaj iz malce: rižota s škampi... mljask je blo... no pa še pri sodelavki sem neki matevža pa repe prigriznilauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?