|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
29.11.2007 9:52:22   
itata
jutro,
sem mal bolj pozna danes. so mi že T2 neki zmontiral spet. za čuda ni nič na novo crknil. in prijazen fant janez mi je razložil kaj moram kupit, da mi bo net vleklo po celi najti in mi bo tudi to prišel zmontirat ob prilikiuser posted image
drugače bom pa tudi jaz danes malo kuhala pa počivala. popoldne grem pa do zdravnice. mal se moram spočit. že spat do 8h je ful pomagal (ne pozabit, da padem " v komo" že okol 22huser posted image )
me veseli, da je tole s srečanjem dogovorjeno! superca.
pa pa

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
29.11.2007 9:52:31   
katka37
Marusha, čestitke za diplomo. Če se v tej kombinacijo dobro počutiš, kar, dobra izbira. Jaz sem si za podelitev tudi kupila hlačni kostim, pa sploh sakoja na koncu nisem imela oblečenega, se grozno počutim v kostimih. Lepa in ponosna boš na vsak način, pa če si daš karkoli na sebe, že zato, ker diplomiraš, pa še nosečka si.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2877
29.11.2007 10:00:19   
Marusah
Hvala... nč, grem malo po trgovinah, mogoče pa kaj najdem.

Lepo se mejte...  

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
29.11.2007 10:17:06   
MetiLu
Mlavla, hvala za info. Pol praviš, da se mi ne splača po tiste modrce v Celje vozit?

Srečka nosečka, za torbo je pa tud moj men reku, nej počas pripravim, da on ne bo vedu, kaj potem prinest. Sej še ne mislim vsega skupaj zvlečt, samo papirje bi pa že lahko počasi skopirala in jih mela pripravljene.

Marusah, zame je črno bela kombinacija zmeraj zmagovalna user posted image  sem glih včeraj ugotavljala, da se zmeraj tako oblečem, če grem na poroko user posted image user posted image user posted image  (no, edin na svoji sem bila v smetanasto beli obleki).

Punce, čedalje težje je vstajat zjutraj. Danes sem komaj škornje obula in zapela user posted image user posted image  Jest bom začela v trenirki hodit v službo, prisežem user posted image

Upam, da mi bodo odobril dopust, še kar nobenga odgovor nisem dobila.

Si pa čedalje bolj želim, da me porod ne prehiti, ker če bom januarja doma, bom pomojem še diplomo skup flancala...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
29.11.2007 10:20:22   
Suzi*
Jutro!!!!

Čveke! user posted image Vidim, da ste še dolgo v noč čvekale. pa uboga Dolenjka. To je pa res mal too much!!user posted image

Februarka, mene tud občasno boli okol popka za znoret, ampak hitro popusti. Po moje je normalno.

Meti, jaz bom oblekce prala in vse skupaj rihtala januarja. Vključno s torbo. Zdaj se mi zdi še čist prezgodaj. Poleg materinske pa mislim da rabiš zraven za v porodnišnico še poročni list oz. tiste ki niso poročene priznanje očetovstva, pa osebno, pa napotnico za rodit, ki ti jo da G.

Teta patricija, čestitke. user posted image

Pina, ne nosek ni bil dolg, je pa lepo smrčal. user posted image user posted image user posted image user posted image

Misar in ostale, nikar kupovat modrcov za dojenje s kostjo!!!!!!! Bo preveč neudobno.

Maruša, nič komplicirat za tiste pol ure zagovora. Jaz bi kar kaj iz garderobe ponucala al pa kaj tazga, kar boš lahko brez popravila nosila tudi pozneje. Spodaj imaš črne hlače, kar je super, zgoraj pa kaj živega skombiniraj, pa bo. Itak boš vsem simpatična, ker si user posted image . user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
29.11.2007 10:28:14   
Februarka08
Suzi, saj nima marusah zagovora - ima podelitev diplome - vsaj tko sem jaz razumela...user posted image Je pa res, da smo vse user posted image lepe, ne glede kaj imamo oblečeno.
Upam, da imam jaz drug mesec zagovor, sem tudi že študirala kaj oblečt, mah bom že kaj našla, važn da diplomo nardim....user posted image Nimam glih črnih hlač ali kaj elegantnega, bom že kaj skombinirala...

Patricija, malo pozno, ampak user posted image za tetico...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
29.11.2007 10:29:22   
misar
da ne bi kupovala modrca s kostjo? sam porkaduš, ko  so pa vsi ostali grdi ko porkamadona user posted image user posted image user posted image  ja nič ,bom pa sexy stara mama. hvala za priporočilo.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
29.11.2007 10:33:29   
bamby
Dober dan!
tetka patricija, čestitke user posted image
pina, dober recept, bo treba probat user posted image
dolenjka, pa ti nisi normalna user posted image , da do polpolnoči v pisarni visiš user posted image . Pa še EU, naj jo kar k user posted image  gleda!!!

Meni se zdi, da bo res treba cotike za naše user posted image  čimprej pripravit, ker res nikoli ne veš, kdaj bo treba iti v porodnišnico rodit user posted image . Kar poglejte: 2 januarki in že ena februarka so že precej predčasno postale mamice. Se ni za hecat user posted image !

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
29.11.2007 10:35:38   
dolenjka
Dobro jutro!

Jaz sem kot rožica user posted image  Domov sem prišla ob polnoči user posted image  Zaspala čez 20 min (vmes me je še moj sekiral po tel. da nisem normalna.... in kaj naj za nazaj spremenim - user posted image  najlažje me je pa v slabo voljo spravljat ob pol enih zjutraj user posted image  ).

Drgač sem si pa sama kriva. Rabila sem še 1h plusa, da bi lahko vzela še pol dneva dopusta. Verjemte, da če bi vedla, da bo trajal dalj kot do 20h se ne bi javila za dežuranje (sama sem se javila). Načeloma pa je v EU institucijah tako, da od user posted image  nihče ne sme (in tudi ne) zahtevati, da dela nadure. Jaz pa sem se sama javila user posted image  No, kar je je, zdaj bom pa še en dan manj delala user posted image  user posted image  user posted image  Tako da če bo vse po sreči, pridem danes 14 dni zadnjič na šiht, mizo pospravit user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
29.11.2007 10:37:45   
srečka nosečka
Res te lahko kaj prehiti, tako, da bom jaz verjetno tudi začela počasi prat in likat.
Meni je rekla G, da si sedaj (30 T) prvič oddahnemo. Potem v 33T in nato 35T. Upam, da bomo vzdržale do februarja.

Ni mi pa jasno zakaj nekateri govorijo, da je večji rizik rodit v 8 mesecu kot v sedmem??

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
29.11.2007 10:50:47   
pina-1
No pa so pokukale na plano zaspanke...user posted image user posted image user posted image

torbo za v porodnišnico, bom pa jaz morala kar hitro pripravit. Mi je moj že napovedal, da takoj ko je Miina soba narejena mora bit torba pripravljena, ker on hoče bit za ziher...No glede na njegovo hitrost dela bom glih januarja prišla na vrsto in pripravila torbouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce mene zgaga pečeuser posted image user posted image user posted image user posted image  Uhh nič mi več ne pomaga... Ta naša Ana bo pa res vsa čupastauser posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 2886
29.11.2007 10:56:21   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Suzi, saj nima marusah zagovora - ima podelitev diplome - vsaj tko sem jaz razumela...user posted image Je pa res, da smo vse user posted image lepe, ne glede kaj imamo oblečeno.
Upam, da imam jaz drug mesec zagovor, sem tudi že študirala kaj oblečt, mah bom že kaj našla, važn da diplomo nardim....user posted image Nimam glih črnih hlač ali kaj elegantnega, bom že kaj skombinirala...

Ups, pomota torej. Ampak mnenje glede oblekic ostaja isto.user posted image  Nosečkam je itak več dovoljeno. user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
29.11.2007 10:57:48   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: misar

da ne bi kupovala modrca s kostjo? sam porkaduš, ko  so pa vsi ostali grdi ko porkamadona user posted image user posted image user posted image  ja nič ,bom pa sexy stara mama. hvala za priporočilo.

Ti bo še kakšna mami potrdila tole, ampak tvoje zize bodo med dojenjem tako velike in trde in polne mleka, da boš itak sexy, kosti sploh ne boš rabila. user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
29.11.2007 11:05:49   
Suzi*
Ha ha, kako so naši možeki različni. user posted image  Moj kar škilasto pogleda, če mu omenim, da bi že zdej kaj pripravila. user posted image user posted image user posted image  Ni nek hud paničar. Itak pa ne mormo zdej mislit, da bomo pa vse letele 2 al pa 3 mesce prej rodit. user posted image  Jaz vem, da bom februarja rodila. user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
29.11.2007 11:06:25   
Suzi*
pa dobr, a mam že samogovore????' user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
29.11.2007 11:06:33   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

IZVIRNO SPOROČILO: misar

Ti bo še kakšna mami potrdila tole, ampak tvoje zize bodo med dojenjem tako velike in trde in polne mleka, da boš itak sexy, kosti sploh ne boš rabila. user posted image user posted image

evo še ena ki to potrdi. Modrci za dojenje naj bojo čim bolj gladki, brez nekih šivov in kosti... Prve dni je meni še šotorsko krilo ( sem mela modrc št.8) šlo na živceuser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
29.11.2007 11:08:48   
Suzi*
Aja, to sem pozabila napisat glede modrcov za dojenje, da imam jaz enga kar lepega od Lisce. Svetlo modre barve s čipko zgoraj. tako da še Lisco mal prečekirajte, če nočte glih bit kot stare mame. user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
29.11.2007 11:13:35   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

pa dobr, a mam že samogovore????' user posted image user posted image user posted image

suzi evo mene tuki.....

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
29.11.2007 11:13:52   
srečka nosečka
pina - kaj pa kakšen rupurut? Meni ful pomaga priti zgagi. Pa brez skrbi ga lahko user posted image  vzamemo.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
29.11.2007 11:21:24   
mlavla
dober dan.pri nama pa se je včeraj zaključila misija previjalna miza...odločila sva se da jo bova kupila v IZI MOBILI..pa še kar ugodna je...tako,da če bo danes čas dopuščal jo greva iskat...user posted image ma komaj čakam..user posted image

patricijauser posted image za nov naziv!!!

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

Neposredna povezava do sporočila: 2895
29.11.2007 11:22:06   
pina-1
srečka nosečka, mam renni s sabo,samo mi je full slabo po njih... zdej sem pojedla 2 banani in bljak mi ni nič dobro.... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2896
29.11.2007 11:23:27   
mlavla
evo takole pa izgleda: http://www.izi-mobili.si/previjalke-previjalna_mizica.html

midva sva izbrala tisto prvo s predali, v belo modri barvi...

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
29.11.2007 11:24:43   
mlavla
pina hvala za recept!!!bom najbrž čez vikend probala...user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
29.11.2007 11:27:46   
Suzi*
mlavla, super izbira!!!! user posted image  predali so zakon!

Zadnjič je blo nekaj govora o C&A tukaj pri nas?? A se je odprl kje v LJ ali v Kranju????

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
29.11.2007 11:28:36   
Februarka08
Mlavlauser posted image za lepo previjalno!
Mene je pa spet user posted image neki razkuru in sm mogla it čokolado napast za živce, pa sm sam 1 košček, zdej mi je pa took slabouser posted image . Jao, jao... Bo že bolj, grem spet mal nazaj pred tv. Ne vem kdaj se bom učila??!! Vmesuser posted image . Ah, sej bo, ne smem jamrat...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?