|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
29.11.2007 13:25:06   
pina-1
uhh..jaz sems e pa tako najedla da me sedaj prov trebuh boliuser posted image user posted image  do 12 ure sploh lačna nisem bla, pol pa me je lakota zgrabla in sta padli 2 banani, 0,5 egota in tri polnozrnate ploščice...pa čez pol urce še ena klementinca.... sedaj pa AU boli...
Jutri pa zopet bližnje srečanje s tehtnico... Zopet bom žalostnauser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
29.11.2007 13:31:23   
ella79
Sm ravno mal klicala naokol za vezavo diplomske naloge pa ni nič kaj v okolici Kranja . Groza, sploh ne vem kam naj dam...

mislim da na FOV vežejo, no vsaj včasih so

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
29.11.2007 13:31:48   
ella79
Sm ravno mal klicala naokol za vezavo diplomske naloge pa ni nič kaj v okolici Kranja . Groza, sploh ne vem kam naj dam...

mislim da na FOV vežejo, no vsaj včasih so

aja, pa še Karun

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
29.11.2007 13:36:37   
MetiLu
Punce, ga šponate user posted image user posted image user posted image

Danes sem imela spet en dolg sestanek, zdele sem pa še malco malo podaljšala.

Tista, ki je omenila svetlo moder modrček od Lice, je res kar "luškan", sem šla prov v Liscino štacuno zadnjič pogledat,pa ni tok napačen, samo za velikost se nisem mogla odločit, pa mi je dala prodajalka eno brošurco z merami. Sem rekla, da se bom kar v porodmišnici pomerila pa mojga poslala, da ga bo šel kupit user posted image user posted image user posted image  

Torbo za porodnišnico bom pa res pripravila pred prazniki.

Kuhala danes ne bom, ker grem k mami na štruklje, sem se že zjutraj hvalila user posted image user posted image

Dolenjka, super za dodaten dan dopusta. mene je pa tudi šef danes spraševal kako mislim delat, pa se mi zdi, da čist šteka, da se mi zadnjih 14 dni ne bo dalo sem hodituser posted image .

No, danes moram poenostaviti cilj moje diplomce in poslat mentorju, da mi potem potrdi strukturo user posted image user posted image  Ah kr neki...user posted image bo že

Zdej grem pa vaše nove slikce pogledat user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
29.11.2007 13:37:23   
Suzi*
Pinči, pridna. Ana sigurno ni lačna. user posted image  pa ne se spet že v naprej sekirat za vago in kile!!!! Ti prepovedujem!!!! user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
29.11.2007 13:40:17   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Tista, ki je omenila svetlo moder modrček od Lice, je res kar "luškan", sem šla prov v Liscino štacuno zadnjič pogledat,pa ni tok napačen, samo za velikost se nisem mogla odločit, pa mi je dala prodajalka eno brošurco z merami. Sem rekla, da se bom kar v porodmišnici pomerila pa mojga poslala, da ga bo šel kupit user posted image user posted image user posted image   

Vzameš takega, da ti bo prav okol trupa (tvojo številko), pa eno košarico več kot jo trenutno imaš. Modrček je lepo raztegljiv, tako da ne bo problema mlekarne not spravit. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
29.11.2007 13:42:36   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Pinči, pridna. Ana sigurno ni lačna. user posted image  pa ne se spet že v naprej sekirat za vago in kile!!!! Ti prepovedujem!!!! user posted image

ok mami suzi... ne bom se sekirala.. Pa itak sem našla krivca za moje kg- ma Ana že zdej čez 1 kg... torej ona je vsega krivauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
29.11.2007 13:56:15   
MetiLu

Vzameš takega, da ti bo prav okol trupa (tvojo številko), pa eno košarico več kot jo trenutno imaš. Modrček je lepo raztegljiv, tako da ne bo problema mlekarne not spravit. user posted image user posted image user posted image user posted image

A si ziher? Pol ga bom šla pa kar iskat enkrat decembra user posted image

Mlavla, lep predalnik user posted image  A bosta vzela pisane predale al v eni barvi?

Lara - kok lep pajacek oz. kombinezonček, če sem prov vidla? user posted image user posted image  Kej si to nabavla? A je pliško, termovelur al je kot bundica?

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
29.11.2007 13:59:58   
mlavla
Meti- predalnik bova po vsej verjetnosti (če le bodo imeli na zalogi) vzela v beli in modri barvi..previjalno bova  imela postavljeno v kopalnici, ki pa je tudi v teh dveh barvah...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
29.11.2007 14:25:35   
Suzi*

A si ziher? Pol ga bom šla pa kar iskat enkrat decembra user posted image

kako ti pa po merah trenutno kaže? Jaz imam drugač (pred user posted image ) 75B, pa sem zdele gledala, da imam tega nosečniškega 80C, ki mi je trenutno malenkost na komot (košarca), ampak not pride še mleko user posted image  pa blazinice, pa bo ok. Sicer pa trenutno tudi nosim 80C, ampak je ta modrc s kostjo in rahlo podložen (ni tako elastičen kot tist bombažen za dojenje). Po moje si ga greš komot mal prej kupit, preden rodiš.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
29.11.2007 14:25:40   
dolenjka
Midve s Taro sva se tudi napokali user posted image  Pita (quiche ) iz špinače in mozzarele mljaaask , pa super solatka zraven user posted image  user posted image  user posted image

Evo, sem našla na Liscini strani 2 modrčka, ki jih imajo v programu. Prvega samo v beli barvi, drugega pa tudi v nežno modri. Jaz bi pa nežno roza za Taro user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
29.11.2007 14:26:55   
MetiLu
Seznam nosečk za srečanje decembra:

MetuLu, Dolenjka, Ella, Bamby, Lillchy, Pina-1, Vrtnica, Janey, Mlavla, Srečka nosečka, Nuka, Suzi, Itata, Marusah, Anariya, Lara76, Bajsa, Misar

A sem še kakšno spustila?

Februarka ? 
Katka ? 
Lanchy ?
Polonca ?
Sayuri ?
Anandrej + žena  ?

Lokacija: Kaval Club - Brod http://www.bid.si/kaval/mapa.php]http://www.bid.si/kaval/mapa.php
Termin: četrtek 27. 12.2007 ob 11.30 se začnemo zbirat, da bomo ob 12.00 že lahko kej naročile user posted image user posted image  da bo kuhar zalaufal user posted image

Rezervacija je narejena za cca. 15 nosečk user posted image  Zdej nas  je prijavljenih 18, upam, da vse pridemo. Bom naslednji teden rezervacijo še potrdila in sporočila št. oseb, če se bo še katera prijavila.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
29.11.2007 14:27:29   
Suzi*
Evo, jaz imam tega drugega v nežno modri barvi. user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
29.11.2007 14:28:59   
pina-1
dolenjka pa kje si ti cel dan???? nekam štrajkaš ti od kar maš črno strelco... Kdo ve kot se ti potikaš tam goriuser posted image user posted image user posted image

Še vedno ste pri modrcih..Jaz še zdej ne vem kero košarco nosimuser posted image  Pa ne se mi smejat, ker jaz modrce kupujem na kile v eni trgovini in tam samo št. pove in to je to... Sedaj ko bo pa treba modrce za dojenje kupit, pa bo problem, ker ne vem katero št...
Bom pa jaz kar v Mullerja zavila int am kupila ene tri..Več itak ne rabim

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
29.11.2007 14:31:49   
Suzi*
Jaz sem z dvema normalno sfolgala. Tolk da zamenjaš in izmenično pereš.
pina, v Mullerju je problem, ker modrca ne moreš probat!!! Od njih imam jaz št. 85C. (od lisce pa 80C).user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
29.11.2007 14:33:04   
Mateja81
Februarka: na FOV sigurno vežejo diplomske naloge. Preverjeno: v spodnjem štuku greš desno v fotokopirnico...

Lp

12.02.2008 je prikukal na svet naš sonček Patrik

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
29.11.2007 14:33:41   
pina-1
ma baje da greš lahko v skladišče- vsaj tu v KP... če ne bom pa doma probala pa prinesla zamenjat...samo še št. pogruntamuser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
29.11.2007 14:33:54   
dolenjka
Pina, a nisi ti pisala da boš neki strigla in ne vem še kaj ustvarjala za dojenje? user posted image

Kako pa se kupuje modrc na kile? Jaz sem jih do sedaj kvečjem na grame ob taki revšni user posted image  user posted image  user posted image

Ma jaz bluzim in odštevam dneve do odhoda in sem v vseh pisarnah več kot v svoji. Sodelavca ni, ker je na potovanju po južnoafriški republiki in mi je mal dolgčas, k nimam komu težit, ve ste se me pa že navadle user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
29.11.2007 14:34:42   
MetiLu
Suzi tenksi za nasvet, jaz sem po merah pol čist teb podobna user posted image user posted image , čeprav je ful razlika, ker večinoma modrce kupujem v H&M-u in imajo malo drugačne številke. Prej sem nosila B75, v H&M.u sem mogla pa na A80 prešaltat user posted image user posted image  Zdej imam v nosečnosti 2 velikost B80 iz H&M-a in bi mogla prov zmerit, da bi v Lisci pravega kupila.

Na sliki pa tadrugi še lepši zgleda, kot v resnici, jaz sem gledala točno tega v modri barvi.
Suzi, še eno?: a naj takoj kar dva kupim, al si ti taprvič rabila različne velikosti?

Dolenjka, tenks za slikce, sem se že odločila za tale modrček (druga slikca) user posted image user posted image user posted image  pa še pol cenejš so kot v Kepici.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
29.11.2007 14:36:09   
dolenjka
Evo komentar mojga možiclja, ko sem mu po mailu napisala za naše srečanje 27.12.:

Super, mogoce vas bo pa par manj... ste pa face... ce boste prevec jedle se lahko zgodi da bo katera rodila v Kavalu ker je Celovska vedno zabasana do porodnisnice.... :-))

Da ne bo on takrat srečni očka, ker bom jaz tolk pojedla user posted image  Me zanima če bi bil takrat tut tolk pogumen? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
29.11.2007 14:37:44   
dolenjka
Meti ni panike, sam če ti bom pa mogla večkrat tako uslugo delat, bom pa spet kako tortico zaslužla user posted image  user posted image  user posted image
Šala!!!!

Ej Pina, a te lahko mal podražm? Čist mal, prooosimmmm????

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
29.11.2007 14:39:16   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Evo komentar mojga možiclja, ko sem mu po mailu napisala za naše srečanje 27.12.:

Super, mogoce vas bo pa par manj... ste pa face... ce boste prevec jedle se lahko zgodi da bo katera rodila v Kavalu ker je Celovska vedno zabasana do porodnisnice.... :-))

Tale je tvoj je pa za štose user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Drgač pa tud mene zanima, zakaj naj bi bil večji riziko rodit v 8 mesecu kot pa v sedmem? A je že katera slišala razlago al so to samo govorice user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
29.11.2007 14:40:57   
Suzi*

Suzi tenksi za nasvet, jaz sem po merah pol čist teb podobna user posted image user posted image , čeprav je ful razlika, ker večinoma modrce kupujem v H&M-u in imajo malo drugačne številke. Prej sem nosila B75, v H&M.u sem mogla pa na A80 prešaltat user posted image user posted image  Zdej imam v nosečnosti 2 velikost B80 iz H&M-a in bi mogla prov zmerit, da bi v Lisci pravega kupila.

Na sliki pa tadrugi še lepši zgleda, kot v resnici, jaz sem gledala točno tega v modri barvi.
Suzi, še eno?: a naj takoj kar dva kupim, al si ti taprvič rabila različne velikosti?

Dolenjka, tenks za slikce, sem se že odločila za tale modrček (druga slikca) user posted image user posted image user posted image  pa še pol cenejš so kot v Kepici.

če je tako komot tud ti vzameš 80C. Pejt ga probat, pa boš vidla.
jaz sem si oba kupila pred porodom, sta pa kot rečeno ta iz Lisce 80C in tist iz Mullerja 85C...ker so številke malo različne, drugače je na oko velikost enaka. je pa ta od Lisce malo bolj elastičen in ne stiska. Tist od Mullerja me je ob navalih mleka občasno malenkost tiščal, ker je bolj kompakten.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
29.11.2007 14:41:01   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Meti ni panike, sam če ti bom pa mogla večkrat tako uslugo delat, bom pa spet kako tortico zaslužla user posted image  user posted image  user posted image
Šala!!!!

Ja, ja, ja, ti si mi še en šoping s črno strelco dolžna  user posted image user posted image user posted image  greva lahko skupi po modrce, ko prideš v SLO user posted image user posted image  Pol se bova pa naprej o torticah pogovarjale user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
29.11.2007 14:42:45   
dolenjka
Po modrce in pol na tortico in domov, al po modrce, pa na tortico, pa še mal okol in pol domov? user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
RESNIČNO: Najbolj nori komentarji na noseč...
Zbrali smo povsem resnične (pa četudi kdaj povsem neverjetne!) komentarje, ki jih nosečnice prejemajo od nevljudnih in n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?