|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
28.11.2007 20:37:46   
dolenjka
O mama Suzi, čeeeeer user posted image  

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
28.11.2007 20:40:45   
*Naja
Dolenjka- ja, ordinacija je v termah, v hotelu....Joj, čist se pozabila, da si nam ti že nazaj odfrčala. Madonca gre hitr cajt, se mi zdi, da si še pred kratkim se hvalila s tednom dni v Slo...ja, ja, sj vem, da je to že mim....mi je oproščeno, ker user posted image smo mal zmedena bitjauser posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
28.11.2007 20:42:14   
MetiLu
Pinči, kok lepe slikce in ful ful lepa pupa user posted image user posted image user posted image  No, babe zdej ste me pa čist zdražile s tem 3D UZ, jest bi tud našga mulca tkole vidla user posted image  Samo sem malo pozna, jaz v petek začnem s 30. tednom.

Moram mojmu pokazat user posted image  mogoče bo pa še njega zagrabil.

Bamby tenks, točn tko sem naredila. Janezek že poplesuje, pomojem je zelje glih do njega pripotoval user posted image  Sladica je bla pa že pred večerjo, sem dve mozartove kugelce zmazala user posted image  pa eno pomarančo in en korenček, za izboljšanje slabe vesti user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
28.11.2007 20:43:16   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

O mama Suzi, čeeeeer user posted image  

user posted image  čeeerrr. mojadva moška sem dala spat, da lahko tukej gor visim. user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
28.11.2007 20:45:11   
Suzi*
Ja, meti, tole s korenčkom je pa svetovna fora. user posted image  mogoče bi pa to meni pomagalo proti cukru. user posted image user posted image user posted image

so pa tud mene zdej te slikce čist navdušle....sam ko ne bi blo vse tako daleč za it. user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
28.11.2007 20:46:29   
Suzi*
punce, ampak na pop tv je pa zdele en film, k se dva skos dol dajeta... user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
28.11.2007 20:56:31   
pina-1
suzika čerrr... a tebi zopet sam JOTA po glavi hodiuser posted image user posted image
naš dečva tudi že sladko spi, tati na kavči fuzbal gleda in jaz sem tu  z vami. Sem končno dobila rač. user posted image user posted image user posted image

ampak res, punce mi smo bli vsi zelo navdušeni nad posnetki... In bez pretiravanja je detece res podobno Mii. Uhh kje je še februar

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
28.11.2007 21:04:04   
dolenjka
Meti, sej pravi Lara, da v Dobrni hitr na vrsto prideš, če te pa tvoj na konju tja odšlepa, bosta pa sploh hitra user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
28.11.2007 21:04:59   
Suzi*
pinči, pol pa lahko kakšno rečeva. user posted image  sva na istem.
kaj pa ti misliš glede srečanja???

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
28.11.2007 21:06:09   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

punce, ampak na pop tv je pa zdele en film, k se dva skos dol dajeta... user posted image user posted image

ja, sem opazila user posted image user posted image

korenček mi pa res paše zadnje dneve, ga samo ostrgam in pohrustam, enga al pa dva na dan user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
28.11.2007 21:06:28   
*Naja
Pina- a ti imaš tud enga fuzbal fena doma?....Pr men ista situacija. Jst na RR, moj pa na kavču, cel napet....nobenga fuzbala na tv ne zamudiuser posted image user posted image

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
28.11.2007 21:07:38   
*Naja
Suzi- a ti tud?user posted image user posted image user posted image Ja mamo pa res ene prave patrone domauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
28.11.2007 21:08:49   
pina-1

pinči, pol pa lahko kakšno rečeva. user posted image  sva na istem.
kaj pa ti misliš glede srečanja???

se strinjam s tvojim predlogom. V četrtek 27 je meni kull. No Mia verjetno titi teden ne bo v vrtcu, ampak jo bom probala kam uštulit v varstvo. Mogoče bo pa moj doma in bo z njim. Vsekakor pa bi se jaz s tabo dobila prej, ker meni se sploh ne svita kje je meeting.... A ti veš kje je ta gostilna?

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
28.11.2007 21:09:24   
*Naja
Grem zdej k njemu na kavč ležat. Se tak uležem, da lahk ima skoz roko na mojem bauhu...potem se mu pa tak dopade, če mala kej pomigauser posted image .
Lepo pančkajte...
Dolenjka- ti se pa iz službe spokaj, če se slučajno že nisiuser posted image .

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
28.11.2007 21:09:48   
Suzi*
matr, moj spi, pa se zbudi, ker ma telefon, pa mi teži, ker sem na RR. user posted image  pa kr nekej godrnja....
pa kaj naj delam? če se bom na kavč dala bom v minuti zaspala. brezveze.

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
28.11.2007 21:09:56   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Lara76

Pina- a ti imaš tud enga fuzbal fena doma?....Pr men ista situacija. Jst na RR, moj pa na kavču, cel napet....nobenga fuzbala na tv ne zamudiuser posted image user posted image

Lara- Milan igra in to je noro. So dali in dobili gol.. Uhhhh

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
28.11.2007 21:11:03   
pina-1

matr, moj spi, pa se zbudi, ker ma telefon, pa mi teži, ker sem na RR. user posted image  pa kr nekej godrnja....

suzi dej mu fuzbal gledatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
28.11.2007 21:12:31   
Suzi*
pina, normalno, komot se prej dobiva, jaz bom že od zjutraj v LJ. kje to je vem, smo bli že večkrat tam (saj veš, sem bla dolgo ljubljančanka) user posted image , je preskušeno in super!!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
28.11.2007 21:12:52   
pina-1
me kličejo na kavč..grem se stiskat... fajn bodte lepo spite in jutri jovo na novo na čvek

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
28.11.2007 21:13:50   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

suzi dej mu fuzbal gledatuser posted image user posted image user posted image

do fuzbala mu pa ni glih. sej zdej je prižgan, ampak on v steno gleda. user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
28.11.2007 21:14:53   
Suzi*
sej jaz tud grem, da ne bo predolg nos. user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
28.11.2007 21:19:20   
dolenjka
Najlažje je pa zapuščat, jaz pa tle na šihtu svojo rit še vedno premetavam pa za vas evropske državljane skrbim user posted image  user posted image  user posted image
A mi lahko kera EU državljanka prosim mal družbo dela user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
28.11.2007 21:35:10   
Februarka08
Babe, pa ve niste normalne... 6 strani od popoldneva...user posted image user posted image user posted image Ampak sem vse prebrala, sem z vsem na tekočemuser posted image user posted image user posted image ...
Pina, čestitke za user posted image in zelo lepe slikice... Sem jih že mojmu kazala... Jest bi šla tud...user posted image
Takoj, ko sem dam pršla sem šla na RR, zdej morm še pod tuš pa ajat počas. Smo mel prvič MŠ - mojmu je kar mal slabo ratvaluser posted image . Sm ga prašala kaj je kaj odnesel od MŠ in je reku - sam velik krvi se spomnem....user posted image user posted image user posted image Ja, ti bogi revček... user posted image
Drugače je blo v kitajski mljask mljask, samo trebuh me je neki čudno bolel - eni krči so se začel pojavljat še preden sem šla od doma in sem za vsak slučaj vzela s sabo en Magnesol in ga v kitajski spila... Zdej je hvala bogu bolj, za vsak slučaj še enega spijem.
Za srečanje je tudi že dogovorjeno vidim, upam da se uspem še jaz z mojim bauhom udeležiti.user posted image
Joj, ne me strašit - a že februarka je rodilauser posted image ??? No, sam da je vse ok, ampak jaz raje še nekaj časa počakam. Upam da je user posted image istega mnenja...

Zdej grem pa res počasi pod tuš in mal počit. Drugač bo spet bauhi bubal. Lepe sanje!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
28.11.2007 21:55:11   
MetiLu
Evo Dolenjka, ena EU državljanka je še tlele. Mam enga sodelavca na MSN-ju, pa crkavam od smeha. Mava šefe v zobeh...

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
28.11.2007 21:59:38   
katka37
Pina, greš na to stran http://www.microsoft.com/windowsxp/downloads/powertoys/xppowertoys.mspx, na desni strani  ob robu) navzdol najdeš IMAGE.RESIZER.EXE  (nekaj takega) in downloadaš. Sicer pa meni tudi s tem programom ni šlo objaviti slike, ko pa sem samo odprla MOJI ALBUMI in je spodaj pod posameznim albumom pod ADMINISTRACIJA, DODAJ FOTKO in na ta način dodajala fotke, pa je vse šlo. Nimam pojma spetuser posted image  Poskusi.
Pa krasne fotke vaše Ane imate.

Meti, meni je G na zadnjem pregledu, v 29. tednu rekel, da je skoraj prepozno za 3D ultrazvok, škoda denarja, ker se ne bo več najboljše videlo, kot bi se, če bi šla prej. Verjetno odvisno od G.

Lepo nočko vsem in prijetne sanje, pa vsaj večini jota.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?