|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
28.11.2007 22:02:42   
dolenjka
No lepo!

Jaz sem še kar tle. Te 2 moja butasta sodelavca zgleda mislta, da jih bom do polnoči čakala, ker pol njima pripada 1 dan dopusta zaradi dežurstva user posted image
Zdele bom šla zarogovilt pa en trebušni ples odplesat!!  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
28.11.2007 22:26:23   
MetiLu
Dolenjka, ti pa le pejd zaropotat. Jest že napol spim, ti pa še na šihtu user posted image user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
28.11.2007 22:49:37   
mlavla
ma kašne čveke ste..sem rabla kar nekaj časa, da sem se čez prebila...sam dobr da sem šla zdele..saj bi me najbrž jutri zjutraj kap...če bi mogla še vse za nazaj prebrat....

nočko
user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
28.11.2007 23:12:03   
MetiLu
Jest grem tud spat. Pomojem se mi bo sanjal od diplome. Sem od mentorja dobila komentar ... user posted image  V glavnem, cilj še vedno ni dovolj jasen ... user posted image  Joj babe, če bom jest tole nardila do poroda, vas vse častim enga jegra - vsaj!!!

Grem u mižule, se slišmo zjutraj.

Nočko

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
28.11.2007 23:21:15   
dolenjka
No sam tolk, da boste vedle, zdajle odhajam iz pisarne. Pa če jaz nisem nora user posted image
user posted image  user posted image  user posted image  pa Evropa user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
29.11.2007 7:56:46   
Februarka08
Dobro jutro...
Danes sem pa prvauser posted image .
Boga dolenjka, cel dan v službi... Še pol noči si tam preživela... Upam da te ni kaj trebuh bolel preveč...
Danes sem spet spalauser posted image , user posted image ni bil preveč aktivenuser posted image . Upam da bo zdele nadoknadil/a.
Pridno čvekajte, se oglasim...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
29.11.2007 8:02:48   
larisa
Dobro jutro.....

vidim da še spite, al pa tko pridno delate user posted image .

Dolenjka, tole je pa zelo slaba reklama za Evropo. user posted image  ženske tkole izkoriščat, joj joj. Upam da si se vsaj malo spočila.

Februarka tud moj user posted image  je zdele 2 dni tko neaktiven, da jst pol od tega ne spim ker me skrbi, da ni kej narobe. Komaj naštejem 10 gibov. Upam da se bo poboljšal, drugač bom šla kr v porodnišnico pogledat kaj bi blo!

No čvekice kje ste?

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
29.11.2007 8:20:37   
Februarka08
Ne vem, ne vem kje so... Po takem utrujenem čvekanju včeraj morjo še mal počit...user posted image
Ja, user posted image se je zdele mal prebudu, ko sem začela razmišljat kaj bi jedlauser posted image user posted image user posted image . Pa mi nič ne diši...

Povejte prosim, ali vas tudi kaj popek boli in peče? Namreč, ko se user posted image obrne not in pritisne ob notranjo stran popka, me zaboli in zapeče... Sej verjetn je normaln, sam vprašam...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
29.11.2007 8:31:25   
p@tricij@
hoj,

kako ste?
februarka, tudi mene popek boli in peče, verjetno zato ker se razteza vse okoli.

naj se pa pohvalim, da sem pa včeraj postala teta fantku Aleksu, ki je tehtal kar 4410 g in velik 56 cm. dobro, da so moji otročki zmeraj bolj majhni. cca 50 cm. komaj čakam jutri da ga gremo gledat.
počasi pa bo potrebno nabrati vse cotke skupaj in oprat, vendar še kar odmikam  user posted image . se mi zdi, da je še tako daleč do februarja. pa čeprav bo v ponedeljek še samo 2 meseca do konca. uh, kako čas beži.

lepo se imejte

papa

Urh, Anastazija, Žan - moji trije sončki

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
29.11.2007 8:36:14   
Marusah
Dobro jutro....

Čestitke tetka p@tricij@ user posted image user posted image user posted image

Ja, bo res počasi potrebno začeti prat in cotike na kupe zlagat. Nikoli ne veš, če te slučajno user posted image  prehiti...

Meni pa manjka še voziček. Se sploh ne morem odločit katerega bi imela. Grema z možekom drugi teden še malo čez mejo pogledat, če imajo kej pametnega. Upam, da najdem kaj lepega...

< Sporočilo je popravil Marusah -- 29.11.2007 8:37:57 >

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu p@tricij@)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
29.11.2007 8:47:17   
MetiLu
Jutro čvekice.

Dolenjka, upam, da še spiš, ko si bla včeraj tko delavna user posted image

Punce, a boste že prale cunjice? Jest sem to mislna po našem srečanju oz. januarja user posted image

Pa prosila bi, če ima katera info, katere papirje moraš imet sabo ko greš rodit, poleg materinske knjižice? Bom počasi začela torbo pripravljat user posted image  

Upam, da dan hitro mine. Za malco mam sabo jotico od včeraj, po službi grem pa k mami na sirove štruklje, MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM user posted image user posted image user posted image  se mi že zdele lušta po njih user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
29.11.2007 8:55:43   
pina-1
dobro jutro...

dolenjka samo tam pri tebi res niso normalni??' tolko dolgo te pustijo delatuser posted image user posted image user posted image

patricija čestitke za nov naziv. Je pa lep korenjak ta vaš novi družinski članuser posted image user posted image user posted image

Katka hvala ti, sem včeri pol šla po naših straneh brskat in sem našla programček ,ki si ga enkrat že rpilimala... Hvala ti

suzika upam, da ni bil nosek predlog včeri.

Evo, jaz sem že na delovnem mestu in pridno delamuser posted image . Sedaj bom šla ravno po še eno kavo

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
29.11.2007 8:58:12   
misar
Dobro jutro čveke!

Danes sem se komaj prebila skozi vaše večerno čvekanje. matr babe, bomo vse rekorde postavile user posted image user posted image user posted image  po moje nam bodo zaračunali uporabo RR-ja.

Včeraj sva z dragim šla po voziček, pa še mal za cotke pogledat, joj koliko lepih majo v h&m. sem še pogledala za modrce tam METI, če te zanima, imajo 4 variante. en črn pa bel, tak cel masiven zgleda, kot da majo nosečnice 50 let in 300 kil user posted image user posted image user posted image , potem je ena varianta tigrast vzorec, še najbolj se mi je dopadel en siv, spodaj s kostjo in čipko, no še najbolj je tak apetitlih zgledal user posted image user posted image  kaj pa vem, sem rekla, da ga kupim kdaj drugič, mi niso ravno sedli. gatke majo pa kar luštne, je treba priznat, sam men itak ne pridejo prav, ker še kar svoje nosim.

aja, da se še mal pohvalim, včer smo spet en mal jotico kuhal user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
29.11.2007 9:08:19   
vrtnica76
Jutrooo čvekice souser posted image !
Učeri ste blepa res cvekasteuser posted image !
Vašiuser posted image vsaj samo nogomet gledajo.Moj papoleg fuzbala še na mesengerju visi,tko,da pol nimam šanse,da vam zvečer družbo delamuser posted image .
Pinkauser posted image ,lepe slikce!Pa kako lepo dete nosiš.A je to po mamiciuser posted image ?
user posted image tetka patricija,čestitke!
Meti,glede papirjev,ki jih rabiš met s sabo ti povejo tut v šoli za starše.Sicer pa potrebuješ:napotnico za sprejem,nap.za rešilca,potrjeno zdravst.kartico, materinsko knjižico, izvide krvne skupine,Rh faktorja,laboratorijske izvide,poročni list,osebno izkaznico,pa seveda mobitel in polnilecuser posted image
Ja,kam se tipa tolk mudiuser posted image ?Sej je še časuser posted image .

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
29.11.2007 9:09:31   
pina-1
Misar  a si kupla voziček??? Jaz še vedno iščem koga, ki bi mi pšospdu košaro, pa nič ne najdemuser posted image . Mah nekaj bomo že skombinirali, da Ančiko ne bo zeblouser posted image .

Bravo za jotouser posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
29.11.2007 9:14:31   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76

Pinkauser posted image ,lepe slikce!Pa kako lepo dete nosiš.A je to po mamiciuser posted image ?

Vrtnica , če mene prašaš je lepa po mami,
če Mio prašaš je ista kot ona,
če tatija prašaš je isti tati... Sedaj se pa ne vem odločituser posted image

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
29.11.2007 9:20:56   
vrtnica76
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Vrtnica , če mene prašaš je lepa po mami,
če Mio prašaš je ista kot ona,
če tatija prašaš je isti tati... Sedaj se pa ne vem odločituser posted image

Ja,a ni grozno, ko se vsi grebejo komu je otrok podoben.Za našo Tamaro skos govorijo, da je čist atijeva,jest pa rečem,da ima vsaj spol po meniuser posted image .Ravno tko se počutim, kot da sem bila samo inkubatoruser posted image .

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
29.11.2007 9:23:18   
vrtnica76
Vas malo zapuščam.Grem na en kratek sprehod z našouser posted image .

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
29.11.2007 9:23:27   
pina-1
mlavla sem dolžna recept.. Evo ti ga pošiljam za enodnevno zamudo. Bom ga kar tuki napisala, ker vse rade kuhamo n pečemo. Mogoče še keri pride prav.

SKUTINO PECIVO

JABOLČNI KOMPOT:

- sok ene limone
- 1 kg sočnih jabolk
- 3 žlice medu
- 3 žlice vode

Jabolka oplupiš innarežež na koščke. ČEz polij sok ene limone. Dodaj med in vodo. Dušiš cca 8 min v pokriti posodi.

Ohladi in ocedi.

SKUTINO TESTO:

- 150g skute
- 4 žlice olja
- 75 g sladkorja
- 1 vanilij sladkor
- 3 žlice moke
- 0,5 pecilnega praška

Zgneti testo ( lahko si pomagaš z mikserje in palicami za testo). Na rahlo razvaljaj in  položi v pekač  velikosti cca 24X35 cm

SKUTINA KREMA:

- 3 jajca
- 1 vanilij sladkor
- 1 žlica limoninega soka
- 70 g sladkorja
- 150g skute
- 2 žlici gresa

Stepi beljake z limoninim sokom in vanilijo. Ostale sestavine zmiksaj skupaj in na koncu dodaj sneg beljakov.

MRVICE

- 175g moke
- 80g sladkorja
- nožna konica pecilnega
- 1 žlička cimeta
- 80g masla

Vse skupaj zgneteš da ti pride gladko- pride kot moka ( se ne sestavi skupi).

Pecivo sestaviš tako, da na testo daš skutino kremo, nato jabolka in na koncu mrvice.

Peci 160 stopinj 50 min.

Zgleda zakomplicirano, ma je enostavno in fulll dobro.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
29.11.2007 9:30:42   
katka37
Dobro jutro!

Dolenjka, si pa res razturala včeraj, daj ti ta dva tvoja sodelavca za uhe malo. Pa naj si na trebuh privežeta dve kili moke in hodita s tem cel dan okrog, da vsaj malo trpita kot ti.

Za tiste, ki ustvarjate same, še ta stran, imajo kar nekaj idej http://www.antus.si  (ustvarjalne ideje). Voščilnice pa lahko same naredite lepe tudi, če iz stiropora sli kartona izrežete npr. motiv snežaka, smreke... in potem enostavno odtisnete na temno podlago, dobijo se tudi srebrna in zlata tempera. Lahko pa narišete npr. na temno podlago z belo tempero zasnežen hrib, potem pa prilepite gor razne majhne dodatke (dobite v papirnicah, tudi v srebrni, modri...barvi, jaz imam smrekice, jelenčke, zvezdice..., pa še drago ni). Bom poskusila narediti eno, da vidite.
Sicer pa jaz zaenkrat za darila delam mape (za papir A4 in za telefonske vizitke npr. take manjše ali pa za majhne listke).

Pina, lepa je na vsak način, ne glede, komu je podobna, vsi v vaši familiji ste v glavnem lepi in to je to.user posted image  Pa če bo Mia srečna, naj bo podobna njej, je treba malo popustiti.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
29.11.2007 9:32:31   
katka37
Teta Patricija, čestitam.user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
29.11.2007 9:37:48   
Februarka08
Pinauser posted image za recepte... Bom tud jest probala...
Jest sem šele pri jutranji kaviciuser posted image , zdej morm pa le nekaj pojest... Pol pa mal učenja... Pa se mi tooook ne dauser posted image ...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
29.11.2007 9:41:44   
Marusah
Punce, rabim pomoč!!! Drugi teden v torek imam podelitev diplome, pa sploh ne vem kaj naj oblečemuser posted image  Nekaj pretirano dragih stvari si ne bi kupovala, ker se mi ne splača za ta dva meseca.
A bi bilo čudno, če imam nosečniške črne hlače, pa črn sako (sem probala enega večjo številko, in mi je še kar prav. Pa tudi kasneje, bi ga lahko dala šivilji noter vzet, pa bi ga lahko nosila še po porodu). Pa neko malo bolj živo majčko za pod sako bi si kupla, al pa kr standard belo-črna kombinacijauser posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
29.11.2007 9:43:14   
srečka nosečka
dobro jutro

katka - mislim, da si ti spraševala po posteljnini od Necermana - če boš potrebovala povej, ti lahko tudi katalog pošljem, ker imam dva

pina - user posted image  lepa je ta tvoja Ana. D UZ je res zakon. Meni ni žal, da sem šla. Morda sem bila samo malce prehitra.

patricija - user posted image  tetka

dolenjka - halooo, do kdaj si bila v službi???? Pa saj to nemorem verjet. Vrag pa EU.

meti - tudi jaz razmišljam o pripravi torbe za v porodnišnico. To pa samo zato, ker mi moj teži. Je rekel, da če grem slučajno prej, kot bo pripravljeno, bo privlekel celo omaro od user posted image  v P. Zame bo bo že znal skupaj spravit. user posted image

Za čuda sem danes spala kot polhec. Potem pa sem šla v laboratorij. Ufff, kako je mučno dajat kri. Pa sem jim rekla, da se danes zadnjič vidimo. Pa me je lepo potolažila, da se vidimo še 1 mesec pred PDP, ko nas testirajo za hepatitis B. user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
29.11.2007 9:45:15   
srečka nosečka
Marusah - meni je ta kombinacija Ok. Saj so/smo user posted image  že tako ali tako luštne.
Vem,da boš sijala na podelitvi.

Pa čestitke seveda k opravljeni diplomi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?