|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
28.11.2007 18:09:08   
MetiLu
Sem se zdele spomnila, da mam še kislo zelje v hladilniku, grem jotico pristavt, da bo še za malco jutri. Po temle dones v šparu, si bom malco do porodniške samo še sabo nosila, če ne bom čist broke... Do plače je še več kot 14 dni user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
28.11.2007 18:13:01   
pina-1
katka, mi pripopaš še enkrat program za zmanjševanje slik... nimam pojma na kateri stranijeuser posted image bi rada slike pomanjšala da vidite našo dečvo.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
28.11.2007 18:20:40   
dolenjka
Meti, dej mu kaj skuhaj, mogoče bo pomagal user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
28.11.2007 18:32:01   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Meti, dej mu kaj skuhaj, mogoče bo pomagal user posted image  user posted image  user posted image

Jah pa sej kuham user posted image

Ne vem kaj je to za en sindrom, samo bolj kot se jaz redim, bolj vsi okol mene hujšajo user posted image user posted image  

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
28.11.2007 18:35:22   
dolenjka
Zdej se pa že mal bojim, da ti vašmu s talarja kradeš user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
28.11.2007 18:50:21   
*Naja
Pina- kolk je pa že kej težka vaša bejba? Jst mam pa jutri 3Duser posted image user posted image user posted image

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
28.11.2007 18:55:32   
MetiLu
Ja tak zajedalc pa res nisem user posted image  user posted image  user posted image   mogoče samo včasih user posted image user posted image user posted image  če ne more sam pojest user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
28.11.2007 19:01:08   
dolenjka
Men se pa mal meša! Še vedno sem na šihtu in bom vsaj še 1h in pol user posted image
Pa še delat bom mogla user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
28.11.2007 19:07:06   
MetiLu
A ti še delaš??? Groza user posted image

Pa sej bo minil. Jest se pa že pol ure spravljam mapco od diplome poklikat, pa mi še ni uspel user posted image  Zelje je že kuhan user posted image  grem še mal jest, k še nisem dost dones user posted image user posted image  Kakšna ideja s čim ga lahko še zabelim, glede na to da spet nimam ocvirkov?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
28.11.2007 19:16:03   
dolenjka
Mogoče ga pa ne bi zabelila, pa boš na ta način lahko eno marcipanovo tortico z manj slabe vesti? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
28.11.2007 19:28:06   
pina-1
evo sedaj mam malo časa da vam povem bolj podrobno.

v glavnem, mi smo nad 3D full navdušeni. Naša Ana je težka okoli 1 kg 1,20kg. Tudi tu so mi potrdili da velja moj PDP -torej 22.02.
Naša dečva je z glavo obrnjena navzdol..Najbolj hecno od vsega pa je, da ma naša punčara nogo pri glavi. Si je s palcem na nogi čohala čelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Smo se tako nasmejali. Skratka vsem priporočam 3D. MEni ni žal 50€. Smo pa ugotovili, da je naša Ana full podobna napi Mii.

Sedaj pa grem probat kako slikico dat v album

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
28.11.2007 19:29:48   
dolenjka
IIII Pina, kolk lepo!!! Jaz bi tudi šla na 3D, sam kaj, ko je težko na vrsto pridet, pa še ne vem kdaj naj se naročim??
Kdo ti je v Postojni pa delal 3D, veš priimek dr?

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
28.11.2007 19:34:03   
MetiLu
Maš prav, sam pri men je problem, ker pri tej tortici nimam slabe vesti user posted image

Sem glihkar govorila s svakom, jutri dobi material za previjalno narest user posted image user posted image  in bo decembra ziher narejena user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
28.11.2007 19:39:27   
dolenjka
UUU, a pr vas bo pa kar po meri? Bravo Janez, že zdaj razturaš user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
28.11.2007 19:46:48   
MetiLu
Ja sej ne bo nič posebenga, "ograjena" plošča čez oba stroja, na en strani bo previjalna površina z blazino, kar pa ostane prostora (cca. 50 cm) mi bo pa na ploščo še dva predalčka namontiral. Dones sem mu dala še idejo, da bi pod previjalno naredil še izvlečno polico, ker bo med strojema in previjalno še 15 cm lufta. Sem to zadnjič vidla pri moji Ninči (njena seki ima 3 mesece staro punčko, sem jih že enkrat omenjala user posted image ), pa je ful dobra fora user posted image user posted image

Pa bo spet prostor za pajacke user posted image user posted image  bo treba še kakšnega kupit user posted image  aja, mi pa zdele tašča štrika volnene copatke, pa mi je moj poslal slikco. Kok so cortlih. Upam, da mi jih že dones prinese user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
28.11.2007 19:59:30   
dolenjka
Ej bejbe, zgleda da bom še 1h tle user posted image  No to pol pomeni 5 ur in 15 min plus ur, sam upam, da ne bo Tara huda name user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
28.11.2007 20:10:28   
pina-1
dolenjka, nimam pojma kako se je G klicala. Bla je malo mlajša in je bla super ok. Se je z našo Ano skozi pogovarjala...

Sem dala v album slikice naše ane. Na drugi slikici se lepo vidi, da mamo res Anouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
28.11.2007 20:15:01   
dolenjka
OOOO Pina, super so! Jaz sem čist ganjena! A misliš da bi meni še naredili 3D konec decembra al sem prepozna user posted image  Če sem prepozna bom kar user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
28.11.2007 20:17:35   
bamby
pina, krasne slikce in krasna Ana user posted image . Kako je pa kaj Mia gledala Ano? Je bila zelo navdušena?

meti, joto lahko zabeliš tudi z na olju prepraženo čebulo, je ravno tako dobro, pa za holesterol se ti ni treba bati user posted image .

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
28.11.2007 20:19:30   
dolenjka
Men se zdi, da je Meti že pri sladici in je zelje že zdavnaj pri Janezku user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
28.11.2007 20:28:17   
*Naja
Dolenjka- jst grem jutri na 3D na Dobrno....mislim, da ti iz Lj. ni nič dlje, kot do Postojne....In če pokličeš, prideš v roku enega tedna 100% na vrsto, mogoče pa že isti teden. Konec dec. boš prepozna, tako da jst ti priporočam Dobrno. Cena je enaka kot v Postojni, torej 50 evrčkov. Dr. Ocvirkova je pa ful vredu, si vzame res čas....jst sem bila sicer na 3D že v 24 tednu, ker sem bila pač neučakana in sva se dogovorile, da pridem zdej še enkrat, ker se bo lepše videlo in lepše fotkice in filmčke mi bo lahk posnela. In zdej mi ne bo nič računala. Res je vredu, mi je pa delala ta UZ nazadnje 1 celo urouser posted image

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
28.11.2007 20:31:06   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

pina, krasne slikce in krasna Ana user posted image . Kako je pa kaj Mia gledala Ano? Je bila zelo navdušena?

Mia je z navdušenjem gledala v "televizijo" dokler ni zvedla kaj je. Ko je zdravnica povedala da je Ana, je hotela met še slikico in njej je blo dovoljuser posted image . Sedaj pa tisti dve slikici okoli nosi in jih ne spusti iz rok... Je prov hecna.

Dolenjka, pojma nimam če je konec decembra že prepozo. Jaz sem sedaj noseča okoli 28 t in se je čudovito videlo. PRavijo da do 30 t je še kaj videt. Mogoče pa poskusiš in se naročiš. Jaz sem se v Postojno naročila kar preko maila.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
28.11.2007 20:34:06   
dolenjka
O Lara, ful hvala za info. Sej veš, da mene prej kot 18.12. ni v SLO, zato sem hotela it v tistem tednu. Zdajle še čakam eno delo tle na šihtu in sem kar mail poslala v Postojnsko porodnišnico, pa bom videla, kaj mi bodo odgovorili. Rada bi šla še mal porodni blok pogledat, ker nameravam tam roditi. Sem jih že večkrat kontaktirala za kakšne informacije in zelo hitro odgovorijo in so iber prijazni, tako da bom videla. Če ne bo odgovora, al pa ne bo možno od 18.-21. 12. enkrat, bom pa še v Dobrno porufala user posted image
Sej to je tisti center za ženske v zdravilišču v Dobrni, a ne?

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
28.11.2007 20:36:22   
Suzi*
Pina, čudovite slikice, prekrasna Ana!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz sem tud čist ganjena. Hudo dobro!!!!!!

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
28.11.2007 20:37:41   
mesecnica
Pina...vaša baby je potem pa podobno ležala kot naša. Jaz sem bila v 29/30 tednu (slikce so v albumu) pa je naša mala tudi imela rokce in nogce vseskozi pri obrazu. Sem bila tudi v Postojni in je ginekologinja res full prijazna. Noter sem bila cca. 1 uro, ker se naša baby ni hotela nikakor obrnit oz. dat dol nogice in rokice, da bi se lepše videlo...
Ampak je res nor občutek... 

Lp,

Mesečnica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?