|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
28.11.2007 16:12:49   
ella79
Ne strašit, da je že februarčica rodila, k takrat k se bomo me dobile, bomo nekatere že v 35. tednu user posted image user posted image
Ampak bomo dolenjko ubogale - nič odpirat, predno se ne vidimo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
28.11.2007 16:14:51   
dolenjka
Točno to Ella, nič odpirat, samo božičkova darila user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
28.11.2007 16:16:31   
MetiLu
Punce, sem vas pozabila zjutraj neki prec vprašat. Včeraj zvečer mi je trebuh 3x zaporedoma otrdel v 15 min, je bil ko kamen, cela žogica je ven pogledala, pol je popustil potem pa spet. In zdejle spet 1x. Sej se je že dogajal do zdej, samo ne tko pogosto?? Kakšno mnenje? A mogoče od tega, ker se mali obrača user posted image  Sicer me pa nič ne boli, še prebava špila 100 na uro user posted image user posted image user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
28.11.2007 16:17:13   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Točno to Ella, nič odpirat, samo božičkova darila user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  Punce moje, hitr bo šlo tole user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
28.11.2007 16:18:08   
itata
sayuri: predlagam pozitivne misli in čimbolj se zaposlit, da bo 14 dni čimprej okoliuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
28.11.2007 16:19:37   
itata
meti: to so uni kako se jim že reče popadki... ni problem, če ne trajajo vse skupi več kot pol ure in zelo pogosto... tko nekak sem zasledila!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
28.11.2007 16:20:51   
itata
meti: ti skopiram: Braxton-Hicksovi popadki se verjetno zdaj pojavljajo že bolj pogosto. To naj vas nič ne skrbi, pozorni postanite šele tedaj, če bi se začeli pojavljati v rednih intervalih in bi jih čutili več kot pol ure. Takrat je nujen posvet z zdravnikom. Zdaj je plod že tako velik, da zaznava te popadke, vendar se ne pusti motiti.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
28.11.2007 16:22:52   
ella79
meti - lažni popadki - sam počivat pa kakšen magnesol pa bo user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
28.11.2007 16:24:32   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: itata

meti: ti skopiram: Braxton-Hicksovi popadki se verjetno zdaj pojavljajo že bolj pogosto. To naj vas nič ne skrbi, pozorni postanite šele tedaj, če bi se začeli pojavljati v rednih intervalih in bi jih čutili več kot pol ure. Takrat je nujen posvet z zdravnikom. Zdaj je plod že tako velik, da zaznava te popadke, vendar se ne pusti motiti.

aaaaaaaaaa, to bo to. Tenksi user posted image  sej sem tud jest o tem brala, pa ne vem zakaj mi ni kapnil, najbrž zato, ker je blo do zdej bolj poredko, včeraj zvečer pa res pogosto, samo so minil po ene 15 minutah.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
28.11.2007 16:25:22   
dolenjka
Ja Meti, pri meni so tudi zelo pogosti zadnje dni. Se pač začenja, sem ne odpiranje user posted image
Jaz pijem Magnesol, prej sem po 1/dan, zdej bom pa po 2/dan pa upam, da bo boljš. No, če slabš ne bo, bo kar OK user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
28.11.2007 16:27:12   
MetiLu
Tenks punce. Grem zdej počas, še v lekarno moram po železo, madonca, ga hitr stankam user posted image . Pa magnesol bom tud vzela. Počivat bo treba ja, samo ne vem še kdaj user posted image  Januarjauser posted image

Poročam zvečer, kakšni so tepihi. Mogoče še kakšno fotko nardim user posted image user posted image

Pa pa

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
28.11.2007 16:29:21   
dolenjka
Čauči, pa prklop se doma kej user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
28.11.2007 16:35:58   
vrtnica76
Ojlauser posted image !
Sem že nazaj!Na pregledu je blo vse ok,kolikor je dohtar lahko vidu.Sem namreč kar pozna,ker se običajno ta UZ dela v 23.tednu.No,pa nima veze, sam da je bebika ok.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
28.11.2007 16:58:50   
vrtnica76
Mene tut tile krči  zadnje cajte nekam pogost obiskujejouser posted image .A magnesol vam je G.predpisal.Jest sem zadnjič omenla glede otrdevanja trebuha,pa me je kr preslišalauser posted image .Jest drugač jemljem elevit,pa mogoče zato ni nič trzalauser posted image A bi blo možno, da bi mela potem preveč magnezija?
Za srečanje bo pa OK,edino ne vem,če bom varstvo dobila,ker ima moj šiht.Sicer je pa to itak tam blis kjer ima moj službo in mu bom hčerkico kr tja  peljalauser posted image . Ampak, a ni Pina rekla, da bo imela Mio s sabo?Pol bi bla pa tole krasna družba. Edino velika verjetnost je,da bosta ušerijo okol obrniliuser posted image .

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
28.11.2007 17:00:39   
vrtnica76
KU KU,a je sloh še kera tle.Se kr sama s sabo pogovarjamuser posted image Matr mi gre že slabuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2790
28.11.2007 17:03:25   
ella79
Meni je tudi ene dva tedna nazaj trebuh pogosto otrdeval, pa sem magnesol pila in je bilo bolje. Sem povedala tudi G. pa je rekla da lahko. Kako je pa s tabo vrtnica k jemleš že elevit, pa ne vem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2791
28.11.2007 17:14:06   
vrtnica76
Bom vprašala,če lahko.Zdej ste pa s temi popadki že tolk začele, da me kr skos neki stiska-psiha delujeuser posted image .Ella,medve imava pa čist ena za drugo PDP,tko da bova res lohk skupi dihaliuser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
28.11.2007 17:15:48   
vrtnica76
Spetme stiska- grem mal ajat.Ajd,se beremo kasneje.Čavči.

Neposredna povezava do sporočila: 2793
28.11.2007 17:17:05   
dolenjka
Lahko pa pokličeš h G in vprašaš user posted image  Čeprav dvomim, da bi ti lahko škodil user posted image
Res pa je, da nimam dr naziva, da ne bom pol kej preganjana user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
28.11.2007 17:25:44   
dolenjka
A ste vidle, da je danes v Baby centru (samo spletna trgovina) znižan Quinny Buzz iz 413 EUR na 289 EUR?? Če katero zanima, je tole debela razlika!!

Lp

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
28.11.2007 17:34:30   
pina-1
nisem vas še nič prebrala...

samo pokornao javljam da bomo 100 % imeli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
več pa kasneje

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
28.11.2007 17:36:18   
katka37
Mlavla, hvala, saj sem jaz tudi to našla in si tudi potem natisnila, po pregledu teh obrazcev se mi zdi, da moram izpolniti tako, kot sem naštela, to me zanima. Rabiš dvakrat potrdilo delodajalca o zaposlitvi, vlogo za uveljavitev pravice do starševskega nadomestila (enkrat za porodniški dopust in potem še enkrat za dopust za nego in varstvo)?

Srečka nosečka, hvala tudi tebi, tega kataloga pa nimam, ga bom naročila, če ne, pa bom tebe prosila za nakupno številko za odejico. Koliko pa je cena odejice?  user posted image  za pregled, glavno da je vse v redu.

Lara, lep majcen srčak bušček.

Meti, ti lažni popadki so pogostejši, če premalo počivaš, pa magnesol je res dober.

Itata, pametna punca, misli na sebe.

Ne vem, zakaj sem jaz že nekaj časa prepričana, da bom rodila pred pdp. Malo morgen, potem pa ga bom morala na koncu kje prisilno izseliti iz moje garsonjere.user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
28.11.2007 17:37:31   
katka37
Pina, user posted image  za user posted image , lepo, da bo čim več deklet na izbiro za naše fante.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
28.11.2007 17:43:41   
Janey
Pina sem vedelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tamala gleda neko češko pravlico...sem se malo priklopila. Moj mali pa dela prevale po trebuhu da me prav boliuser posted image

Zdaj grem pa dalje bejbisiterco špilat.

papa

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
28.11.2007 18:05:58   
MetiLu
evo me user posted image  sem že tuki

Tepihi - no comment user posted image . V glavnem niso za slikat user posted image
Sem šla v lekarnico po magnesol in enga že spila, zdej bomo pa vidl če bo kej boljš.

Punce, sem ugotovila, da se kar pogumno javljate za srečanje, sem premalo stolov rezervirala user posted image  
Pina user posted image user posted image  za user posted image
Vrtnica user posted image user posted image  za pregled. A ni lepo, ko naši user posted image  tko lepo rastejo? user posted image

Možeka še kar ni domov user posted image user posted image  dons je šel še na fuzbal... oh ti dedci. Pa hudiček mi je shujšal v zadnjem mesecu, ma spet luft v pasu na hlačah user posted image user posted image  madonca, sej ni čudn, cele dneve samo dela (fizično, ko fuša pri stricu) pa € domov nosi, jest pa zapravljam user posted image user posted image
V glavnem, sem mu že zabičala, da če misli bit spet k spucan petelin, da ne bo več tko fejst user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
RESNIČNO: Najbolj nori komentarji na noseč...
Zbrali smo povsem resnične (pa četudi kdaj povsem neverjetne!) komentarje, ki jih nosečnice prejemajo od nevljudnih in n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?