|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
28.11.2007 14:51:36   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: itata

drugače me pa danes pri strani - tam kjer je bil včasih pas pa proti nazaj kjer so ledvice tko zateguje, da grem za 2 dni na bolniško! se vam bom oglašala od doma sem se odločila. naj se kar lepo sami znajdejo v službici... pol pa racam kle okol. to pa tud ni ničemur podobno. sam danes me že skoz skor boli... prej me je tko občasno pač pa grem do zdravnice, da preverim, če je vse ok.

tko 3x na teden mi je it v službo fajn, 5x pa ne več sem ugotovila!

ma ti dam čist prov..kar pazi nase, sej če ti ne boš te tud drugi ne bodo..pa le pridno počivaj....

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
28.11.2007 14:52:02   
*Naja
....sicer pojma nimam kje je to, ampak je ziher ok...pa našla bom tud....bo verjetn kej po radiu, da se čudno število trebušastih bab zbira na enem koncu Lj.user posted image user posted image user posted image

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
28.11.2007 14:53:29   
Janey
Mogoče bodo mislili da mamo množični poroduser posted image user posted image  se moramo čuvat babe, sta že 2 januarki rodili.

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
28.11.2007 14:55:01   
misar
zna bit, da bom takrat delala user posted image user posted image  tko, da jaz se prijavljam v primeru, da si zrihtam fraj

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
28.11.2007 14:55:32   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Lara76

....sicer pojma nimam kje je to, ampak je ziher ok...pa našla bom tud....bo verjetn kej po radiu, da se čudno število trebušastih bab zbira na enem koncu Lj.user posted image user posted image user posted image

user posted image

Suzi hvala za informacije!! user posted image

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
28.11.2007 14:55:38   
ella79
jst pa nevem kje je Kaval?

tole prilagam al se zmenmo v Kavalu al ne, če kdaj ne boste vedle kam bi šle jest, je pa res dobr
http://www.bid.si/kaval/gostilnica/

pa še kako se do tja pride
http://www.bid.si/kaval/mapa.php

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
28.11.2007 15:01:14   
Janey
Tak babe moje..
Jaz se zadnjič javljam iz tega računalnika in moje pisarneuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Spakirala sem punkle, pospravila mizo in zdaj počasi zapuščam to mestece malo.
Jutri me ni ker gremo na čago, v petek pa grem v šoping in pol pihat svečko..čez vikend pa tut bolj bogo. Tako da se javim v ponedeljek ko se NASPIMuser posted image user posted image user posted image user posted image  kak sem srečna. Potem pa bom potrebovala ideje za KOSILOuser posted image . Bo treba kuhat. Zdaj nisem rajngle držala v rokah že 10 dni menda.
Lepo se imejte..papa

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
28.11.2007 15:02:05   
lillchy123
men je tud super!
Je pa tud že ena februarka rodila, sam ni bla na rr! je pa zaenkrat z obema vse ok. tko da pazite nase in na svoje user posted image !

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
28.11.2007 15:04:10   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

men je tud super!
Je pa tud že ena februarka rodila, sam ni bla na rr! je pa zaenkrat z obema vse ok. tko da pazite nase in na svoje user posted image !

kAJ PRAVIŠ? DA JE ENA FEBRUARKA ŽE RODILA?ja ta je pa divja!!! koliko pa je bil velik in težek dojenček? pa mamica je ok?

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
28.11.2007 15:05:01   
MetiLu
Seznam nosečk za srečanje decembra:

MetuLu, Dolenjka, Ella, Bamby, Lillchy, Pina-1, Vrtnica, Janey, Mlavla, Srečka nosečka, Nuka, Suzi, Itata, Marusah, Anariya, Lara76, Bajsa, Misar
A sem še kakšno spustilauser posted image

Februarka ? 
Katka ? 
Lanchy ?
Polonca ?
Sayuri ?
Anandrej + žena  ?

Termin: četrtek 27. 12.2007 ob 11.00

Bo jest še poklicala, če je treba slučajno kej rezervirat user posted image  glede na to, da nas bo toliko.

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
28.11.2007 15:05:38   
lillchy123
misar, ja kokr vem sta oba ok! je mela rok okrog 17.2. če se nemotim. user posted image  je mel nekaj čez kilco, tko da baje ni panike. Je pa ne poznam, samo slišala sem.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
28.11.2007 15:07:07   
MetiLu
Ja madonca, da ne bo res že kakšna prišla z vozekom user posted image user posted image user posted image  pa da ne bo treba katere odpeljat rodit user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
28.11.2007 15:09:10   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Ja madonca, da ne bo res že kakšna prišla z vozekom user posted image user posted image user posted image  pa da ne bo treba katere odpeljat rodit user posted image user posted image

nikoli ne reci nikoli..sam jst še vsen ne bi...bi še mal počakala...user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
28.11.2007 15:11:49   
mlavla
drugače se pa ravno ukvarjam s previjalnimi mizami,saj nameravava zdejle enkrat odrinit proti LJ,da malo ogledava kaj je sploh v ponudbi..sam zaenkrat še nikjer nisem našla nič takega kar iščeva..imela bi pa kaj podobnega kot ima februarka v albumu..upam,da mi ne bo preostala samo opcija, da dava delati po naročilu..?

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
28.11.2007 15:13:35   
Februarka08
Jao, jao, kolk čvekate...user posted image
Bom mogla pol use prebrat... Zdej pa na kosilo...user posted image Sem že tolk lačna, da je kejuser posted image .
Pa-pa, se beremo proti večeru...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
28.11.2007 15:17:04   
MetiLu
No še zadnje informacije:

Sem jih poklicala in rezevirala za 27.12. ob 11.30 za cca. 10 - 15 oseb, če nas bo več, jim še javim. Sem jih opozorila, da bomo same nosečke, pa je bil možakar zelo prijazen user posted image user posted image  je reku, da jih je navajen, da ima eno doma user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
28.11.2007 15:18:19   
itata
meti: pa bi še njegovo povabla zravenuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
28.11.2007 15:23:14   
ella79
user posted image user posted image user posted image meti super user posted image user posted image user posted image
res so tam prijazni user posted image sva bili zadnjič s prijateljico tam, pa so naju tko pedenal user posted image sam je prav pasal
super smo se zmenle, sam a ni ena rekla da bi raje petek user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
28.11.2007 15:24:05   
bamby
meti, dobra organizatorka si ti user posted image . Si stopila kar takoj v akcijo.

Sicer pa ne morem verjet, da je še ena januarka rodila in celo že ena februarka user posted image . Samo da je z vsemi vse vredu.
Glede srečanja jaz dodajam še to, da v primeru kakšnega snega mene prav gotovo ne bo. Samo za info, da ne bi bilo kakšnega nesporazuma user posted image .

Sem pa malo pogledala, kje se ta lokal nahaja in upam, da ga ne bo težko najdit. Če ne pa user posted image  vzamem s sabo za šoferja user posted image .

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
28.11.2007 15:26:12   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: ella79
super smo se zmenle, sam a ni ena rekla da bi raje petek user posted image

Glede na to, da je datum med božičem in novim letom, najbrž ne bo problema, ker smo takrat več ali manj vsi doma.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
28.11.2007 15:31:42   
dolenjka
NO NO NO, A SE VAM MAL DOGAJA? user posted image  user posted image  user posted image

Mene mislijo zgleda do konca izkoristit, dokler še sem. Sem garala ko 100 user posted image  user posted image

Ženske in desc tkole je: jaz pridem v SLO 18.12., če na cesti ne bo kakega sranja (beri zametov ali hudih snežnih padavin in zastojev). Od takrat naprej sem mobilna in imam čas vsak delovni dan (čez vikend in praznike se bom Tarinemu atiju posvečala), razen 21.12. popoldan, ker imam MŠ user posted image

Glede na to, da je večina frej po 26.12. Predlagam 27.12., kar je bolje kot 28.12. ko je petek in posledično več družinskih opravkov, prometa...
Če Dobeno ne pride v upoštev je tudi kosilo v Kavalu super truper fajn, ker je hrana božanska in vredna vsakega everčka. MMMM jaz bom za predjet hobotnico v solati pa če pol grem direkt v porodnišnico user posted image  user posted image  user posted image  Šala!!

Sam ob 11h je mal zgodaj, a ni? Za kosilo? Kaj pa rajš ob 12h? No sej, kakšna lahko še zamudi in bomo glih ob 12h vse na kup user posted image  Pol se pa fajn najemo, načvekamo in gremo v šoping user posted image  user posted image  user posted image
Seveda se nas še vedno lahko več skupaj pelje user posted image  Npr. jaz poberem Meti user posted image  Lahko pa še katero če bo brez prevoza user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
28.11.2007 15:34:14   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

meti, dobra organizatorka si ti user posted image . Si stopila kar takoj v akcijo.

Hvala, hvala, zdej vidite kok se mi da delat službene zadeve user posted image  ja organizacija je pa res moja močna točka, sem devica po horoskopu user posted image user posted image user posted image  me vsi **** zaradi moje pedantnosti in organiziranosti user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
28.11.2007 15:35:19   
Suzi*
Meti, pridna!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
28.11.2007 15:38:05   
sayuri
Punce, hvala za čestitke. user posted image  Saj veste, da še ne dojemam user posted image user posted image user posted image . Sem ful vesela, vendar polna strahu, dokler čez 14 dni ne bo za mano UZ, ki bo potrdil, da je vse ok.

Lep pozdravček, spremljam vas pa še vedno. Uf, kako bom šele februarja navijala in dihala z vsako posebej. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
28.11.2007 16:12:41   
klepetka
da se malo vmešam ;SAyuri čist slučajno sem opazila tlele tvoje črticeuser posted image user posted image user posted image .Sem ful vesela  zate.Želim ti ,da se bo  tokrat vse odvijalo po planihuser posted image
(Mimogrede,vem da sem firbec ,amapk  ali si že ponovno teta?)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
RESNIČNO: Najbolj nori komentarji na noseč...
Zbrali smo povsem resnične (pa četudi kdaj povsem neverjetne!) komentarje, ki jih nosečnice prejemajo od nevljudnih in n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?