|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pucanje
30.10.2007 20:14:32   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Darja Kos

in zlagala loncke od zacimb po abecedi user posted image user posted image ,

Zmagala si. user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 51
30.10.2007 20:20:44   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Ja, samo garsoniere ne moreš imet, če maš tri otroke...user posted image user posted image , kvečjemu če jih mal pomanjšaš za par let, al pa v banji spijo,.user posted image

Tudi s tremi otroki lahko živiš v garsonjeri, saj imam prijateljico, ki z svojo družino živi v tako majhnem stanovanju!

Pa jih nič ne moti, ko nimajo stvari kam dat, pa ko imajo premalo omar, pa ko hodijo en po drugem, pa ko spijo npr. 12, 10 in 5 letni otroci z njima v isti sobi, kjer se tudi kuha in tv gleda, pako nimajo prostora za normalno funkcioniranje, spanje? Al misliš, da bi jim bilo lažje 200m2 pucat, pa imeti space in vse ostale naštete pritikline?

Mogoče pa jim finance ne omogočajo večjega stanovanja. Ne vem, ugibam.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 52
30.10.2007 20:26:58   
Nenya
Jaz s pretiranim čiščenjem nimam težav, počistiva 1x na teden, sproti pa le če je res hudo. Higienski minimum,tako kot so že pisaleuser posted image user posted image

Živiva sicer v okolju kjer je greh če maš pol ure po kosilu še kakšno žlico, bognedaj krožnik nepomit in če se hiša skoz ne sveti, a mene to ne gane, mava svoj flet in tam bova mela porihtan oz neporihtan kakor nama paše.

Pretiravanje pri čemerkoli je znak nerešenih zadev, pri pucanju naj bi podzavestno želel/a nekaj očistiti, razrešiti.

Poskusi enkrat pustit mal bolj razmetano, pa boš videla kaj bo.

Ko bo otroček boš pa morala izbrat med čistočo po tvojih standardih in časom zanj/zanjo. Zase vem da grem rajši ven na zrak z mojima tamalima in dragim, kot da bi doma pucala. Vse te počaka in če sodelujeta s partnerjem se da vse zadovoljivo porihtat.

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 53
30.10.2007 20:51:48   
petja
Sproti pospravljam, posesam in pomijem po tleh, tako da stanovanje zgleda počiščeno. Enkrat na 14 dni pa mi pride ena gospa narediti generalko - povsod pobriše prah, zdrgne vrata omar, sčisti kopalnico, zlika, če meni ne uspe ...

Dam raje gospe denar, vem da ga nujno rabi, jaz pa ta čas preživim z Lumpo.

Lp, petja

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 54
30.10.2007 21:14:58   
mami_miki
men pa je ql glede tega...včasih mi je, da je ful vse lepo...včasih pa je pustim nekaj tako dolgo ležat, dokler mi že ne gre na živceuser posted image ...moj se je s tem sprijaznil,,,če pa ga moti, pa naj on pospravi...

če si obsedn oz. odvisen od čistoče, pa pomeni, da ti more v lajfu vse štimat-v smislu reda...kak pa je na drugih področjih?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 55
30.10.2007 21:22:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki

men pa je ql glede tega...včasih mi je, da je ful vse lepo...

Mene tudi prime....ampak vedno redkeje :)).

In pospravim v nulo. Pol pa mal razmečen, da ni tako sterilno user posted image .

(odgovor članu mami_miki)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
30.10.2007 21:25:23   
mami_miki
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki

men pa je ql glede tega...včasih mi je, da je ful vse lepo...

Mene tudi prime....ampak vedno redkeje :)).

In pospravim v nulo. Pol pa mal razmečen, da ni tako sterilno user posted image .

ja...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
30.10.2007 23:15:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Darja Kos
in zlagala loncke od zacimb po abecedi user posted image user posted image ,

Zmagala si. user posted image user posted image user posted image

Zakaj? Največji problem je bil, ko sem sicer jih zložila po abecedi, ampak potem se pa po barvnih pokrovčkih ni ujemalo - barve niso bile po barvni lestvici. Da ti vidiš mene, kakšne kombinacije sem vse iznašla, da se mi je zdelo vsaj za silo OK. Kamikaza je crkaval od smeha. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
1.11.2007 0:12:41   
* Mateja *
Moja mama je tudi obsedenka s čistočo. KO sva bila z bratom še majhna je bilo skoz vse zglancano in tudi midva sva bila nučena da nisva smetila in mazala vsepovsod. To ni bilo nič narobe. Sam ko jo vidiš, da pride iz službe, najprej poje kosilo in pol že teka z metlo okol, nato briše na mokro, pol puca omare, pol nori da imamo vse usrano, da se nič ne ahtamo, da kakšna packa in neroda sem jaz in sem ženska, da se tamali  nič ne ahta,.... Obsedena je, sam ji ne moremo dopovedat, da sama sebi škodi, ker včasih res pretirava. Sej jaz imam tud rada, da je počiščeno in vse na svojem mestu, sam pri majhnem otroku, psu z dolgo dlako, 4 odraslih in enemu pubertetniku to res ne gre kar tako. Dve bi v naši hiši lahko samo kuhale in pospravlale huhno, ena bi lahko samo likala, in ene 3 ženske bi lahko dan za dnem drsale in pucale za nami. Sizifovo delo!!!

NIma smisla tok drsat, en red in čistoča mora bit, še posebej ko imaš otroka, ko se vali po tleh in se plazi, pa je hrano od potleh, sam vse v mejah normale. Priznam da imam rada čisto, sam časovno mi pa ne znese, da bom mela tako čisto kot si moja mama, sostanovalka, želi!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 59
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

sveče
Lelly28 RR

ali namesto klasičnih sveč zaradi varovanja okolja na grobove odneset_e lesene sveče, doma porisane kamne in podobno?

da (18%)

ne (53%)

ne, bom pa to spremenil/a v prihodnje (29%)

Število vseh glasov: 17

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!