Anonimen
|
Se ne tako zelo dolgo nazaj sem imela neke "napade", ko sem likala spodnje gate in zlagala loncke od zacimb po abecedi , ampak bemtis, da me je hitro minilo na 150 m2-ih ter pri 2 hiperaktivnih mulcih in psu (da dedca in nocne sluzbe sploh ne omenjam). In tako je zadeva postala sedaj sveta preproscina: poskrbim, da je zjutraj cista dzezva za kavo (in dva skodelici), cunje so na enem kupu (ne vec po celi hisi), daljinc je ob TV-ju in mobitel v torbici za pasom. Vec pa ziv Bog ne potrebuje, ker elementi se pa tudi sami ne sprehajajo po bajti . Prat dam takrat, ko nimamo vec cesa oblect, pomivalca zalaufam, ko je poln, pometam ne, ker nima smisla (v pritlicju se ne sezuvamo in je prec spet svinjsko, v stuku smo pa bosi in nima svinjsko od cesa bit), prah "pobrisem" tako, da naredim prepih , sesauc zalaufam, k se svinjarija ze vidi, sipe operem, ko se ne vidi vec ven , igrac ne pospravljam, s stojala poberem cunje, ko jih oblecem,... kva je se tacga? Kopalnca, ja... Bog ji pomagaj, ampak na generalko se caka, sekret se itak sam pere, k vodo potegnes (in tiste kemikalije notr ulijes), za banjo in tus velja enako, stenge brisemo s copati, sedezna je usnjena (da ni dlak od cucka, ampak je pa zato vse ostalo )... Jao, sm pozabla, da moja sefica tut bere RR.
|