|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pucanje
28.10.2007 17:02:57   
Anonimen
je še katera ista kot jaz? jaz sem namreč "obsedena" z čistočo.  ne smem videti ene smetke, vsak dan brišem po tleh, pucam kopalnico, 1x na teden imam "generalno".....strah me je, kakšna bom, ko bom mama. letala kot kura za otrokom in pobirala smetke? ali jih "živcirala", da bojo morali mirno sedeti in nič umazati??sliši se smešno, vendar ni.  je težko. user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pucanje
28.10.2007 17:06:23   
rija
ne, ne jaz nisem user posted image user posted image user posted image  je pa podoben primerek moj dragi...user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.10.2007 17:11:53   
Anonimen
Nimam časa bit takauser posted image

Mislim tud ne maram svinarije, sam vsak dan pucat po tleh, pa kopalnico...user posted image
A sploh še kaj druzga počneš v življenjuuser posted image

Pri nas vsak dan sam sesamo, pa še to sam zarad mačk, drugo vse bolj po potrebi. Pa ni nikol svinjskouser posted image
Kuga pa počnete da je treba vsak dan detaljno pucat?

Je pa to ena bolezen ja. Kompulzivno čiščenje al kako. Monk jo mauser posted image .

Rešitev pa ne vem kje bi bla. Najdi si kkšno drugačno zaposlitev, službo, hobije....pa ne boš mela časa gledat če je čisto al niuser posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
28.10.2007 17:25:34   
Gina
Ne, nisem obsedena od pucanja in tudi če bi hotela, ne morem biti, ker mi ne znese. Pucam in pospravljam pa zelo veliko, ker sicer bi se valjali v gnoju. Ampak zgolj osnovne reči, ker več mi ne znese ob vseh drugih obveznostih. Karin, ko boš imela 3 otroke in zraven hodila v službo, ter hišo gradila, se ne boš spraševala, kje imaš kaj dela, ker ne boš imela časa sploh za mislit.user posted image Čeprav po pravici povem, da me je tale preobremenjenost tolk vrgla, da sem čist zbolela, zdaj pa nič ne delam že cel teden, samo berem, spim, ležim, tv gledam in na rr-ju visim, otroke sem oddala za 4 dni in prav paše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.10.2007 17:32:06   
Tinky
Sej ni problem vsak dan pucat, če imaš majhno stanovanje. En, dva, tri posesaš in pobrišeš po tleh. Hudo pa je, če imaš ogromno stanovanje.

Jaz osebno imam 90 m2 in pucam po potrebi, oz. na dva, tri dni posesam in pobrišem, Kopalnico pa generalno 1x na teden.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.10.2007 17:34:41   
Anonimen
ja saj. kaksno garsonijero je res en dva tri spucat, 200 kvadratov bi se mi pa zmesal

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
28.10.2007 17:36:39   
Gina
Ja, samo garsoniere ne moreš imet, če maš tri otroke...user posted image user posted image , kvečjemu če jih mal pomanjšaš za par let, al pa v banji spijo,.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.10.2007 18:06:48   
Čupka

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

je še katera ista kot jaz? jaz sem namreč "obsedena" z čistočo.  ne smem videti ene smetke, vsak dan brišem po tleh, pucam kopalnico, 1x na teden imam "generalno".....strah me je, kakšna bom, ko bom mama. letala kot kura za otrokom in pobirala smetke? ali jih "živcirala", da bojo morali mirno sedeti in nič umazati??sliši se smešno, vendar ni.  je težko. user posted image

user posted image user posted image user posted image  Ja, je smešno in je težko. Ko sem jaz prišla na svoje sem tudi drgnila kot ubrisana. Enga prahca nisem smela niti videt, nobenega odtisa prsta, ali sledu posušene kapljice,...
Potem pa ne vem no. Pri prvem otroku je še nekako šlo. Kasneje sem norela in bentila, letala s cunjo za troci, sesala 3 krat na dan, kričala ko je kdo kaj polil,....sčasoma pa sem sama pri sebi naredila računico...:

Narediš tisto , kar je res nujno. Odkidaš ta večjo navlako, da se lahko še sploh giblješ po stanovnaju. Kuhinjo pospravljaš sproti, ker pač v tam res ne more bit svinjarije vsaj za moje pojme. Ob koncih tedna malo bolj pospraviš in počasi navadiš otroke, da ti pomagajo. Ko se ti nakopiči preveč stvari, pa ni sramotno prosit za pomoč tu in tam. Ali profesionalno, za večja generalna čiščenja, ali pridne roke mame ali kake druge sorodnice. Tako nekako.

Ker od tega, da si suženj stanovanja, da imaš vse bleščeče in sijoče, otroci nimajo povsem nič. Povsem lahko se ta obsedenost spremeni v tvojo in otroško največjo moro. Že kar sedaj delaj na tem, da ne boš potem preveč tprelauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.10.2007 18:24:36   
karmy
trenutno stanje mojega stanovanja govori o tem da nisem obsedena z čiščenjem user posted image in se to tudi ne bo nikoli zgodilo v mojem življenju...jaz biti preveč lena da bi pucala....

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Čupka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
28.10.2007 18:27:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
28.10.2007 20:04:18   
metuLJchy
Moje mnenje...pucanje počaka, ljubezen in življenje pa ne. Da bi čistila več kot je potrebno bi mi bilo škoda časa in življena. Saj ni moje poslanstvo na tem svetu pucanje. Če bi bilo bi šla za čistačico. Tako pa...imamo včasih tudi kaos, se potrudim ob sobotah čimveč naredit, pa čez teden ta res nujne stvari...imam pa prijateljico, ki kadarkoli jo pokličem puca. Kadarkoli pridem mimo puca. Fora je, da je v tem nesrečna. A misli da mora. Za koga?? Možek mislim, da ni nič bolj veselj ko je po celodnevnem čiščenju tečna, sama pa je tudi nezadovoljna ker si ni vzela nič časa zase. A vsak ima svoja merila. Ne rečem da tvoj način ni pravi. Rečem le, da meni tvoj način ni všeč. Da je meni mene škoda za tako življenje met. Pa so what če se kak prahec nabere. Me ne bo pobralo zaradi njega. Prej zaradi stresa, ki bi si ga delala, zakaj danes nisem že 2 dni spucala v nulo kopalnice... Najbolj važno pri tem pucanju je, da si zastaviš vprašanje - te to osrečuje?

Pa pa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.10.2007 20:04:59   
nicnic
.....strah me je, kakšna bom, ko bom mama. letala kot kura za otrokom in pobirala smetke? ali jih "živcirala", da bojo morali mirno sedeti in nič umazati??

No, če gledam po sebi.user posted image Cel dan jih boš animirala, se podalia za njimiuser posted image ,... skratka zvečer boš zmatrana za umretuser posted image , ampak ne boš šla spat, ampak drgnit celo stanovanje! In ko se boš ravno ulegla pozno zvečer ali pa že zgodaj zjutraj v posteljo, se bo prebudil tvoj otročiček in te bo gledal kot sovica, ker se njemu ne bo več spalouser posted image . Zjutraj boš takšna kot bi te povozil vlak. user posted image Tako bo nekako 6 mesecev, potem te bo srečala pamet in se ti bo sladko juser posted image za svinarijo in končno spoznala, da si pomembnejša ti od vse te svinarije.user posted image Nekako tako je zgledalo pri meni.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.10.2007 20:07:37   
Anonimen
Ponavadi ne; občasno me pa prime.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
28.10.2007 20:10:31   
Marogica
Nikakor ne, nisem takšna...niti malo...

Punca, ti pa imaš resnično obsesijo in si ob prvi priliki poišči strokovno pomoč, kajti nisi edina. In dobro, da razmišljaš že sedaj, kako bo, ko boš imela otroke. Otroci bodo nastradali po celi črti.

Me pa zanima, kako to prenaša tvoj partner?

Meni bo se zmešalo....na njegovem mestu.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.10.2007 20:13:15   
Anonimen
Aja, anonimna, zakaj si ne poiščeš dodatnega zaslužka v obliki čiščenja? Bo blagodejno tako za denarnico kot tvoje bližnje. Samo preblisk user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
28.10.2007 20:16:07   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

Aja, anonimna, zakaj si ne poiščeš dodatnega zaslužka v obliki čiščenja? Bo blagodejno tako za denarnico kot tvoje bližnje. Samo preblisk user posted image

DObra ideja. Naslov ti pustim na ZS...user posted image

R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.10.2007 20:17:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Samo ne meni user posted image .

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
28.10.2007 20:18:12   
silvya

Ko boš mama, te bo minilo. Še posebno, če bo dojenček zahteven.

Sicer pa si na dobri poti že zaradi tega, ker se svoje obsesije zavedaš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
28.10.2007 20:20:50   
hubi
Ko me prime pospravljalna mrzlica, se vsedem in počakam, da me mine. Imam pa zelo organiziran nered.

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 19
28.10.2007 20:24:46   
Marogica

IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Samo ne meni user posted image .

Ne, ne...anonimniuser posted image

R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
28.10.2007 20:33:08   
Rožica I
Mene volja do čiščenja zgrabi približno 2-3x na mesec (če je dobr mesec pa celo večkratuser posted image ). In takrat pucam  tudi ob 2 zjutraj, kot zmešana user posted image , ker resnično ta želja hitro mine in potem freh gledam še tak kup posode ali cunj..user posted image . V glavnem ko me prime čiščenje, sem manijak na čistočo še par dni potem, pozneje pa upam, da me spet prime čimprej..

ROŽICA

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 21
28.10.2007 21:10:33   
Naja30
Rada imam pospravljeno in urejeno. Obsedena pa nisem s tem, da bi vsak dan drgnila do nezavesti in do zadnje pikice. Odkar tamala plazi po tleh, res skoraj vsak dan pomijem tla, posesa mož 1x na teden, kopalnica je tudi generalka 1x na teden. Pa prah in te manjše zadeve.

Mene tudi zanima, kaj tvoj partner pravi na to? Moj bi me po moje gledal, če sem normalna.user posted image

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 22
28.10.2007 21:24:47   
blanč
user posted image  ... A bi prišla k meni za kak dan? Jaz nikakor ne uspem, da bi imela vse pospravljeno in urejeno. Saj bom, saj bom enkrat...user posted image user posted image user posted image  Ko bo lovec dobu mojgauser posted image  in mojga user posted image . Ja pol pa bo red. Yesss.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 23
28.10.2007 22:19:55   
Anonimen
Gledam na to, da v 30 kvadratih nimam nametano vse povprek, da je kopalnica kolkr tolk čista, soba kjer spimo tudi, kuhinja z jedilnico isto. Da bi pa prah brisala vsak dan...ne, to pa ne. Se mam preveč rada, da bi bila suženj svojemu domu.

(odgovor članu blanč)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
29.10.2007 7:15:34   
Anonimen
po vseh vaših odgovorih se počutim kot največji bedak na svetu.  user posted image  sam hec je v tem, da jaz pucam medtem ko kuham kosilo, na hitrco vse naredim. ja, moj mož je zlo čudno gledu in sva se tud skregala včas zarad tega, zdej pa probam spedenat, ko sem sama doma. upam, da me bo potem, ko bo enkrat user posted image  minilo.
hvala vsem in lep teden želim, sploh če uživate doma.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Če se otrok polula ponoči v posteljo
muška

Če se vaš otrok ponesreči ponoči polula v posteljo, ve:

takoj preoblečete posteljino (59%)

mu pod rito podložite npr. brisačo (25%)

ga prestavite k vam v posteljo (16%)

Število vseh glasov: 248

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!