|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pucanje
29.10.2007 8:14:59   
Anonimen
Se ne tako zelo dolgo nazaj sem imela neke "napade", ko sem likala spodnje gate in zlagala loncke od zacimb po abecedi user posted image user posted image , ampak bemtis, da me je hitro minilo na 150 m2-ih ter pri 2 hiperaktivnih mulcih in psu (da dedca in nocne sluzbe sploh ne omenjam). In tako je zadeva postala sedaj sveta preproscina: poskrbim, da je zjutraj cista dzezva za kavo (in dva skodelici), cunje so na enem kupu (ne vec po celi hisi), daljinc je ob TV-ju in mobitel v torbici za pasom. Vec pa ziv Bog ne potrebuje, ker elementi se pa tudi sami ne sprehajajo po bajti user posted image . Prat dam takrat, ko nimamo vec cesa oblect, pomivalca zalaufam, ko je poln, pometam ne, ker nima smisla (v pritlicju se ne sezuvamo in je prec spet svinjsko, v stuku smo pa bosi in nima svinjsko od cesa bit), prah "pobrisem" tako, da naredim prepih user posted image , sesauc zalaufam, k se svinjarija ze vidi, sipe operem, ko se ne vidi vec ven user posted image , igrac ne pospravljam, s stojala poberem cunje, ko jih oblecem,... kva je se tacga? Kopalnca, ja... Bog ji pomagaj, ampak na generalko se caka, sekret se itak sam pere, k vodo potegnes user posted image  (in tiste kemikalije notr ulijes), za banjo in tus velja enako, stenge brisemo s copati, sedezna je usnjena (da ni dlak od cucka, ampak je pa zato vse ostalouser posted image )...

Jao, sm pozabla, da moja sefica tut bere RR. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
29.10.2007 8:18:17   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image  tvoj odgovor me je pa spravil v takooooooooooooooooooo dobro voljo. hvala!!!!! si bom shranila in večkrat brala tvoj odgovor-v upanju, da se me kaj prime. user posted image user posted image user posted image
hvala, ker si mi polepšala dan!!!! user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
29.10.2007 8:31:40   
natasaom
jest pucam,ko se mi da in ko imam cajt-ko ugasnem rruser posted image .vsak dan posesam ali vsaj z omelom letim po stanovanju.perilo likam,ko se nabere kup in ko dragega ni doma,ker on pravi,da je likanje izguba časa..vsak dan zdrgnem wc-kopalnico posesam in pomijem kot vse ostalo..ne prenesem pa pajčevine in pajkov.igarče so samo v otroški sobi user posted image .pojstelje pa tudi pospravim vsak dan-včasih pa tud ne..meni je važno,da kuhinja ni ko en skret in da je posoda na svojem mestu-čista,se mi pa včasih tud ne da zvečer pomivat in pustim za drug dan.pomivalca nimam-mi smo 100 let za medvedam.
ne živimo v svinjaku in ne mislim bit suženj stanovanja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
29.10.2007 8:32:22   
kofetek2010
Vzdržujemo higienski minimum pa je. user posted image  

Ja, baje so obsedeni s čiščenjem tisti, ki nimajo možnosti, da imajo nadzor nad določenimi stvarmi in nadomestilo najdejo v čiščenju. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
29.10.2007 8:39:33   
Anonimen
Oprosti,ampak take osebe mi gredo pošteno na živce,pa čeprav so lahko super dobrega srca,tako,kot moja prijateljica,ki ima vse na mestu v bajti in družina je sužnja čistoče in reda.Rada jo imam,ampak,ko se napove za na obisk pri meni postanem paranojična(moja družina se kar boji takega dne)
Če se ne vem kako potrudim bo moje stanovanje še vedno štala.user posted image
Pucam kot obsedena,ker jo vsakič opazujem,ko pride,da ima namesto oči rendgenske žarke in vse opazuje,vsajko pajčevino vidi,vsak prašekuser posted image vsak predmet,ki po njeno ni na svojem mestu.Počutim se strašno nelagodno,ko je na obisku.
Moja bivša svakinja je bila tudi groza in strah.Ko sem prišla k njim na obisk z dvemi majhnimi otroci,so se morali vsesti za mizo,paziti na nov prt,da ga ne popackajo,če so se premaknili je začela:Pazi ne k šipam,ker sem jih spucala,ne se dotikat sten,da ne bodo umazane,ne hodit na okoli,ker sem zglancala parket,ne to ne ono.Po pol ure smo se pobrali od tam in na obisk nisem več šla.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
29.10.2007 8:58:24   
Kuba
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
je še katera ista kot jaz? jaz sem namreč "obsedena" z čistočo.  ne smem videti ene smetke, vsak dan brišem po tleh, pucam kopalnico, 1x na teden imam "generalno".....strah me je, kakšna bom, ko bom mama. letala kot kura za otrokom in pobirala smetke? ali jih "živcirala", da bojo morali mirno sedeti in nič umazati??sliši se smešno, vendar ni.  je težko. user posted image

Torej... pri nas doma imamo eno tako obsedenko in sicer mojo mamo. Kaj čem ti rečt, velik del mojega otroštva je bil zanič ravno zaradi tega - ona je raje kot da gremo ven doma pucala, raje kot da se je z nami pogovarjala kontrolirala po hiši, raje kot da bi se midva naučila je ona delala namesto nas samo da midva nebi umazala in rezultat je danes lepo viden. Odtujenost. Sicer se je vedno izgovarjala da je medicinska sestra in da so med.sestre pač take, jaz pa jih poznam veliko katere NISO take. Še dan danes se ne štekava, jaz imam svoje gospodinjstvo in vedno kadar ona pride k meni kaj dela? Gleda če je čisto, pomito, pospravljeno user posted image  Vedno se neki ponuja da bi mi doma delala (dobesedno se vsiljuje), jaz pa bi se mirala počutiti nesposobna ali kaj?? NIKOLI se ne more(va) sprostiti ko sva skupaj. Ne rečem, da ni lepo imeti doma čisto ampak prosim brez pretiravanja! Imam pospravljeno in pomito, res pa ni sterilizirano user posted image  Jaz sem bila kot otrok veliko bolj bolna kakor moji sovrstniki ker mi je mati ''sterilizirala'' okolje,...
menim, da je življenje prekratko da bi si ga omejevali s takimi stvarmi, pomisli kako s takim ravnanjem vplivaš na tvoje bližnje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
29.10.2007 8:59:49   
Bejba
Samo, da te potolažim. Jaz sem bila natanko taka kot ti opisuješ, predno sem imela otroke.
Ko pride prvi otrok, se meja čistoče malo spusti, ko pride drugi, se meja drastično spusti in hvala bogu se s tem ne obremenjujem.
Pa sem se ful sekirala kako bo, ko bodo otroci, kako ne bom mogla spat, ker ne bo vse sterilizirano user posted image .
O pa ja de. Ko dobiš otroke, ti postanejo pomembne druge reči v življenju, ne več posesano stanovanje in pomita tla. Tako, da ne sekiraj se. Vse bo šlo.

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
29.10.2007 9:01:52   
Anonimen
thnx. vidim, da je še upanje zame. user posted image

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 33
29.10.2007 9:03:32   
caillou
Nisem obsedena, imam pa rada čisto in pospravljeno stanovanje.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
29.10.2007 10:20:30   
PIAF
Ko boš imela otroke (vsaj več kot enega), se bo tvoja fobija zmanjšala na minimum, ker ne boš imela časa, ali pa boš izgubila živce...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   [Brisano sporočilo]
29.10.2007 10:38:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu PIAF)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
29.10.2007 11:03:54   
soncece24
Živiva na 140 kvadratih, rada imam čisto in zato kr veliko čistim - za svoje pojme. Zjutraj ko vstanem pospravim posteljo, ko se zrihtam v kopalnici pomijem še wc, kuhinjo pospravljam sproti, ker imam pomivalca, po kuhanju pobrišem pult in kuhalno ploščo. 1x tedensko posesam in pomijem po tleh, umijem celo kopalnico (bolj na hitro). Prah brišem, ko se ga že vidi, okna 1x letno, ko so res umazana (to se mi najbolj gabi delat). Hladilnik počistim, ko je vidno umazan itd. Nisem neka obsedenka, ravno v svinjariji pa tudi ne bi mogla živet - nek minimum je treba vzdrževat. Se pa trudim, da naredim večino med tednom, ker vikendov mi je pa res škoda za čiščenje. Takrat greva kam, dobiva obisk itd. vglavnem, izkoristiva čas, da sva skupaj.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 37
29.10.2007 21:24:31   
baguSka
je še katera ista kot jaz?

Ne. Hvala bogu... al komu ze. Moji mami in atu k sta me nardila... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
29.10.2007 21:26:00   
baguSka
No, pr men je glih tko nekak k pr soncku24... Le da mava midva glih razpolovljene m2.user posted image

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 39
30.10.2007 3:41:32   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image  tvoj odgovor me je pa spravil v takooooooooooooooooooo dobro voljo. hvala!!!!! si bom shranila in večkrat brala tvoj odgovor-v upanju, da se me kaj prime. user posted image user posted image user posted image
hvala, ker si mi polepšala dan!!!! user posted image user posted image

Namerno pa nisem pripisala, da je pa moj Kamikaza prikriti MONK. Če bi bilo po njegovo, bi morala jaz verjento še lajštice na vogalu parketa pucat z zobno ščetko, da bi se vse svetilo. user posted image user posted image user posted image  No, ampak ker pač NI po njegovo, nekaj omenjenih lajštic celo manjka - so fu**ing what? Mene niti malo ne moti, če pa njega, pa... saj ve, kje so žeblji in kladivo, pa naj se sam zaje*ava s tem. Meni na kraj pameti ne pade. Ja, seveda, pa mene vidi, ko drobtine z mize "pobrišem" na tla, sebe pa ni videl, ko je plastičen podstavek zakuril na steklokeramičnem štedilniku, ker je napačno ploščo prižgal. Da ti "vidiš", kakšne vonjave smo imeli. user posted image

Skratka, v hiši imam 3 dedce in psa - ma kakšna higiena neki, no?! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
30.10.2007 9:15:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Ja, samo garsoniere ne moreš imet, če maš tri otroke...user posted image user posted image , kvečjemu če jih mal pomanjšaš za par let, al pa v banji spijo,.user posted image

Tudi s tremi otroki lahko živiš v garsonjeri, saj imam prijateljico, ki z svojo družino živi v tako majhnem stanovanju!

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
30.10.2007 9:35:48   
nejcko
Čiščenje me ne zanima sploh. Pač pucam po potrebi, včasih malo več, včasih malo manj. Pretegnem se pa nikakor ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
30.10.2007 9:55:55   
ElaM
S pucanjem ne pretiravam, saj je fajn, da je stanovanje kolikortoliko v redu, samo tista sterilna čistoča, mi pa gre na živce.
Točno taka, kot anonimna je moja tašča, ko pridemo k njej na obisk in mala npr. polije malo čaja, je 5 sekundah pri njej in že briše tisto pikico. user posted image

:)

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 43
30.10.2007 10:11:24   
mojamura
IZVIRNO SPOROČILO: Darja Kos

Skratka, v hiši imam 3 dedce in psa - ma kakšna higiena neki, no?! user posted image user posted image user posted image

hehehe...te čisto štekam ker sem na istem hehehe, včasih pravim da sem samohranilka s tremi froci, ker moj ni ravno tak, da bi umazane nogavice pa sp. gate za sabo pospravil.
Jaz delam od 8-16 ko pridem domov so cote že oprane, ker zjutraj dam v pralni stroj in naštimam da mi pere čez recimo 6 ur, grem nekaj kuhat, malo se sposodo zajebavam, mogoče pometem...to je to

aja enkrat na teden pomijem po tleh in spucam kopalnico ter brišem prah.

moj tašča pa od mojega sestrična sta pa puco-freak-a....no to ne moreš verjet.

Ampak smisel mojega življenja pač ni krpa metla pa čistilo....jeb**at gauser posted image user posted image user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
30.10.2007 10:13:42   
šnucika
Kaj je to pucanje?user posted image
Dokler ni bilo user posted image  sem še kar pridno čistila,sterilno pa ni bilo nikoli.
Zdaj  pa že skoraj dve leti komaj utegnem za silo pospravljat.
Če imamo obiske,jim rečem,da se raje ne sezuvajo...ali pa obvezno obujejo copate - da si ne bi umazali nogavic!user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 45
30.10.2007 10:18:18   
Anonimen
Jaz nisem v službi,torej imam čas.Ampak,vseeno ni kot v škatlici.
Vsak dan pometem,vsak drugi pomijem(hodimo namreč s čevlji,pa še dnevni prostori so v pritličju)Pobrišem prah,ker imamo astmatika.Kopanico uzput,ko jo vsi odrabijo.Pošpricam z razkužilom,pobrišem pa je.Sobe pa,v eni imam tapison,enkrat tedensko posesam,dvakrat pobrišem prah.V otroških je laminat.To je pa od mulcev delo,Pometi z vlažno krpo pobriši dvakrat tedensko.
Zavese pereme dvakrat na mesec.Rutina.

(odgovor članu mojamura)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
30.10.2007 12:01:10   
Gina

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Ja, samo garsoniere ne moreš imet, če maš tri otroke...user posted image user posted image , kvečjemu če jih mal pomanjšaš za par let, al pa v banji spijo,.user posted image

Tudi s tremi otroki lahko živiš v garsonjeri, saj imam prijateljico, ki z svojo družino živi v tako majhnem stanovanju!

Pa jih nič ne moti, ko nimajo stvari kam dat, pa ko imajo premalo omar, pa ko hodijo en po drugem, pa ko spijo npr. 12, 10 in 5 letni otroci z njima v isti sobi, kjer se tudi kuha in tv gleda, pako nimajo prostora za normalno funkcioniranje, spanje? Al misliš, da bi jim bilo lažje 200m2 pucat, pa imeti space in vse ostale naštete pritikline?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
30.10.2007 12:32:21   
lenika
Če imaš čas in enrgijo, lahko prideš malo k meni popucat. user posted image
Drugače pa ne, nisem obsedena, ker nimam časa bit, vzdržujemo pa kot je že ena prej omenila, higienski minimum.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 48
30.10.2007 14:19:13   
only_me

je še katera ista kot jaz? jaz sem namreč "obsedena" z čistočo.  ne smem videti ene smetke, vsak dan brišem po tleh, pucam kopalnico, 1x na teden imam "generalno".....

Taka sem bla jaz, ko sem bla noseča....

strah me je, kakšna bom, ko bom mama. letala kot kura za otrokom in pobirala smetke? ali jih "živcirala", da bojo morali mirno sedeti in nič umazati??sliši se smešno, vendar ni.  je težko.

ooooo, ne.... ne boš... verjemi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
30.10.2007 14:26:00   
tehnofil
.....strah me je, kakšna bom, ko bom mama. letala kot kura za otrokom in pobirala smetke?

Ne se  sekirat. Otrok te bo hitro spravil na pravi tir. Seveda, pa se boš morala odločiti, kaj ti pomeni več, otrok ali psihična motnja čiščenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

SPANJE
riba5

KDAJ GRE SPAT VAŠ DOJENČEK

19.00 (24%)

20.00 (38%)

21.00 (22%)

22.00 (8%)

KASNEJE (5%)

PREJ (2%)

Število vseh glasov: 205

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!