Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 7.11.2007 15:40:11
|
|
|
|
srecna_zvezda
|
punce tudi jaz bi sla med navijacice! Da bi jo skupaj z vami odgnale.. M seveda.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 7.11.2007 17:50:09
|
|
|
|
neyka7
|
Hello! Še mene dajte na seznam za december... Novembra na žalost ne bo nič ....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 7.11.2007 18:11:59
|
|
|
|
lučka 25
|
Ojla! Sedaj nas je pa že kar nekaj, ki je NE pričakujemo v decembru. Naj na praznični mesec seznam obarva na roza in naj bo tako na njem veliko obrazkov. murkica, tudi jaz sem nestrpno čakala na svojo v novembru, da bova tako lahko zopet delala na . In danes je prišla! Še nikoli nisem bila tako vesela svoje , kot sem je bila danes. Moram se pohvalit, da je bil moj cikel po laparoskopiji dolg 27 dni in o 43-47 dnevnem ciklusu ni bilo ne duha ne sluha. Upam, da bo naslednji ciklus tudi tak kot mora biti in bo tako možnost zanositve večja kot je bila sedaj - 0%. V decembru pa nočem videti in tako naj bo tudi pri vas. Tako, da za vse nas, da nam uspe.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 7.11.2007 18:35:54
|
|
|
|
TamaraJ
|
Ojla! Jaz sem bila borka v septembru, zdaj pa upam, da se moj pikec pridno razvija. Jutri imam pregled. Sem pa ABSOLUTNO vaša zvesta navijačica in vas spremljam od septembra naprej. Vse stare in seveda vse nove. Zelo močno držim pesti, da rdečega hudička ne zagledate (nekatere še v novembru, ane?), vse ostale pa v decembru. Naj se združijo Miklavž, pa Božiček, pa Dedek Mraz, vsi palčki, medvedki, zajčki, jelenčki in ostali pomočniki in vam narišejo črtice in pluske na testerčke. In seveda, da se vse male pikice razvijejo v čudovite dojenčke. Jaz sem z vami drage borke. Samo pridno , ščepec sreče, hitrih plavalčkov in mora uspeti.
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 7.11.2007 18:50:44
|
|
|
|
Erin
|
DECEMBERSKE BORKE ZA DOJENČKE: XX.12. - nena22 XX.12. - murkica XX.12. - Lučka25 XX.12. - neyka7 01.12. - anonimna 01.12. - lejla007 04.12. - anonimna 05.12. - bumbum 05.12. - HEL36 06.12. - maša82 07.12. - nicnic Zveste navijačice: - Serendipity
- Mihi78
- Darja30
- Erin
- LuNa73
- Sun71
- sandra74
- spelka12
- ledenka
- Talika81
- pikapoka2
- soncek33
- miš
- Sash
- K_a_t_j_a
- trma79
- varci
- Lidija_21
- TamaraJ
NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
< Sporočilo je popravil Erin -- 7.11.2007 19:00:24 >
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 7.11.2007 18:52:39
|
|
|
|
Erin
|
Maša, malo sem seznam obnovila pa dedke mraze sem dala namest pikipokic, lohka? Ker je že lih prazničen mesec in pričakujemo da nam prinesejo .. LP
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 7.11.2007 18:58:14
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Maša, malo sem seznam obnovila pa dedke mraze sem dala namest pikipokic, lohka? Ker je že lih prazničen mesec in pričakujemo da nam prinesejo .. LP Sam ti si pa res pridna .... ampak veš kaj... a bi še seznam navijačic mal poravnala? al pa ne... sej je veseli december, pa naj bo še seznam veseli...taki mal pjani
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 7.11.2007 19:14:52
|
|
|
|
Erin
|
A je zej boljše...maša me bo z metlo lovila okrog že kar vidim...a sem pretiravala...mašaaaaaaaaa ta je pa samo zate... V decembru ko bodo na našem dvorišču že stali te bo obiskal skupaj z ... predragi božiček se bo potiho do tvojega dimnika in vanj ...poiskal bo tvoje in ter vanj oz podenj skril . V se bo skrivala čudežna ki izpolni največje želje, pod pa te bo čakala samo tvoja mala pikica, ki bo čez 9 mesecev postala samo tvoje ...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 7.11.2007 19:19:30
|
|
|
|
LuNa73
|
Erin, sej vem da je za mašo...ampak sem jo vseeno prebrala in se zraven raznežla! Res si super.... IZVIRNO SPOROČILO: Erin A je zej boljše...maša me bo z metlo lovila okrog že kar vidim...a sem pretiravala...mašaaaaaaaaa[image] to pa ne vem kam paše.... kaj pa naj bi blo boljše? Navijačice smo še kr pijane! KAHLICA moja... maham ti... a me vidiš?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 7.11.2007 19:21:59
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin A je zej boljše...maša me bo z metlo lovila okrog že kar vidim...a sem pretiravala...mašaaaaaaaaa ta je pa samo zate... V decembru ko bodo na našem dvorišču že stali te bo obiskal skupaj z ... predragi božiček se bo potiho do tvojega dimnika in vanj ...poiskal bo tvoje in ter vanj oz podenj skril . V se bo skrivala čudežna ki izpolni največje želje, pod pa te bo čakala samo tvoja mala pikica, ki bo čez 9 mesecev postala samo tvoje ... Oh, erin! Jaz pa mislim, da bo maša veselatvoje pomolči, še bolj pa tvoje lepe zgodbice za njo. Tudi jaz ji želim, da se ji ta zgodbica res odvije, ampak to že za Miklavža!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 7.11.2007 19:47:41
|
|
|
|
beyba
|
Dober večer pupe, Jst ravno pišem pismo miklavžu, pa božičku pa dedku mrazu ( letos bolj zgodaj, da se bodo uspeli zorganizirat, ker vas je tolko) da vsaki iz med vas prinese vsaj eno drobno pikico. Tisti ki je bla pa zellllloooooooooooo pridna pa še kako gratis. Seveda sem poleg pisma dala veliko škatlo piškotov in še plato mleka za podkupnino in upam da bo kaj pomagalo. Pridružujem se navijačicam ki bodo stiskale pesti za vas v upanju da se vam še letos izpolni največja želja. December je čaroben mesec za take stvari. Aja če me vzamete med navijačice seveda
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 7.11.2007 21:10:50
|
|
|
|
Fargesia
|
Eriiiinnnnn!!!! HVALA ZA TAKO LEPO ZGODBICO!!! je bla sam zame... sem si jo kr shranila...pa hvala za pomoč pri seznamu... a veste da me nekaj kljuva...nekje daleč v srcu (al kje že), čutim da mesec december ni moj mesec...pa ne vem zakaj...O sploh še ni mimo (naj bi bila šele drug mesec), ampak men se zdi da ne bo nič z veselim decembrom...ne me prašat zakaj tko mislim oziroma čutim...da sedaj sem bila polna energije, veselja, zdaj pa ne...
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 7.11.2007 21:12:09
|
|
|
|
Fargesia
|
Lučka, vem kako si vesela te svoje M...sem bila jaz tako vesela 7.8. (na morju), čeprav sem mislila da bom umrla od bolečin...je bla res svinjska...
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 7.11.2007 21:15:34
|
|
|
|
Fargesia
|
Erin, moj je rekel, da si zelo lepo zgodbico sestavila...
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 7.11.2007 21:24:57
|
|
|
|
nicnic
|
Erin, zelo lepa zgodbica. Maša82, nikar gledat črno. Po tej resnični pripovedi od Erin, pa že skoraj da mora bit! Punce, ve samo pridno telodavite in telovadite, pa mislim da nas kakšna lepa novička ne more zgrešit. Sploh pa če tko pridno pišete Miklažu, Dedku mrazu, Božičku,...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 7.11.2007 22:59:47
|
|
|
|
lučka 25
|
maša, ne mi sedaj obupat! Ne pusti se dražljajem iz okolice, da ti pridejo do živega. Poslušaj nas, ki smo polne pozitivne energije. Saj vem, da pride kdaj tudi tako obdobje. Tudi jaz sedaj ne upam misliti preveč na to, da sedaj po laparo bo kar prvi mesec uspelo, saj nočem biti preveč razočarana, če do tega ne bo prišlo. Sem imela prejšnji teden mal krize, ker najina najboljša prijatelja pričakujeta in bom njeno nosečnost opazovala ves čas, ker smo pač skoz skupaj. V najini drušni bo samo do maja 5 rojstev. Ampak midva praviva, da to ni slabo, saj bo tako najin otrok imel družbo. Zato pa: [link=http://www.najdi.si/redirect/multimedia.jsp?redirect=http%3A%2F%2Fwww.bodonci.net%2Fslike%2Fsmesko.jpg&resulturl=http%3A%2F%2Fwww.bodonci.net%2Fslike%2Fsmesko.jpg&refurl=http%3A%2F%2Fwww.frajtonerca.net%2Flink%2Flink.php%3Fid%3D4&q=sme%C5%A1ko&contenttype=image%2Fjpeg][/link]
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 7.11.2007 23:00:54
|
|
|
|
lučka 25
|
Joj, ni mi hotlo enga super smeška prilimat. No pa povem: je smeško, ki navija za nas!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 8.11.2007 8:07:37
|
|
|
|
Lorencia
|
Pozdravljeni, tu sem popolnoma nova, čeprav vas že kakšen mesec pridno berem. Ker ste me popolnoma fascinirale s takšnim lepim navijanjem in samo pozitivnim vzdušjem, kar se tiče čakanja na , se z veseljem pridružim tudi jaz na seznam za BORKE. Stara sem 25 let , fant 30 let...in ta mesec bova prvič poskusila načrtno delati Danes je prišla , tako da upam : -> da decembra ne bo prišla okoli 7.decembra in nam s tem polepšala praznični december. Srečo želim tudi vsem ostalim borkam, ki se vztrajno borijo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 8.11.2007 8:32:21
|
|
|
|
metir
|
živjo ! tudi jaz bi se vam pridružila v decembru in sicer je ne pričakujem 6.12. ,upam pa da se nam vsem posreči. lep dan.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 8.11.2007 9:32:31
|
|
|
|
Fargesia
|
nicnic, hvala za te besede... Lučka...sej sem vedla da boš našla prave besede....včeraj sem to tud mojemu povedala, kaj čutim...pa da mi je hudo k se mi na trenutke zdi da sem sama v tem...da se ni čustveno vpletel v to...in pol visim po forumih in mi govori da sem obsedena...upam da bo po včerajšnjem pogovoru kaj boljše...
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 8.11.2007 11:13:53
|
|
|
|
nicnic
|
Maša, tudi jaz sem letik 82. Tudi midva sva se za prvega trudila pol leta - nič tako grozno hudo, ampak kot zakleto so bile vse okoli mene kr na lepem noseče, ratalo seveda iz prve (če jim je za verjet)... Pa jaz bi imela otroke že prej, pa moj ni bil čist navdušen - ga je bilo strah, pa sam ni vedel česa. No, nakar mi G reče, da imam še PCO in da tole pa ne bo šlo tako zlahka. Tisti dan sem jokala kot dež... ampak je uspelo relativno hitro - 6 mesecev, kljub PCO. Prvi mesec poskušanja za drugega otroka ni uspelo, ampak moj je optimističen. Včeraj, ko je prišel domov je našemu malemu rekel (kot da bi ga že razumel), da bo drug mesec imel sestrico že na poti. Sedaj mi je nekako lažje kot prvič, ker imam doma sinka. V prvo sem bila takšna kot ti. Na forumu in netu sem iskala neko čudežno formulo kako najhitreje zanositi - pa kateri vitamini, minerali, pa po kateri metodi, pa merjenje BT, spremlajnje sluzi, ovulacijski testi takšni in drugačni,... Skratka za znoret. In ko ni in ni uspelo, mi je še moj mož rekel, da se ne prime zato, ker sem preveč živčna in preveč v vsem tem. Moški pač to dojemajo drugače. Oni imajo paritveni nagon, ženske pa materinskega.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 8.11.2007 12:04:29
|
|
|
|
Fargesia
|
midva se trudiva več kot leto in pol...dvakrat na klomifenu in julija na laparaskopiji...imam pa potrjen PCO sindrom že od 19.leta...
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 8.11.2007 14:27:32
|
|
|
|
tinkamiška
|
Hojla Evo, jst se od novemberk selim k vam demeberkam, me grabi malo, ker se spet spominjam, kako sem pred tremi leti takole upala movembra, pa potem decembra pisala vsem trem možičkm, da bi me vsaj eden od njih obdaril z enim pluskom, pa ni bilo nič, sem pa potem marca skakala do neba, no letos pa je podobno, le da me razveseljuje moja Iza in mi dokazuje, da sem lahko mamica. Sem si rekla, da se tale mesec še potrudiva in če nama ne rata si vzamem do januarja malo pavze, prelumpam december in se odklopim, potem pa spet optimistično v novo leto... Ne čakam je 5.12. Pestke za vse! Tinka
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 8.11.2007 14:39:39
|
|
|
|
lejla007
|
Lorencia in Metir! DOBRODOŠLI!!! Navijajta za vse nas, tko kot bomo mi za vaju!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 8.11.2007 14:43:23
|
|
|
|
spelka12
|
lorencia dobrodošla erin super zgodbica. A bomo v decembru tudi kockal pri statistiki? lejla007 lubca moja ku,ku
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?