Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 4.11.2007 17:36:38
|
|
|
|
Fargesia
|
DECEMBERSKE BORKE ZA DOJENČKE: XX.12. - nena22 XX.12. - murkica XX.12. - Lučka25 01.12. - lejla007 04.12. - anonimna 05.12. - bumbum 05.12. - HEL36 06.12. - maša82 zveste navijačice: Serendipity Mihi78 Darja30 Erin LuNa73 Sun71 sandra74 spelka12 ledenka Talika81 pikapoka2 soncek33 miš Sash K_a_t_j_a NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 4.11.2007 17:44:13
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: maša82 Luna, pa kak si lahk taka...da mi ne poveš? madonca, a si se že rodila tak žleht al so te leta tako naredila? ker jst sem se že rodila taka...leta so samo še dodala svojo žlahtnost! leta leta so tista... ampak lej, da ne boš rekla da sem žleht... tale tukaj je sam za tebe... pa zvočniki obvezni! za vse ostale pa se gre tale tipson tkole ! Ha, sem vam fajn navijača zrihtala ?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 4.11.2007 17:47:50
|
|
|
|
Serendipity
|
LuNa - malo me leta j* Nič ne vidim. Ma spet zamujam nekaj lepega ...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 4.11.2007 18:08:06
|
|
|
|
LuNa73
|
prtisn na tukaj...ampak ta je za mašo.... al pa klikn na tale! A zdej vidiš? Pa slišiš? Zvočnik je treba met vključen! Jst začnem mnda kr ovulirat ko ga vidim... tipa namreč
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 4.11.2007 21:00:24
|
|
|
|
Serendipity
|
Jao leta, leta - ne le da sem slepa, tudi gluhota me daje Zakaj je pa mašin lepši kot moj? Ej .. ampak nekaj se dogaja? Mogoče mene tudi ovulirat ma ob takih slikcah? Eh ne... le mehur je ...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 4.11.2007 21:05:18
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Jao leta, leta - ne le da sem slepa, tudi gluhota me daje Zakaj je pa mašin lepši kot moj? Ej .. ampak nekaj se dogaja? Mogoče mene tudi ovulirat ma ob takih slikcah? Eh ne... le mehur je ... če je pa isti... razen če i ti misla TAKOLE
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 4.11.2007 21:07:02
|
|
|
|
Serendipity
|
Ja ja - zdaj ga pa vidim --- prej noben link ni bil aktiven ... Hm, zanimivo sporočilo ima ...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 4.11.2007 21:13:44
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Ja ja - zdaj ga pa vidim --- prej noben link ni bil aktiven ... Hm, zanimivo sporočilo ima ... hm..če pa jst kliknem gor pa sta aktivna unadva od prej.... sporočilo ja... kaj pa muzika????
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 4.11.2007 21:15:59
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Ja ja - zdaj ga pa vidim --- prej noben link ni bil aktiven ... Hm, zanimivo sporočilo ima ... hm..če pa jst kliknem gor pa sta aktivna unadva od prej.... sporočilo ja... kaj pa muzika???? Np .... Psssst .. ne mi z muziko, sem mu pustila telefonsko številko, zdaj pa čakam ... in čakam ... in čakaaaaam. Meni pa noben od tistih ne deluje?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 4.11.2007 21:53:48
|
|
|
|
Fargesia
|
Bemti Luna, v jok si me spravla!!!! tolk je hud tale navijač, da če nama pa zdaj ne rata, pol pa nej gre vse nekam...JUHU...kr pojem zraven...a ste druge pogledale mojga navijača?
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 4.11.2007 21:55:44
|
|
|
|
Fargesia
|
Se*, a si mojo cifro tud pustila? jst sm mu jo kr v levo roko stisnila...
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 4.11.2007 22:15:13
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: maša82 Bemti Luna, v jok si me spravla!!!! tolk je hud tale navijač, da če nama pa zdaj ne rata, pol pa nej gre vse nekam...JUHU...kr pojem zraven...a ste druge pogledale mojga navijača? upam, da je jok sreče in.... umazanih misli ..no umazanih.... pač unih, ko...sej veš, a ne?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 4.11.2007 23:04:48
|
|
|
|
Fargesia
|
prav smešen mi je tale tipson...in nekje v ozadju me je kljunila tista goreča želja po...otročku...ampak je fajn...kr migam zraven...
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 6.11.2007 16:37:21
|
|
|
|
nena22
|
zdravo punce!!! sem dala kri da vidim če se niža beta hcg.. jutri bodo izvidi!! mende mi po dveg ss pripada HSG ... 22.11. mam pregled pri G in mi bo povedala če je to res nujno , zdj me je pa začel skrbet...... v tem primeru pa verjetno potem ne bom nečakajoča za december ima katera izkušnje s tem(hsg)?! papa
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 6.11.2007 17:33:53
|
|
|
|
Fargesia
|
Nena, dej mal poglej po forumu...jst ga nisem mela...sem šla direkt na laparoskopijo...
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 6.11.2007 17:59:34
|
|
|
|
trma79
|
Ker bova midva ta mesec morala izpustiti, se pridružujem kot navijačica. A me vzamete? Prosiiiiim...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 6.11.2007 19:31:39
|
|
|
|
nena22
|
alo!!! sem že vse prebrala .... tok sem neučakana, ker bi bila rada med ne čakajočimi v decembru... pa bom mogla počakat na pregled pri G... čimprej bi rada dala vse skozi... nestrpna sm... vse potrpimo, samo da pridemo do ane? papa
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 6.11.2007 20:13:21
|
|
|
|
Fargesia
|
DECEMBERSKE BORKE ZA DOJENČKE: XX.12. - nena22 XX.12. - murkica XX.12. - Lučka25 01.12. - lejla007 04.12. - anonimna 05.12. - bumbum 05.12. - HEL36 06.12. - maša82 zveste navijačice: Serendipity Mihi78 Darja30 Erin LuNa73 Sun71 sandra74 spelka12 ledenka Talika81 pikapoka2 soncek33 miš Sash K_a_t_j_a trma79 NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... trma79, zakaj bosta pa moral izpustit ta mesec? če smem vprašat...
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 6.11.2007 20:45:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo punce! A se vam lahko pridružim? Tud jaz močno močno upam, da decembra ne zagledam M. Sicer imamo doma že enga krasnega sončka, sedaj pa si močno želimo še enega. zaenkrat bi prosila če sem lahko anonimna
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 7.11.2007 8:26:21
|
|
|
|
varci
|
Ojla punce zaenkrat je še ne pričakujem novembra, ampak bi pri vas malo navijala, če dovolite. Dejmo velik , da bo božiček prinesel veliko ali . Lep dan vsem
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 7.11.2007 8:59:09
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Živjo punce! A se vam lahko pridružim? Tud jaz močno močno upam, da decembra ne zagledam M. Sicer imamo doma že enga krasnega sončka, sedaj pa si močno želimo še enega. zaenkrat bi prosila če sem lahko anonimna anonimna, kdaj pa je ne pričakuješ?
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 7.11.2007 10:27:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Ups, se opravičujem..ne pričakujem je že 1.12.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 7.11.2007 12:28:11
|
|
|
|
ledenka
|
vam pošiljam dva posebna navijača ki komaj čakata na take fajn mamice, kot smo me
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 7.11.2007 12:46:12
|
|
|
|
nicnic
|
Pozdravljene punce! Tudi jaz se vam pridružujem. Doma imamo že enega navihanca, si pa želimo še enega. M naj ne bi dobila okoli 7.12.! Pa himna je res enkratna. Me zanima katera je takšna pesniška duša.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 7.11.2007 13:19:25
|
|
|
|
murkica
|
No punce, vidim, da se seznamček že kar dopolnjuje. Upam, da boste navijačice res ostale samo navijačice in boste že v tem mesecu zagledale (seveda to velja za tiste, ki je že ne pričakujete v novembru). No jaz komaj čakam da ta november mine in da lahko zopet začnemo delati na . Sicer moram priznati, da me je sedaj pošteno strah ampak optimistično vseeno gledam na vse skupaj in upam, da bo takoj uspelo in da bo tokrat vse ok. Držim pesti, da bo tale naš mesec, do katerega se mi zdi, da se dnevi zelo vlečejo, popolnoma roza obarvan. LP Murkica
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?