|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo decembra!
8.11.2007 14:58:39   
murkica
Lorencia dobrodošla.

No upam, da se imate super. Erin res zgodbica in pol. Upam, da bo res čisto tako in da nam vsi ti možički enkrat v decembru prinesejo user posted image . No meni morajo naprej prinesti prvo M( ki naj bi bila upam, da v novembru), da bodo potem lahko prinesli user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse vas, pa naj nam ta november čim hitreje mine, da se bomo lahko v decembru veselile pozitivnih testrčkov.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 126
8.11.2007 15:27:50   
Serendipity
Erin - to je pa res zelo lepa zgodbica user posted image

maša82 - tudi jaz imam občasno občlutek, da sem ''sama v boju''. Saj se pogovoriva in je boljše (to se mi ponavadi pojavi v času, ko nečakam na M in sem cela paf in vedno ko pride se mi svet podre). Vem pa da je težko obema, le da ženske rabimo pogovor, moškim je pa zgleda lažje, če se čustveno izolirajo od problema (no to sem sicer malo posplošila, ampak sem hotela poudarit bistvo.) Bojujta se naprej - ne obupaj prehitro user posted image

nove borke - dobrodošle in čimprej zadenite user posted image user posted image

user posted image  in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 127
8.11.2007 15:52:13   
Lorencia
Punce, hvala za dobrodošlico!

Morem priznati, da sem si nekaj časa nazaj rekla, da ne bom obiskovala nosečniških forumov, da ne bom preveč noter padla , ko je toliko informacij. Sem namreč mnenja, da se ne sme preveč komplicirat...ker imajo tudi misli velik vpliv na določene dogodke...VENDAR navijačice in vzdušje tukaj, je res neverjetno pozitivno in vidim le korist takšnih tem user posted image

Lahko povem, da sem tudi jaz bila spočeta na tak način, da sta me starša zelo pridno delala 18 mesecev, in ko sta zaključila, da enostavno ne bo bebice, so bratu kupili psa. Isti mesec je mama zanosila - ko več ni imela skrbi, da more zanositi.

Tako, da verjamem, da ima psiha pri nekaterih zelo veliko vlogo...ampak takšno vašo vzpodbujanje, pomaga ženski, da ponesrečen poskus sprejme dosti lažje in ne naredi iz tega tragedije, ter se z veseljem poda v nov mesec.user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 128
8.11.2007 17:06:15   
Erin

user posted image user posted image user posted image

user posted image DECEMBERSKE BORKE ZA DOJENČKE: user posted image

XX.12. - nena22
XX.12. - murkica
XX.12. - Lučka25
XX.12. - neyka7
01.12. - anonimna user posted image
01.12. - lejla007
04.12. - anonimna user posted image
05.12. - bumbum
05.12. - tinkamiška
05.12. - HEL36
06.12. - maša82
06.12. - metir
07.12. - nicnic
07.12. - Lorencia

user posted image Zveste navijačice:user posted image
  • Serendipity
  • Mihi78
  • Darja30
  • Erin
  • LuNa73
  • Sun71
  • sandra74
  • spelka12
  • ledenka
  • Talika81
  • pikapoka2
  • soncek33
  • miš
  • Sash
  • K_a_t_j_a
  • trma79
  • varci
  • Lidija_21
  • TamaraJ

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 129
8.11.2007 18:43:04   
lejla007
Špelka živjo!user posted image

Prej, ko si me spraševala kje sm, sm že v kuhinji veselo user posted image za mojega možička user posted image

Kakor vidš, se selim iz meseca v mesec in čakam, čakam, čakam,... Da je enkrat končno ne bo!!!

Če ne drugega, pa s pomočjo, a ne? In seveda z vašim navijanjem in vzpodbujanjem - user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 130
8.11.2007 19:17:28   
Fargesia
Se*, hvala ...sva mela včeraj zvečer pogovor o tem in danes spet...bomo videli če se bo kaj spremenilo...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 131
8.11.2007 19:19:39   
LuNa73
sem prišla mal prečekirat, če je naša maša že lej bolj optimistično razpoložena user posted image ! In mašika, kako si?user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 132
8.11.2007 19:41:35   
lučka 25
user posted image  Punce, jaz sem tako polna optimizma in mislijm, da bo decembra velik porast procentov novih user posted image . user posted image

maša, tudi meni je G pri 19. letih omenil možnost PCO, ki pa jo je sedaj potrdil s PCO sindromom. Moja svakinja pravi, da je še vseeno bolje, da ti ugotoviojo kaj je narobe da ne zanosiš, kot pa pri njej, ko je vse v redu, pa še kar ne more zanosit. Nama in še kakšni bodo vsaj lahko pomagali. Si pa imela prav, prva user posted image  po laparoskopiji pa res boli kot hudič.

Vidim, da nas je kar nekaj, ko naši user posted image  enostavno drugače dojemajo neuspehe kot me. Mislim, da tudi oni trpijo, a o tem nočejo preveč razglabljati. Jaz sem se z mojim pred kakim letom tudi temeljito pogovorila o vsem tem in je potem malo bolj zastopil vse skupaj. Ko pa so se začeli vsi postopki (HSG, klomifen, laparo) in stranski učinki z bolečinami in psiho, pa je resnično postal bolj pozoren in razumevajoč za vse težave. Čeprap pa še vedno kdaj reče, da malo preveč kompliciram in dramatiziram. Pa je to kar res, ampak mi zna to povedati ob pravem trenutku (ima res dobro intuicijo, ali kaj) in mi ta prizemljitev pomaga.

user posted image Vsem novim članicam "kluba" pozitivnih bork pa en lep pozdrav in gremo novim zmagam naproti!user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 133
8.11.2007 19:59:47   
Fargesia
Joj, Luna kako lepo od tebe!!!

jst sem res mislila da sem edina v tem...pa vidim da ve tud tko doživljate...sem bila prepričana da si moj pač ne želi resnično tega in da je zato tako...se pobiram počasi...ampak še vedno nima pravega filinga za december...

Lučka, ja a mi nisi verjela da boli prva M po laparo kot hudič?! mene je položila v posteljo en dan prej...druga dan sem bila že veliko bolje...prvi dan oziroma dan pred M sem pa samo spala...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 134
8.11.2007 20:15:29   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: maša82

Lučka, ja a mi nisi verjela da boli prva M po laparo kot hudič?! mene je položila v posteljo en dan prej...druga dan sem bila že veliko bolje...prvi dan oziroma dan pred M sem pa samo spala...

Ja, vidiš, ker ti nisem vrjela user posted image  me je pa doletelo točno to. Moram drugič bolj poslušat in ubogat.user posted image

Bi pa glede na dolžino 1. ciklusa po lapari nekako popravila svoj datum NE čakajoče user posted image  iz xx.12. na 4.12.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 135
8.11.2007 22:11:08   
Fargesia

XX.12. - nena22
XX.12. - murkica
XX.12. - neyka7
01.12. - lejla007

04.12. - Lučka25

05.12. - bumbum
05.12. - tinkamiška
05.12. - HEL36
06.12. - maša82
06.12. - metir
07.12. - nicnic
07.12. - Lorencia

• Serendipity
  • Mihi78
  • Darja30
  • Erin
  • LuNa73
  • Sun71
  • sandra74
  • spelka12
  • ledenka
  • Talika81
  • pikapoka2
  • soncek33
  • miš
  • Sash
  • K_a_t_j_a
  • trma79
  • varci
  • Lidija_21
  • TamaraJ

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,

Naj upanje ne uide preč,

Minil bo mesec ali več,
Na koncu mame bomo vse,

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 136
9.11.2007 8:15:17   
Veki_222
Punce, živjo! Ve mene še ne poznate, jaz pa vas dobro, saj vas berem že kar nekaj časa. Tokrat sem se pa odločila, da se vam pridružim. Zgodbica je pa naslednja: kakšne pol leta se z mojim dragim trudiva za prvega dojenčka pa ni-ni.. Jaz sem stara 28, on pa 30. Ni še krize, imam pa en tak čuden občutek, ker so trenutno tri "moje" punce (tri, ki so mi zelo blizu; družina in prijateljica) nosečke.. Saj vem, da se je brez veze primerjat, pa se vseeno! Nobena se ni trudila, ena je zanosila "po nesreči", ena prvi mesec po klomifenu (prej je imela zelo neredno M, oz. sploh ne), ena pa kar tako, iz prve. Jaz pa že toliko časa govorim o tem in si želim, da ... Je verjetno problem ravno v tem! Kako naj odženem te misli?? No, da bo razočaranje še večje, mi je ta teden sicer redna M zamujala že 2 dni. Test, ki sem ga naredila zjutraj, je bil negativen, in seveda čez pol ure grda user posted image .

Zdej pa juhu novim zmagam naproti. Nočemo je 5.12.! Navijam pa tudi za vse ostale punce user posted image tukaj.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 137
9.11.2007 8:38:03   
spelka12
Veki222 a si ti tista anonimna, ki se boji razočaranja? Če si, mi je zelo žal, da je prišla user posted image . Si bila že na pravi poti do user posted image , samo pri 3 semaforju bi mogla na desno, ne v levouser posted image , mal heca more bit, upam, da ne zameriš.
A si mogoče gorenjka? Take 3 prijateljice imam tudi jaz, ena ravno rodila po nerednih user posted image , ena zanosila v prvo, ena nenačrtovano.
No upam, da bo december tvoj mesec in da dobiš lepo božično darilouser posted image .

(odgovor članu Veki_222)
Neposredna povezava do sporočila: 138
9.11.2007 8:39:03   
byanca
Veki_222, tudi jaz sem v podobni situaciji kot ti. prib. pol leta se trudiva, pa vsi okrog mene noseči. poleg vsega pa še stalno sprašujejo, kdaj misliva met otroke.problem je v temu, da to full upliva na psiho. odločila sem se, da bom skušala kolikor se da vse to odmislit in se raje prepustit.raje delat na najinem odnosu in ne več razmišljat v tej smeri. mogoče pa je ravno to krivo, da ne rata takoj.to seveda svetujem tudi tebi.odmisli svoje prijateljice in samozavestno živi naprej.sploh pa pol leta še ni čas za preplah, tako da ni panike!
želim ti seveda veliko sreče, užitkov in verjamem, da se ti kmalu nariše en lep velik +

(odgovor članu Veki_222)
Neposredna povezava do sporočila: 139
9.11.2007 8:43:54   
Veki_222
Ojla, spelka12, nisem tista, ker sem se kar takoj prijavila! user posted image Ne, ne, nič ne zamerim, sej se sama tud rada hecam user posted image , in to še nikoli ni škodilo a ne... Pa tud gorenjka nisem, me pa veseli, da tudi v tistem koncu lepo delate na user posted image . Hvala za vzpodbudo, v hladilniku imam že od junija eno flaško dobrega šampanjca, ki jo bomo, upam, odprli decembra (jaz bom seveda nazdravla s sokom - "ata" bo pa moje spil kar celo, haha).

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 140
9.11.2007 8:46:46   
Veki_222
byanca, a ni to neki tko smotanga?? Meni gre bolj to, da sprašujejo, na živce tista fraza: Ja, zdej sta pa že kej vidva na vrst! Joj, kot da ne bi hotli imet otrok...  Se strinjam, da je psiha veeeelik faktor, ja. Bom poskusila upoštevat tvoje nasvete, ti pa se jih tudi drži in veselo delat! Seveda tudi jaz tebi želim +!

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu byanca)
Neposredna povezava do sporočila: 141
9.11.2007 9:02:15   
byanca
Veki ko bi ti  vedla kok se strinjam s tabo. potem kot nalašč vidiš same nosečnice- v trgovini, po cesti, v filmu....samo o temu razmišljaš.kar se pa kolegov in domačih tiče, pa ni za komentirat. "ja mlad morš met otroke veš, ni dobro tolko časa čakat..." in podobno.sej ni enostavno odmislit vsega tega, važna je že pozitivna misel in volja.to pa midve zmoreva, je res.

(odgovor članu Veki_222)
Neposredna povezava do sporočila: 142
9.11.2007 10:00:58   
Fargesia

XX.12. - nena22
XX.12. - murkica
XX.12. - neyka7
01.12. - lejla007

04.12. - Lučka25

05.12. - bumbum
05.12. - tinkamiška
05.12. - HEL36
05.12. - Veki_222
06.12. - maša82
06.12. - metir
07.12. - nicnic
07.12. - Lorencia

• Serendipity
  • Mihi78
  • Darja30
  • Erin
  • LuNa73
  • Sun71
  • sandra74
  • spelka12
  • ledenka
  • Talika81
  • pikapoka2
  • soncek33
  • miš
  • Sash
  • K_a_t_j_a
  • trma79
  • varci
  • Lidija_21
  • TamaraJ

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,

Naj upanje ne uide preč,

Minil bo mesec ali več,
Na koncu mame bomo vse,

Veki_222, DOBRODOŠLA MED NAS!!! upam da vama bo čimprej ratalo in da boste decembra popili tisti šampanjec!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 143
9.11.2007 10:08:26   
Veki_222
maša82, hvala, hvala, da si me dodala zraven in hvala za lepo dobrodošlico in hvala za vzpodbudne besede! Kako malo je treba, da je dan lepši user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 144
9.11.2007 10:21:32   
Arual
Živjo.
Tudi jaz se vam pridružim, ampak zaenkrat kot navijačica. Ker še vedno upam, da bo mi ratalo konec novembra, ker me je v začetku meseca presenetila.

Drugač, pa tudi jaz opažam da vidim same nosečnice. Pa še teta bom postala decembra. user posted image
Punce ne dajmo se, probajmo odmislit da moremo zanosit ( vem da je zelo težko), ker psiha dela svoje.
Enkarat se bo pokazalo user posted image  user posted image  in pol bo noro. user posted image  user posted image  

(odgovor članu Veki_222)
Neposredna povezava do sporočila: 145
9.11.2007 11:20:21   
Veki_222
Arual, no takšna je situacija tudi pri meni, s tem, da sem v roku dveh tednov izvedela, da bom teta, v.d. tete (sestra od fanta) pa še "botrca" otročku najboljše prijateljice. Ampak, po premisleku: jemljimo to kot vzpodbudo, da bodo to pač starejši bratrančki/sestričnice/frendi/frendice naših otročkov user posted image

Noro bo, ja, noro user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 146
9.11.2007 15:27:40   
miš
Živjo punce!

Sem že hotla obupat, ko sem dobila user posted image , pa se bi zdaj vseeno vpisala na
seznamček - user posted image  ne pričakujem 6.12.2007. Sem bla neki pametna in se  vpisala kot
navijačica, pa sem hitro na tla padla, no in še kar ostajam borka..... user posted image
Pa si mislim, da ne bom več tuki na RR visela,grem mimo računalnika in že
vas berem...  Kot da bi bil magnet tuki goruser posted image

No tko da me prosiiiim vpište.....

lp

(odgovor članu Veki_222)
Neposredna povezava do sporočila: 147
9.11.2007 18:52:39   
Anonimen
se vpišem pod navijačice, bolj ko bomo navijale, pa več kot nas bo, bolj se nas bo hudičevka ustrašla,

(odgovor članu miš)
  Neposredna povezava do sporočila: 148
9.11.2007 19:20:23   
trinity22
Pozdravljene, jaz se selim k vam od novemberkuser posted image , ne pričakujem je nekje 12. 12. recimo, ker je to taka lepa številka, upam da je res ne bo. Bomo pridni in bo Miklavž kaj prinesel, upam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 149
9.11.2007 19:53:33   
Erin

XX.12. - nena22
XX.12. - murkica
XX.12. - neyka7
01.12. - lejla007

04.12. - Lučka25

05.12. - bumbum
05.12. - tinkamiška
05.12. - HEL36
05.12. - Veki_222
06.12. - miš
06.12. - maša82
06.12. - metir
07.12. - nicnic
07.12. - Lorencia
12.12. - trinity22

• Serendipity
  • Mihi78
  • Darja30
  • Erin
  • LuNa73
  • Sun71
  • sandra74
  • spelka12
  • ledenka
  • Talika81
  • pikapoka2
  • soncek33
  • Sash
  • K_a_t_j_a
  • trma79
  • varci
  • Lidija_21
  • TamaraJ
  • Arual
  • Lunica24

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,

Naj upanje ne uide preč,

Minil bo mesec ali več,
Na koncu mame bomo vse,

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.