Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 9.11.2007 22:25:27
|
|
|
|
byanca
|
Ojla, tut jst se pridružujem na seznam. nevem pa točnega datuma, ker nimam redne M VELIKO VELIKO VSEM, KI ZE NESTRPNO PRICAKUJEMO PLUSEK NAJ BODO LETOŠNJI DECEMBRSKI PRAZNIKI DALEČ NAJLEPŠI !
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 9.11.2007 22:31:51
|
|
|
|
Tinca16
|
ojla punce še ena nova se javlja na dolžnosti. Midva poskušava že kar nekaj časa - dobro leto in ni uspeha. Zdej sm pa rekla da mam vsega dost in ma da rata . Sm pa opazila, da sm zelo hitro preveč psihološko obremenjena, če stalno računam m in plodne dneve in vsega hudiča k zravn paše. tko da jst je ne pričakujem enkrat konec meseca...kdaj točn pa tut vedt nočm . A sm mal hecna a? kolk pogosto ste ve kej aktivne ....midva sva zdele kar resno vzela ....ma ma da rata lp
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 9.11.2007 22:46:20
|
|
|
|
Fargesia
|
Erin, ko sem začela brat poste, k jih še nisem, sem se že spraševala kje si...ker ni bilo popravljenega seznama...in kakor hitro sem te mela v mislih...evo ga...seznam mislim.
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 9.11.2007 22:55:05
|
|
|
|
Erin
|
Opa...sem preveč delavna kajne ...sem se v teh mesecih tako navadila na te seznamčke da res ne morem da nebi dodajala, barvala punc...malo pavze bi mi pa prav prišlo... se bom poskusila kontrolirat da bom tukaj samo navijačica oz borka(upam da ne, ker bom )
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 10.11.2007 21:05:37
|
|
|
|
jakoLUlana
|
ZIVJO PUNCE Z nekaterimi smo cvekale na novembru, z nekaterimi se pa se ne poznamo- pa nic zato... M NE CAKAM 8.12.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 11.11.2007 14:03:30
|
|
|
|
bilka
|
Pozdravljene! ena novinka med vami in trenutno na koncu postopka tako, da če pravilno zračunam naj je ne bi dobila 1.12. upajmo da je res ne bo!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 11.11.2007 16:17:36
|
|
|
|
trinity22
|
bilka dobrodošla dajmo punce pridno da bo ta mesec čim več rozik
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 11.11.2007 16:56:23
|
|
|
|
Serendipity
|
DECEMBERSKE BORKE ZA DOJENČKE: XX.12. - nena22 XX.12. - murkica XX.12. - neyka7 xx.12. - byanca xx.12. - Tinca16 01.12. - anonimna 01.12. - bilka 01.12. - lejla007 04.12. - anonimna 04.12. - Lučka25 05.12. - bumbum 05.12. - tinkamiška 05.12. - HEL36 05.12. - Veki_222 06.12. - miš 06.12. - maša82 06.12. - metir 07.12. - nicnic 07.12. - Lorencia 08.12. - jakoLUlana 12.12. - trinity22 Zveste navijačice: - Serendipity
- Mihi78
- Darja30
- Erin
- LuNa73
- Sun71
- sandra74
- spelka12
- ledenka
- Talika81
- pikapoka2
- soncek33
- Sash
- K_a_t_j_a
- trma79
- varci
- Lidija_21
- TamaraJ
- Arual
- Lunica24
NAŠA HIMNA: (by BEYBA ) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... Bilka, veki & ostale na novo pridružene borke - Dobrodošle in čimprejšnji ! Vse ostale, ki ste se preselile iz novembra - Držte se! Ne obupajte - pot je mogoče težja, kot smo si mislile a cilj, cilj je čaroben ... Erin - Ma nič se zdaj ne zgovarjaj, kar fajn ti paše vodenje seznama. Pa mislim, da maša tudi ni jezna,ko se midve malo vštulive ... maša82 - Kako si? Ta mesec bo tvoj mesec!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 11.11.2007 17:41:34
|
|
|
|
lučka 25
|
Veliki_222, miš, trinity22, byanca, Tinca16, jakoLUlana in bilka - dobrodošle in veliko sreče pri lovu na ! Naj vam in nam uspe v decembru zagledati magičnioi +. Je že čas, a ne! bilka, upam, da bo sedaj postopek uspel in bo konec čakanja. Mene v službi sprašujejo, če bom naslednje šolsko letopri odprtju novega oddelka v vrtcu delala v jaslih, pa jim pravim, da me to ne zanima, ker bom tako in tako takrat že na porodniški. Naj se kar same znajdejo. Jaz sem se odločila, da imam dovolj čakanja in je res že čas za !
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 11.11.2007 17:45:44
|
|
|
|
Tinca16
|
Lučka iz tvojih ust v božja ušesa.......zdele oktober se mi zdi ni bil najbolj produktiven....bo pa zato november in december boljši....sam da lunca pride v ta pravo pozo....pravjo da k je luna pol so dojenčki
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 11.11.2007 20:35:27
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca16 Lučka iz tvojih ust v božja ušesa.......zdele oktober se mi zdi ni bil najbolj produktiven....bo pa zato november in december boljši....sam da lunca pride v ta pravo pozo....pravjo da k je luna pol so dojenčki Hmmmmm, v kiro pozo naj se potemtakem postavim, da bojo dojenčki po vseh temah ne pričakujem????
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.11.2007 8:48:32
|
|
|
|
bilka
|
Punce hvala za dobrodošlico in upajmo na plusek, čas bi pa res že bil.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.11.2007 11:36:17
|
|
|
|
Tinca16
|
Serendipity sem se odločila, da bom že kar danes klicala mojo G...zaradi nadaljnih preiskav...zato sem si tudi morala izračunati naslednjo M. Jaz je tako ne pričakujem 3.12. tako, da me lahko napišeš na seznam (konkretno) ma pa moja rada navadno kak dan pridt celo prej ali pa kasnej. je mal nagajivka
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.11.2007 11:39:59
|
|
|
|
Tinca16
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: Tinca16 Lučka iz tvojih ust v božja ušesa.......zdele oktober se mi zdi ni bil najbolj produktiven....bo pa zato november in december boljši....sam da lunca pride v ta pravo pozo....pravjo da k je luna pol so dojenčki Hmmmmm, v kiro pozo naj se potemtakem postavim, da bojo dojenčki po vseh temah ne pričakujem???? k bi jst to vedla, te takoj pokličem, mailam, faksiram in celo osebno do tebe pridem sam da bo prava poza drugače pa brez heca.....planet luna je znak plodnosti in glede na naše znamenje in planete (seveda za vsako znamenje velja drugačna konfiguracija planetov) so baje določeni meseci ko naj bi bili bolj plodni. mogoče pa je kej na tem...glede na to da ob polni luni tut ženske več rojevajo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.11.2007 12:21:52
|
|
|
|
Veki_222
|
Punce, vsem hvala za dobrodošlico in vzpodbudne besede. Lepo je, da se lahko njadeš nekje in da vidiš, da nisi sam. Pa še lažje je tukaj "jamrat" oz. se izpovedovat, kot ljudem, ki te poznajo. Ker potem vidiš tiste face; joj, boga, mogoče ne more ... in take brezvezne fore. Skratka, hvala vam!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.11.2007 13:07:07
|
|
|
|
waiting
|
Še ena nova, ki bi rada da končno ne dobi in sicer 10.12. Res upam, da je ne zagledamo in nam polepša vse praznike v Decembru.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.11.2007 13:22:26
|
|
|
|
leonida
|
Pozdravljene! Tudi jaz se vam pridružujem veselem decembru.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.11.2007 13:49:28
|
|
|
|
Detece
|
Tako se tudi jaz selim iz meseca novembra v mesec december...Ne pričakujem je okoli 8. decembra.... bom zagledala 24 decembra in tako bom letos dobila najlepše božično darilo...Upam, da res ja... Punce jaz bolj malo postov pišem (pomanjkanje časa), ampak spremljam pa vas redno (koliko mi ostane časa v službi). Dajmo zdaj decemberke pokazat, da znamo biti borke in premagajmo .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.11.2007 14:25:11
|
|
|
|
murkica
|
Punce, jaz sem se tako ali tako odločila, da je ne bo več, namreč. MIslim, mora priti še ena v novembru, ki jo prvič v življenju nestrpno pričakujem , in potem, je v decembru sigurno ne bo več. Vsaj za 9 mesecev. Sem ji zagrozila, da lahko pride samo še enkrat v temu letu in sem jo tako nahrulila, da je sigurno potem ne bo. No malo heca. Sicer pa se strinjam s nekaterimi puncami, da je traba pač pozitivno in optimistično gledati na vso zadevo. Prva dva meseca ko sva z začela delati na , sem bila čisto napeta, če bo uspelo in nestrpno delala teste in podobne neumosti. V tretje pa sem si rekla, da kar bo pač bo in je takoj uspelo, ker ni bilo nobene napetosti. No sicer se je na žalost potem vse končalo s SS ampak vseeno, res sem mnenja, da je stres in nervoza velik faktor. Tako, da se bova sedaj ko bova znova poskusila, poskusila čim manj obremenjevati in razmišljati, ali sva naredila vse prav, a sva dostikrat , ali jeva pravilno prehrano itd., ampak bova pač uživala en z drugim in v ljubezni spočela novega . LP Murkica
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.11.2007 17:07:51
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica Tako, da se bova sedaj ko bova znova poskusila, poskusila čim manj obremenjevati in razmišljati, ali sva naredila vse prav, a sva dostikrat , ali jeva pravilno prehrano itd., ampak bova pač uživala en z drugim in v ljubezni spočela novega . LP Murkica to mi deli murkica. Tale otroček bo sigurno zdrav in oh in sploh, ker bo iz ljubezni narejen.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.11.2007 19:02:54
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity maša82 - Kako si? Ta mesec bo tvoj mesec! Se*, ti si zakon!!! malo sem se umaknila s foruma...očitno sem prekmalu nazaj prilezla...zato seznam prepuščam tebi in Erin...brala vas bom...pisalal pa bolj malo...
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.11.2007 20:19:59
|
|
|
|
tinkamiška
|
Samo, da se malo javim...tudi jst se držim malo nazaj, kaj pa vem, se mi zdi, da si preveč k srcu jemljem...ta mesec si želim, da bi vse skupaj jemala bolj na lahko...v smislu, če ne rata, bo pa kmalu...in se bom poskusila veselit majhnih stvari... pestke za vse! tinka
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.11.2007 20:49:45
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: maša82 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity maša82 - Kako si? Ta mesec bo tvoj mesec! Se*, ti si zakon!!! malo sem se umaknila s foruma...očitno sem prekmalu nazaj prilezla...zato seznam prepuščam tebi in Erin...brala vas bom...pisalal pa bolj malo... maša in tinkamiška - Držta se punci. Mene tudi občasno zgrabi, da bi se malo umaknila in sprostila ... potem me pa zopet nazaj povleče ... In se se vrti v nekem čudnem krogu ... Jaz sem pa danes zelo zeeelo žalostna ... M mi zamuja dva dni, prsi me bolijo ko hudič (še posebej ob strani, kar peče) in sem prej prvič v tem mojem boju (več kot dve leti) optimistična naredila test. Rezultat je itaq porazen, in mene je dotolklo v dno duše. Jao, kako boli! Več nikoli, niiikooolii ne delam testa, razen če mi zamuja teden ali dva.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.11.2007 20:55:49
|
|
|
|
Erin
|
Se- kica naša - Mogoče je pa test pokvarjen? ..ja no... če so bili zastonj... Ponavljala se bom...dokler se ne ulije je upanje... skoči k lubiju v naročje pa naj te malo pocrkja pa enga veliiiiikega lubčeka pritisne na žalostne očke... Maša , tinkamiška - ne obupajta punci, ravno sem napotila vajino gospo v Indijokoromandijo tko da hitr hop hop izkoristita... Tinkamiška, brala sem tvojo porodno zgodbo, tako zelo lepa je, so mi kar solzice na učke prikapljale...
< Sporočilo je popravil Erin -- 12.11.2007 20:56:01 >
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 12.11.2007 21:00:02
|
|
|
|
Serendipity
|
Hvala Erin ... Saj mi je dosti lažje,ko sem to izpisala sem! Jao, ampak sem tak jezna sama nase . Kako si pa ti? Upam, da se res pikica gnezdi in te zato tak bunca v maternici ! ps: ma jaz sem te tuj pogrešaaalaaaa!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.