|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo decembra!
9.11.2007 22:25:27   
byanca
Ojla, tut jst se pridružujem na seznam. nevem pa točnega datuma, ker nimam redne M
VELIKO VELIKO user posted image  VSEM, KI ZE NESTRPNO PRICAKUJEMO PLUSEK
NAJ BODO LETOŠNJI DECEMBRSKI PRAZNIKI DALEČ NAJLEPŠI !

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 151
9.11.2007 22:31:51   
Tinca16
ojla punce

še ena nova se javlja na dolžnosti. Midva poskušava že kar nekaj časa - dobro leto in ni uspeha. Zdej sm pa rekla da mam vsega dost in ma da rata user posted image . Sm pa opazila, da sm zelo hitro preveč psihološko obremenjena, če stalno računam m in plodne dneve in vsega hudiča k zravn paše. tko da jst je ne pričakujem enkrat konec meseca...kdaj točn pa tut vedt nočm user posted image . A sm mal hecna a? user posted image

kolk pogosto ste ve kej aktivne user posted image ....midva sva zdele kar resno vzela user posted image ....ma ma da rata

lp

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 152
9.11.2007 22:46:20   
Fargesia
Erin, ko sem začela brat poste, k jih še nisem, sem se že spraševala kje si...ker ni bilo popravljenega seznama...in kakor hitro sem te mela v mislih...evo ga...seznam mislim.user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Tinca16)
Neposredna povezava do sporočila: 153
9.11.2007 22:55:05   
Erin
Opa...sem preveč delavna kajneuser posted image ...sem se v teh mesecih tako navadila na te seznamčke da res ne morem da nebi dodajala, barvala punc...malo pavze bi mi pa prav prišlo...user posted image user posted image user posted image se bom poskusila kontrolirat da bom tukaj samo navijačica oz borka(upam da ne, ker bom user posted image user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 154
10.11.2007 21:05:37   
jakoLUlana
ZIVJO PUNCE

Z nekaterimi smo cvekale na novembru, z nekaterimi se pa se ne poznamo- pa nic zato...

M NE CAKAM 8.12.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 155
11.11.2007 14:03:30   
bilka
Pozdravljene!

ena novinka med vami in trenutno na koncu postopka tako, da če pravilno zračunam naj je ne bi dobila 1.12. upajmo da je res ne bo!

(odgovor članu jakoLUlana)
Neposredna povezava do sporočila: 156
11.11.2007 16:17:36   
trinity22
bilka dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

dajmo punce pridnouser posted image user posted image user posted image user posted image da bo ta mesec čim več rozik

(odgovor članu bilka)
Neposredna povezava do sporočila: 157
11.11.2007 16:56:23   
Serendipity
                      user posted image user posted image   user posted image

user posted image DECEMBERSKE BORKE ZA DOJENČKE: user posted image

XX.12. - nena22
XX.12. - murkica
XX.12. - neyka7

xx.12. - byanca
xx.12. - Tinca16
01.12. - anonimna user posted image

01.12. - bilka
01.12. - lejla007
04.12. - anonimna user posted image

04.12. - Lučka25

05.12. - bumbum
05.12. - tinkamiška
05.12. - HEL36
05.12. - Veki_222
06.12. - miš
06.12. - maša82
06.12. - metir
07.12. - nicnic
07.12. - Lorencia

08.12. - jakoLUlana
12.12. - trinity22

user posted image Zveste navijačice:user posted image

• Serendipity
  • Mihi78
  • Darja30
  • Erin
  • LuNa73
  • Sun71
  • sandra74
  • spelka12
  • ledenka
  • Talika81
  • pikapoka2
  • soncek33
  • Sash
  • K_a_t_j_a
  • trma79
  • varci
  • Lidija_21
  • TamaraJ
  • Arual
  • Lunica24

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image user posted image user posted image

Bilka, veki & ostale na novo pridružene borke - Dobrodošle in čimprejšnji user posted image !

Vse ostale, ki ste se preselile iz novembra - Držte se! Ne obupajte - pot je mogoče težja, kot smo si mislile a cilj, cilj je čaroben ...

Erin - Ma nič se zdaj ne zgovarjaj, kar fajn ti paše vodenje seznama. Pa mislim, da maša tudi ni jezna,ko se midve malo vštulive ...

maša82 - Kako si? Ta mesec bo tvoj mesec!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 158
11.11.2007 17:41:34   
lučka 25
Veliki_222, miš, trinity22, byanca, Tinca16, jakoLUlana in bilka - dobrodošle user posted image  in veliko sreče pri lovu na user posted image user posted image ! Naj vam in nam uspe v decembru zagledati magičnioi +.
Je že čas, a ne! user posted image

bilka, upam, da bo sedaj postopek uspel in bo konec čakanja.

Mene v službi sprašujejo, če bom naslednje šolsko letopri odprtju novega oddelka v vrtcu delala v jaslih, pa jim pravim, da me to ne zanima, ker bom tako in tako takrat že na porodniški. user posted image  Naj se kar same znajdejo. Jaz sem se odločila, da imam dovolj čakanja in je res že čas za user posted image user posted image ! user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 159
11.11.2007 17:45:44   
Tinca16
Lučka iz tvojih ust v božja ušesa.......zdele oktober se mi zdi ni bil najbolj produktiven....bo pa zato november in december boljši....sam da lunca pride v ta pravo pozo....pravjo da k je luna pol so dojenčkiuser posted image  

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 160
11.11.2007 20:35:27   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca16

Lučka iz tvojih ust v božja ušesa.......zdele oktober se mi zdi ni bil najbolj produktiven....bo pa zato november in december boljši....sam da lunca pride v ta pravo pozo....pravjo da k je luna pol so dojenčkiuser posted image  

Hmmmmm, v kiro pozo naj se potemtakem postavim, da bojo dojenčki po vseh temah ne pričakujem????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tinca16)
Neposredna povezava do sporočila: 161
12.11.2007 8:48:32   
bilka
Punce hvala za dobrodošlico in upajmo na plusek, čas bi pa res že bil.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 162
12.11.2007 11:36:17   
Tinca16
Serendipity sem se odločila, da bom že kar danes klicala mojo G...zaradi nadaljnih preiskav...zato sem si tudi morala izračunati naslednjo M. Jaz je tako ne pričakujem 3.12. tako, da me lahko napišeš na seznam (konkretno) ma pa moja rada navadno kak dan pridt celo prej ali pa kasnej. je mal nagajivka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 163
12.11.2007 11:39:59   
Tinca16
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

IZVIRNO SPOROČILO: Tinca16

Hmmmmm, v kiro pozo naj se potemtakem postavim, da bojo dojenčki po vseh temah ne pričakujem????user posted image user posted image user posted image

k bi jst to vedla, te takoj pokličem, mailam, faksiram in celo osebno do tebe pridem sam da bo prava poza 
drugače pa brez heca.....planet luna je znak plodnosti in glede na naše znamenje in planete (seveda za vsako znamenje velja drugačna konfiguracija planetov) so baje določeni meseci ko naj bi bili bolj plodni. mogoče pa je kej na tem...glede na to da ob polni luni tut ženske več rojevajo

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 164
12.11.2007 12:21:52   
Veki_222
Punce, vsem hvala za dobrodošlico in vzpodbudne besede. Lepo je, da se lahko njadeš nekje in da vidiš, da nisi sam. Pa še lažje je tukaj "jamrat" oz. se izpovedovat, kot ljudem, ki te poznajo. Ker potem vidiš tiste face; joj, boga, mogoče ne more ... in take brezvezne fore. Skratka, hvala vam!

(odgovor članu Tinca16)
Neposredna povezava do sporočila: 165
12.11.2007 13:07:07   
waiting
Še ena nova, ki bi rada da končno ne dobi user posted image
in sicer 10.12.
Res upam, da je ne zagledamo in nam
polepša vse praznike v Decembru.

(odgovor članu Veki_222)
Neposredna povezava do sporočila: 166
12.11.2007 13:22:26   
leonida
Pozdravljene!

Tudi jaz se vam pridružujem veselem decembru.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 167
12.11.2007 13:49:28   
Detece
Tako se tudi jaz selim iz meseca novembra v mesec december...Ne pričakujem je okoli 8. decembra....user posted image  bom zagledala 24 decembrauser posted image  in tako bom letos dobila najlepše božično darilo...Upam, da res ja...

Punce jaz bolj malo postov pišem (pomanjkanje časa), ampak spremljam pa vas redno (koliko mi ostane časa v službi).

Dajmo zdaj decemberke pokazat, da znamo biti borke in premagajmouser posted image .

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 168
12.11.2007 14:25:11   
murkica
Punce, jaz sem se tako ali tako odločila, da je ne bo več, user posted image  namreč. MIslim, mora priti še ena v novembru, ki jo prvič v življenju nestrpno pričakujemuser posted image , in potem, je v decembru sigurno ne bo več. Vsaj za 9 mesecev.

Sem ji zagrozila, da lahko pride samo še enkrat v temu letu in sem jo tako nahrulila, da je sigurno potem ne bo. user posted image user posted image user posted image

No malo heca.

Sicer pa se strinjam s nekaterimi puncami, da je traba pač pozitivno in optimistično gledati na vso zadevo. Prva dva meseca ko sva z user posted image  začela delati na user posted image , sem bila čisto napeta, če bo uspelo in nestrpno delala teste in podobne neumosti. V tretje pa sem si rekla, da kar bo pač bo in je takoj uspelo, ker ni bilo nobene napetosti. No sicer se je na žalost potem vse končalo s SS user posted image  ampak vseeno, res sem mnenja, da je stres in nervoza velik faktor.

Tako, da se bova sedaj ko bova znova poskusila, poskusila čim manj obremenjevati in razmišljati, ali sva naredila vse prav, a sva dostikrat user posted image , ali jeva pravilno prehrano itd., ampak bova pač uživala en z drugim in v ljubezni spočela novega user posted image .

LP

Murkica

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 169
12.11.2007 17:07:51   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

Tako, da se bova sedaj ko bova znova poskusila, poskusila čim manj obremenjevati in razmišljati, ali sva naredila vse prav, a sva dostikrat user posted image , ali jeva pravilno prehrano itd., ampak bova pač uživala en z drugim in v ljubezni spočela novega user posted image .

LP

Murkica

user posted image user posted image user posted image  to mi deli murkica. Tale otroček bo sigurno zdrav in oh in sploh, ker bo iz ljubezni narejen.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 170
12.11.2007 19:02:54   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Se*,
ti si zakon!!!
malo sem se umaknila s foruma...očitno sem prekmalu nazaj prilezla...zato seznam prepuščam tebi in Erin...brala vas bom...pisalal pa bolj malo...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

Neposredna povezava do sporočila: 171
12.11.2007 20:19:59   
tinkamiška
Samo, da se malo javim...tudi jst se držim malo nazaj, kaj pa vem, se mi zdi, da si preveč k srcu jemljem...ta mesec si želim, da bi vse skupaj jemala bolj na lahko...v smislu, če ne rata, bo pa kmalu...in se bom poskusila veselit majhnih stvari...

pestke za vse!

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 172
12.11.2007 20:49:45   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: maša82

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Se*,
ti si zakon!!!
malo sem se umaknila s foruma...očitno sem prekmalu nazaj prilezla...zato seznam prepuščam tebi in Erin...brala vas bom...pisalal pa bolj malo...

maša in tinkamiška - user posted image  Držta se punci. Mene tudi občasno zgrabi, da bi se malo umaknila in sprostila ... potem me pa zopet nazaj povleče ... In se se vrti v nekem čudnem krogu ...

Jaz sem pa danes zelo zeeelo žalostna ... user posted image  M mi zamuja dva dni, prsi me bolijo ko hudič (še posebej ob strani, kar peče) in sem prej prvič v tem mojem boju (več kot dve leti) optimistična naredila test. Rezultat je itaq porazen, in mene je dotolklo v dno duše. Jao, kako boli! Več nikoli, niiikooolii ne delam testa, razen če mi zamuja teden ali dva. user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 173
12.11.2007 20:55:49   
Erin
Se- kica naša - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mogoče je pa test pokvarjen?user posted image ..ja no... če so bili zastonj...

user posted image user posted image user posted image

Ponavljala se bom...dokler se ne ulije je upanje... skoči k lubiju v naročje pa naj te malo pocrkja pa enga veliiiiikega lubčeka pritisne na žalostne očke...

Maša , tinkamiška - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne obupajta punci, ravno sem napotila vajino gospo v Indijokoromandijo tko da hitr hop hop izkoristita...user posted image

Tinkamiška, brala sem tvojo porodno zgodbo, tako zelo lepa je, so mi kar solzice na učke prikapljale...user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 12.11.2007 20:56:01 >

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

Neposredna povezava do sporočila: 174
12.11.2007 21:00:02   
Serendipity
Hvala Erin ... user posted image user posted image user posted image  Saj mi je dosti lažje,ko sem to izpisala sem! Jao, ampak sem tak jezna sama nase user posted image .

Kako si pa ti? Upam, da se res pikica gnezdi in te zato tak bunca v maternici user posted image !user posted image user posted image

ps: ma jaz sem te tuj pogrešaaalaaaa!!! user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.