|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
25.11.2007 12:35:23   
suzugov
cac, midve imava na isti dan pregled - torek... komaj čakam.. si bomo dsržale pesti.

punce, nobene nisem hotela prestrašit s svojo prvo NH... mi je zelo žal, ampak sem samo delila občutke z vami... poskušam odmislit in biti čim bolj pozitivna, ampak me pa tu in tam vseen takele mračne misli obhajajo... ne morš pomagat.

moram pohvalit vaše lepe bušije. zelo ste simpatične buškaste user posted image !!!

lex, vsaka ti čast! res te občudujem. iz tvojih postov sem sklepala, da si kako leto starejša.

jaz jih štejem 26, konec leta jih dopolnem še za 1 leto.

papa

Zdaj imam dva angelčka, ki pazita name...

(odgovor članu CAC)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
   [Brisano sporočilo]
25.11.2007 13:02:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 1102
25.11.2007 14:31:40   
Erin
Lunca24, naj te potolažim...nisi edina, jaz mam tudi nekaj mase okoli buhija (da o riti in nogah ne govorimuser posted image user posted image user posted image ) pa se bo malce kasneje videl...je pa že napetuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
   [Brisano sporočilo]
25.11.2007 14:42:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 1104
25.11.2007 16:36:52   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Tinky, lepe novičke prinašaš... user posted image   ...iz UZ-ja! A si imela vaginalnega?
Komaj čakam 10.12. user posted image

Ja, sem imela vaginalni pregled.
Mi je blo zelo neprijetno in tudi, ko mi je vzela bris sem čutila bolečino, ki jo pri prejšnih pregledih nisem. Aja, moja G. uporoablja tudi Durex kondome, kot je že ena napisala, sem se prav spomnila pogledat. user posted image

Naslednji pregeld imam šele čez 5 tednov, kar se mi zdi kar dolga doba.
V ponedeljek se bom naročila na NS, tko da Balonchy, če imaš kakšno telefonsko številko (Postojna), se kar priporočam.

Tinky po moje boš tu dobila koga, ki te bo naročil: user posted image

http://www.bolnisnica-po.si/index.php?id=711

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
25.11.2007 16:47:46   
maja24
Pozdravljene,sm komi mojga spravla z računalnika.Kako ste kaj?user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
25.11.2007 17:02:56   
Tinky
Balonchy, hvala.

Maja, jaz se dolgočasim, sem se stuširala, si oblekla pižamo in čakam user posted image , da mi olupi mandarine in jih da v usta user posted image . Me full razvaja.

Po tv ni nič pametnega in bova zdej najbrž vrgla karte na mizo in igrala briškolo.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
25.11.2007 17:27:02   
Yasminka
Živijo!
Moja hči si je zaželela risank Nodija, jaz pa hitro na računalnik...
Tudi meni trebuh hitro raste. V 1.user posted image sem pri 3,5m že nosila nosečniške hlače.
A še katera krvavi iz dlesni. Meni se je celo nebo in dlesni vnele in me zelo bolijo. Grgram žajbljev čaj, user posted image mi pravkar kuha poparek iz klinčkov - deluje kot blag anastetik.
Pa tako rada bi jedla čips user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzugov)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
25.11.2007 17:38:26   
Rahelca
Yasminka: ja, hvala bogu za Nodija, pa Telebajske, pa Pujso pepo. Tako imam vsaj minutko zase. Čeprav vsake toliko pride naokrog....

Tinky, sem pogledala tvoje slikice. Super.

Zdaj pa že moram it. Držte se.

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
25.11.2007 17:51:34   
Nasara88
Ojla punceuser posted image

Ati in soncek malo ajata, mami pa hop na RR user posted image  Matr ste pridne, kolk pisete.

Zvezdica, znan se mi zdi samo nick, drugace se cesa drugega ne spomnim. Ampak mislim, da bo to to. Drugace pa sem iz MB. Samo forum se je zelo spremenil v pozitivno. Sploh tile seznamcki, pa user posted image  pa se in se user posted image user posted image user posted image

Yasminka, zanimiv datum a ne? user posted image  No silvsetrovo je blo tisto leto ziher nekaj posebnega v porodnisnici in z user posted image

Punce moram reci, da imate prav lepe busije in ste me potolazle, saj sem ze nekaj casa nazaj bila zaskrbljena a se samo meni tako vidi da sem user posted image  al ne. Same suhceneuser posted image  No sama sem nekje vmes. Bom tudi jaz slikce ob priliki gor dala.

Tinky tvoja UZ slikica hje pa tocno taksna kot moja.

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
25.11.2007 17:56:20   
netki
Ojla vsem user posted image , pa tudi novim lep pozdrav in user posted image .

Se komaj danes javljam, saj me bo pobralo od slabosti in se komaj sedaj prilezla do računalnika, da se malo javom.user posted image

Men čist nič ne paše za jesti, samo na bruhanje mi gre vse. In potem so se mi danes zaluštali krofi.....in kaj hočem......šla sem jih pečt.user posted image

Vidim da ste debatirale o starosti. No naj povem, da sem jih jaz dopolnila 27. Prvič sem zanosila pri 24, rodila pri 25.

OK, se slišmo še kaj....lepo se imejte user posted image

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
25.11.2007 18:20:33   
Nasara88
Evo se moj busi in UZ slicica 7 tednov.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
   [Brisano sporočilo]
25.11.2007 18:25:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1113
   [Brisano sporočilo]
25.11.2007 18:30:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1114
25.11.2007 18:49:09   
Erin
Punce, CIPRESA je v KC....user posted image user posted image user posted image
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2113782

Neposredna povezava do sporočila: 1115
25.11.2007 18:51:36   
najsi
Ojla čvekice
marička ste ble pridne in natipkale, sm se skor eno uro zamotla z branjem.

Kar se starosti tiče, tud jst nism več med najmlajšimi,štejem jih 28 trenutno, drugo leto maja jih bo 29 in bo to moj prvi user posted image .

Sm si malo ogledala vaše bušije, jih morm mal mojmu pokazat.
Moj mi pravi, da sm pravi bajsi ratala okol trebuščka.....sam je res, da že prej nism bla ravno ploh, zdaj sm pa tak mali sodček user posted image
Ob priliki se slikam in nalimam, da boste vidle kk to zgleda user posted image

naš čudež je privekal na svet 26.6.2008,ob 2:17 zjutraj. Na ta svet je prišel kot krepak fantek z imenom Oskar

Neposredna povezava do sporočila: 1116
25.11.2007 18:58:28   
Zvezdica
cipresa, objem zate!!!
user posted image user posted image user posted image .

Tako zelo mi je žal.

i belive i can fly....

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
25.11.2007 19:12:31   
CAC
spet sem vas malo prišla pogledat

Suzugov, ja zgleda da bova obe v torek na mizi. Samo pti tebi bo najbrž kaj več vidno, kot pri meni, ampak upam, da bova vesele šle domov.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
25.11.2007 19:15:57   
nanka
O Cipresa žal mi jeuser posted image user posted image user posted image in enuser posted image zate.

(odgovor članu CAC)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
25.11.2007 19:17:41   
Balonchy
CIPRESA, možek, in Žiga - VELIKANSKI user posted image  za vas...

Bodite pogumni vsi skupaj in sožalje za malo pikico!

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
25.11.2007 19:18:25   
CAC
punce a mi lahko katera pove, kako zgleda prvi pregled? jaz imam 5 teden in gren v torek na prvi pregled, da mi sploh potrdi user posted image . A se dela še tokrat vaginalni ultrazvok? Pa v laboratorij me bo najverjetneje tudi poslala?

(odgovor članu CAC)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
25.11.2007 19:18:58   
maja24
Cipresa žal mi jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
25.11.2007 19:20:24   
Nasara88
Cipresa zelo nam je zal zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
25.11.2007 19:21:26   
maja24
Cac prvi UZ boš mela in to vaginalnega,tok da za kri pa še ne vem,vem pa da sm mela predavanje o nosečnosti.user posted image tok da nasledno kontrolo mam 12.12,ampak še prej mam pa še en UZ pri G ki mi je naredu umetno oploditev.

A že kej komi čakaš da vidš svojo user posted image

(odgovor članu CAC)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
25.11.2007 19:23:36   
CAC
kaj ti je pa G predaval?

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.