|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
24.11.2007 19:08:33   
Anonimen
gajka user posted image user posted image  če bo šlo tko naprej, nas bo do konca naslednjega tedna okrog sto user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1051
24.11.2007 19:10:02   
maja24
Lunca,geslo je mili,ma neki sm prčkala tok da ti kr poglej

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
24.11.2007 19:36:13   
maja24
No kam ste se skrile zejuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
   [Brisano sporočilo]
24.11.2007 19:43:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1054
24.11.2007 19:47:38   
lex
Ko ste glih pri sexu. dans je meni moj razkril njegovo teorijo zakaj med vsako nosečnostjo tako malo user posted image . ker mu ne oddajam ta pravih hormonov in mu nisem tolk hot, kot pa če nisem noseča. Je rekel, da sem še vedno njegova ta najbolj sexi, samo da mu je veliko bolj filing ko nisemuser posted image . No in sedaj med zadnjima user posted image , sem pa ful shujšala zaradi stroge diete in sem mu menda bila tako hot kot takrat ko še nisva imela otrok. In to je tud razlog za tretjega, ker sva sexala ko zajcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa je bil trenutek nepazljivosti (da potešim vse radovednice) bil je rahlo načrtovan za čez 3 leta, a je nekdo hotel da se zgodi prej. Hvala tistemuuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
   [Brisano sporočilo]
24.11.2007 19:50:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 1056
24.11.2007 19:52:05   
Anonimen
hruška, sm parvkar brala da so te bolečine normalne. hvalauser posted image   tudi jaz sem 24

Neposredna povezava do sporočila: 1057
24.11.2007 19:52:53   
maja24
Moja malenkost 24user posted image

Pr naju bojo pa rojstni dnevi glih skupi.Moj ma junija,pikec julija,jaz pa avgusta a ni to dobruser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
   [Brisano sporočilo]
24.11.2007 19:53:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1059
24.11.2007 19:54:41   
Anonimen
v sanjah si ne bi mislila ane user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1060
24.11.2007 19:55:44   
Anonimen
maja nekak podobno. moj ma junija, midve s pikico pa julija user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1061
24.11.2007 19:55:47   
maja24
Zakaj,a si me  postarala al pomladila?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1062
   [Brisano sporočilo]
24.11.2007 19:56:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1063
24.11.2007 19:56:57   
Anonimen
mislim da leti na najine nicke maja24 in lunica24 user posted image user posted image  kdo ti stoji na lajtungi user posted image user posted image   lex, a tkole ga tvoj sračka. jst bi se nalašč zredila ene 50 kg user posted image  sej se sam hecam, super so tile naši možeki.

< Sporočilo je popravil lunica24 -- 24.11.2007 19:58:38 >

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1064
24.11.2007 20:00:11   
maja24
Ma mene pa tko pisker boli da znoriš,zej al je vreme al pa kava ki jo nism pila nč donsuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
24.11.2007 20:00:18   
Anonimen
Joj, jaz sploh ne smem več brati, ker potem me vedno kaj zaskrbi. Par strani nazaj sem prebrala da so suzogov na nuhalni povedali da srček ne bije.
Zdaj me pa že to skrbi. In kaj naj zdaj - en mesec živim v strahu. Joj sem smotana.
A ni tako, da če je karkoli narobe, da začneš krvavet?? A samo srček neha bit in potem plodek kar obstaja tam al kako?

Dajte mi povedat no, da če srček bije je fullll minimalno možnosti da neha bituser posted image
aneda da je tko a?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1066
   [Brisano sporočilo]
24.11.2007 20:00:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1067
   [Brisano sporočilo]
24.11.2007 20:03:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1068
24.11.2007 20:04:10   
Anonimen
angelina, rada bi te potolažla, pa sem sama na istem. totalno v paniki, kaj pa če.. ubadam se s popolnoma istimi vprašanji. cel mesec čakanja, potem prideš vesel na nuhalno in kaj potem... jaz sem si rekla da si zat kupim angelsound in bom upala, da se bo čimprej slišalo, pa še test bom en dan pred nuhalno nardila. mislim, da so mele punce po 3 tedne mrtve plodeke, pa ni blo nobenih krvavitev... mene je res grozno strah. vsak dan mam neprijetne bolečine v spodnjem delu trebuha na sredini, berem da je to povezano s splavom, pa tiste krvavitve... ma poskušam odmislit, ampak vseen, skoz je nekaj. jst bi rekla tko, poskušmo zdržat tele 3 mesce, optimistično, pa da bo vse ok, potem bomo pa lažje zadihale.

Neposredna povezava do sporočila: 1069
   [Brisano sporočilo]
24.11.2007 20:08:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1070
24.11.2007 20:11:02   
Anonimen
to je v bistvu čist res... treba si je nakak tko rečt: sekiral se bom, ko bo kaj narobe, do takrat pa je lahko narobe ravn zarad sekiranja. in zato jst tle raj bedarije klatim, pa poskušam strahove odmislit, ker maš čist prav, lih tolk ko je opcij, da bo kej narobe, je tut opcij da bo vse ok. če je namenjeno, pa je. hvala bejbi. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1071
24.11.2007 20:16:35   
Zvezdica
joj ne slabih stvari govort. Mene takoj postane strah, pa glih sem se skulirala :)

Drgač pa jih štejem že 29. Hm... sem starauser posted image user posted image user posted image pa še vedno tko fejst user posted image user posted image user posted image .

Prvega rodila pri 26.

Ne se sekirat. VSE BO OK!!!!!!

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
24.11.2007 20:17:23   
Anonimen
Ja punci saj imata prav.
Ampak jaz imam danes tako čuden dan, že cel dan sem nekako depresivno razpoložena.
Pa sterem sva povedala in ker so full veseli, seveda vsem razglasijo da bodo dobili vnučka-vnukinjo, mene je pa zdaj ta strah napadel.
Mogoče me bo jutri minil, ampak do pregleda je pa še vseeno takoooo zeloooo daleč.
Jaz bi šla kar vmes enkrat še na en pregled-samoplačniško, samo da bom pomirjena.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1073
24.11.2007 20:18:53   
Anonimen
zvezdica, zdej pa ti nas bodriš user posted image user posted image  vidiš kok hitr si spet optimistična, sm ful vesela zate... sam dans me je pa res polno tule, sem naklofala zihr 50 postov, se vidi da sm sama polovico dneva, pa sm bla vmes še na odbojki, pa grabla listje, pometala, delala kosilo, jedla.... kriza tak da zdej pa grem, predn se vam zamerim user posted image  mejte se, se beremo

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1074
24.11.2007 20:19:15   
Anonimen
[quote]Drgač pa jih štejem že 29. Hm... sem stara pa še vedno tko fejst . [/quote]

he he, jaz sem pa 28 letna bodoča mamica.

UPAM, DA BO RES VSE UREDU IN DA ZGORNJA TRDITEV DRŽI!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.