|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
26.11.2007 8:03:30   
Anonimen
erin mislim, da tu na nosečnosti pustijo čvek, ker bomo le 9 mesecev skupaj. vidim da tudi druge čvekajo... upam vsaj da ne bojo kaj brisali ali zaklepali user posted image   cipresa... mene je ful prizadela novica. kr nekak se mi je zamajalo, zdaj so se začele tut žalostne novice. men je res hudo. pa sem tko upala, da čisto vse pridemo do konca. drži se punca.

(odgovor članu suzugov)
  Neposredna povezava do sporočila: 1151
26.11.2007 8:49:26   
netki
Dobro jutro nosečke user posted image !!!!

Kako smo? Jaz sem danes malo bolj, kar se tiče slabosti, ne bom se pa preveč hvalila, ker ponavadi me to čaka popoldne.
Komaj čakam pregled, ki ga imam jutri (moj drugi) in potem bom bolj natančno vedela PDP in trenutno starost moje pikice. Morala bi biti v 9. tednu, pa sem menda šele v 8. ali 7 tednu. Tako da jutri izvem točno in najbrž bomo popravljali seznam user posted image user posted image user posted image

Aja, pa jutri bom tudi svojim staršem povedala (ker ima moja mami ravno rojstni dan), in komaj čakam ker se že težko zadržujem.

lepo jutro vam želim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
26.11.2007 8:50:47   
suzugov
tiste, ki imate že nekaj izkušenj:

katero kremo priporočate, da se mažemo in da bomo manj strij pridelale?

Zdaj imam dva angelčka, ki pazita name...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
26.11.2007 9:00:56   
Zvezdica
V prvi user posted image se je pri meni najbolje obnesla krema od Sanosana (full poceni). Nič me ni peklo in imam res full malo strij, tam ker se nisem mazala.
Vse ostalo me je peklo, pa zategovalo, po tej kremi sem se pa super počutila. Tam kje sem se mazala nimam niti ene strije. Zato svetujem da se mažite tudi med nogami (torej od spodaj navzgor, ne samo po trebuhu, bikini predel, PRSI!!!), ker jast sem dobila strije na bikini predelu. Groza na začetku. Ampak sedaj se skoraj ne vidijo. No, tam se nisem mazala.

Tudi moja sestra je rekla par besed v prid tej kremi tko da, je tok pocen, da se splača probat. Aja, kar se vichya tiče - tema. Res. Vsaj jast mam slabo izkušnjo. Se nardi neki film na koži, pa še izpuščaje sem dobila.

SIcer pa ta sanosan dobite v sparu za borih 2,5€, neki takega. Aja, da ne pozabim, aventovo masažno olje - za otroke, ja tudi to je super, sam si potem ves masten, ampak ni tko hudo.

LP

i belive i can fly....

(odgovor članu suzugov)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
   [Brisano sporočilo]
26.11.2007 9:04:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu suzugov)
  Neposredna povezava do sporočila: 1155
26.11.2007 9:31:39   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Meni je grozno hudo zaradi Cipresine izgube user posted image user posted image user posted image  Me je res prizadelo user posted image

Kar se pa kreme proti strijam tiče, se pa strinjam z Mojcej - nekdo, ki ima neelastično kožo in podedovano nagnjenost k pokanju le-te, se lahko na zobe meče, maže z nevemkakšno žavbo, ampak strije se bodo vseeno pojavile. Spet druga se lahko čisto nič ne maže, pa jih ne bo imela user posted image  Meni so se v prvi nosečnosti strije pojavile po sedmem mesecu, potem so zbledele (ostale so srebrne "nitke"), v vsaki naslednji nosečnosti pa so se na isti mestih spet razprle user posted image

Prijeten dan želim vsem, za Cipreso in njenega user posted image  pa močno stiskam pesti, da si čimprej opomoreta user posted image user posted image user posted image user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
   [Brisano sporočilo]
26.11.2007 9:48:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1157
   [Brisano sporočilo]
26.11.2007 9:58:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1158
   [Brisano sporočilo]
26.11.2007 10:21:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1159
   [Brisano sporočilo]
26.11.2007 10:28:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1160
26.11.2007 10:28:11   
karamela6
Dobro jutro bodoče mamice! Sem čisto nova članica na portalu, čeprav sem vas že prej velikokrat brala. Razlog, da sem se včlanila ravno zdaj pa je, da sem tudi jaz prvič nosečka. user posted image Nisem sicer še bila pri ginekologinji, vendar se danes naročim. Po mojih izračunih sem nosečka okrog 6-7 tednov, torej bo najverjetneje tudi moj dojenček ali dojenčica spadal med julijčke. Če me vzmete v svojo družbo, se vam z veseljem pridružim. Lep dan še naprej,

karamela6

Neposredna povezava do sporočila: 1161
   [Brisano sporočilo]
26.11.2007 10:29:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu karamela6)
  Neposredna povezava do sporočila: 1162
   [Brisano sporočilo]
26.11.2007 10:33:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1163
26.11.2007 10:35:28   
ilatic
Čao nosečkeuser posted image .
Mislim, da sem tuki kar starina med vami. Jaz imam 32, januarja že 33.user posted image Hčerki sta stari 10 in 7 let in se včasih res počutim staro za nosečnico. Moram reči, da pa sem kljub starosti kar panična in me tudi skrbi, če me preveč uščipne itd.. Kot bi bila prva nosečnost.
Jutri imam prvi pregled in sem vsa navdušena, komaj čakam!!!!
LP

Neposredna povezava do sporočila: 1164
   [Brisano sporočilo]
26.11.2007 10:40:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1165
   [Brisano sporočilo]
26.11.2007 10:45:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 1166
26.11.2007 10:50:12   
Zvezdica
latic, si januarska? JAST TUDI:):):)

Bom pa 30 let - hallo a že tok?

Tud sama komaj čakam pregled.  Da vidim to svojo pikico:)

LP

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 1167
   [Brisano sporočilo]
26.11.2007 10:51:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1168
26.11.2007 10:56:12   
ilatic
Mojcek hvala vendar je razlika. Boš videla ko boš šla na govorilne ure. Enkrat se ti zdi da si premlad med vsemi tistimi starši, zdaj bom pa verjetno najstarejša. Ha ha
Saj se jaz sploh ne ubadam s tem, ker sem stara toliko kot se počutim, včasih 20 včasih 30, hvala bogu se nikoli ne počutim več kot 40.
Pregled imam pa jutri PRVI, a je še katera srečnica tuki, ki ima 1. pregled jutri??

Neposredna povezava do sporočila: 1169
   [Brisano sporočilo]
26.11.2007 10:58:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1170
26.11.2007 11:04:42   
ilatic
Joj ta januar bo pa vesel!!!! Bomo nazdravile iz otroškim šampanjcom. He He.
Ej dajmo še na seznam, kraj poroda?? Mene prav zanima katero bom srečala tuki v LJ porodnišnici ko bom rojevala. Moj možek je strahoptec tako da sem v porodni ponovadi sama in bi bilo fajn če srečam tam kakšno klepetuljo od tuki.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1171
   [Brisano sporočilo]
26.11.2007 11:05:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1172
   [Brisano sporočilo]
26.11.2007 11:08:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1173
   [Brisano sporočilo]
26.11.2007 11:13:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1174
26.11.2007 11:13:19   
Juno
Cipresa  user posted image
Ne najdem primernih besed ob tvoji izgubi. Želim ti, da bi bila oba s možem močna in da bi vaju ta izkušnja še bolj povezala in utrdila.

karamela6, dobrodošla! Zdravo nosečnost ti želim in malega poletnega navihančka.

Glede starosti, tudi jaz nisem več med najmlajšimi. Letos je spredaj še dvojka, naslednje leto pa jih bo 30. Vsekakor več kot se počutim.

Kako je kaj z vašimi slabostmi? Jaz sem jih imela od 5. do 8. tedna, sedaj pa že tri dni nič. Upam da je to znak da je ta nadloga mimo in da ne, da je kaj narobe z mojo pikico.

Tempus fugit, amor manet!

Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.