|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
24.11.2007 20:21:21   
Anonimen
zvezdica, zdej pa ti nas bodriš vidiš kok hitr si spet optimistična, sm ful vesela zate...

sam dans me je pa res polno tule, sem naklofala zihr 50 postov, se vidi da sm sama polovico dneva, pa sm bla vmes še na odbojki, pa grabla listje, pometala, delala kosilo, jedla.... kriza

tak da zdej pa grem, predn se vam zamerim mejte se, se beremo

Lunica a ne bi ti malo počivala. Jaz sem včeraj takole pretiravala kot ti danes in sem imela takoj izcedek.
Počivaj!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1076
24.11.2007 20:35:10   
Inigo
pol sm tu najmlajša? mam jih 21. ampak mam maja rojstn dan, tko da bo naš mali pikec pokec mel 22 letno mami user posted image user posted image user posted image

in drugače? jst sm se ravno najedla. juicy fruit gumijastih bombonov user posted image sj sm vedn rada mela te bombone... ampak zdj, zdj pa še posebi!

drgače sva pa bla z dragim na obisku pr prjatlih, ki sva jim povedala, da bova zibala. in sta bila ful vesela.

babnice moje, kaj mogoče veste kako je z zelenimi čaji zdaj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
   [Brisano sporočilo]
24.11.2007 20:49:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1078
24.11.2007 20:59:53   
Anonimen
lunica jst pa ne vem kok je kaj odbojka ok za nosecnost...moznost mehanskih udarcev, skoki.....

se strinjam!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1079
24.11.2007 21:02:34   
Anonimen
babnice moje, kaj mogoče veste kako je z zelenimi čaji zdaj?

kolikor sem jaz seznanjena, ni pametno piti pravih čajev -tudi zelenega ne.
Jaz se jim kar izogibam.

Sem pa zadnjič G. vprašala če lahko jem gobe, pa se je najprej pohecal, naj se mušnic izogibam, user posted image potem pa mi je rekel, da jurčke in lisičke lahko pojem, ampak ne v velikih količinah temveč bolj kot dodatek oz. začimbo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1080
   [Brisano sporočilo]
24.11.2007 21:03:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1081
24.11.2007 21:10:59   
Anonimen
uuu pupe a imena ste ze razmisljale?

http://www.vecer.si/d2003/imena/imena.asp

hehe, svašta kakšna imena je vrglo ven. Ferdinand Jadranko Krištof Leopold Orlando Pavlin Radovan Stanko Valter Ivor Vito ...
Dorina Emilija Gizela Ivona Julija Kevin Ljubica Melisa Pavla Sandra Tamara Zdenka Alojzija Doroteja Esmeralda Katarina Ljudmila Silvana Valerija ....

Jaz mislim, da bom še počakala z izbiro. Vsaj toliko da pridem iz NS in da se malo bolj pomirim, da je vse ok. Potem pa imena.
Prejšnjič ko sem zanosila, sem že takoj zbirala imena potem pa je bil SS in me je še bolj potolklo. zdaj pa čakam. Kar ne upam se preveč veseliti, ker me full skrbi.

Neposredna povezava do sporočila: 1082
   [Brisano sporočilo]
24.11.2007 21:19:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1083
24.11.2007 21:25:21   
Anonimen
uuuu Orlando....mmmm Orlando Bloom

kdo je že to?

Neposredna povezava do sporočila: 1084
   [Brisano sporočilo]
24.11.2007 21:35:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1085
24.11.2007 21:51:16   
lex
Jaz imam kolegico, ki je do 6 meseca normalno trenirala odbojko, edino na padce je potrebno pazit.

Gob ni priporočljivo jest so naravni filter za svinjarijo in strupe.

jaz jih imam trenutno 27, ko se rodi user posted image  pa jih bom imela 28 (za 27, je eden čist dovolj a neuser posted image ) sicer sem pa prvega imela teden pred 25, tako da je fajn, če sta tak skup na kupu. le fešta je ponavadi enauser posted image  obravana na otroško - BREZ ALKOHOLA!!!!user posted image

Aja bom pa jutri popoldan ko bosta spala urejala sezname in dam še strost zraven če hočete. a ne da sem prijaznauser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 1086
24.11.2007 22:41:15   
Erin
Jaz jih štejem 26, konec junija jih bom imela 27...tko da bom za rojstni dan že fajn okroooooglauser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
   [Brisano sporočilo]
25.11.2007 1:02:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 1088
25.11.2007 1:20:22   
Nasara88
Joj punce en dan sem spricala, pa sem sedaj skoraj eno uro brala, da vas vse doletimuser posted image user posted image

Zvezdica, ne vem tvoj nick se mi zdi zelo znan.... Drugace pa sem jaz imela skozi enak nick mogoce brez 88. Nas soncek pa bo 31.12. dopolnil 4 leta. Jaz mislim, da bi to lahko bilo to.

Za seznam, mislim da sem najstarejsa do sedaj 30 user posted image user posted image  

Lahko noc

Neposredna povezava do sporočila: 1089
25.11.2007 8:15:12   
nanka
Nasara ne nisi najstarejša, jaz jih imam 34, kmalu bo leto več. Prvo sem imela pri 18, drugega pri 23, tretjo 32, zdaj pa vsi čakamo četrtega.

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
25.11.2007 8:30:07   
kenya
Dobro jutro user posted image

Madonca je cel roman za prebrat od včeraj. Mi smo imeli pestro noč se je tamala zbujala na eno uro, pa jokala ko zmešana,zdej pa končno z možem spita jest pa uživam teh par minutk na RR user posted image .
No, kar se tiče starosti sem v tvojem klubu nanka, tud jest jih imam 34, sam mi pa nismo bli tko pridni user posted image  , pričakujemo šele drugega.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
25.11.2007 8:54:55   
Zvezdica
Nasara, ziher se me od prej spomniš.  Naš mali bo julija, 26. star 4 leta.
od kod si?

Drgač še enkrat stara sem 29. Lex, pomembno je da vpišeš to mojo zadnjo dvojko user posted image user posted image user posted image .
Punce, ampak vseen kok jih štejete, jas se še vedno počutim kot 25 letnica user posted image .

Moram tamalmu zajtrk nardit.

Ena velika user posted image za vse - dobro jutro.

i belive i can fly....

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
25.11.2007 9:06:52   
SM10
Dobro jutro punce,
Ste se pa res razpisale, vam komaj sledim.

Najprej čestitke novim nosečkam.

Moja starost je 30. Sem pogledla malo vaših bušijev in so full cartani. Jaz ga sicer še nimam, mojega je kar malo skup potegnilo, ker mi nič ne paše jest in mi vse smrdi. Včeraj sem sicer ugotovila, da mi rdeče grozdaje odgovarja, banano pojem v presledkih. Trenutno mi paše sadje in solata. Meso mi prav smrdi.
Glede sexa sma oba malo strahopetna, ker če pridemo do konca bo 1.otrok. Vsekakor se mu neboma odpovedala, bo pa bolj poredko, vsaj dokler ne premagama straha.
Tudi jaz sem hodila na odbojko-rekreacijsko, ampak sem kar zaključila, je spet strahopetnost pr men.

Lepo nedeljo  še naprej

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
25.11.2007 9:48:42   
Rahelca
Drage punce, pišem malo, preberem pa vse.
Jaz sem daleeč najstarejša, štejem 38, ko bom rodila bom pa imela 39!!! Žal še zdaleč ne izgledam kot nekatere starejše nosečke. Sem bolj okrogla....
meni je v nosečnosti ful pasala coca-cola. Nikoli prej, ne potem. Ampak pravijo, kar ti paše, to jej.....

Meni je še vedno malo slabo, ampak upam, da bo minilo. V sredo imam prvi pregled.
Lex, pdpd imam pa načeloma 17.7. Upam, da bo 16.
Pa-pa

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
25.11.2007 10:03:20   
Tinky
Ejla punce,

Tudi jaz spadam med "ta stare", saj imam "že" 30 let user posted image , sicer pa jih ne zgledam tolko, še najmanj pa po pametiuser posted image

Pri meni so se začele slabosti.
Včeraj zvečer mi je bilo tako slabo, da nisem mogla s kavča vstat. Me je sililo na bruhanje in vrtelo se mi je za pop.. Ne vem kako mi je uspelo si umit zobe in smuknit v posteljo.

Jutri sem naročena v laboratorij, bom dala kri in vodo, sam moram bit na tešče in ne vem kako mi bo zneslo, saj zjutraj moram pod nujno zajtrkovat.

A katera ve v kolikem času te pokličejo, če je kej narobe z izvidi?

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
25.11.2007 10:33:41   
Anonimen
tinky... 30? user posted image  sej ne da je to velik, sam po slikcah in tko sm ti prisodla ene 26. user posted image  drgač pa čudno da moreš bit tešča, men so posebej naročal, da ja ne bom tešča hodla na odvzem krvi in urina. naj se prej najem. drgač pa mislim da so izvidi nekje v roku enga tedna, dveh gotovi, meni jih je kar na naslednjem pregledu pokazala. kar se pa slabosti tiče... jaz sem zdaj vztrajno ignorirala slabost, se pravi mi je že slaba dva tedna slabo, pa nisem nič kaj delala proti temu, razn da sm hitro nekaj pojedla, ko je blo najhuje, ampak zdaj pa se že moram borit proti slabostim, ker je težko funkcionirat. zjutraj se zbudim s tako slabostjo, da takoj ko vstanem al komaj zadržim bruhanje, al pa bruham, samo v tem tednu sm trikrat bruhala in vedno huje je. ampak resno.. zaenkrat sm kvečjem vesela, ker nekako mam filing, da je tko z bejbijem vse ok. upam vsaj. dans zjutraj sva se zbudla, se mal stisnala in pomuckala, v tistem jaz planem v luft in sm sam zbruhala v ta prvi koš v sobi, on pa je potrpežljivo gledal user posted image  tko vsaj vidi, da res se nekaj dogaja z mano, pa je ful nežen zdej. user posted image  bom jutri kupla neke krekerje al pa neki podobnega, da bojo kr pri postli. pa še zgaga me matra, bolečine v trebuhu.. vedn lepš mi jeuser posted image user posted image  sej pravim, to je sam znak, da bom mamica, če bo vse po sreči.

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 1096
25.11.2007 10:40:05   
Yasminka
Živijo!

Punce ve ste pa res pridne. Tolk napišete, da komaj preberem.
Tudi jaz spadam med starejše. Letos sem jih dopolnila 30, ko se bo rodil otročiček jih bom imela že 31. Prvič sem rodila pri 28tih. Mislim pa, da to ne bo najin zadnji user posted image . Čez nekaj let upava še na tretjega.
Sicer pa sem čisto fuč. Sploh nimam energije, sem počasna in spim tudi po 10 ur na dan user posted image . Spat grem kar s hčero ob 20.00 in zjutraj se zbudim spet utrujena. Prebava me daje 100 na uro. Poleg donata sem sedaj začekla jest še namočene suhe slive.
Nasara88 - najina otročička pa imata precej skupaj rojstni dan. Ema bo 30.12. dopolnila 2 leti .
Sicer pa je naša punčka bolna. Včeraj je dobila vročino 38,6 in zdaj se cartamo.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
25.11.2007 10:56:51   
Tinky
Sem slikala bušija, ga lahko pogledate v mojem albumu.user posted image

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
25.11.2007 11:33:18   
Anonimen
iiii tinky lepo, se ti je že mal napel ane. sej si že 8 tednov tut. ful mi je dobr, ko bomo tkole razlike v rasti vidle. user posted image

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 1099
25.11.2007 12:13:17   
CAC
Dan, punce!

Vidim, da ste od včeraj zvečer kar dosti čvekale. Tudi o starosti.. jaz sem jih septembra imela 33. in je to moj prvi user posted image , ker sem študilaral in potem še mislila iti delat pravosodni izpit, ampak mi ne bo zneslo, ker sem se predolgo obirala.
Berem, da ste vse mlajše, pa da tudi že imate otroke.. krasno.

Mene je kar malo strah vsega, ker je me tašča strašila, da bolj ko sem starejša, več problemov bo.

In zdaj sem tu...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.