|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
15.11.2007 13:57:54   
Anonimen
hvala vam punce, zlate ste. sem pa ravno gledala en koledarček, kjer piše da plod vsak dan zraste za en milimeter in torej če sem zanosila samo 5 dni kasneje kot sem pričakovala je vse ok. user posted image

(odgovor članu Nasara88)
  Neposredna povezava do sporočila: 501
15.11.2007 14:01:28   
Nasara88
No vidiš, da se ne rabiš sekirati user posted image Sicer zato pa smo tu a neuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 502
15.11.2007 14:09:52   
lex

user posted image

najsi PDP 2.7.08 (1user posted image )
 mis PDP 3.7.08 (2user posted image )
 Katy/o/ PDP 4.7.08 (1user posted image )
Anja PH PDP 4.7.08 (1user posted image )
 lunica 24 PDP 5.7.08 (1user posted image )
lex PDP 7.7.08 (3user posted image )
Nasara88 PDP 7.7.08 (2 user posted image )
claude PDP 7.7.08 (1user posted image )
KKmts PDP 8.7.08 (1user posted image )
 Tinky PDP 8.7.08 (1user posted image )
Mojcej PDP 8.7.08 (2user posted image )
maja 24 PDP 9.7.08 (1user posted image )
Petra PDP 9.7.07 ali 10.7.08 (2user posted image )
Juno PDP 10.7.08 (1user posted image )
*Angelina* PDP 12.7.08 (1user posted image )
nanka PDP 12.7.08 (4user posted image )
_rebeca_ PDP 12.7.08 (1user posted image )
Motoristka PDP 13.7.08 (1user posted image )
zarjica PDP 15.7.08 (1user posted image )
CIPRESA PDP 15.7.08 (2user posted image )
Balonchy PDP 15.7.08 (1user posted image )
Hruška debeluška PDP 16.7.08 (1user posted image )
ilatic PDP 17.7.08 (3user posted image )
andras PDP 17.7.08 (1user posted image )
kenya PDP 17.7.08 (2user posted image )
anonimmna PDP 20.7.08 (2user posted image )
tincy82 PDP 20.7.08 (1user posted image )
lindy PDP 20.7.08 (1user posted image )
Yasminka PDP 22.7.08 (2user posted image )
anonimna ?
s@nny?

Evo seznam, če kaj manjka, je narobe ali se želite dodati mi javite.

Juno in claude dobrodošliuser posted image
nasara88 moje iskreno opravičilo, veš delam s citiranjem ali pa copi paste, pa sem zgleda 1 preveč nazaj šla OPROSTIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 503
15.11.2007 14:13:18   
lex
Jaz sem bila na 1 pregleduuser posted image user posted image user posted image . Pikica je velika 0,61 cm, srček utripa ko zmešan in čist sem hepi. Je pa rekla, da mi da 3D gratis, glede na to, da sem jih imela že pr prejšnih dveh in da sem kar naprej pri njejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naslednji pregled imam naslednji teden, kjer mi bo vzela urin, kri, zmerila hemoglobin in krvni sladkor, pa materinsko morem imeti zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image  in mi pol podatkov velja že iz teh dveh - krvna skupina, toksoplasmoza,.............

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 504
15.11.2007 14:31:34   
Nasara88
lex,

nič hudega, veš sem pa nalo čudno pogledala ko me več ni blo goriuser posted image saj veš, kako se moramo namatrat da sploh gor pridemouser posted image

Glede na to, da imava enak PDP lahko sklepam, da je tudi naš user posted image nekje takšne velikosti. Zelo sem vesela zate, da je vse vredu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 505
15.11.2007 14:37:45   
Tinky
lex, lepo je slišat tko lepo novičko user posted image user posted image user posted image .
Moja pikica je za dan manjša od tvoje in komaj čakam, da bom naslednji teden slišala srček.
Ti je G naredila vaginalni UZ?

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 506
15.11.2007 14:44:19   
suzugov
kako sem srečna, da se vam lahko pridružim!!! srce mi hitreje bije in komaj zadržujem solze sreče... to je bila dolga doba, ko sem se priključevala samo puncam na ''upajmo skupaj'' in kako se je vleklo...

no, zdaj sem tu.... in sem srečka user posted image v 5. tednu. nisem še bila pri G, moram drug teden poklicat, ko bo dežurna, da dobim datum. sama pa sva izračunala, da naj bi bil najin srečni datum 20. julija 08

user posted image user posted image user posted image

Zdaj imam dva angelčka, ki pazita name...

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 507
15.11.2007 14:45:27   
Nasara88
suzugov, iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzugov)
Neposredna povezava do sporočila: 508
15.11.2007 14:51:06   
Tinky
Suzugov, čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 509
15.11.2007 15:26:56   
Anonimen
najprej Lunica24 - VSE JE UREDU S TVOJIM SONČKOM IN VSE BO UREDU!! JASNO??user posted image

Sem danes precej bojno razpoložena. So me direktor in z njim povezanih par osebkov tako razjezlil danes, da sploh nimam besed. Eni pa res misijo da zanje je pa zakon popolnoma neobvezujoč. gggrrrrrrrrr user posted image
In pol hočjo še iz tebe budalo naredit.
Sem se komaj skulirala in pomirila, da ne bi kaj škodovala mojemu sončku.

Punce hvala za pogovore glede dabrostona. Sem ga začela jesti. Sem prebrala še na internetu da je to popolnoma varna podpora nosečnosti. Hvala se enkrat vsem!

_Rebeca_  držim pesti!! Javi se.

(odgovor članu Nasara88)
  Neposredna povezava do sporočila: 510
15.11.2007 15:28:03   
Anonimen
Dobrodošle nove user posted image .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 511
15.11.2007 15:31:11   
Anonimen
Jaz sem bila na 1 pregledu . Pikica je velika 0,61 cm, srček utripa ko zmešan in čist sem hepi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 512
15.11.2007 15:58:38   
ilatic
Angelina ne bi o direktorjih. Mene je kakšen dan nazaj tako spravu iz tira, da sem mu kar nazaj povedala svoje. Seveda ker me pa pozna me je pustil en dan, naslednjega sva se že umirila in spila kavico. Kot da bi vedel kaj se dogaja. Ha ha
Se drugače je ful faca, samo ker imajo eno svoje čudno mišljenje..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 513
   [Brisano sporočilo]
15.11.2007 16:17:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 514
   [Brisano sporočilo]
15.11.2007 16:19:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 515
15.11.2007 16:34:57   
Anonimen
_rebeca_ jaz mislim, da če je G. rekel da je ok in prave velikosti da ni nobenih skrbi.

VSE JE UREDU IN BO UREDU NE SKRBI!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj smo kar mal smotke me nosečke. Toliko enih dvomov in skrbi imamo ...ali je vse ok, ali delam vse prav....jaz sem se danes zasekirala, ker sem se prej tako razburila zardi službe. In že sem se spraševala če je otročku kaj škodilo. STRAN S TAKIMI MISLIMI. VSE BO OK ZA VSE BOSTE VIDELE!

Neposredna povezava do sporočila: 516
   [Brisano sporočilo]
15.11.2007 16:51:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 517
15.11.2007 17:04:58   
Balonchy
Čist tko limam en link:

http://www.zurnal.org/cms/zstil/vasotrok/casnosecnosti/index.html?id=7473

Mal pokomentirajte...

Neposredna povezava do sporočila: 518
15.11.2007 18:03:00   
Anonimen
suzugov !! user posted image user posted image user posted image user posted image  živjoooo angelina, hvala, sej bo mnde res vse ok. user posted image  lex, bravooo, še en zdrav otroček, še malo pa bomo vse dale pregled skozi.  rebecauser posted image  res smo hecne. sam jst priznam. večino časa sem optimistična, ko pa me prime, pa me prime in kompliciram. si pač zelo želimo teh bitjec in ni nič narobe, če se mal bojimo. konec koncev smo mamice, to so pa naši otročki user posted image  zdej pa grem na lepše ( pred tv)... papappa

(odgovor članu Balonchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 519
15.11.2007 18:08:04   
Tinky
Jaz sem tudi nagnjena h kompliciranju. Včeraj sem brala članek o toksoplazmozi in bila cel dan prepričana, da imam to bolezen, ker imamo doma muco. Full pretiravam.

Punce, ki ste že imele vaginalni ultrazvok, mi poveste kako to zgleda? Kaj ti da not?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 520
15.11.2007 18:16:09   
Yasminka
lunca24: Boš vidla, vse bo OK. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
V prvi nosečnosti sem šla na prvi pregled pri 8. tednih, pa me je g. šokirala, ko je rekla da sem noseča le 5 tednov (toliko da se je vidla vrečka). Očitno sem eno ovulacijo kar izpustila user posted image .
Včeraj sem imela dan za zapravljanje. Naša punčka, ki bo čez dva meseca dopolnila 2 leti je takoooo zrastla, da sem šla v nabavo trenerkic, bodijev,škorenjčkov. Res se mi zdi da otroci kar čez noč zrastejo. Ko takole po 2h tednih probava hlače so ji že prekratke.
Šli smo še v Baby center, gledat avtosedeže(9-18kg). Imamo en star avtosedež in že nekaj časa sem hotela kupiti novega. Pa se je mož kar odločil in kupil enega izmed dražjih in tudi najbolj varnih - češ, saj že imava lupinico....čez dve leti ga bo pa že najin julijček potreboval, prvorojenka pa bo spet dobila novega. No takole vpliva nosečnost na možke....user posted image
Danes pa mi je bilo prvič slabo. Kolegica me je peljala iz službe in sem komaj zdržala vso pot. Sicer je hotela ustavit, pa sem se samo smejala. Res mi ni bilo prijetno, ampak sem končno začela počutit malo nosečo user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 521
15.11.2007 18:17:49   
Anonimen
tinky user posted image user posted image  jaz se svoje mačke že cel mesec nisem dotaknila... potem ko pride k meni, ji pa razlagam: ma daj muca sej veš da sm noseča... user posted image  tinky, sem malo prej opisala kako zgleda uz. taka dolga naprava, podobna konkretnemu vibratorju, ki jo obleče v kondom in potisne v nožnico. zgleda ogromno, ampak na koncu je sploh nič ne čutiš ( kaj pa naj, če smo navajene še dost večjih ane user posted image user posted image user posted image ). in s tistim ti potem premika po notranjosti, na zaslonu pa vidiš najprej en velik nič, potem pa še mal manjši nič, ki utripa. sam je luškano. za jokat od sreče user posted image

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 522
15.11.2007 18:21:19   
Anonimen
yasminka, hvala. zdej sem se že tko čist pomirila. očitno namreč plod zraste od enega do dveh milimetrov na dan. se pravi če bi šla tri dni kasnej, bi pa že blo tist kar sem pričakovala. dokler je srček je super.  ja res je otroci fuuul hitro rastejo user posted image  sam kaj se sekiraš, sej boš kmalu spet vse rabila user posted image   pa a ste opazle kak delajo ljudje z nosečnicami? noro. čist razneženi postanejo user posted image  bom jst to kr začela mal izkoriščat hahah

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 523
15.11.2007 18:29:11   
najsi
Ojla babike, vidim da pridno klepetate inda vas je že kar nekaj blo na pregledih, tak da čestitke user posted image
Čestitke in dobrodošle tudi nove članice in srečne user posted image  user posted image user posted image user posted image

Jst sem tak čist pozitivno naravnana, lepo pridno papam tablete in počivam.
Slabosti hvala bogu ni omembe vrednih, edino zgaga in nespečnost sta konstantno prisotni.......nič novega user posted image user posted image user posted image
opažam pa, da mi ful meso ne paše, če je le mogoče ga zavrnem pri obrokih, ker mi sili na bruhanje ko ga sam vidim user posted image

Sm pa mal šefico hecala dans, ko me je klicala neki za službo, sm rekla da opažam, da ne morjo brez mene user posted image  pa mi ona reče, eh vežda lahk, jst pa nazaj, ne ko ne, ko če me nebi rabla me nebi klicala zdle user posted image
ooo kak mi je blo hecno user posted image user posted image user posted image
In na konc ona men, no ko se te bo pa user posted image  oprimu tak ko mora v maternici, pa ti kr na šiht pridi user posted image

Sam vam povem punce, da bi na momente vklo raj delala ko pa doma ležala, ker me tole izležavanje ubija....nism navajena pri miru bit, pa nič delat....mi doma nič kaj zdaj ne pustijo.
No sm dans sm vsaj mal izsilla, da sm si mal med ljudi prišla, sma šla z mojim pohištvo za dnevno iskat. Vam ne morem povedat kk je pasalo user posted image

Zaj pa čakam, da moj s šihta pride,pa sosedi pridejo na obisk, pol bomo pa pico pekli .....njami

naš čudež je privekal na svet 26.6.2008,ob 2:17 zjutraj. Na ta svet je prišel kot krepak fantek z imenom Oskar

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 524
15.11.2007 18:34:41   
najsi
No kar se pa naše muce tiče, se je pa jst ne izogibam,.....kaj naj če se pa tak rada pri men cartla.......sploh zadne cajte, ej je kot da bi vedla da sm nosečka in se me skoz tišči.....je pa res, da si pa pol umijem roke, tak da pazim, da ne nesem take umazane k ustam, mislim roke. user posted image  user posted image  user posted image

naš čudež je privekal na svet 26.6.2008,ob 2:17 zjutraj. Na ta svet je prišel kot krepak fantek z imenom Oskar

(odgovor članu najsi)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?