|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
15.11.2007 18:36:29   
Anonimen
najsi sm že misla da muco neseš k ustom user posted image user posted image  nene, tisto verjetno tvoj nese ane user posted image user posted image  mal sm poredna

(odgovor članu najsi)
  Neposredna povezava do sporočila: 526
15.11.2007 18:37:05   
Tinky
Lunca,...., se pravi, da te z "vibratorjem" pregleda. Pismo, mogoče mi bo celo pasalouser posted image .
Si res nisem znala predstvaljat kako to zgleda.

Jaz mojega mačka ne podim, ker menim, da če sem se okožila s toksoplazmozo sem se že. Si pa vedno fajn roke umijem po tistem, ko ga mrcvarim.user posted image

(odgovor članu najsi)
Neposredna povezava do sporočila: 527
15.11.2007 18:38:50   
Anonimen
tinky ti povem, če ne bi bla ravn na ginekološki mizi.... user posted image user posted image

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 528
15.11.2007 18:44:22   
Anonimen
No kar se pa naše muce tiče, se je pa jst ne izogibam,.....kaj naj če se pa tak rada pri men cartla.......sploh zadne cajte, ej je kot da bi vedla da sm nosečka in se me skoz tišči.....je pa res, da si pa pol umijem roke, tak da pazim, da ne nesem take umazane k ustam, mislim roke.

No s tem načinom se tudi jaz strinjam. Tiste ki imate doma muce, še posebej če so muce zunanje ste verjetno že prebolele to toksoplazmozo, zastarana pa ni nevarna.

Muce ki živijo notri in so pregledane in cepljene, (to so sicer največkrat samo pasemske muce, ampak je vse več ljudi osveščenih in tudi nepasemske muce cepijo in jih vozijo k veterinarju) tako da tukaj sploh ni težav. Jaz imam tri muce, vse lepo negovane in jih normalno božam in crkljam kot prej, češem umivam učke itd.  Si potem umijem roke, za wc pa poskrbijo drugi.
Toksoplazmozo lahko dobiš tudi v solati, zelenjavi....tako da niso samo muce glavni krivec za to.

Le bozajte in crkljajte svoje ljubljenke še naprej. Tudi one potrebujejo ljubezen!!

(odgovor članu najsi)
  Neposredna povezava do sporočila: 529
15.11.2007 18:48:30   
Yasminka
Kaj pa psi? A so tudi prenašalci toksoplazme???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 530
15.11.2007 18:49:09   
Anonimen
angelina user posted image   user posted image  sej jst se hecam no user posted image user posted image  je pa res da stranišče pa skoz moj menjava. sicr pa mam jst mačko že uhaha ene tri leta, pa mislim, da sm že zdavnaj imuna na tokso.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 531
15.11.2007 18:56:33   
Tinky
Kolikor vem, psi ne prenašajo toksoplazme.

Okužiš se lahko z mačjimi iztrebki, ter surovim mesom (ala biftek, tatarski, suha salama).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 532
15.11.2007 18:57:28   
Anonimen
angelina

sej jst se hecam no je pa res da stranišče pa skoz moj menjava. sicr pa mam jst mačko že uhaha ene tri leta, pa mislim, da sm že zdavnaj imuna na tokso.

A te žlehtnobni nosečniški hormoni napadli Lunica24user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi mislim, da sem jaz tudi že zdavnaj prebolela tole zadevo.
Ko sem posvojila zadnjo muco je imela bolhe, garje, drisko in če takrat nisem kaj fasala od nje, pol sem pa res trdoživa;-))

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 533
15.11.2007 19:03:03   
Anonimen
ja sej, naenkrat se mi je zazdel, da ste me vsi resno vzel. user posted image user posted image   maa neee nism hudobica, srečna sm tko, da se bom načvekala za naprej in za nazaj. moj je prišu pozn iz službe in takoj skoču k men, pa gledu pikico na slikici in pol prijavu: a to se že vidi če je fantek al punčka. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  morm ga očitn še par stvari poučit user posted image  drugač pa je sprašval kaj je rekla in se mi zdi, da vedn bolj notr pada. zadnjič se je menu z mojim bušijem, pa ne ve čist da se je menu še s prazno vrečko, ki ni mela niti otroka notr, kaj šele ušes. user posted image  ampak je tko srčkan, da ga kr še bolj ljubim.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 534
15.11.2007 20:24:25   
lex

user posted image

najsi PDP 2.7.08 (1user posted image )
 mis PDP 3.7.08 (2user posted image )
 Katy/o/ PDP 4.7.08 (1user posted image )
Anja PH PDP 4.7.08 (1user posted image )
 lunica 24 PDP 5.7.08 (1user posted image )
lex PDP 7.7.08 (3user posted image )
Nasara88 PDP 7.7.08 (2 user posted image )
claude PDP 7.7.08 (1user posted image )
KKmts PDP 8.7.08 (1user posted image )
 Tinky PDP 8.7.08 (1user posted image )
Mojcej PDP 8.7.08 (2user posted image )
maja 24 PDP 9.7.08 (1user posted image )
Petra PDP 9.7.07 ali 10.7.08 (2user posted image )
Juno PDP 10.7.08 (1user posted image )
*Angelina* PDP 12.7.08 (1user posted image )
nanka PDP 12.7.08 (4user posted image )
_rebeca_ PDP 12.7.08 (1user posted image )
Motoristka PDP 13.7.08 (1user posted image )
zarjica PDP 15.7.08 (1user posted image )
CIPRESA PDP 15.7.08 (2user posted image )
Balonchy PDP 15.7.08 (1user posted image )
Hruška debeluška PDP 16.7.08 (1user posted image )
ilatic PDP 17.7.08 (3user posted image )
andras PDP 17.7.08 (1user posted image )
kenya PDP 17.7.08 (2user posted image )
anonimmna PDP 20.7.08 (2user posted image )
tincy82 PDP 20.7.08 (1user posted image )
lindy PDP 20.7.08 (1user posted image )
suzugov PDP 20.7.08 (1user posted image )
Yasminka PDP 22.7.08 (2user posted image )
anonimna ?
s@nny?

Evo seznam, če kaj manjka, je narobe ali se želite dodati mi javite.

suzugov dobrodošliuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 535
15.11.2007 20:50:19   
tincy82
Živjo, punce! Hvala lepa za dobrodošlico, sem vesela da sem srečna user posted image  in da sem se vam pridružila. No okvirni pdp sem si, bolj po amatersko izračunala. Me pa zanima še nekaj: kdaj G naročajo na pregled, glede na to, da sem mela zadnjo user posted image  13. 10. Edino kar si zelooooo želim je, da bi šla na 1. pregled še to leto, tako da bi bila prepričana če je vse ok - da bi lahko za praznike povedala ostalim. Komaj čakam na to.
Pozdravček vsem

Človek ni poražen, ko je premagan, pač pa takrat, ko se vda.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 536
15.11.2007 21:11:59   
lex
najbolje je, da kar pokličeš G in se naročiš na pregled. Po moje te bo čez dobre tri tedne ziher naročil. Jaz sem imela zadnjo 1.10 in sem bila danes na pregledu.

To sem vam pozabila povedatuser posted image , da še moja "posteljica" ni vredu zalepljena zraven maternice in če bom imela rjav izcedek morem k njej po dobersteron. Pa sexat ne smemauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .  No malo pavze nama ne škodi, ker sva sedaj po Alini bla ko dva zajcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ni čudno, da je nastal še 3user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu tincy82)
Neposredna povezava do sporočila: 537
15.11.2007 21:53:44   
jerebica
Pozdrav in čestitke vsem julijkam 2008 user posted image
sem rabla 1 uro, da sem se prebila do konca, ker že tako pridno čvekate o naših user posted image , z veseljem se pridružujem že dolgem seznamu . Moj PDP po mojih izračunih je 7.7.2008, pregled pa imam 27.11. To je moja 2user posted image .  1. sinka sem si rodila na svoj rojstni dan. Še enkrat, vesela sem za vse bvas, nas.

Lepe sanje

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 538
16.11.2007 7:21:44   
Balonchy
Dobro jutro čvekice...

Mene pa danes ne pusti spat! Sem pokonc že od 4:30... !?
Umrla bom... user posted image  
En čas me neki tišči, pol me neki zbada, spet kasnej me daje zgaga... user posted image
Halo!?!?  Jamram k kaka stara teta... user posted image

Dobrodošle nove čveke!!!  user posted image

(odgovor članu jerebica)
Neposredna povezava do sporočila: 539
16.11.2007 8:49:15   
ilatic
Dobro jutro čvekice. Kako ste kaj? Dnevi kar bežijo, en dva tri pa bo julij tu. Ha ha.
Kako sem bila vesela teme o mačkah. Prav včeraj sem razmišljala o mojem dragemu mucku. Samo k meni se hodi crkljat in ga seveda veselo crkljam, čeprav sem se včeraj zelo zasekirala. Sem vesela, ko sem slišala, da če to bolezen enkrat preboliš jo ne moreš še enkrat stakniti?! je tako? Mačka imam že precej let, tako da ga res ne morem ignorirat.
Lep sončen dan želim user posted image .

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 540
16.11.2007 8:55:24   
najsi
Dobro jutro babike,

jerebica dobrodošla, user posted image  lepo in mirno user posted image  ti želim.

Balonchy welcome to the club user posted image
mislim, da se bo počas pr vseh začelo in pol ne bomo vač čvekale kot vesele nosečke ampak jamrale kot stare mame user posted image user posted image user posted image

naš čudež je privekal na svet 26.6.2008,ob 2:17 zjutraj. Na ta svet je prišel kot krepak fantek z imenom Oskar

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 541
16.11.2007 8:56:35   
maja24
Dobro jutro tudi vam.

Tut pr men doma mamo dva odrasla pa dva mejhna puhasta mucka.A niso fletn k so še čist mejhni.Ma jest sm čist nora na mucke pa veuser posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 542
16.11.2007 9:00:40   
ilatic
Maja prav imaš. Zelo so srčkani, tudi pri nas imamo dvo mesečnega mucka in je pravi zakladek. včasih se čudim, kako smo si ljudje različni in jim mucki niso všeč. Npr. moja tašča. Ko vidi mačka je kar živčna. Zato raje vidim, da je čim manj pri nam da ne razburja našega mačkota. He he.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 543
16.11.2007 9:02:44   
Balonchy
Mi mamo pa sam enga - je pa ta za 3! user posted image
Ena velika, razvajena, dolgodlaka, požrešna, lena črna gmota!!! user posted image user posted image user posted image

Ga mamo pa k za družinskega člana, tko da ga tut jaz ne morem kr tko ignorirat. Edino WC-ju se izogibam, drugače je pa vse isto.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 544
16.11.2007 9:03:10   
Anonimen
jutro.  jst sm danes cel dan doma, ker sem zbolela včeraj, tko da upam, da je še kakšna čveka tu user posted image  ja jst tut že od malega obožujem muce, naša muca je bolj zvesta kot pes. res. user posted image  drgač pa ne vem al se mi zadnje čase zjutraj pojavljajo slabosti al kaj je to. pač neprijetno počutje, ampak dokler je samo tako, je še super. lex ti ki skrbiš za sezname, neki sm misla predlagat ostale pa povejte če se strinjate. da bi se poleg imen in pdpja pisalo tut kdaj ma katera kak pregled, da vemo kdaj pesti držat pa pričakovat kakšno novico. vidim da majo tut druge nosečke tko narjeno. ste za? pa če ste za, kr povejte kdaj mate prvi pregled, al pa drugega al pa nuhalno al karkol, pa se lepo napiše.

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 545
16.11.2007 9:07:22   
Tinky
Jutro

Jaz imam poleg 10 kilskega mačkona še psičko. Ne predstavljam si , da jih ne bi vsak dan božala in crkljala. Ko sem živčna in napeta, vzamem mačkona v naročje in mu zaupam svoje probleme ali pa greva s psičko na dolg sprehod v gozd in tam kričim na ves glas.

Danes je že petek...kako hitro tečejo dnevi....se mi zdi včeraj, ko sem naredila test...sta minila pa že dva tedna...NORO!!

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 546
16.11.2007 9:09:28   
Tinky
LUNICA, se strinjam s tvojim predlogom.
Torej, še enkrat...........prvi pregled imam 22.11. ob 12:50.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 547
16.11.2007 9:11:25   
Anonimen
supr tinky. moj 2. vaginalni UZ je pa 26.11.2007 ob 18.15

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 548
16.11.2007 9:11:42   
Balonchy
Tudi jaz se strinjam z dodatkom na seznamu - 1.pregled (komajuser posted image ) 10.12.2007

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 549
16.11.2007 9:13:24   
maja24
Ja sm to maš pa prov glede folka k nemara take fletne cortkane mucke,pravjo da če si žalosten al pa maš kšne probleme to mački ful začutijo in pridejo do tebe in te tolažijo.
Moj jih tut vidt ne more.MISLM

Aja lunca tut jest se strinjam s predlogomuser posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?