|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
14.11.2007 12:07:03   
Nasara88
mislim, da je to čisto odvisno od G. 

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 451
14.11.2007 12:55:28   
lex
jaz sem ns kar pri svoji opravila, tako da me je kar vmes 1x naročila.
no midve sva iz posvetovalnice in ker je ta zdravnica tudi moja osebna sem se kar vturila zraven in glej user posted image  nabira se mi tekočina za bobničem in zato mi šumi v ušesih, sem dobila antibiotik hiconcil, čez 10 dni pa na kontrolo, kaj me še ne bo doletelouser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 452
14.11.2007 13:05:33   
Balonchy
A Hiconcil dajejo potem vsem nosečnicam za vse tegobe??? user posted image     user posted image user posted image user posted image
Jaz mam bronhitis, pa tut jemljem Hiconcil.

Lex, a imaš 500mg al 250mg?

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 453
14.11.2007 13:29:22   
CIPRESA
Baloncy jaz sem šla tudi pri prvi user posted image v Domžale k dr.Strahovi in sem se naročila takoj ko mi je moja G povedala na enem od rednih pregledov da je  sedaj pa čas za NS. Mislim da je bolje prej kot pozno ker morajo ujeti točene tedne za NS pa imajo veliko naročenih. Čim prej pokliči za NS!!!!

No jaz sem naročena 29.11. pri svoji G, se mi pa zdi kar malo prehitrouser posted image Prvi dan zadnje M je bil 7.10. in po izračunih je moj PDP 15.7.2008, se pravi da bom v katerem tednu takratuser posted image Tole s temi tedni meni enostavno ne gre in sploh nimam časa se v to poglobit, a obstaja kje kakšen izračun da vidiš lahko naprej kdaj bom v katerem tednu? In kje je tisti koledarček ki je bil pred dvema letoma ko si ga sprintal in si imel gor vse podatkeuser posted image user posted image user posted image

Katera mogoče ve?

O lakoti pa raje nebi, meni diši popolnoma vse, še tisto kar mi naj nebi dišalo mi sedaj dišiuser posted image user posted image Ah spet bom pridelala višek kg, pa s tem se bomo ubadali čez 1 leto ali večuser posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa pridno papcajmouser posted image user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 454
14.11.2007 13:43:55   
nanka
Baloncy, NS se dela med 12 in 14 tednom, najbolje je da se naročiš takoj po prvem pregledu, ker je tako ali tako samoplačniško, razen , če si starejša od 35 let.

Jaz definitivno grem na ta pregled in tudi THT bom opravila samoplačniško.

Moji otroci so stariuser posted image  16, user posted image  11, user posted image  2. Tako da nam je popolnoma vseeno kaj bo.
Moja šefica je bila zelo vesela, da sem ji povedala tako hitro, da bo takoj poiskala pomoč in nadomeščanje, ker že jaz nadomeščam sodelavko, ki je na porodniški. Sodelavkam še nisem povedala, bom pa po prvem pregledu.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 455
14.11.2007 13:44:59   
ilatic
Izračun imaš na ringaraja. Ko izbereš debato nosečnost se je meni kar samo ponudilo, da se mi izračuna in imam vedno ko odprem svoj profil napisano v katerem tednu sem in kakšno naj bi bilo moje počutje itd..

Lp

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 456
14.11.2007 13:50:19   
Motoristka
Pozdravljene!

Se malo oglašam..včeraj sem bila pri ginekologinji....pregled bom imela 23.11....včeraj pa sem dala kri, pa še v ponedeljek moram dati kri zaradi beta hcg-ja, da bo vidla kako narašča....me je pa malo strah, da ni začetek(spet) SS.......namreč danes sponoči me je zbudila bolečina(ne špikanje!) v spodnjem delu, ki je trajala 2 uri, ni pa bilo nobenega rdečega ali rjavkastega izcedkauser posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 457
14.11.2007 14:00:17   
Balonchy
Motoristka, samo dobre misli pa bo...  A ne?

Držimo pesti  user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu Motoristka)
Neposredna povezava do sporočila: 458
14.11.2007 14:09:05   
lex
Motoristka drži se in veliko pozitivnih misli!

balonchy menda ne smejo dat kaj drugega kot ospen in hiconcil. In ker je hiconcil bolj normalen za pojest (imam 500mg) sem si izbrala tega.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 459
14.11.2007 14:11:53   
Balonchy
(imam 500mg)

Pol maš isto pašto k jest... user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 460
   [Brisano sporočilo]
14.11.2007 17:07:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Motoristka)
  Neposredna povezava do sporočila: 461
14.11.2007 17:39:09   
tincy82
Živjo!
Punce jaz sem nova tu in upam da se vam lahko pridružim v veselem pričakovanju. Za user posted image  sem izvedela pred dobro uro-tko da še ne dojamem čist. Zanima me, če mi lahko poveste kdaj imam pdp, če sem imela prvi dan zadnje M 13. 10.?
Hvala, vsem želim lepo in zdravo nosečnost user posted image  !!

Človek ni poražen, ko je premagan, pač pa takrat, ko se vda.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 462
14.11.2007 18:16:06   
lex
Tukaj si lahko izračunaš, ker jaz ne vem dolžine tvojih ciklusov.
čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in dobrodošla

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 463
   [Brisano sporočilo]
14.11.2007 18:48:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 464
14.11.2007 18:54:28   
Anonimen
tincy82 heeeeeej user posted image user posted image user posted image user posted image   ma punce kaj ste čisto vse s koroške, najmanj pet vas je. invazija koročic :D a nima en dan enkrat angelina pregleda? kako je blo, komaj čakam novičke.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 465
14.11.2007 19:32:45   
tincy82
lex, hvala za namig! Sem si izračunala in ugotovila da mam pdp okol 20 julija. Sem šla še po eni metodi, ki sem jo zasledila na rr ( prvi dan zadnje M - 3 mesece + 7 dni ) in pride za 1 dan razlike v primerjavi z tistim na ovulacijskem koledarčku. Drugače pa moram povedat da sem full vesela da sem se vam pridružila. Aja, še to - no, jaz pa nisem s koroške user posted image user posted image user posted image

Človek ni poražen, ko je premagan, pač pa takrat, ko se vda.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 466
14.11.2007 19:42:34   
Anonimen
tincy nisiiii s koroške? pa kako je to možno?user posted image user posted image user posted image user posted image  savinjčanke smo tle v manjšini, ne vem  če nism edina.

(odgovor članu tincy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 467
14.11.2007 19:43:18   
Balonchy
Dobrodošla tincy82!!!  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tincy82)
Neposredna povezava do sporočila: 468
14.11.2007 19:44:18   
Tinky
tincy82, dobrodošla user posted image user posted image

Hruška debeluška, na žalost ne živim več ob morju, sem se preselila na Kras par, let nazaj user posted image . Kje na obali pa živiš?

(odgovor članu tincy82)
Neposredna povezava do sporočila: 469
14.11.2007 19:52:50   
Anonimen
angelinaaaaaaaaaa kje si, kaj so povedali?  je lepo slišat srćek ane, kako velika je pikica... vseee povej, mene bo kap od radovednostiuser posted image

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 470
14.11.2007 20:41:28   
lindy
Jest tud, jest tud, pdp je 20.7.08, po splavu in histeroskopiji sedaj res upam, da bo vse vredu!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 471
14.11.2007 20:48:26   
Anonimen
Evo meuser posted image

Hvala Lunica24, da misliš name, je full lep občutek prebrati da je nekdo s tabo in ti želi vse najlepšeuser posted image user posted image user posted image ....tako ko bom jaz tudi s tabo in ostalimi na vaših pregledih - v mislih sevedauser posted image

No pa da povem. Sem šla najprej že dopoldan na pregled, pa sem prišla tja, pa je imel zdravnik nujen primer in sem lepo odšla domov.
Potem pa sem popoldan poklicala če lahko pridem in mi je rekla sestra da naj kar pridem. In sem šlauser posted image

No šla sva takoj na ultrazvok in se je zelo trudil gledati, pa se je še slabo videlo ampak je rekel, da je skoraj siguren da vidi srček. Meni seveda na uni slikci ni bilo nič jasno-z domišlijo ali brez njeuser posted image
No, ampak načeloma naj bi bilo vse uredu, sem pa čez en teden ponovno naročena, ko bo mali še malo zrasel in se bo več videlouser posted image

Mi je pa zaradi izcedka preteklo soboto napisal dabroston - 3x na dan po eno tableto. Ampak, skrbi pa me opozorilo v navodilu na katerem piše, da tveganja za plod ni mogoče izključiti!!! Kaj naj bi zdaj to pomenilo. Ne bi se rada basala s tabletami potem bi bilo pa kaj narobe z mojim otročkom. Trenutno izcedka ni in imam pomisleke ali naj tablete jem ali ne. Ne vem kaj je bolj pametno. Kaj ve menite?

< Sporočilo je popravil *Angelina* -- 14.11.2007 20:49:01 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 472
14.11.2007 21:26:18   
lex

user posted image

najsi PDP 2.7.08 (1user posted image )
 mis PDP 3.7.08 (2user posted image )
 Katy/o/ PDP 4.7.08 (1user posted image )
Anja PH PDP 4.7.08 (1user posted image )
 lunica 24 PDP 5.7.08 (1user posted image )
lex PDP 7.7.08 (3user posted image )
 KKmts PDP 8.7.08 (1user posted image )
 Tinky PDP 8.7.08 (1user posted image )
Mojcej PDP 8.7.08 (2user posted image )
maja 24 PDP 9.7.08 (1user posted image )
Petra PDP 9.7.07 ali 10.7.08 (2user posted image )
*Angelina* PDP 12.7.08 (1user posted image )
nanka PDP 12.7.08 (4user posted image )
_rebeca_ PDP 12.7.08 (1user posted image )
Motoristka PDP 13.7.08 (1user posted image )
zarjica PDP 15.7.08 (1user posted image )
CIPRESA PDP 15.7.08 (2user posted image )
Balonchy PDP 15.7.08 (1user posted image )
Hruška debeluška PDP 16.7.08 (1user posted image )
ilatic PDP 17.7.08 (3user posted image )
andras PDP 17.7.08 (1user posted image )
kenya PDP 17.7.08 (2user posted image )
anonimmna PDP 20.7.08 (2user posted image )
tincy82 PDP 20.7.08 (1user posted image )
lindy PDP 20.7.08 (1user posted image )
Yasminka PDP 22.7.08 (2user posted image )
anonimna ?
s@nny?

Evo seznam, če kaj manjka, je narobe ali se želite dodati mi javite.

ticy82 in lndy dobrodošlauser posted image

ej korošice a rezerviramo eno 5 posteljno sobo, da bomo lahko čvekale ko rodimouser posted image user posted image user posted image user posted image , nam bo itak RR manjkaluser posted image user posted image user posted image

no na majčicah sem bila pa edina s tega koncauser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 473
15.11.2007 6:24:24   
nanka
Dobro jutro,

Angelina krasne novice, še kakšen teden ja pa bo srček razločno videti. Glede tablet ti ne znam svetovati, ker jih do sedaj nisem imela, sem pa zasledila da jih ima kar nekaj punc te tablete. Mogoče povprašaj še na kakšni drugi strani o izkušnjah.

Vse nove dobrodošle. Ja počasi se bodo začeli vrstiti naši prvi pregledi, komaj čakam.

Drugače pa sem iz okolice lj, delam pa v lj in tudi vse zdravnike imam tu.

Nič, najbolje da se vržem na delo, da bom prej končala.....

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 474
15.11.2007 8:00:53   
Anonimen
Buongiorno principesse user posted image

Nov da in nov milimeter za naše pupke user posted image

Sicer sem sama malce pred vami, danes sem stopila v 9. teden, vendar se mi zdi, kot da nisem noseča...
Sicer je to prva nosečnost in ne morem primerjati situacije z ničemer drugim, vendar zagotovo vem, da mi je v prejšnjih dveh tednih bilo slabo kot hudič, nihanja razpoloženja so bila obvezna, jedlo se mi je samo sadje in mleko itd.

Sedaj sem samo utrujena oz. spim gotovo 10 ur na dan, to je pa vse!

Pregled imam šele drug teden, vendar tuhtam, da bi šla kar po CB da se prepričam, da je vse ok user posted image
Sicer pa nimam nobenih izcedkov... Ne rdečih, ne rjavih, ne belih, ne prozornih...

Angelina, nikar ne bodi sama svoj zdravnik. Saj terapija ne bo trajala v nedogled. Pojej teh par tabletk, prav? user posted image

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?