|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
15.11.2007 8:26:14   
ilatic
Punce dobro jutro. Bomo kavico pile? Men je pol tako slabo po njej. Ampak samo po kavi. Apetita pa nimam, čisto normalnega. Mogoče še premalo, ampak mislim, da ga bom še imela. Angelin vse je OK, ti se ne sekiraj ter uživaj. Mislim, da ti zdravnik ne bi prepisal tablet, če bi vedel da škodijo. Je pa prav da se malo še pozanimaš.

Lep dan želim vsem.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 476
15.11.2007 8:55:05   
maja24
Good morning!
Upam da sm prou napisala tut jest sm že spila user posted image ,tok da mislm da bom mogla na kšn kakau prešaltat ker sm po kavi user posted image  in me začne šraubat.Vidm da nimam sam jest take probleme.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 477
15.11.2007 9:07:53   
Tinky
Buon giorno

Kako ste punce?

Angelina, vse bo ok, ne sekiraj se!

To noč sem slabo spala in že celo jutro takooooo zeham. Danes teden imam prvi pregled...komaj čakam!!!!

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 478
   [Brisano sporočilo]
15.11.2007 9:12:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 479
15.11.2007 9:14:53   
ilatic
Ja res bom mogla prešaltat na kakav ali čaj. Ampak ker mi kava tako paše, ker sem ful utrujena. Zvečer že ob pol devetih zaspim, moje dve piške pa mi prideta zaželet lahko noč in lubčka dat ob devetih. Pol se mi pa smejeta. Mislim jaz prej zaspim kot one dve. Noro.
Rebeca, kako je kaj s tabo?
A je katera v službi, a se mogoča katera zdajle trenutno ukvarja z intrastatomuser posted image ? Me zanima, ker je to najbolj trapasto delo, ki ga imam v službi.
Lp

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 480
   [Brisano sporočilo]
15.11.2007 9:30:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 481
15.11.2007 9:37:30   
ilatic
Ja držim pesti. Jaz imam pregled šele čez 12 dni. Ne vem kako bom zdržala. Vsi ga imate prej. LP

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 482
15.11.2007 9:44:56   
Nasara88
lex, mene pa zanima, kako sem lahko izginila iz seznama nosečk, ko pa si me 13.11. gor dala? Še posebej, ker imam PDP na enka dan kot ti user posted image

Nasara88 PDP 7.7.08 (2 )

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 483
15.11.2007 10:26:13   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Ja držim pesti. Jaz imam pregled šele čez 12 dni. Ne vem kako bom zdržala. Vsi ga imate prej. LP

jaz neuser posted image user posted image user posted image user posted image tud jaz čakam pa čakamuser posted image user posted image user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 484
15.11.2007 10:48:13   
claude
Lep pozdrav vsem nosečkam!

Še jaz bi se vam pridružila. PDP imam 7.7.08 in sem 1. user posted image
Včeraj sem bila na prvem pregledu pa je zaenkrat vse OK.
Dobila sem slikico moje male pikice, pa sma jo z mojim lubijem 
skoraj znucala, koliko sma jo gledala.user posted image

Drugače pa mi je slabo vsak dan, začne se proti večeru, joooj pa tečna znam
biti, tak da grem še sama sebi na živce...

Čim lepšo nosečnost vsem!!!

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 485
15.11.2007 11:16:58   
nanka
Ilatic, ja moja sodelavka zraven mene ravnokar zaključuje z Intrastatom, prej sem ga jaz delala, ko sem se pa s porodniške vrnila mi ga pa niso vrnile, tako da zdaj samo nadomeščam, kadar te ki ga dela ni. Drugače pa jaz hišno carinim uvoz.

(odgovor članu claude)
Neposredna povezava do sporočila: 486
15.11.2007 11:26:32   
Anonimen
angelina bravooo user posted image user posted image user posted image  ostale: nimam volje velik pisat... sem mela danes pregled... neke bolečine, pa sm šla vprašat, pa so mi kr pregled nardil. sem konec 7 tedna, plodu bije srce ampak je velik samo 4 milimetre. kako je to možno? pa sigurno nisem pozneje zanosla, ampak zelo hitro po menstruaciji, nekje 12-15 dan. čist sm zmedena.

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 487
15.11.2007 11:30:37   
Nasara88
hojla Claude,

Mislim, da se ta nove malo težje vključimo v že obstoječe pogovore, saj smo prišle nekoliko kasneje in nismo ravno na tekočem user posted image

Vidim, da imava PDP na enak datum 7.7. user posted image
Si pa imela res hitro pregled. Jaz ga imam komaj 29.11. in že komaj čakam. Zame je to že 2 user posted image ampak vznemirjenost je enaka kot pri prvi user posted image Glede slabosti in počutja pa ti lahko rekla samo, da se meni čisto enako dogaja. Zakaj se potem reče jutranja slabostuser posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 488
15.11.2007 11:43:49   
Juno
Pozdravljene Julijčice 08,

tudi jaz se vam pridružujem. Prvič sem v blaženem stavju. Predvidoma imam PDP 10.7.2008 (tako sem sama zračunala na ringaraji). Na pregled pri G sem naročena šele 18.12.

Tudi jaz sem v petem tednu opazila malo rjavega izcedka. Takoj sem se šla pokazat moji G. Na UZ sva videli nosečnost, ampak pikica je bila še premajhna, da bi se videlo ali je vse OK. Glede na to, da mi je G nedolgo nazaj odkrila tudi pregrado na maternici, mi je predpisala stogi počitek. Tega se držim kolikor se da in zaenkrat je vse ok. Izcedka ni več in veselim se vseh nosečniških tegob, ki me pestijo.

Glede na to da imam pregrado na maternici, je velika verjetnost za prezgodnji porod, ampak jaz upam in verjamem da bo vse ok, zato sem se tudi priklučila k vam.

Vsem želim prijetno in zdravo nosečnost!

Tempus fugit, amor manet!

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 489
15.11.2007 11:45:50   
Nasara88
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Junouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čestitke

(odgovor članu Juno)
Neposredna povezava do sporočila: 490
   [Brisano sporočilo]
15.11.2007 12:21:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Nasara88)
  Neposredna povezava do sporočila: 491
15.11.2007 12:34:02   
ilatic
dobrodošle vse nove.
Nanka pol me šekaš kako je to dolgočasno delo. In še po starem načinu delam, se pravi na pappir in ne računalniško. Noro. Ste kaj dobrega jedle. Jaz pohan sir. Ful sem si ga zaželela. Zdravo prehranjevanje a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 492
15.11.2007 12:35:37   
Balonchy
Dobrodošle vse nove user posted image ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 493
15.11.2007 12:44:16   
Anonimen
nasara, juno, claude heeeeeej user posted image user posted image user posted image user posted image  nasara, brezskrbi da se lahko mimogrede vklopite, saj se tudi me "poznamo" šele največ dva tedna. jaz osebno sem vsake nove nosečke ful vesela, več bo čveka, več mnenj, več stisnjenih pestk...  drugače pa jooooooooooooooooooj noro user posted image  zdej sm mal k seb prišla. je pa pri ginek. zgledlo tko: se uležem, ona da tist "vibrator" oblečen v kondom (durex drage moje, ni moja ginek. kr tko user posted image  ), in išče pa iščeeee, pa vidim da ma tko čudn izraz na obrazu, čisto tiho, pa jst tko: a ni utripa? pa ona men pove, da je mogoč še prehitro, pa da naj pridem naslednji teden. men pa vse sam dol padlo. kok ne bi blo konc sedmega tegna utripa. in pol ona tko: aaaaaa sej je, ga že vidim in mi je pokazala, jst pa sam v jok. user posted image user posted image  od sreče in olajšanja se razume. pa še trikrat sm jo pol vprašala: sigurn vidte utrip ane da ga. user posted image  zdej me je sicr spet naročila 26.11. ker pač je mela neko sposojeno staro napravo za uz, kolkr sm razumela, pa se ni nič kej vidlo, pa tut računa ne starosti ploda. je pa za moje pojme zlo majhen, al pa je to normalno sej ne vem. vem sam da sm srečna. ne gre za izvenmaternično nosečnost in plodeku bije srček. mamica pa čist happy user posted image  sam vseen madona, a ni premajhennnn, joj me žre. sm pričakvala nekje 7-10 mm. ok bo vse jasno kmalu user posted image   pište, pište, pište, nč spat user posted image

(odgovor članu Balonchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 494
15.11.2007 12:51:33   
ilatic
lunica24 nič se ne sekiraj, vse ob svojem času. Veš da ne zanosiš vedno na plodni dan, tko da se ne sekiraj. G obvladajo svoje delo. Imam za sabo že dve nosečnosti in vem da se vse potem uredi tudi če vmes kaj zakomplicirajo. Čeprav se včasih počutim kot da še ne bi bila nikoli noseča, ker me ob tej kar naprej nekaj daje, pri prejšnih dveh pa kot da ne bi bila noseča, samo J so rastle pa rastle, tko da ni bilo modrčka za dobit.
LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 495
15.11.2007 13:02:58   
Anonimen
hvala ilatic. res. si me kr mal potolažla, ker razmišljam da dokler je utrip, nekaj slabo ne more bit. pa tko me drži pokonc misel, da bom mela že čez (dolgiiiih) deset dni ponoven ultrazvok, pa bomo vidli kako bo kazalo.

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 496
15.11.2007 13:07:32   
Nasara88
lunica 24 in ostale, najlepša hvala za dobrodošlico user posted image

lunica 24 na forumu nosečnost in porod sem pod temo velikost v 9 tednu zasledila ta link
http://www.ringaraja.net/tabela-rasti-ploda-po-tednih.html
Sicer se začenja z 8 tedni, vendar pa si lahko potolažena, saj sama govoriš o 7 tednih. 

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 497
15.11.2007 13:15:33   
Anonimen
hvala nasara user posted image  sej vidiš to me skrbi... da je en teden kasnej pa že kr 12 mm več... sam razmišljam nekak tko. do konca 7 tedna mam še 2 dni, pa mogoč mal kasnejša oploditev, pa sm recimo nekje po tabeli 6 teden, kar pa pride skoz. joj butl babji, da nism vprašala na pregledu user posted image

(odgovor članu Nasara88)
  Neposredna povezava do sporočila: 498
15.11.2007 13:34:16   
nanka
Dobrodošle vse nove, pa veselo na klepet pa bo.

Ilatic pri nas delamo že od začetka na računalnik, tako da še kar gre, je pa res da je en dan rezerviran za ta del.

Lunica24, boš videla da je vse ok, te velikosti ploda so v začetku tako različne, samo dva dni kasneje zanosiš kot si mislila pa je takoj drugačen rezultat. Tam po 12 tednu pa pčasi pridemo vse na isto, sploh pa saj se tudi rodijo različno veliki otročki in tudi v teži je nek razpon, tako da veseli se, ker si videla srček in da vse poteka tako kot mora.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 499
15.11.2007 13:50:59   
Nasara88
Lunica 24, naš prvi sonček je vedno prehiteval v rasti za nekaj dni po UZ glede na datum zadnje menstruaciji. Vendar je bil najverjetneje za to kriv dan oploditve, ki se lahko zgodi pri enih prej pri drugih kasneje, kot so že druge povedale. Sama imam krajše cilkuse, kar je potem logično. Zato pa sem imel tokrat prednost, ker sem lahko zelo hitro test delala in smo hitro vedeli - še prej kot v 4 tednih user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?