Blacky30
|
Punce, nisem vam še uspela povedat, da sem včeraj končno povedala v službi za svojo . In zdaj je zadeva postala javna, meni pa je kamen padel s srca, ker bom končno lahko nehala trebuh noter držat in bom lahko začela nosit tudi malo ožje puloverje. Ja, čakala pa sem tako dolgo, ker sva se s sodelavko (tri smo v pisarni, dve sva ) odločili, da poveva skupaj, pa sem čakala, da je dala skozi svoj prvi pregled. Ona ima pdp šele 10.9., tak da sem mesec in pol pred njo in se mi seveda že pozna. Imam "srečo", da nisem med suhimi, tak da so težje opazili. No, povedali sva, šef je zelo lepo sprejel, pozitivno, čestital nama je. Šefica pa je bila druga zgodba: totalni šok in prva izjava: "Ja, no, saj bo vaju bolelo, nas pa ne." Halooooo!??!?!!? Zdaj razumete, da mi niti ni bilo ji za povedat. No, čez čas, ko je prišla k sebi (kar sopihala je), je rekla: Ja, bravo, no, predvsem za pogum! Ampak nista se pa držali razporeda." Je še meni dodala, da je bila zdaj na vrsti sodelavka, ker še nima nobenega . No, da vam bo malo bolj jasno, kakšen človek je to: samska, stara, zamorjena in hudobna v nulo. Na koncu sem ji sicer povedala, da tudi, če bi vedela, da tak razpored obstaja , se ga ne bi držala, ker je meni najbolj važno to, kolikšno želiš starostno razliko med otroci, še bolj pa to, kdaj se pojavi želja po drugem otroku. Juhu, komaj čakam, da pride maj, da neham delat in bom doma cele dneve uživala.
|