|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
30.1.2008 16:10:49   
Nasara88
Ste mi dale malo spodbude tako, da sem se odlocila, da ji ponudim ogordje za stolcek, ker sedalo ne bi rezivelo user posted image  pa naj sama premisli, kaj se bolj splaca. Saj to je to, moj tudi pravi bomo drugega kupli ampak potem bo kje drugje zmanjkalo. Sva namrec v gradnji in oba zakreditirana do amena in nama oprema od nasega prvega se kako prav pride.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
30.1.2008 16:21:31   
Yasminka
No pa je virozo dobila še naša princeska. Ima 38,7 vročine in zdaj čakam, da ji (po Calpolu) pade. Tukajle zraven mene gleda risanke....bogica

Nasara - Stolček rabiš, zato ga ne posojaj. Vprašanje kdaj in kakšnega boš dobila nazaj. Moja tašča ima sina starega 9 let (imam mladega svaka user posted image ). Doma je imela original Stkke in ga je posodila znanki, ko sem bila jaz v 6. mesecu. Seveda je upala, da ga bo dobila nazaj, ko bo naša sedela. Na žalost ga ni in tudi moj drugi otročiček tega stolčka ne bo videl, saj so se pri znanki že  povečali na 4 člane in ta stolček je res uporaben še dolgo let. Pa še nerodno ji je rečt:" A nam lahko vrnete stolček"

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
30.1.2008 16:27:06   
Inigo
ja to je čisto res!

jaz ga nebi posojala. povedala bi ji lepo, da ni možno, ker ga bom rabila in pika. zamera gor ali dol - stolček je itak tvoj. da bi pa si ti delala stroške s tem kar v bistvu imaš... ne vem če je simselno.

joj, zdaj pa ti že solim pamet user posted image ne bom več! user posted image odloči se tako kot se ti zdi da je prav. user posted image

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
30.1.2008 16:34:24   
Yasminka
Ja s tem stolčkom smo potem s taščo ble nekaj časa na bojni nogi. Jaz sem ji zamerila, ker je kar tako dala naprej nov stolček. Nama je ponujala še enega, ki ga je imela shranjenega še od mojega moža. No... pa ga nisem hotela. Sem se izgovorila, naj ostane na vikendu, da nam bo tam prav prišel, na obiskih... kupila sem pa novega . Zadeva pa kar stane. Sam stolček+ varovalo+blazinica je prišlo okoli 32.000 sit

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
30.1.2008 16:34:31   
Inigo
MARIBORČANKE!  js grem danes na prvo nosečniško telovadbo v Štorkljo user posted image user posted image user posted image gre katera z mano? ob 18ih je.

flower - ti si rekla da bi hodla, ne? vprašam, če lahko hodiš 2x na mesec za polovično ceno?

vam sporočim kako je bilo!

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
30.1.2008 16:38:25   
Anonimen
sam yasminka a ni to interesantno kak je tistim ki posodijo vedn nerodn prosit če lahko se neki vrne, obratno pa tisti ki so si sposodli, nikol nimajo problema s tem da ne bojo vrnili user posted image

(odgovor članu Yasminka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4281
30.1.2008 16:41:16   
Inigo
hja, to pa res! sposojeno se ne vrne - nenapisano pravilouser posted image user posted image mene je že izučilo to posojanje... sm posodila par knjig... in nikoli več niso prišle nazaj. ko pa sem rekla zanjo, pa je bil odgovor: "a veš da se ne spomenem...." user posted image tk da jst s sposojanjem nimam dobrih izkušenj. pa tudi sposodnim si nič ne rada. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
30.1.2008 16:41:41   
Blacky30
Inigo, uživaj še za mene. Meni se sploh ne da iti nikamor. Sem pa hodila v prvi user posted image , marička sem bila pridna, celih 2x sem bila tam.user posted image  Je pa bilo fajn.

Nasara, nič ne posojaj. Jaz imam sinčka starega 3 leta in nisem nič posojala okoli. Pa je bilo še celo tako, da do začetka lanskega leta pri mojem možu ni bilo niti govora še o enem otročku. Pa vseeno nisem posodila, razen stvari, ki niso tako drage: banjico, fliper, čebriček. Aja, pa jajčko sem posodila prijateljici, samo ona pa je meni dala vse cotke od sinčka, da jih moj veselo nosi dalje in skoraj ne rabim nič kupovat. Tak da....ni primerjave.

Yasminka, pozdravite se čimprej, moj ima trenutno gnojno angino in mu spet vročina narašča. Tudi on zdaj gleda risanke in čaka atija.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
30.1.2008 16:45:19   
Inigo
joooooj, pa kaj mate res vse bolane svoje otročke?! user posted image e, bogi... hitro se pozdravite!!!

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
30.1.2008 16:49:53   
Blacky30
Punce, nisem vam še uspela povedat, da sem včeraj končno povedala v službi za svojo user posted image . In zdaj je zadeva postala javna, meni pa je kamen padel s srca, ker bom končno lahko nehala trebuh noter držat in bom lahko začela nosit tudi malo ožje puloverje. Ja, čakala pa sem tako dolgo, ker sva se s sodelavko (tri smo v pisarni, dve sva user posted image ) odločili, da poveva skupaj, pa sem čakala, da je dala skozi svoj prvi pregled. Ona ima pdp šele 10.9., tak da sem mesec in pol pred njo in se mi seveda že pozna. Imam "srečo", da nisem med suhimi, tak da so težje opazili.

No, povedali sva, šef je zelo lepo sprejel, pozitivno, čestital nama je. Šefica pa je bila druga zgodba: totalni šok in prva izjava: "Ja, no, saj bo vaju bolelo, nas pa ne." Halooooo!??!?!!? Zdaj razumete, da mi niti ni bilo ji za povedat. No, čez čas, ko je prišla k sebi (kar sopihala je), je rekla: Ja, bravo, no, predvsem za pogum! Ampak nista se pa držali razporeda." Je še meni dodala, da je bila zdaj na vrsti sodelavka, ker še nima nobenega user posted image . No, da vam bo malo bolj jasno, kakšen človek je to: samska, stara, zamorjena in hudobna v nulo. user posted image  Na koncu sem ji sicer povedala, da tudi, če bi vedela, da tak razpored obstajauser posted image , se ga ne bi držala, ker je meni najbolj važno to, kolikšno želiš starostno razliko med otroci, še bolj pa to, kdaj se pojavi želja po drugem otroku.

Juhu, komaj čakam, da pride maj, da neham delat in bom doma cele dneve uživala.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
30.1.2008 17:02:02   
Anonimen
ja inigo ljudje nikoliiiiiiii ne vrnejo, sicer tut pri meni se kaka stvar kdaj najde, pa sem vse nesla nazaj. mislim, men je to ful grdo- user posted image   ps: kaj je normaln da men mleko oziroma voda teče iz bradavic že cel dan po malem? pa čutim pa je mokro, al pa se strdi tak belo gor.

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4286
30.1.2008 17:03:03   
Anonimen
blacky ker se mi že mudi, napišem jutri več zaenkrat samo user posted image user posted image user posted image   da si povedala. jutri pa pokometiram še tvojo čudno šefico. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4287
30.1.2008 17:05:16   
Yasminka
BlackY - Kakšna izjava tvoje šefice user posted image . Mislim.... verjetno ta še nima in ne načrtuje otrok. Za v rit brcnit. No sicer pa je bilo pri men nekak podobno. Imam pogodbo za določen delavni čas (šolstvo user posted image ) - že pet let in vsako leto mi podaljšujejo.
Ji povem in reče: Pa upam, da boste potem še nazaj prišli. Jaz pa: Ja to boste pa tudi vi kaj povedala. Potem je pa nekaj momljala... Pogodba mi poteče 31.8. , glih med porodniško in potem sem brezposelna...

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
30.1.2008 17:10:02   
Tinky
Daaan

Evo mene.
Danes sva šla z možekom v Mariboru se menit za bajto (montažno) in, če bo vse po sreči se bova selila že letos.user posted image
Pol sva se ustavila v Europarku, kjer sem upala, da bom v H&M trgovini kupila kakšno nosečniško majčko, vendar na mojo žalost  ne prodajajo nič za nosečnice.
Sem se pač potolažila z novimi teniskami user posted image .

Za kosilo sva se ustavila na Trojanah, kjer sva kot vedno zelo dobro jedla, moram pa priznat, da so krofi vedno slabši user posted image

Včeraj sem od Mojce dobila prvo nosečniško majčko in kanotjerco z napisom PRIDEM JULIJA. Full so dobre in full poceni. Se res splača.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
30.1.2008 17:13:51   
Tinky
IZVIRNO SPOROČILO: netki

a boste vse šle na 3D oz. 4D?

Ja, jaz bom šla, sem že naročena 9. aprila v Postojni.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
30.1.2008 17:20:37   
Blacky30
Tinky, kaj je to kanotjerca?

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
30.1.2008 17:25:30   
Tinky
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Tinky, kaj je to kanotjerca?

TO je kanotjerca   http://nosecnice.moj-album.com/album/7558043/?os=10367466

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
30.1.2008 17:30:52   
Blacky30
Aha, majčka s tankimi naramnicami torej. Nisem še slišala za ta izraz. Si me pa spomnila, da si tudi jaz moram naročiti tole majčko čimprej. Komaj čakam.user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
30.1.2008 17:39:57   
Tinky
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

hja, leta so nekako pomembna, ampak vseeno mislim, da je bolje biti mlada mamica. nekako se mi ne zdi primeren tale holivudski sindrom, ko imajo prve otroke pr 42-letih... in že ko sm bila mlajša sem bila prepričana, da bom hitro imela otroke. no, če bom pripravljena, če bodo finance dopuščale, če bo fant tapravi... user posted image mene je mami imela šele pri 33ih. pa sm edinka. in, ko sm jst imela največ energije, da bi z mami kaj počeli skupaj, se njej ni več dalo... ni bla več za take fore... da me ne bo katera narobe razumela, če je v takšnih letih, da bo ona ista. sploh ne! moja mami je bila... in mi je blo hudo, ker določenih stvari ni hotlea početi z mano. zato sm rekla, da bom pa jst čist drgač. in sm in tudi v prihodnje bom. čimveč bom z otroci, se jim posvečala... s fantom že imava take načrte, ko bo večji... hehe! ker oba rada kolesariva in plezava, bodo to naši družinski športi... in že sanjava kam in kako bomo šli... hehe! pa še zunaj ni to naše malo bitje! user posted image

Mene je mama imela pri 18. letih in je res, da je bila polna energije, meni in bratu se je full posvetila, vendar pri 40. letih je ostala "sama" s fotrom, saj sva bila z bratom že toliko stara in samostojna in sva se malo odtujila in njej je kar naenkrat postalo full dolgčas. Od takrat naprej mi "teži", da bi imela vnučka in, da mi da fore do 30. leta, ker pol bi se mi kao odpovedala user posted image
Zdej k sem noseča se ji je pa čisto zmešalo.

Meni to full paše, ker bo moj otrok imel mlado in vitalno nono.

Njene besede pa so bile, da če bi lahko izbirala, bi počakala vsaj do 26., 27. leta, tko bi imela čas se zdivjat (ker se logično ni imela kdaj), pri 40. pa ni isto kot pri 20.

Jaz sem pa preveč lepega doživela od 20. leta naprej, da mi ni žal, da sem toliko čakala na prvega dojenčka.
Z možem pa razmišljava tudi v tej smeri, da bo to prvi in edini otrok.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
30.1.2008 18:28:25   
Blacky30
Kak to, tinky, da sta se odločila samo za enega otročka? Mislim, kaj je razlog, da sta oba tako odločena že vnaprej. Res me zanima. Ker jaz sem to razmišljala po prvem porodu, pa me je potem minilo, zdaj bi rada imela tri in tak menjavam mnenja, tak da me res zanima, kako takšna odločnost.user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
30.1.2008 18:31:24   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: Yasminka

BlackY - Kakšna izjava tvoje šefice user posted image . Mislim.... verjetno ta še nima in ne načrtuje otrok. Za v rit brcnit. No sicer pa je bilo pri men nekak podobno. Imam pogodbo za določen delavni čas (šolstvo user posted image ) - že pet let in vsako leto mi podaljšujejo.
Ji povem in reče: Pa upam, da boste potem še nazaj prišli. Jaz pa: Ja to boste pa tudi vi kaj povedala. Potem je pa nekaj momljala... Pogodba mi poteče 31.8. , glih med porodniško in potem sem brezposelna...

Učiteljica si? Jaz delam v šolstvu, samo v administraciji. Sicer pa imam za nedoločen čas in so včeraj takoj rekli, da bodo sprejeli dve novi sodelavki in vse porihtali. Jaz upam, da ti bodo podaljšali pogodbo.user posted image
Ne, moja šefica ni nikoli imela otrok, ker jih baje ni mogla imeti, njen razlog pa je bil, da se je preveč bala telesne bolečine pri poroduuser posted image . Stara pa je že čez 55 tak da ne planira več.user posted image

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
   Julijčice 08
30.1.2008 18:39:05   
dzanika
Tinky, razumem... Sam vseeno je drugače pri tebi če nimaš neke želje po več otrocih. Tiste, ki pa jo imamo mormo pa mal prej začet.  user posted image  user posted image Tko da js mislem da je res samo od posameznika odvisno in od tega kakšne načrte ima za prihodnost kdaj bo imel prvega otročka.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
30.1.2008 18:56:23   
Tinky
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

Tinky, razumem... Sam vseeno je drugače pri tebi če nimaš neke želje po več otrocih. Tiste, ki pa jo imamo mormo pa mal prej začet.  user posted image  user posted image Tko da js mislem da je res samo od posameznika odvisno in od tega kakšne načrte ima za prihodnost kdaj bo imel prvega otročka.

Sem izrazila samo svoje mnenje in je logično, da se vsak sam odloči kdaj bo imel otroke. Bog ne daj, da ne bi bilo tako user posted image

Blacky, da se odločava samo za enega otročka, je pa več razlogov. Nikoli ne veš pa kaj te v prihodnosti čaka...lahko da bom pri 40. letih, mamica nogometni ekipi user posted image .

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
   [Brisano sporočilo]
30.1.2008 19:43:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 4299
30.1.2008 19:57:44   
Tinky
Hruška, pismo....te prehitevam za en teden, pa o brcik ne duha ne sluha. Sem upala, da jih bom čutila že par tednov nazaj, glede na to, da sem suha. Pa nič....  Sem že fullll nestrpna. Pa trebuščka tudi še nimam kej dosti, malček se je izbočil, vendar moraš prav podrobno pogledat, če ga želiš videt user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?