|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
30.1.2008 13:43:13   
Blacky30
Netki, jaz grem na 3D in 4D, ker to dela moj g. Če bi se morala drugam naročat, ne vem, če bi šla. Zdaj pa, ko je ravno pri roki....user posted image  
Je pa res, da je to preseravanje, pač luksuz, ki si ga privoščiš, če hočeš.user posted image

< Sporočilo je popravil Blacky30 -- 30.1.2008 13:51:47 >

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
30.1.2008 13:45:04   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: Nasara88

Joj punce kaj pa je to danesuser posted image saj vas komaj berem.

Jaz sem doma v bolniški.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
30.1.2008 13:52:53   
Blacky30
Nasara, on je moj izbrani g. že 12 let. Na vsakem user posted image  pregledu mi naredi UZ, preveri odprtost MV ali kakšno vnetje, preveri, če otekam (takoj, ko zlezem na mizo, že šlata gležnjeuser posted image user posted image user posted image ). Moram reči, da je res skrben. V prvi user posted image  sem imela 10 pregledov in 10 UZ. Sestra me stehta, izmeri pritisk, vodo dam in gre takoj prečekirat za beljakovine, kri mi vzame in pregleda hemoglobin. Res sta fajn, sploh pa mi je super, da je vse tako domače, da se počutim ful fajn tam. S sestro ful čvekava, ko čakam, da grem naprej k njemu, mi je v prvi user posted image  dala dosti fajn napotkov.
On ima tudi licenco za NS. NS, 3D in 4D moram plačati posebej pri njem, prav tako mi je v prvi user posted image  sestra vzela kri za THT (trojni hormonski test) in sta jo poslala v LJ, potem sem dobila rezultat domov po pošti, tak da nisem imela nobenih dodatnih poti. Na zadnjem pregledu mi je naredil še CTG.
Hodim preko koncesije, tako da imam vse brezplačno, razen teh extra pregledov (NS, 3D, 4D, DHT, THT).
Pa še čakam večinoma nikoli, kvečjemu, če je res gneča, kakšne pol ure.
Evo, tako to izgleda pri meni.user posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
30.1.2008 13:57:30   
Blacky30
Presrečna, dobrodošla med nas!!! Vau, punce, bomo dosegle 100-ko??? Gremo, gremo, javite se še user posted image !user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
30.1.2008 14:08:57   
Inigo
Blacky30 - h keremu G pol ti hodiš v MB pa je tak super user posted image ?

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
30.1.2008 14:11:37   
Blacky30
Dr. Dušan Rosič v Ptujskih toplicah. Privat ambulanta, a dela preko koncesije.user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
   Julijčice 08
30.1.2008 14:11:43   
dzanika
Joj, dons ste se pa res razčvekale. Sem si mogla že res čas uzet da sem prebrala vse... user posted image user posted image
Glede tegale 3D oz 4D UZ pa tut js po vsej verjetnosti ne bom šla. Niti ni tolk pocen ta zadevica...

Presrečna - dobrodošla. Upam da boš čvekala z nami do konca. user posted image Ker tuki nas je polno takšnih čvekic da če ne spremljaš vsak dan te zasujejo... user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
30.1.2008 14:12:27   
netki
Punce prosim za pomoč....

Malo sem zbolela....no kar dosti pa me zanima nekaj glede domače lekarne.
Kaj naj bi pomagalo za boleče grlo?
Težko požiram slino in imam občutek kot da bi imela v grlu eno veliko bulo in to boli. Kot bi mi zaoteklo.

Kaj lahko storim????

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
30.1.2008 14:13:22   
lex
razlika med sotke in ponaredki je: stoke - ko se otrok z nogami opre ob mizo in se odrine se samo odpelje po kuhinji in ne pade; ponaredek se hoče pa prevrnit. Nam se še k sreči ni, ker ima Alina med mizo in radiatorjem glih toliko prostora, da se zaguga. Niti pomislit nočem kaj bi se zgodilo, če bi padla. Aleks ima orginal, ker je bil takrat v paketu. Orginal (oz. zelo dobri ponaredki) imajo noge narejene v črki Z (takšen je tudi v paketu), ostali ponaredki imajo noge v obliki črke A. Tako da tale naš bo ostal kar med steno in mizo. verjetno bova pa še tretjemu kupila stoke. Meni so zakon. Predvsem mi je pomembno, da otrok je za mizo skupaj s starši in nima tistega pladnja pred sabo. Ok saj vem, da se da odmontirat, ampak mi imamo vse stole lesene in že tako hoče na teh sedet, razen ko ne doseže potem zleze na svojega. In ful mi je fajn, ker ta stol resnično raste skupaj z njim. Ima ga že od 6 meseca in od kolegice brat je star 24 let ga ima še sedaj pri računalnku. tej kolegici sva ga tudi kupila za rojstvo sina. Samo žal mi je, da te nisem ponznala že prej Balonchy ker bi ji kupla orginal.

Blacky vse najboljše tvjemu sinu za rojstni danuser posted image
Tudi mi začnemo s feštami v soboto, za babice in dedke ter strice (tet pa nimamo oz. jih nikoli ni) tistih, ki jih ni mamo strice take čudne,da si že ne najdeta ene pametne teteuser posted image  (ena je menda čudna - izjava mojega 3 letnika ko jo je slučajno videl, menda še ni za javnostuser posted image user posted image user posted image user posted image ), drugi pa sanja z odprtimi očmi, da mu ena prileti mimouser posted image . Tete pa nimajo ne vem koliko stikov (bolj sva jih midva ustvarila, prej jih ni bilo nikoli vredi na obisk) - moj ima 2 pol sestri.
Aja v vrtec bova nesla pa v sredo (pri nas itak samo sadje rula, ker se trudimo da bi imeli otroci čim več sadja na jedilniku), ker bo v torek na njegov roj. dan preveč gužva - pustno rajanje in norčije, ji bom pa rekla, če lahko naredijo eno fotkico za njegov roj. dan na ta dan.

Ko ti začne voda odtekat čutiš kako ti nekaj teče pri nožnici, ko se pa vstaneš pa tistega ne moreš ustavit. predstavljaj si, da bi imela M, samo da se ti lahko tud ulije po nogah ko ležiš. Pač enostavno veš kaj se dogaja. Jaz tega ne bi mogla falit.

Joj tolk ste naklofale, da ko bom zvečer urejala seznam še ziher našla kaj za komentirat in bom to takrat naredila. Več nimam časa nazaj brat, ker pospravim še pomivalca in letim po Aleksa in pol k moji mami kuhat (dans sta še moj ati in moj šla v gozd da spravijo podrta drevesa na cesto, da ko bo ali suho ali pa zmrznilo in bojo tovornjaki lahko vozili, prišel in odpeljal les na žago, da ga zrežejo za rušt.), pa kombajna šivat, pa pikopoko za mojo malo. Včeraj sem ji taka lepa krila naredilauser posted image , da se mi je kar zluštalo in ne vem, če si ne bom šla še po blago za moja krila in bom jaz tud pikapoka. Atiju bmo pa par traktorjev okoli navseli, da bosta s kombajnom par.

pri moji G je taka navada, da prvič plačaš pol pa ti vso nosečnost dela 3D posnetkeuser posted image , 4D je mela pa zadnjič sposojen in sem šla (sem dobila gratis, ker sem pri vseh šla k njej na vse plačljive preglede + da sem malo prej, da sem zanosila s 3 bila še na UZ za myreno, ki pridno čaka na omariuser posted image  - na boljše cajte in ima tega plačljivega. tako da je rekla, da mi to da pa gratis). Tudi moja G dela skozi vso nosečnost UZ (čist not pade ko gleda na ekran) razen zadnji mesec, takrat pa dela ctg vsak teden

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
   [Brisano sporočilo]
30.1.2008 14:16:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4260
30.1.2008 14:18:26   
lex
zimska pri cca 9 kg jih ponavadi dam ven, ker so že preveč stisnjeni v jajčki ali pa predolgi (Alina je mela noge že čez), stari so pa okoli 6 mesecev.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
30.1.2008 14:23:40   
Blacky30
Jaz ne jemljem nič drugega kot Granobil za grlo, kar je user posted image  dovoljeno (septolete niso). Granobil je narejen iz gozdnega lišaja in hruškovega soka. Pa v skrajni sili lekadol, če je res hudo. Če pa ne bo boljše z grlom, pa le skoči k svoji osebni zdravnici, morda so potrebni antibiotiki.

Lex, hvala za čestitke.user posted image  
Ja, mi smo praznovali v soboto, pa mi je sredi zabave zakuhal na 39 vročine, revček. A je vseeno vztrajal z gosti, dokler niso šli. Je pravi družabnež. Drugače pa imamo zdaj v soboto drugo rundo ljudi, moja stran sorodnikov in botra od pikeca z družino. RD v vrtcu smo prestavili, tak da če bo v redu zdravje, tudi jaz računam na sredo po pustu. Pri nas je tudi sadje na RD zabavi v vrtcu, samo je ne rabimo prinest, dajo vse oni in potem delajo sadne solate. Slavljenec pa je tisti dan čarovnik in glavni pri vsem.user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
30.1.2008 14:25:01   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

eno vprašanje: kako dolgo je Avtosedež Maxi-Cosi CabrioFix uporaben?
piše do 13 kg pa nimam predstave koliko je to časovno (pol leta, leto)?

To je jajčka? Mi smo ga imeli v jajčki od Peg Perego do 9. meseca, potem so nogice preveč preko visele, kar naj ne bi.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4263
30.1.2008 14:43:00   
Inigo
brala sem, da je otrok v jajčki komot do 1. leta. ok, seveda, če je res velik potem ne... ampak važno je, da glavica ne gleda ven. nogice pa lahko.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
30.1.2008 14:54:23   
netki
mi smo imeli jajčko do 4. oz.5. meseca, potem pa smo ga že težko zbasali noter. Sicer noge niso gledale ven ampak ker je bila zima in je bil dosti oblečen, pač vse je bilo na tesno. Potem smo pa kupili nov avtosedež, ki je od 0-36 mescev. Tega še sedaj uporablja kadar se vozi z mamo, mi imamo večjega.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
   [Brisano sporočilo]
30.1.2008 15:00:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4266
30.1.2008 15:03:42   
netki
ja jaz sem si ga sposodila, kako bo letos pa ne vem, ker je tista ki mi ga je posodila tudi noseča. Imela sem namen kupiti.....
Ko bodo poletni otroci bo mogoče malo lažje jih noter dajat.

ne vem pa za ta avtosedež od 0 do 36 kg, kjer otrok gleda naprej....ali lahko novorojenček gleda naprej???? Mogoče se pa sedež da okol obrnit....to pa še nisem probala.

Neposredna povezava do sporočila: 4267
30.1.2008 15:07:39   
Inigo
vprašanje res... glede na to da je od 0 do 36... pomeni, da je od 0 mescov do 36 mesca... toraj od rojstva... samo se najbrž tam bitjece kar zgubi notri user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
30.1.2008 15:12:45   
Nasara88
ilatic ja pa pozabila sem napisati, da mi je voda odtekla 14 dni pred PDP. Pa glede na to kako hitro je voda odtekla, sem po tem rodila po 9,5 urah user posted image

Blacky imaš pa res super G, vse pohvaleuser posted image

Sedaj, ko je tema nanesla na stolčke, bi pa še jaz prosila za en nasvet. Mogoče malo neumestno, pa vendar ne vem kaj narediti. Moja svakinja, ki sicer živi v Nemčiji, je mojega moža (njen brat) prosila če bi ji lahko za svojega sinka star bo maja 1 letouser posted image posodil stolček za hranjenje, ki ga imamo mi še od našega princa. No sploh ne bi bila težava, vendar sem imela že v času njene nosečnosti neka nesoglasja glede opreme za user posted image ipd., ker je punca pričakovala, da ji bo vse podarjeno in ne bo rabila kupiti čisto nič (pa je zelo dobro situirana), kljub temu da je vedela, da bomo mi imeli še enega user posted image . Nam ni bilo nič podarjenega in smo morali vse sami kupiti by the way (razen košarice za user posted image , ki ga je kupila tašča- se pravi njena mama, ter nekaj oblačilc). No dilema iz moje strani je sedaj sledeča. Sedalo stolčka je bilo precej popokano (goba prevlečena s plastično maso, ki je po robovih popokala), vendar sem jaz vse skrbno polepila in je spet uporabno. Glede na to, da bo to najverjetneje zdržalo enega otroka (ogrodje brez sedala pa mi ne koristi kaj dosti), nisem preveč navdušena da ji stolček posodim, sama pa bom potem morala kupiti novega v bistvu po nepotrebnemuser posted image . Ne vem kaj naj si mislim oz. kako ravnati. Mogoče mi pride prav kakšen nasvet, če je kateri.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
   [Brisano sporočilo]
30.1.2008 15:13:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4270
30.1.2008 15:54:57   
Anonimen
zimska, boš ta glavna atrakcija tam hihi user posted image user posted image  lej jo uno kak trebuh že ma, zihr bo zdej zdej rodila user posted image user posted image  dans mam neumestne, brez zamereuser posted image  nasara, a veš da se meni tvoja dilema sploh ne zdi dilema... ker je preprosto tako, da ti rabiš stolček in ga lepo mej. logično da ne boš ti novega kupovala za svoje dete. razumem, kako se počutiš. ampak veš kaj glede na okoliščine ki si jih navedla, kako je ona kamot, se jaz ne bi sekirala pet procentov. kar lepo obdrži, pa ji lepo razloži, al si pa nekaj namisli user posted image  no tak bi jaz nardila user posted image  ostale... sem tolk nervozna... še 4-5 dni pa zvem rezultate, jao kr slabo mi je. po eni strani si mislim, da bo itak vse ok, po drugi pa tist mali črviček gloda, kaj pa če ne bo. daleč sem že, rodit otroka v 20 tednu... kr zmrazi me... ampak treba je bit pozitiven, bom potem razmišljala naprej. se mi pa zdi, da zadnje tedne noro teče čas. še dva dni pa grem v 19 teden, madona, pa sej še mal pa bom na porodni postli ležala. se mi zdi tam 20 teden tista magična meja. kao ko pa bom enkrat tolk noseča, bo pa že ful fino. 5 polnih mescev skor. jap čas teče... naj bo čimprej ponedeljek oziroma torek user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4271
30.1.2008 15:59:41   
Nasara88
lunica drzim pesti za dobre rezultate, sicer bos pa videla da bo vse o.k. Si pa predstavljam da se ti bo teh 5 dni vleklo kotuser posted image  

Glede stolcka pa je najvecji problem, da se svakinja vedno obraca na moza-brata, ki pa jeprevec dober da bi rekel neuser posted image  Z mano se o the stvareh sploh ne pogovarja. No saj sem si mislila, da to dilema za nas, ki smo v bistvu v tej situaciji. Nekateri pa takoj pomislijo na to, da si zaradi tega mogoce skrt user posted image  Bomo videli, upam da ne bo zamer, pa vseeno hvala za spodbudouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
30.1.2008 16:01:23   
Inigo
nasara88 - tu sploh ni dileme!!! stolček rabiš, poleg tega pa je tvoj. mislim, da ji komot in brez kakršnega koli pomisleka poveš, da ga žal ne more dobit, ker ga boš rabila in da nisp takop dragi, da si ge neb mogla sama kupit. tk da.. lepo ji obrazloži in naj si punca misli kar si če! no, jst bi tako naredila... saj to ni nesramnost - to je dejstvo da tako je. nima ti kaj očitat. pa lepo porihtaj! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
30.1.2008 16:05:25   
Anonimen
hehe nasara sej to je to... ko nisi v situaciji, veš da pač je to tako. stolček se rabi in pika. ko ti pa nekdo diha za ovratnik, pa ko moraš lagat al pa iskreno povedat, da  ne bi dal, pa pol govorice, pa sekiranje, pa slaba volja... je pa drugače.. zato pravim da te razumem. in ja sem mal pomisla, tut jaz bi mela problem kaj nardit, sploh če ne kontaktira direktno s tabo, ampak z možem. moj je tut tak: bomo že mi novga kupl user posted image  ampak drugač je pa res nepošteno no, kok se eni sam opirajo na druge, ma groza no. jst upam, da bosta se z možem mal pomenla, pa skupi nekaj napletla user posted image  

(odgovor članu Nasara88)
  Neposredna povezava do sporočila: 4274
30.1.2008 16:07:51   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Hello JULJIJE...

Vidim, da se že o paketkih pogovarjate user posted image

Če bo katera rabila TRIP-TRAP stolček (original Stokke z varovalom) ji ga lahko zrihtam po skor polovični ceni. Seveda se pogovarjamo o novem stolčku user posted image ...

Kontaktirajte me na ZS...

LP iz oblačnih koncev...

Balonchy
- ti boš to vedela. a je to enak stolček kot je v e-zavitku, ali je tiso samo kopija?

uporabnice tega stolčka povejte, se splača kupit prav od Stokke al je lahko ponaredek in je glih tako super.

Po videzu sodeč 100% tist v zavitku ni od Stokke-ja..

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?