lex
|
razlika med sotke in ponaredki je: stoke - ko se otrok z nogami opre ob mizo in se odrine se samo odpelje po kuhinji in ne pade; ponaredek se hoče pa prevrnit. Nam se še k sreči ni, ker ima Alina med mizo in radiatorjem glih toliko prostora, da se zaguga. Niti pomislit nočem kaj bi se zgodilo, če bi padla. Aleks ima orginal, ker je bil takrat v paketu. Orginal (oz. zelo dobri ponaredki) imajo noge narejene v črki Z (takšen je tudi v paketu), ostali ponaredki imajo noge v obliki črke A. Tako da tale naš bo ostal kar med steno in mizo. verjetno bova pa še tretjemu kupila stoke. Meni so zakon. Predvsem mi je pomembno, da otrok je za mizo skupaj s starši in nima tistega pladnja pred sabo. Ok saj vem, da se da odmontirat, ampak mi imamo vse stole lesene in že tako hoče na teh sedet, razen ko ne doseže potem zleze na svojega. In ful mi je fajn, ker ta stol resnično raste skupaj z njim. Ima ga že od 6 meseca in od kolegice brat je star 24 let ga ima še sedaj pri računalnku. tej kolegici sva ga tudi kupila za rojstvo sina. Samo žal mi je, da te nisem ponznala že prej Balonchy ker bi ji kupla orginal. Blacky vse najboljše tvjemu sinu za rojstni dan Tudi mi začnemo s feštami v soboto, za babice in dedke ter strice (tet pa nimamo oz. jih nikoli ni) tistih, ki jih ni mamo strice take čudne,da si že ne najdeta ene pametne tete (ena je menda čudna - izjava mojega 3 letnika ko jo je slučajno videl, menda še ni za javnost ), drugi pa sanja z odprtimi očmi, da mu ena prileti mimo . Tete pa nimajo ne vem koliko stikov (bolj sva jih midva ustvarila, prej jih ni bilo nikoli vredi na obisk) - moj ima 2 pol sestri. Aja v vrtec bova nesla pa v sredo (pri nas itak samo sadje rula, ker se trudimo da bi imeli otroci čim več sadja na jedilniku), ker bo v torek na njegov roj. dan preveč gužva - pustno rajanje in norčije, ji bom pa rekla, če lahko naredijo eno fotkico za njegov roj. dan na ta dan. Ko ti začne voda odtekat čutiš kako ti nekaj teče pri nožnici, ko se pa vstaneš pa tistega ne moreš ustavit. predstavljaj si, da bi imela M, samo da se ti lahko tud ulije po nogah ko ležiš. Pač enostavno veš kaj se dogaja. Jaz tega ne bi mogla falit. Joj tolk ste naklofale, da ko bom zvečer urejala seznam še ziher našla kaj za komentirat in bom to takrat naredila. Več nimam časa nazaj brat, ker pospravim še pomivalca in letim po Aleksa in pol k moji mami kuhat (dans sta še moj ati in moj šla v gozd da spravijo podrta drevesa na cesto, da ko bo ali suho ali pa zmrznilo in bojo tovornjaki lahko vozili, prišel in odpeljal les na žago, da ga zrežejo za rušt.), pa kombajna šivat, pa pikopoko za mojo malo. Včeraj sem ji taka lepa krila naredila , da se mi je kar zluštalo in ne vem, če si ne bom šla še po blago za moja krila in bom jaz tud pikapoka. Atiju bmo pa par traktorjev okoli navseli, da bosta s kombajnom par. pri moji G je taka navada, da prvič plačaš pol pa ti vso nosečnost dela 3D posnetke , 4D je mela pa zadnjič sposojen in sem šla (sem dobila gratis, ker sem pri vseh šla k njej na vse plačljive preglede + da sem malo prej, da sem zanosila s 3 bila še na UZ za myreno, ki pridno čaka na omari - na boljše cajte in ima tega plačljivega. tako da je rekla, da mi to da pa gratis). Tudi moja G dela skozi vso nosečnost UZ (čist not pade ko gleda na ekran) razen zadnji mesec, takrat pa dela ctg vsak teden