|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
30.1.2008 12:11:46   
Blacky30
Tedy, 3D in 4D Uz ne dela vsak g., ker za to potrebuje posebne UZ in posebno opremo. Ponavadi se punce za to naročajo k drugim g., ker je ta UZ itak samoplačniški. Jaz imam res srečo, ko tukaj berem, ker moj g. dela vse, od NS, do 3D, 4D, vse krvne preiskave, vse opravim v istem prostoru. Sestra mi pregleda vodo, kri in takoj izvem rezultat hemoglobina. Res imam srečo. Škoda, da vas ni več iz MB, bi vam ga predlagala. Sem jih že okoli 25 spravila tja, pa so vse izjemno zadovoljne.

Od kod pa si ti?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
30.1.2008 12:12:52   
Yasminka
Hola!
Tuki tud ena user posted image z virozo. Čez vikend sem dobila vročino, smrkala, kašljala, nič spala zaradi zamašenega nosa... v pon. sem končno šla do zdravnice in me je poslala domov v posteljo. Tako moram zdej počivat. Me je pa kar malo ustrašlo, saj sem izgubila ves apetit. Tako sem shujšala za 1,5 kg. No še vseeno imam od začetka nosečnosti +6 kg user posted image in zasedam 2. častno mesto v teži user posted image . Nataša tudi jaz se ne sekiram. Prvič sem se zredila 16kg in 6m po porodu sem imela -20kg.
Brcike čutim že kakšen tede, čeprav se mi je najprej zdelo, da to še ne morejo bit...no ne tako zgodaj - v 15T. Hči sem začutila v 18t. Ampak naš novi član že lepo miga.Komaj čakam petka in pregleda pri G.

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
30.1.2008 12:16:01   
Anonimen

Ajoj user posted image

Iz Grosuplja. Okolica Lj. Če bi biu MB bližje bi pa res šla user posted image
No. Se bom malo pozanimala. Saj jih je v Lj verjetno ogromno.
A mogoče katera kakšnega pozna???
Kolk pa je cena za ta 3D oz. 4D? 

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4228
30.1.2008 12:20:51   
Nasara88
Blacky h komu v MB pa hodiš, če lahko vprašamuser posted image

Yasminka ja saj pravim, bojim se samo kakšnih diet. Predstavljajte si punce (tiste z večjim apetitiomuser posted image ), da imate sedaj v user posted image en dan vodni dan user posted image

tedy sigurno se še najde kakšen G, ki je bližje kot v MB in ti naredi kvaliteten UZ na novejši napravi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
30.1.2008 12:27:24   
Anonimen
hihi punce, ko že o ultrazvokih debatiramo...  jaz se spomnim ko sem bla noseča emmm 8 tednov, pa sem dobila slikco ultrazvoka. in ful ponosna kažem to mojemu, bil je pač malo večji fižolček kot pri prejšnjem ultrazvoku pri 5 tednih user posted image  in pravi moj, pa sej to pa ni nič videt. pa sm bla mal užaljena, sam res ni blo. pol sm pa vidla vaše slikce od istega trajanja nosečnosti in so mel otroci že glave in trup in so zgledli čist človeški... torej ma tut moja ginekologinja nikakav ultrazvok očitno...

(odgovor članu Nasara88)
  Neposredna povezava do sporočila: 4230
30.1.2008 12:32:20   
netki
Mene pa neki zanima....

ali je morfologija isto kot 3 D oz. je to eno in isto. Ker moja G nima 3 D ali 4 D in me je vseeno naročila na morfologijo oz. na bolj natančni pregled in meritev.

Koliko pa stane če grem samolačniško drugam na 3D?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
30.1.2008 12:32:38   
TODI
Tedy, povprašaj tule:

ZDRAVSTVENI ZAVOD DRAVLJE
Ulica bratov Babnik 10
1000 Ljubljana
Tel: + 386 1 510 68 00
Fax: + 386 1 510 68 04

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
   [Brisano sporočilo]
30.1.2008 12:33:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4233
30.1.2008 12:37:33   
Blacky30
Nasara, hodim k dr. Dušanu Rosiču, ki je sicer v Ptujskih toplicah, a to je blizu MB.user posted image

Netki, morfologija je normalni UZ, ki ti po zakonu pripada zastonj in ga dela vsak ginekolog. Pregleda podrobno organe otročka, razvitost le-teh itd. Če pa želiš imeti še 3D UZ, pa pomeni poseben UZ, ki prikaže otroka v 3D obliki, torej takšnega pravega, ne črno-belo slikico. Glej primer je tukaj:

http://www.ringaraja.net/forum/albumphoto.asp?v=javni&albumid=21654&asortType=3&apage=1

Tako izgledajo slikice, ti pa tudi filmček posname na CD.

4D UZ pa pomeni, da opazuješ dejansko premikanje in gibe otročka v trebuščku.

Torej, morfo je zastonj, ker ti pripada in ti jo lahko naredi tvoj g., medtem ko, če želiš videt otročka tako, kot je na zgornjih slikicah prikazano, pa se moraš naročiti tam, kjer to delajo in plačat.user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
30.1.2008 12:49:15   
Anonimen
mene pa neki zanima punce, ki ste že rodile. v katerem tednu ste rodile in kako je to ko odteče voda? a veš da je to to, ali je kar naenkrat ali po malem? sej bom kmal zvedla v vsakem primeru tut no user posted image

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4235
   [Brisano sporočilo]
30.1.2008 12:53:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4236
30.1.2008 12:54:37   
lex
lunica jaz sem rodila Aleksa 4 dni čez, Alino točno na PDP, obakrat mi je odtekla voda - enostavno si ves moker in se ne da zaustavituser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
30.1.2008 12:55:05   
Anonimen
Ok tenks Todi!
Bom vprašala!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4238
30.1.2008 12:57:40   
Presrečna
Pozdravljene user posted image
Tudi jaz imam rok 2.7.08
Imam pa občutek, da bo malo bitjece hotelo v svet že konec junija.
Takrat je polna luna, baje je znano, da se takrat veliko rojeva...
Bomo videli.

Do sedaj sem super. Nič slabosti (ne vem kaj je to), pridobila sem 4 kg,
sedaj se mi zdi, da sem se začela širiti...

To bo prvi user posted image in z možem sva skoraj dve leti čakala na user posted image , zato sva še toliko bolj vesela
in komaj čakava, da se bo najino življenje spremenilo.
Srčno upam, da je z najino pikico vse ok., da se bo rodilo zdravo detece.
Vseeno nama je, kaj - fantek ali punčka.

Začela sem že z pripravami sobice, malo že kupujem oblačilca...
Predvsem pa se pustim razvajati in uživam v nosečnosti.

Edina zadevica, ki me trenutno teži, je to, da so se mi na joškicah
začeli delati srbeči izpuščaji, en zelo velik. Pa se občasno mažem z oljem, pa
se mi je to naredilo. Že tako imam zelo občutljivo kožo, sem alergična na veliko kozmetike,
in po svoje razumem, da se mi je to naredilo, vseeno pa ni fajn, ko srbi.user posted image
Predvsem pa se ne morem navaditi na velikost joškic. Prej 85 C,
sedaj pa  - joj me, kakšna še bom...

Vesela sem - to leto je Leto Družino in veliko prijateljic imam, ki imajo rok pred menoj,
ena avg. - sem vesela tega, da bodo naraščaji... predvsem za vse prvič,
tako, da si bomo izmenjavale izkušnje.

Vsem nam, ki smo user posted image želim, da nas čuva dobri Bogec in bomo imele zdrave otročke!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
30.1.2008 12:58:06   
TODI
Lunica jaz sem prvega rodila 14 dni prej, dobila svoje popadke, drugo pa 1 teden čez rok in ravno tako svoje popadke. Tako da ti glede tega kako izgleda, ko odteče voda nemorem nič povedati.

Sicer pa po pripovedovanju ostalih že veš kako je ko odteče. Enim se ulije v sunku, enim pa začne curljati.

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
30.1.2008 13:07:59   
bastian111
Nekaj bi Vas vprašala;v Marcu imam pregled Atonomija ploda ali 3d oz.Morfologija?. Vidim ,da pišete da je plačljivo,meni je G. rekel da mi da napotnico in da nič ne plačam. Sem pa naročena v 23t nosečnosti in to pri dr.Japl v Mariboru.Pa me zanima zdaj kdo ima prav,ali sta to dva različna pregleda?user posted image

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
30.1.2008 13:13:39   
Inigo
Presrečna - dobrodošla med nami!!! user posted image user posted image user posted image

bastian111
- 3d je čist drugo kot pa morfologija. morfologija se dela z navadnim uz-jem. takrat G premeri organe dojenčka in preveri če je vse na svojem mestu. 3d uz je pa čisto tvoja odločitev če bo š šla ali ne, saj vidiš otročka v 3d obliki - točno tako kot res izgleda (sence in to). morfologija je brezplačna, medtem ko je 3d plačljiv. okoli 60€ se glibljejo cene.

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
30.1.2008 13:20:42   
netki
a boste vse šle na 3D oz. 4D?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
30.1.2008 13:21:36   
Inigo
jst po vsej verjetnosti ne bom šla... mi je to kar drago. user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
30.1.2008 13:26:05   
Nasara88
Joj punce kaj pa je to danesuser posted image saj vas komaj berem.

No upam, da ne izpustim kaj pomembnega.

Najprej bi pozdravila našo novo souser posted image Presrečno

Blacky
tvojega G. sicer ne poznam, pa tudi do Ptuja nimam dalečuser posted image Pa kaj je on tvoj izbrani G in ti vse te zadevice naredi brezplačno ali v okviru pregleda?

Flower  tudi jaz sem na NS pri dr. Pelkičevi izvedela za 3D UZ, vendar me je opozorila, da v kolikor se zanj odločim (cena 80 EUR) je to nekje 25. tedna najbolj priporočljivo, ter da so nekatere punce razočarane, saj je povedala da je vidljivost user posted image odvisna od plodovnice (motna ali bolj čista). Zato sem se jaz odločila, da ne grem , saj 80 EUR pa ni tako malo denarja.

Meni je pri prvem voda odtekla doma v postelji. Sva se z mojim user posted image ravno odpravljala spat, ko jaz pravim da user posted image nič ne čutim in se mi je zdelo čudno, saj sem ga vsako večer poprej in to konkretno. Pa je začel moj user posted image po trebuščku trkljati in končno se naš princ premakne. Olajšana se uležem v posteljo in 5 min za tem, ko sva ugasnila luč pri meni nekaj plunk naredi (sem konkretno čutila in slišala tudi se mi zdiuser posted image ), potem pa se je vlila voda. Vse mi je odteklo že doma - sploh se v postelji nisem upala več premikati, ker je kar lilo iz mene. Potem pa brisačo med noge pa v porodnišnico....

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
30.1.2008 13:33:30   
Inigo
Nasara88 - u madonca! pol je pa to blo zlo hitro! si potem tudi tako hitro rodila? je bilo mučno?

jst se ful bojim, da bi mi plodovnica odtekala počasi in sploh nebi vedla, da je to to. bojim se da bi to curljanje zamenjala z urinom ali izcedkom... user posted image tako, da močno upam, da se stvar ulije in da ne bom v dvomih user posted image in upam, da se mi ne zgodi slučajno med kakim izpitom (konec junija so pri nas na faksu še izpiti) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
30.1.2008 13:33:33   
najsi
No nassara in jasminka js kr ne zaostajam za vama po kg....sm jih do zdaj pridelala +7 user posted image user posted image
Kaj šele bo user posted image user posted image

naš čudež je privekal na svet 26.6.2008,ob 2:17 zjutraj. Na ta svet je prišel kot krepak fantek z imenom Oskar

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
30.1.2008 13:37:24   
Inigo
jst sm pa med bolj "pridnimi" in sem do zdaj dobla 2,5kg gor user posted image hecam vas, punce! mene počasi razganja. zadnje cajte mam lupte po sami svinjariji - mc donalds, hamburgerji, čevapčiči, čips, čokolada... to jst prej nikol nism jedla. mogoče 2x na leto. razn čokolade. te sm že prej ogromno pojedla. user posted image tk, da če bo šlo tko naprej, bom kmalu na istem kot ve user posted image

(odgovor članu najsi)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
30.1.2008 13:38:50   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

mene pa neki zanima punce, ki ste že rodile. v katerem tednu ste rodile in kako je to ko odteče voda? a veš da je to to, ali je kar naenkrat ali po malem? sej bom kmal zvedla v vsakem primeru tut no user posted image

Jaz sem rodila 4 dni po PDP. Šla na redni pregled v porodnišnico, ko je na UZ videl, da ima otrok premalo plodovnice. Je vprašal, če mi kaj odteka, sem rekla, da ne, ker mi res ni. In sem šla lepo rodit. Ko so mi predrli mehur, vode ni bilo. Ko je mali padel ven, pa obilica vode z njim. Na koncu so ugotovili, da je pri predrtju mehurja ni bilo, ker jo je mali pikec že pil, glavica pa je bila že v porodnem kanalu, tak da je okoli glavice več ni imel, pri nogicah pa je bila vsa preostala. Tak da ne vem, kak zgleda, ko odteka. Ni nujno, da boš tako rodila.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
30.1.2008 13:39:39   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Hello JULJIJE...

Vidim, da se že o paketkih pogovarjate user posted image

Če bo katera rabila TRIP-TRAP stolček (original Stokke z varovalom) ji ga lahko zrihtam po skor polovični ceni. Seveda se pogovarjamo o novem stolčku user posted image ...

Kontaktirajte me na ZS...

LP iz oblačnih koncev...

Balonchy
- ti boš to vedela. a je to enak stolček kot je v e-zavitku, ali je tiso samo kopija?

uporabnice tega stolčka povejte, se splača kupit prav od Stokke al je lahko ponaredek in je glih tako super.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?