Presrečna
|
Pozdravljene Tudi jaz imam rok 2.7.08 Imam pa občutek, da bo malo bitjece hotelo v svet že konec junija. Takrat je polna luna, baje je znano, da se takrat veliko rojeva... Bomo videli. Do sedaj sem super. Nič slabosti (ne vem kaj je to), pridobila sem 4 kg, sedaj se mi zdi, da sem se začela širiti... To bo prvi in z možem sva skoraj dve leti čakala na , zato sva še toliko bolj vesela in komaj čakava, da se bo najino življenje spremenilo. Srčno upam, da je z najino pikico vse ok., da se bo rodilo zdravo detece. Vseeno nama je, kaj - fantek ali punčka. Začela sem že z pripravami sobice, malo že kupujem oblačilca... Predvsem pa se pustim razvajati in uživam v nosečnosti. Edina zadevica, ki me trenutno teži, je to, da so se mi na joškicah začeli delati srbeči izpuščaji, en zelo velik. Pa se občasno mažem z oljem, pa se mi je to naredilo. Že tako imam zelo občutljivo kožo, sem alergična na veliko kozmetike, in po svoje razumem, da se mi je to naredilo, vseeno pa ni fajn, ko srbi. Predvsem pa se ne morem navaditi na velikost joškic. Prej 85 C, sedaj pa - joj me, kakšna še bom... Vesela sem - to leto je Leto Družino in veliko prijateljic imam, ki imajo rok pred menoj, ena avg. - sem vesela tega, da bodo naraščaji... predvsem za vse prvič, tako, da si bomo izmenjavale izkušnje. Vsem nam, ki smo želim, da nas čuva dobri Bogec in bomo imele zdrave otročke!
|