lex
|
pri nas razaja skleptoviroza. tamelga tolk glava boli, da se mi zbudi in joka, pa tarna da ga očke bolijo. nič kaj prijetno , spali sicer smo do 2h pa potem do 8h , edino po sirupu in čaju je bruhnil, ker je zgleda preveč čaja spil. zjutraj mi je pa tekoče kakal (kaj drugega tako ni za pričakovat, če ne dobi kaj drugega vase kot čaj ), ampak upam, da bo hitro bolje. mis je zaenkrat še OK in upam, da tako ostane. Jao ko bi vsaj babica iz zg. štuka prišla dol in mi jo odpeljala na sprehod, ampak ona nima časa. bi jo morala met dokler bi midva šla k zdravniku, pa je 10x vprašala, kdaj, češ da ma opravke - ja za penzioniste in se lahko tole naredi tud ob 12h , ne pa ob 8h zjutraj. no pol je pa itak sestra rekla, da brezveze da hodima tja sedet, ko nama nič ne morejo, glede na to da ma virozo. joj kolk sem besna, sploh nima materinskega čuta al pa da bi koga znala razbremenit. ko bubrek v loju je, samo sebe vidi in njenega deda, kak sta ona dva boga. morem se vun skašlat, ker drugač se mi bo zmešalo. še sreča, da je včeraj moja mami prišla in jo odpeljala ven na sprehod, da božica vsaj ven pride. nič grem princu dat čaj.