Blacky30
|
Lex, a si vedela??? Samo nisi vedela, da z mano cele dneve čvekaš tu gor, ne? Vidiš, kak je svet majhen. Škoda, da nisem jaz že takrat izvedela, da si to ti, bi lahko kaj več počvekale. Ja, šopek je bil lep, ne? Ga je moja mama naredila, je cvetličarka. Jaz sem si pa danes kupila nosečniške žametne hlače v HM, so bile 50% znižane. Pa imajo kar založen HM Maribor, nosečniški oddelek. Uuu, nanka, ti si si me celo zapomnila s seznama nečakajočih. Vau, dobra si. Samo veš, pri nečakajočih na oktober me je že pozabila dati na seznam, je spregledala moj post, pa se zato nisem več javljala, ker sem bila ravno v takem lenem obdobju, tak da je bilo golo naključje, da sem se tam nehala javljat, ker zanosila sem šele naslednji mesec. Ilatic, zdaj sem šele videla, da si bila užaljena. Jaz sem ti danes odgovorila, ker zdaj, ko sem v službi, se ponavadi oglasim tu gor zvečer. Nobene ne spregledam, zato pa so moji posti izrednoooooo dolgiiiii. Mamo te rade, ne pusti se hormonom! Sicer pa pravijo, da se v drugi in naslednjih trebušček začne kazati veliko prej. Jaz ne opazim toliko, ker imam razlike v teži skoraj 13 kg (zdaj sem težja za 13 kg, kot sem bila v prvi ) . Ja, vse mi je ostalo od poroda, pa še ene 4 sem zraven dobila. OK, dovolj jokanja, kaj bomo večerjale? 24julij, jaz sem se pa pogovarjala s teboj, veš!! Si pozabila? Aja, jaz hodim na potrebo tam na 4-5 dni. Pojem pa veliko pomaranč, mandarin, jabolka, pijem veliko vode z okusi, pa nič ne pomaga. Pa zelo rada jem kislo. Eh, saj bo enkrat boljše. Hruška debeluška, veš, kako pa jaz delam, da ne pozabim, kateri sem hotela odgovoriti? Ko berem lepo po vrsti, imam kar odprt odgovor in kar sproti vsaki odgovorim, potem pa, ko pridem do konca, objavim svoj kilometrski post. Seveda ga prej skopiram, da me slučajno ne vrže ven, ker tako dolgo pišem. Včasih imam odprto okence za odgovore po kakšno uro. Aja, glede občutka nenosečnosti, ne skrbi. Ko boš prišla z NS, te bo zadelo. Mene je tudi šele takrat prav prijelo, pa je to že moja druga . Lindy, kako je bilo? Valjda, da super, samo poročaj, prosim, ker sem radovedna. Katy\o/, zanimivo, jaz do zdaj sploh nisem videla tega človečka ob tvojem imenu. Samo znam pa napisat tvoj nick, uf, sem važna. Kje sta naši z dvojčki??? _rebeca_ in rahelca, če se ne motim? Jih pogrešam.
|