Anonimen
|
hej punce moje ilatic: veš kaj pa je največja fora da sem zjutraj pred službo brala mal odgovore nove in sem si rekla: ooo ilatic, a veš da sem res že pogrešala njene poste .. in sm si rekla, da ko pridem domov, te ta prvo pozdravim. torej živijooooooooo sicer je pa res tko kot je hruška debeluška rekla, zapomniš si od 50 postov na novo, kakšnega ki res ma isto kot ti ali pa najbolj pogoste, ostalo pa bolj na splošno. jaz vem, da meni so punce, ko mi je blo težko 100% pomagale s pozitivnimi posti in nasveti, tko da čeprav sem tut jaz kdaj "spregledana" v bistvu na to sploh ne pomislim, se mi zdi logično. itak je ženskam bolj pomembn da povejo kot pa da jih kdo dejansko posluša hahaha.. te pa razumem, prišla si gor s problemom... ampak če druga ne, jaz vem da bi ti odgovorila (čeprav ne konkretno ker ne poznam odgovora), pa še kakšna bi ti, več odgovorov pa tko načeloma ni drugač pa jst sm tut včasih tečna kot driska, ma sej mal pa smo lahko nosečke ane ena je prej napisala oz vprašala glede zategovanja mišic... mislim da shelly (to sm tut zjutri prebrala hehe)... ma tiste mišice, to je nekak tko pri men, ostraaaaa bolečina tko levo ali desno, dejansko tko kot bi edn pretegnu mišico, traja neki sekund, minuto in mine. predvsem takrat ko hitro vstaneš, kak hiter gib in tko... ti pa praviš da maš nekak menstrualne bolečine, ki pa mislim, da so tut normalne, ker se maternica razteza. sam da ni poleg kakih krvavitev oziroma da bi ble ful močne bolečine oziroma krči. maja24, o fak. mislim to je pa najhujša stvar kar lahko. jaz še zdaj vedn po brisanju preverim papir, pa si vedn rečem: eh pa sej ne more bit krvi, zdej sm pa že tko daleč... ampak ti si pa to dožvela. ej sam ne se pustit odpravit zdravnikom, pa ne čakat dans pa jutr, da ta pa ona najde čas , pa da pride nazaj pa blabla, pojdi kamor te bojo vzeli pa naj te pregledajo. lahko je tut počena žila, lahko so hemeroidi(preveri kje obrišeš ko je kri), lahko je ranjen vrat, ampak pri tko velik krvi, pa že skor morjo pogruntat od kod je tinky, pa ti si nora a tko dobri rezultati tut obstajajo fenomen haha, čestitke itak. družbe mi ne boš delala na amnio, boš pa zato mal mislila name ane blacy30 joj pa ne poznam po nicku, pa sm ful upala, da bo nek nick ko bom rekla: aaaaa ti si to sem pa vesela da imaš nick, čeprav tut anonimna z rakecom mi je blo všeč hihi. kdaj pa šefica zve? barbyka ja ravno par punc pri nas je melo tako zadevo, da se plod še ni videl. včasih je lahko dejanska zanositev tut dva tedna razlike kokr misliš. brez skrbi, na naslednjem pregledu bo v vrečki plodek, ki mu bo veselo utripal srček ina82 go gogogogo ja jaz pa opažam pri sebi, da lahko nonstop jem in sem zdaj ugotovila, da to sploh ni lakota, ampak verjetno občutek praznosti... trebuh sem ful dobila, hlač ne dobim več gor navadnih... lulam pa NONSTOP, po 3-4 na noč, pa čez dan skoz, ampak fino no ps. kakšna je možnost da tole mojo klobaso sprejme in mi ne zbriše posta?
|