Blacky30
|
Oj, punce, ja, prav dobro se počutim, ko sem se izdala, prav lažjo se počutim. Lex, vem, kak je bil fajn rakec, ker sem se sama tudi takoj našla na seznamu. Ja, kaj čmo, vse lepo enkrat mine. Frutka in lex, vidita, da se poznamo. Ostale pupike so bolj nove, pa me ne poznajo. Frutka, drži se v četrtek, bom mislila nate, itak pa bo vse OK. Edino, kar ti ne veš, lex, je, da sva se spoznali tudi že v živo. Samo takrat nobena od naju ni vedela, da sva lex in blacky. Bilo je zanimivo odkritje. Balonchy, zelo sem vesela, da si se oglasila, pogrešamo te. Drži se in kmalu pridi z veselo novičko. Zimska, čestitke za uspešno opravljeno NS. Vidiš, skrbi so bile odveč, samo vem, kako je to, ker sem bila sama tudi ful na trnih. Katy\o/, jaz sicer bolj računam, da bom rodila na svoj RD, to pa je 15.7. Taly, hvala za čestitke. Lepo od tebe. In ker me kar nekaj časa ni bilo gor, tudi tebi čestitam za tvojo veselo novičko. Si res zaslužiš, pa samo malo me prehitevaš. Drži se! Liju, čestitke za uspešen pregled. Povejte mi, punce, a imate vse te majčke brez rokavov ali z dolgimi, kdaj jih boste nosile? Ko bo že velik trebušček? Sasula, ti žal ne morem pomagati, ker še nisva seksala, odkar sem zagledala . Mi je minilo od vseh slabosti in utrujenosti. Upam, da bo zdaj kaj boljše, sicer pa je bilo pri meni v prvi enako stanje, da mi ni pasalo. Nočko, punce.
|