|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
8.1.2008 19:08:03   
maja24
Blacky30 kako se počutiš sedaj ko si se končno odkrila,kakšni so občutkiuser posted image

user posted image     Lahko samo rečem končnouser posted image

(odgovor članu silmarillion)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
8.1.2008 19:34:11   
Anonimen
Blacky30, čestitke za user posted image . Sem vesela  zate. user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Sem kar malo vskočila v temo. user posted image  by Nati

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3152
8.1.2008 19:38:14   
maja24
Vidm da se nč ne dogaja,vse ste šle spat al pa ste pr odprtmu hladilniku,pa sej prou ve kr papejte da naujo pajacki lačni noja zej grem pa še jest sam nevem kaj nej jem se morm odločtuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
8.1.2008 19:51:00   
liju
Pozdravljene user posted image !
Malo da se vam javim in vam povem, da sem imel danes preglet pri G. Bilo je full lepo, sem imela spet ultrazvok in videla svojo pikico.  Pogledala je vse mere in rokice in nogice in vse je ok.user posted image user posted image user posted image user posted image   Pikica je velika 3,7 cmuser posted image   Naslednji pregled imam 5.2.08. Morem pa vam povedat, da sem par večerov zaporedoma hranla školjko- bruhanje. Grozno. user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da mi počasi minejo slabosti. No ampak kljub temu, sem se zredila za pol kg.

Dobrodošle vse nove user posted image , ter odkrita user posted image user posted image user posted image .
Moj rojstni datum je 18.12.1981
Tudi jaz imam majčko z napisom Pridem julijauser posted image , sem jo dobila za darilo za rojstni dan od naših prijateljev. Sem bila full vesela.
Nič, bom končala, grem mojega miškota spravit spat.
Lepo se imejte in božajte bušije!
lp

11t 1d

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
8.1.2008 19:57:02   
maja24
Liju ja super da je vse uredo stvojim pajacemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
8.1.2008 20:00:42   
sasula
Imam eno vprašanje, ker se mi resnično ne da po vseh forumih brskati, da najdem odgovor...se v naprej opravičujem. Ali je katera imela rožnat izcedek po spolnem odnosu. Noseča 11 tednov.??????

Hvala za odgovor.
s

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
8.1.2008 20:06:37   
frutka_
Blacky čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V četrtek imam NS in komaj čakam.
Mali je danes zbolel za kozami. Ima katera izkušnje s tem, je morda kdo zbolel med nosečnostjo?

(odgovor članu sasula)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
8.1.2008 20:10:34   
maja24
 http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2273637

Frutka tuki nekej piše o tem

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
8.1.2008 20:22:10   
shelly
Jaz sem pa ves čas mislila, da kopanje ni priporočljivo pa očitno ni nobene panike. Tudi ginekologi pravijo, da ni nevarno.

Aja mislim, da je luna24, če se ne motimuser posted image  napisala nekaj kar me zanima... in sicer zategovanje mišic ali nekaj takega-kako pa se to občuti, če katera zna opisat user posted image  Ker mene zdaj dva dni tako nekaj čudno boli pa ne vem, mogoče je to to? Ker nič ne špika tako malo zoprno boli kot nekakšne blažje menstrualne bolečine. Res ne vem kaj naj bi to bilo. Čudno, čudno...
Toliko o tem, da nimam težav ane user posted image  Danes mi je bilo za kosilo res slabo, sem komaj gledala krompir pred sabo kaj da bi ga šele pojedla. Potem pa se mi je kar nekaj spahovalo. Zdaj je pa spet v redu... nič več ne boli trebuh, nič slabo. Kdo bi nas razumel user posted image

Glavno, da bojo user posted image  zdravi in bo vse v redu. Držim pesti tudi za vse vas user posted image

lp

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
   [Brisano sporočilo]
8.1.2008 20:39:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu shelly)
  Neposredna povezava do sporočila: 3160
   [Brisano sporočilo]
8.1.2008 20:43:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3161
8.1.2008 20:48:02   
maja24
Supr Zimska sam da je vse OKuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3162
8.1.2008 20:48:56   
lex
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ¸za vse NS

Blacky dobrodošla še enkrat. Se te spomnim iz ostalih forumov. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ampak tvoj rakec mi je bil ful všeč. če ne kaj drugega sem te takoj našla na seznamu, ko sem popravljala podatkeuser posted image .

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 3163
   [Brisano sporočilo]
8.1.2008 21:09:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3164
8.1.2008 21:50:04   
lex
frutka če si jih že prebolela pol ni panike, če ne pa pojdi do dohtarja da ti da imunoglubine. Moj Aleks jih je imel ko sem bila noseča z Alino toliko kot sem zdaj oz še menj, pa me je najprej vprašala če sem jih prebolela, drugače bi morala jesti imunoglubine. poznam pa mamico, ki se je tik pred PDP okužila in zbolela za kozami ter vse prenesla na novorojenčka, ki pa je ozdravel le brazgotinice bo imel. obrni se na dohtarje

Neposredna povezava do sporočila: 3165
8.1.2008 21:50:50   
Balonchy
Julijke moje... tako vas pogrešam!!!
Vedite, da vas spremljam in bom z vami do konca!!! user posted image
Rada vas prebiram...

Bodite še naprej take "fajn bejbe"... user posted image

Lex tebi pa vse pohvale za tako ažurnost in celo dva seznama!!!
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Pozdravček, še vedno vaša (upam, da sem lahkouser posted image  user posted image
Balonchy

Neposredna povezava do sporočila: 3166
8.1.2008 22:05:39   
Katy\o/
zimska čestitke za dobre rezultate. user posted image

No Blacky30, potem bova obe praznovale 17. julija. Ti boš praznovala rojstvo tvojega malčka, jst pa svoj rojstni dan. K ni lep datum. Prav fini za zapomnit se. user posted image

Danes sem celo šla mal v šoping. Tukej v NM imamo samo majhno trgovinico Popek in par hlač imajo v Pikapolonici. No, v Pikapolonici nimajo znižanih hlač, v Popku pa imajo 30% znižanje. Tam sem si kupila dvoje hlače in majčko "Pridem julija". Za vse skupej sem dala 90€. Še vedno se mi zdi drago, čeprav je blo znižano. Rabim pa definitivno tele stvari, pa če prišparam 30% je to že dovolj.

14t3d

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
8.1.2008 22:07:02   
lex
balonchy ti in tudi vse ostale z user posted image  ve se kar oglasite, da kakšno rečemo tud o tem kako se imate ve, ker ko urejam seznam vedno mislim na vas, ne morem mimo tistih preveč user posted image .

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
8.1.2008 23:02:11   
Blacky30
Oj, punce, ja, prav dobro se počutim, ko sem se izdala, prav lažjo se počutim.user posted image  Lex, vem, kak je bil fajn rakec, ker sem se sama tudi takoj našla na seznamu. Ja, kaj čmo, vse lepo enkrat mine.user posted image user posted image user posted image

Frutka in lex, vidita, da se poznamo. Ostale pupike so bolj nove, pa me ne poznajo. Frutka, drži se v četrtek, bom mislila nate, itak pa bo vse OK.user posted image

Edino, kar ti ne veš, lex, je, da sva se spoznali tudi že v živo. Samo takrat nobena od naju ni vedela, da sva lex in blacky. Bilo je zanimivo odkritje.user posted image user posted image user posted image user posted image

Balonchy, zelo sem vesela, da si se oglasila, pogrešamo te. Drži se in kmalu pridi z veselo novičko.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zimska, čestitke za uspešno opravljeno NS. Vidiš, skrbi so bile odveč, samo vem, kako je to, ker sem bila sama tudi ful na trnih.

Katy\o/, jaz sicer bolj računam, da bom rodila na svoj RD, to pa je 15.7.user posted image user posted image user posted image

Taly, hvala za čestitke. Lepo od tebe. In ker me kar nekaj časa ni bilo gor, tudi tebi čestitam za tvojo veselo novičko. user posted image user posted image user posted image Si res zaslužiš, pa samo malo me prehitevaš. Drži se!user posted image

Liju, čestitke za uspešen pregled. Povejte mi, punce, a imate vse te majčke brez rokavov ali z dolgimi, kdaj jih boste nosile? Ko bo že velik trebušček?

Sasula, ti žal ne morem pomagati, ker še nisva seksala, odkar sem zagledala user posted image . Mi je minilo od vseh slabosti in utrujenosti. Upam, da bo zdaj kaj boljše, sicer pa je bilo pri meni v prvi user posted image  enako stanje, da mi ni pasalo.

Nočko, punce.user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
8.1.2008 23:15:12   
24julij
o a res hruska debeluska?finouser posted image upam da bo to naklucje prineslo same dobre reciuser posted image kje pa mas NS?jaz iman v domzalah pri dr. Strah
ps.da se dodam hruska... no lepo da smo te spoznali ce si bla prej tako anonimnauser posted image dobrodoslauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zimska cestitek da je blo vse uredu na pregledu sem vesela,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mene tut mal stiska kaj mi bodo povedali
nocko

< Sporočilo je popravil 24julij -- 8.1.2008 23:18:28 >

Neposredna povezava do sporočila: 3170
8.1.2008 23:25:57   
Nyah*
Drage moje bejbike!

Za mano je en uspesen pregled, nas user posted image  velik okoli 6 cm, star 11-12 tednov, vse bp, sva pogledali srcek, pa je rekla da bova samo na hitro, potem pa, ko je delala uz, pa vidi, kako lepo lezi, so se vidle nogice in rokice, pa rece uuuu, kako je lep, ga moram slikatuser posted image , pa sem se slikico dobila iiiiuser posted image user posted image . V glavnem, je rekla, da sem ko rozica, da se vidimo spet cez 5 tednov, user posted image .

Aja, NS imam ze kar ta petek, 11.1. v Domzalahuser posted image user posted image , danes sem klicala in takoj ta datum dobila, komej cakam!! Baje ne rabim cd-ja nosit, da pa dobim veliko slikic nasega skratkauser posted image user posted image . A je kera bila na NS pri prof. Gersakovi v ambulanti doktor Strahove?

V glavnem, sem vesela, jutri castim v sluzbi za Rd (aja, hvala vsem za cestitkeuser posted image ), pa povem veselo novickouser posted image .

Blacky, tititi, si se kar dolgo skrivala, zdaj pa le pogumno na odkrit cvekuser posted image user posted image .

Vesela sem za vse, ki ste povedale dobre novicke, ostalim zelim enako, le dobre in pozitivne misli in izkusnje, saj se zdaj ne smemo vec prevec obremenjevati, ker nasi vesoljcki ze cutijo, migajo, vse prenesemo nanje!

Vsem eno lepo in mirno nocko, se pisemo jutri!

user posted image Jaz inuser posted image , 11 t 4 d

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
9.1.2008 7:52:35   
ilatic
Čao punce. Čas beži neverjetno. A ste me kaj pogrešale? Bila sem na NS in kakor se mi zdi nimam sreče. Na NS mi ni G čisto nič povedala kot to da se ne premakne. Bila je kr malo besna. Kašljala sem 15 min, tudi notranji UZ je naredila da ga malo obrne pa nič. Čist se je skrčil in se ni premaknil niti za mm in je rekla da ne more zelo dobro zmerit. Potem mi je kar neki na hitrico izračunala in rekla da je VERJETNO vse v redu in me poslala še na dvojni kromosomski test. Kr neki no. Pokazala mi je samo srček in želodček in to je to. Seveda pa mi je NS zaračunala in tudi dvojni krosmosomski test sem plačala. Kaj naj rečem noro!! Že dolgo me ni bilo na RR ker imam ogromno dela pa me zanima a je imala še kakšna isto težavo na NS?
Lep pozdrav in zdaj vas bom več spremljala.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
9.1.2008 7:57:35   
Katy\o/
No, pol pa veliko sreče, pri projektu 15. 7. Blacky30 user posted image . Moja sestrična ima tudi tega dne rojstni dan. Ona pa ima rok 23. 7. Prav zanimivo, obe imava RD julija in obe bova rodile julija. Pa nisva nič na to računale. user posted image

Čestitke za uspešen pregled Nyah user posted image .

Lep dan vam želim punce. user posted image

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
9.1.2008 8:02:09   
lex
blacky vem ja, da sva se srečali s tistim lepim šopkomuser posted image . Mi je njen fant po zaključku firme povedal tvoj nick, tako da sem vedela katera siuser posted image  na hitrco. A ti povem foro? Da je imel tast fotoaparat jaz pa sem sedela ful blizu mojega, on pa čist na drugem koncu predavalnice in ko ma user posted image  mlade jih ma pač več. In potem sem lubija hotla slikat s telefonom pa sem si zaklenila, tak da sem mogla PUK kodo doma vnestuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . In še sreča, da se je dal uradno slikat, ker tisto kar je tast slikal ni ene slike, ker so zmiganeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (to je iz podelitve diplome mojega dragega - za vseostale, da ne boste čudno gledale)

Drugače pa dobro jutro in ena user posted image za vse (not pa si nalite kar želite, da ne bo kateri slabouser posted image )

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
9.1.2008 8:58:41   
pety78
Blacky, čestitke! user posted image

Frutka, tudi naš je imel novembra vodene koze. Glede na to, da sem jih prebolela, mislim da ni panike. Ti si ja pa verjetno tudi, če pa ne veš, pa se pojdi testirat.

Balonchy user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?