|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
9.1.2008 10:13:47   
frutka_
Pety, bojda sem jih že prebolela ampak veš da te stisne.user posted image  No, ju3 imam pregled, juhuhuhuuser posted image , pa bom prosila če me lahko še enkrat testirajo.

Zdaj greva s tamalim in s psom malo na sonček. Vročine nima, pes pa mora lulat.user posted image

Lex ti si prebolevala s tamalim kozice in je bilo tudi vse OK?! Takim življenjskim zgodbam najbolj verjamem.
Pušenjak je na svojem forumu v enem odgovoru zapisal, da je več možnosti, da je kaj narobe zaradi prometne nesreče, kot zaradi vodenih koz in da v svojih 15-ih letih gin&por pomni le en primer ko so sumili, da se je porodnica v nosečnosti okužila s kozami in so šle na plod.

Se vam trebuščki že kaj vidijo?user posted image Meni še ne, slabosti so se malo zmanjšale, zredila se še nisem nič. Prvič sem se zredila samo 9kguser posted image . Pridna sem bila.
Zdaj pa se mi zdi, da sem okrogla v pasu, na ročkah. Na strani. Spredaj pa nič.

Pa-pauser posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
9.1.2008 10:17:43   
lidija***
Karamela, moram pripomniti kaj k tvoji zgodbi. Mislim, da je materinska šola zelo pomembna prvič, predvsem za partnerja, ki te spremlja. Tisti, ki še niso bili zraven pri porodu mislijo, da tega ne bodo zmogli. Predstave o porodu so drugačne kot pa v resnici so. Sama vem, da ko sem šla drugič rodit sem še oblečena na hitro prebirala iz knjige Nega matere in otroka kako že dihat, potem pa te tako še sesta usmerja in predvsem moraš poslušati svoje telo. Glede dojenja pa tako. Ni merila oz. šablone za dojenje, kot tudi ne glede same vzgoje. Vsak otok je drugačen. Moja prva se je najraje dojila leže, druga pa niti slučajno . Dojenja se učita mama in otrok skupaj. Zelo dobra knjiga je Materinstvo in dojenje iz srca, če še niste brale priporočam!! Jaz se res ne bojim, da ne bi znala primit svojih prsi pri dojenju, vem pa da me bo vodil otrok. Če bom imela srečo nama bo steklo takoj, lahko pa se zgodi, da se bom  zelo namučila da boma postala uigrani par. Vsak otrok je svet zase, res ni merila in šablon, da če lahko pri prvem, boš lahko pri drugem isto. Enako je kar se tiče odvajanja od dud, plenic, spanja.  Lep dan vsem in lepo imejte svoje bušije, pa poslušajte se! user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
9.1.2008 10:22:40   
lex
nisem jaz ampak ena mamica iz vrtca. njen sin je dobil koze ona pa je bila tik pred porodom. nato jih je dobila še ona, mislim celo da so zadrževali porod zaradi vročine. no na koncu jih je dobil še novorojenček, čeprav so najprej rekli da naj jih ne bi dobil zaradi njenih protitelesc. v glavem  malim je vse ok. kako je pa na začetku nosečnosti če jih dobiš pa ne vem.
nič mali user posted image  je lačen zdej je zobe dobila pa me je tak ugriznila, da je joj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
9.1.2008 10:43:04   
pety78
Joj, frutka in ostale, a nič se vam še ne vidi? Pri meni je že čisto očitno, da se nisem samo odebelila, ampak da sem noseča. Pa tudi drugih kot nosečniških hlač ne dobim več na rit. Tehtam se pa raje ne, ampak minmialno 5 kg sem že pridelala...user posted image Čeprav mislim, da že malo več....Ojoj, jaz moram na dieto...(govori Petra z mentol bonbonom v ustih....user posted image )

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
9.1.2008 10:56:43   
karamela6
haha pety, mislim, da se zaradi mentol bonbonov nisi zredila. user posted image
Kar se trebuščka tiče, se mi zdi, da so se mi v zadnjem tednu začele pojavljati spremembe. Zjutraj še zapnem kavbojke, bolj pa ko gre proti popoldnevu in večeru, pa niti slučajno ne več. Na splošno se drugje še nisem zredila, samo v trebuh, tako, da ni tako hudo. Opažam pa tudi, da se mi čedalje bolj veča apetit. Moram malo pazit, ker me je včeraj G opozorila, naj pazim, da se ne bom preveč zredila in da sem za zdaj glede tega na dobri poti.

lidija***, povedala sem za ekstremni primer, z njim pa hotela še povedati, da bi jaz šla še enkrat v MŠ, ker očitno res hitro pozabiš, sploh v vsej zmedi in strahu pred porodom. Moja kolegica, o kateri sem govorila, pa je tudi razred zase, kar se teh stvari okoli otrok tiče.

Balonchy user posted image user posted image user posted image Lepo, da si se oglasila. Kar pridi še kaj. Upam, da kmalu s kakšno dobro novico. Držimo pesti!

Blacky30, welcome med razkritimi!user posted image

Bejbe, grem za knjige. Se beremo kasneje.
Bodite pridne in pazite nase!

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
9.1.2008 11:01:36   
24julij
nyarRR kako je bilo v sluzbi?si jim povedala veselo novico?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
9.1.2008 11:02:12   
nanka
Dan, Pety meni se že precej pozna trebušček sploh zvečer. Pa kg niti niso šli tako gor 2 kg, samo napihnena sem kot balon in tudi meni grejo n rit samo še nosečniške hlače.

Ko set se pogovarjale o rojstnih dneh, midva s sinom sva februarčka, dragi in ena hči so julija ( prav tako kot novi član) in ena hči je v začetku avgusta. Tako da smo mi v glavnini čisto poletni, zdaj bomo lahko naredili kar en skupni piknik za štiri člane družine.

Drugače pa nimam nobenih težav ( samo zamašen n os me počasi ubija), zdaj odštevam in seštevam dopust, da vidim kdaj ostanem doma. Okoli 15.4 bom že na dopustu, juhu komaj čakam.

Bravo Blacky30, a veš da sem se spraševala kam si poniknila, ker se od takrat ko si bila na seznamu, da je ne pričakuješ nisi nič javila.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
9.1.2008 11:05:30   
ilatic
kaj zame pa nobenga pozdrava pa lepe besede? A mogoče se mojga prispevka ne vidi?? Mogoče me je modelator spregledal. Sam pol se ne spraševat zakaj punce bežijo. In če ene pač delamo in nimamo časa vsak dan viset na netu nismo nič slabše od vas, ki ste doma ali pa imate izy službo. Lih tko smo noseče kot vi in smo prav tako željne lepe besede....itd No se poslavljam od tega foruma od julčic, zelo mi je žal samo res to ni prvič da kar ignorirate kakšno. Malo se zamislite.
Lepo nosečnost vsem.....

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
9.1.2008 11:07:40   
nanka
Ilatic kaj pa je zdaj to, nič ne razumem, saj se tudi jaz ne oglašam pogosto in včasih ni nobenega odziva, samo zato še ni potrebno biti užaljena. Nič mi ni jasno, daj povej kaj te mučiuser posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
9.1.2008 11:14:19   
nanka
latic sem šla prebrat in verjetno ti ni nobena odgovoria, ker ni imela podobnega primera. Glede zaračunavanja obeh testev je pa tako, če si stara manj kot 35 let moraš vse sama plačati, žal. Jaz bom stara 35 drugi mesec pa sem ravno tako morala plačati, žal. Glede izvida je pa tako, če se želiš prepričati da je vse ok, poišči drugo mnenje. Drugega nasveta ti žal ne znam dati. Pa javi se še kaj, ne bodi užaljena, saj se nekatere priklopimo samo vsake toliko dni in včasih boš čakala na kakšen odgovor tudi kakšen dan, saj ni nič takega no. Boš videla čez nekaj časa bomo prave prijateljice, vsaj mi smo ostale ( avgustovke 05) in nam je prav lepo.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
9.1.2008 11:14:51   
24julij
ilatic  hallo,kaj zdej too?ej sej a mislis da pri drugih ni tako?jaz sem tud bolj me novimi pa nobene kle gor ne poznam,pa tudi mene glh ne obajtajo k imajo ene svoje debate,pa marsikatere druge pomoje tudi ne,pa kaj nej vsake tolko napisem kaksno vprasanje al pa komentar,pa ce me slivi pol kdo al pa ne.al kaj je blo pri tebi tolk hudga ne se tolko razburjat no....pa napisi se kaj ce hoces

byy vsemuser posted image user posted image user posted image inuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (da jih seveda ne ppozabim)

pss.ej dekleta tud jaz danes nekam upazujem moj trebuscek je nekam spremenjen,pa kaj a to se mi lohk kr cez noc tolk spremeni'ja priden tale mojuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image caw

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
9.1.2008 11:30:09   
Katy\o/
Ilatic, tud jst sem redko obgovorjena. Pa zarad tega ne mislim zapustit foruma. Tukaj nas je 80+ in mi je jasno, da vse ne moremo vseh ogovorit. user posted image

Večina punc pa napiše kak lep pozdravček, al pa kaj, prav za vse. Si predstavljaš da bi vsaka napisala "Živjo mojca, petra, anja, katja, mateja, simona, andreja, tanja...."? Al nas je 80+ user posted image . To bi bli dolgi posti. user posted image

Pa lep dan še naprej srečke user posted image . (vse user posted image )

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
   [Brisano sporočilo]
9.1.2008 11:48:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 24julij)
  Neposredna povezava do sporočila: 3188
9.1.2008 11:48:59   
lindy
Dan punce, jest mam pa dones ns in že komaj čakam, vam takoj sporočim, ko pridem nazaj!
Lep dan

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
   [Brisano sporočilo]
9.1.2008 11:52:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3190
9.1.2008 11:54:34   
Katy\o/
Držimo pesti lindyuser posted image

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
9.1.2008 12:01:43   
Katy\o/
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

uu a ja katy o/  ... bbb tvojga nicka sploh ne znam napisat...nimam teh znakov na svojem rac...sem ti mislila rect, da imamo pr nas isto zgodbo...js mam roj dan 20.7., rok imam 24.7., moja sestricna ima roj dan 16.7. in ima rok 24.4.... tako da bo letos poleti noro....jst pa nekak upam da bomo pospesli in mogoce rodim na svoj rd...bi bilo lepo darilo.....ona je pa itak ze prvega rodila prezgodaj in cist mozno da bo tud drugega...mogoce se ji posreci na njen rd....

A ni lepo, ko te izkušnje deliš z nekom bližnjim? Me sva že od otroštva povezane in kot sestre (jst sm edinka, ona ima mlajšega brata). Res sva vesele, da lahko tud ta del življenja dava skozi skupaj. Najprej otroštvo, potem srednja šola, potem še faks. Res, prva liga. user posted image

Aja, moj nick. user posted image Se mi je zdelo da boste meli težave. Pa saj če napišete Katy tud razumem. user posted image Drugače se pa tista črtica, k jo težko nardite napiše takole - AltGr + Q. user posted image Drugače pa še obrazložitev tega znakca (če katero zanima user posted image ) \o/ -  predstavljajte si, da so črtice roke in o glava. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3192
   [Brisano sporočilo]
9.1.2008 12:20:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Katy\o/)
  Neposredna povezava do sporočila: 3193
   [Brisano sporočilo]
9.1.2008 12:21:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Katy\o/)
  Neposredna povezava do sporočila: 3194
9.1.2008 12:29:12   
ilatic
hey noseča sem in prav groznauser posted image . Včasih bi se morala ugiznit v jezik. Danes sem bila v boju že z direktorjem, možem.. Ne vem, obnašam se, da včasih ni za nikamor. Se opravičujem, moram se kdaj ugriznit za jezik. Kot da ne bi bila še nikoli noseča, tako se obnašam.user posted image . Res pa je da sem že parkat ostala brez odgovora ampak sem se znajdla in odprla novo temo in tam dobila veliko modrih odgovorov. Danes pa ni moj dan. Vem da nas je tuki ogromno in se vam opravičujem, sploh pa tebi Nanka ker si prav ti mi na predzadnje vprašanje odgovorila. Še enkrat se vam opravičujem, izgovor pa že poznate. (ko nisem noseča sem kot angelček)

LP

Neposredna povezava do sporočila: 3195
9.1.2008 12:44:24   
ilatic
Glede NS - nič ne vem, samo to da je "zgleda" v redu!!!! Ni mi povedala niti kako je velik... nič ker se je non stop ubadala s tem da bi ga premaknila. Na koncu je obupala in rekla da ne more zračunat nekaj glede "nosne" ne vem kaj in da bo izračun naredila brez tega. In to je bilo vse.  Žal mi je zato ker mi je škoda denarja in bi šla še enkrat na NS in kar je najbolj pomembo rada bi potrdila da je z mojim user posted image vse OK. Malo sem se že umirila, ker če sem rodila dve zdravi punčki brez NS brez morfologije in brez kompliciranja, bi moralo biti tudi pri tretjemu vse OK. Vse se zgodi z namenom pravijo.
Še eno vprašanje za ne prvič user posted image . Pri prvih dveh nosečnostih mi je trebušek začel rasti v 5. mesecu, zdaj sem pa že v 14. tednu kot prej v 6 ali 7 mesecu?! Je to možno ali se samo toliko redim, ker jem mogoče čisto malo več kot običajno?
Hvala za odgovore

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
9.1.2008 12:51:24   
24julij
ilatic sej qlluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image radi te mamo se zmer lepo delajuser posted image user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
   [Brisano sporočilo]
9.1.2008 12:58:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 24julij)
  Neposredna povezava do sporočila: 3198
9.1.2008 13:19:42   
24julij
mene pa tolk nekaj zelodec tisci kot da imam kamen notri sem ravno prej mami po telefonu jamrala da me kar skupaj vlece ,a se je to kateri dogajal,pa kaj naredite ce ste zaprte?

Neposredna povezava do sporočila: 3199
9.1.2008 13:23:54   
nanka
Ilatic, ravno včeraj sem gledala svoj trebuh in je takšen kot bi bila v 6 mesecu, kriza. Izgleda da se zdaj prej pokaže.
24julij jaz sicer nisem zapeta, pijem pa Donat, ali pa namočene suhe slive. Se pa pripravim, da grem na stranišče redno vsak dan. Saj zato mi pa ni jasno od kod takšen trebuh.

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?