|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice iz bežigrada
19.12.2007 23:06:24   
scubadiver
Punce jutri se krasno imejte. Kljub temu da bo vreme lepo naju z Lano ne bo. Danes sva bili šele drugič na sprehodu in se bova vseeno še držali kar našega konca. Ampak bova se pa z velikim veseljem pridružili naslednjič oz. tam nekje po praznikih. TOk da dopolni malčica vsaj en mesec. Pa ne si mislit prosim da preveč kompliciram. Sej mogoče res, ampak sem prvič mamica pa še mal kompliciram user posted image
Uživajte maksimalno user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 126
20.12.2007 9:36:37   
Rozmarinka
scubadiver, nic ne kompliciras, cisto razumljivo !
Bom spila jaz se kavo zateuser posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 127
20.12.2007 10:12:51   
MiRaNi
Ja, scubadiver čisto razumljivo. Sej se bomo še dobile pa boš nadoknadila. ti bomo poročaleuser posted image

(odgovor članu Rozmarinka)
Neposredna povezava do sporočila: 128
20.12.2007 11:03:12   
prolet
Punce meni je žal ampak naju ne bo ker ima Lana spet svoje izpade z jokom in ne mislim s tako okol hodit ker ne bo nič drugega kot skoz jo bom mogla nosit pa če ji ne bom posvetila 100% pozornosti bo takoj jok.
Prosim rečte da ta obdobje mine ker mi že rahlo preseda vse skupaj, pa še sama sem z njo po cele dneve že tri tedneuser posted image

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 129
20.12.2007 11:14:32   
scubadiver
Prolet kolk pa je stara tvoja LAna? Da vem kaj me še vse čaka, da se pripravim user posted image  Škoda da nisi mogla it. No vidiš pa sva mamici Lan doma user posted image

(odgovor članu prolet)
Neposredna povezava do sporočila: 130
20.12.2007 14:14:34   
prolet
Tri mesece pa pol je stara in že skoz čakam kdaj bo šlo na bolš pa se mi na trenutke zdi da gre na slabš. Ne vem ni moj dan danes, pa še menstro sem dobila in lije iz mene tok da si moram na pol ure menjat vložke.
Upam da bo tvoja Lana bolj pridnauser posted image . Res ne vem kaj moji dogaja, sem ravno prej rekla še en tak mesec z njo +izpadi njenega očka pa bom res prava za Poljeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 131
20.12.2007 15:05:52   
oktoberka
Scubadiver, popolnoma nič ne kompliciraš! Ti si mamica in ti veš kaj je za tvojo user posted image najboljš! Sploh pa je blo dons svinsko mraz, tko da je blo res boljše da sta bili doma. Upam pa da se nam bosta res lahko kmalu pridružili..
Prolet ,moja ma tud zadne cajte kr ene izpade... Mam na trenutke tud filing da gre na slabš. Učas je pa spet tak cukr da je kr za požret in pol vse hudo takoj pozabm.. Ah, sej bojo tud ta obdobja minila. Pač majo svoje fore. Tko kot mi odrasli ki smo včasih prav nemogoči in sitni. Želim vama da se stanje čimprej umiri.

Kavica je uspela... user posted image user posted image Ful vas je blo lepo spoznat! Ste zelo prijetne babniceuser posted image user posted image
Upam da se še kdaj dobimo. Tud na kakšnem sprehodu! Drgač pa mislm da bi blo fino če bi se takoj po preznikih spet uspele dobit. Kaj pravite?

Lp

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu prolet)
Neposredna povezava do sporočila: 132
20.12.2007 15:20:38   
Rozmarinka
prolet, verjamem da so dnevi, ko je ful hudooo. Ampak kar je vazno: sigurno minejo. user posted image Super, da si predlagala srecanje. Naslednjic moras pa priti !

oktoberka, fajn da si prisla. Sem nekako mislila, da se zaradi razdalje ne bos mogla udeleziti. Ja, valjda da se moramo po praznikih dobiti. Takrat pa v vasem koncu, a ne Bezigrajcanke ??

Mi2 z MiRaNi sva sli se en sprehajalni krog. Nika je spala, moj sine pa tudi.
Je zgleda ze v Svetilniku vedel, da pri toliko zenskah ne bo prisel do besedeuser posted image
Sedaj ze zadovoljno previt in sit gleda iz gugalnika. Greva midva zdaj v kuhinjo, mi bo asistiral pri kosilu.

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 133
20.12.2007 15:39:55   
oktoberka
Sej ni važn kje se dobimo- važn da se dobimo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://oktoberka.moj-album.com

Neposredna povezava do sporočila: 134
20.12.2007 16:28:35   
MiRaNi
Sem vedla da ena manjkauser posted image .

Prolet: jaz sem prejšnji teden dobila prvo M po enem letu, tako da te čist razumemuser posted image . Po treh dneh sem si vstavila mireno (prejšnji teden) in še danes mi nekaj teče. Morm jutr poklicat G, da vidim, če je to normalno. Kar pa se tiče malčic - vse majo svoje dni. Mogoče ma ona tut pmsuser posted image . Sej tut moja je bila malo tečna, ampak je na koncu kar na mojih rokah zaspala. Oblekla sem jo na stolu pa je kar naprej spala kot ubitauser posted image  Tudi jaz sem po cele dneve sama - no tam do 18 ure. Tako, da je danes prav pasalo malo ženske družbe.
Ja, kavica je uspela user posted image  (čeprav si nisem zapomnila vseh pravih imenuser posted image ) Ja, naslednjič pa na drugem koncu. Glede na to, da nimam avta se bom pač nekam ''priklopila''. Sej me boste vzele, a ne? Za sprehod se bomo pa tudi zmenile - Tivoli, center,...Ja midve z Rožmarinko sve srečanje še malo podaljšali in naredili še en manjši krog po njenem koncu.

Moja Nika spi že 1 uro. Tako da sem jaz pobrisala prah, pomila tla in posodo in napolnila pralni stroj. Kok sem pridnauser posted image  Zdej mam pa zasluženi počitek - visim na RR in gledam oz. bolje rečeno poslušam mtv.

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 135
20.12.2007 17:12:59   
lumpa6
bežigrajčanke ali se vam lahko pridružim, sem iz župančičeve jame, imam 5 otrok, najmlajši je star 3 mesece

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 136
20.12.2007 19:36:58   
Rozmarinka
Lumpa6 dobrodosla v KBM (Klub bezigrajskih mam) user posted image  
A sem prav prebrala ? 5 otrok ? Si sploh ne znam predstavljati tvojega vsakdanjika:resno a imas sploh cas iti lulat?user posted image

MiRaNI: ti si bila pa ucinkovita danes. Zorganiziras KBM sestanek, sprehodis Niko, potem pa se pospravljas. Skoda da nisi prisla se k meni, zdaj ko ves kje zivimuser posted image

Zdaj se grem pa malo stiskat z user posted image , sine namrec ze spi...

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 137
20.12.2007 19:57:57   
lumpa6
ja si ga vzamemuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 138
20.12.2007 20:00:19   
scubadiver
Zelo zelo sem vesela da je današnja kava uspela in da ste luštno imele in predvsem da se bodo srečanja KBM (blazno mi je všeč kratica) nadaljevala in se bova še z našo princesko pridružili user posted image user posted image

Vau Lumpa6 ti si pa res super mama. Kar 5 nadebudnežev. Bravo bravo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 139
20.12.2007 21:11:49   
MiRaNi
No, ko se je Nika zbudila sem jo posedla v počivalnik (al kako se že reče) in sem še zlikalauser posted image

Lumpa: za ostale je to šele 1. otrok. Danes bi se prav lepo nasmejala, ko bi nas poslušala kako je težko, nimamo časa, nismo naspane,...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 140
20.12.2007 21:38:38   
zima07
Ja, prav res: Kavica absolutna uspela, KBM zivi (meni je tud full vsec kraticauser posted image ), veslimo se naslednjega srecanja-takrat upam, da z vsemi, ki jih danes ni bilo...

Aja! Pa bravo Lumpa za 5! skratkov...Naslednjic moras pridt zraven, da nas spravis malo na realna tlauser posted image ..

Pozdravcek!

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 141
20.12.2007 22:19:51   
prolet
Okej ne bom se več pritoževala, Lumpa res bravo, verjetno ti ni nikoli dolgčas in dobrodošlauser posted image user posted image !

Joj res je bila obupna danes, samo da sem ji hrbet pokazala v jok, spat sem jo spravljala 4 ure in je spala samo pol ure in potem, je spala celo eno uro ampak v mojem naročju in samo da sem se malo premaknila spet jok tako da AAAAAAAAAAAAAA!!!! Ampak sem že bolš, sem pojedla eno čokolado Ledenko za tolažbouser posted image .

Vesela sem da ste se imele super, ej povejte mi kakšna je bila reakcija kelnarce v Svetilniku, če se jaz spomnim sebe kot kelnarce vem da sem kar pege dobila ko sem videla klub kakšnih mamic. Ne me narobe razumet ne zaradi otrok ampak ker je bilo treba za njimi vedno pospravljat...robčke pa kakšne piškote in jogurt lepo razmazani po prtu, joj sploh ne morem verjet kako se življenje obrne.user posted image
Nič punce moje jst grem v ležeči položaj ker že dvojno gledam, sem upala da bom gledala Podzemlje na Slo pa mi ne znese, preveč oči skupaj vleče. Aja samo da povem na koncertu je bilo nooooroooo. Se vidi da so stari mački, totalen žur so naredil, sem pela ko neumna. Še Lana me je danes malo čudno pogledala, ko sem ji začela pet, ker sem bla čist hripava.
Zdej pa res, lepo se smejte pa lepe sanjeuser posted image user posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 142
21.12.2007 10:17:42   
Rozmarinka
Ja, KBM rules user posted image Punce, super da ste prisle, pa da se bo clanstvo vecalo !

Lumpa6, tvojih nasvetov bomo zelo vesele.
Mi z nasimi edincki take veteranke samo Obcudujemo ! Ze zjutraj ko sem komaj prisla do kave sem pomislila nate !

Prolet sem te ze mislila v prejsnjem postu vprasati kako je bilo na Prljavem kazalistu. Meni je tako zal, da nama ni ratalo iti na Indexe. Midva sva naredila plan, da greva vsaj enkrat mesecno zvecer ven (kino, koncert, gledalisce,vecerja). Upam, da bo ta plan uspeval, bom porocala.

Sem mislila da bo kaj minut za RR pa neki tako mocno smrdi iz gugalnika do kompjuterja, da se letimo previjatuser posted image

(odgovor članu prolet)
Neposredna povezava do sporočila: 143
21.12.2007 13:25:58   
MiRaNi
Živjo KBM!

A se že sprehajate? Moja trenutno spi, tako da bomo šle malo kasneje na kratek sprehod. Čakam na sonce pa ga nikjer niuser posted image

Zima: a mi še enkrat poveš kje si kupila une ''nogavičke'' brez stopaluser posted image .

Midva v prvih mesecih še dvd-jev iz videoteke nisva uspela pregledat kaj šele , da bi šla v kino. To bi bilo že vaaavuser posted image . Moj user posted image  gre danes na službeno zabavo tako, da ga bove z Niko same doma žurale. Upam, da bo hitro zaspala, da bom lahko pogledala kak film v miruuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 144
21.12.2007 14:59:17   
Rozmarinka
Glih iz sprehoda...brrr...kako zebe ! Ma kdo je zadolzen za zunanje gretje za Bezigradom, da poklicem, da nam zrihta visje temperature ???user posted image user posted image

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 145
21.12.2007 15:33:36   
scubadiver
Rozmarinka ti bom zelo hvalezna če zrihtaš tole gretje tle za bežigradom, ker tole ni nič. Jest se z našo tamalo sploh ne upam ven v takem. SE mi zdi da ne bo mela nič od tega. Sej po mojem dost če razmihamo oblake pa bo takoj toplo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 146
21.12.2007 17:52:55   
Rozmarinka
Ma sej iscem po telefonskem imeniku stevilko pa ne najdemuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 147
21.12.2007 18:15:19   
scubadiver
Jah nč, potem pa: PIHAJTE OTROCI, PIHAJTE  pa bomo razpihali oblake za jutri user posted image .  Hm iz katrere pravljice je že to user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 148
21.12.2007 18:24:12   
lumpa6
ko pa sem nazaj iz šopinga, sem zapravljala za božične praznike

kaj podarjate taščam in tastom

Neposredna povezava do sporočila: 149
21.12.2007 20:16:26   
prolet
To leto nič ker smo broke, sva se zapufala, za stanovanje.user posted image

Medve sva šle tud ven za eno uro, ker sem morala it po recept za mlečni sladkor pa po hrano za Lano in je imela spet izpade tako, da sva šli po hitrem postopku domov. Evo danes sem doživela krst s petardami, en mulc mi je vrgu direkt pred voziček in to OŠ, žal mi je bilo samo to, da sem bila sama z Lano ker če ne bi bila, bi tekla za njim ga skloftala, klicala policijo in zahtevala tud njegove staršeuser posted image . Sploh ne morem verjet, hvala bogu se Lana ni tok ustrašila kot jaz.user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?