Rozmarinka
|
Ja, super da se dobimo, da ne bomo vozickale ena mimo druge v naslednjih mesecih... Mony5, sigurno sva se kdaj ze srecali po bezigrajskih ulicah. Moj razpoznavni znak je rdec Quinny Freestyle. MiRaNi, ja, se vidi da je nedelja pa je smeskov v postih vec. Meni je vse takooo lazje cez vikend, ko je moj doma, saj lahko vsaj previje kdaj, pa se kaj drugega mu podtaknem, jaz pa malo bolj razbremenjena ali pa na RR oktoberka, mi je prav hudo zaradi izbiranja te lokacije. Verjemi, tole je tako nehvalezno delo zima07, javi kaj ti ustreza, da se nekako odlocimo. Seznam zgleda sedaj nekako takole: Prijavljene 20 dec ob 11h (Svetilnik ali Horse) prolet(prva predlagala Svetilnik), oktoberka(bolj za Horse), MiRaNi(Svetilnik), Mony5(Svetilnik ali Horse, ji je vseeno), zima07, Zabika (Svetilnik) in moja rozmarinska malenkost (glas dajem Svetilniku) Ce katera ve za kaksno vmesno lokacijo pa tudi na plan z idejo, da bomo naslednjic imele vse vsaj priblizno enako do te lokacije, se posebej ker se kot blizajo bolj beli dnevi...Bo tako se najbolj fer do vseh !
|